9 Bedste WordPress-kurser for begyndere

De bedste WordPress-kurser for begyndere

WordPress er et bemærkelsesværdigt Content Management System (CMS), hvorfor der er så mange gode WordPress-kurser tilgængelige online. Det er kraftfuldt og fleksibelt nok til at oprette næsten enhver form for blog eller websted, du kunne forestille dig. Imidlertid kan den store verden af ​​WordPress virke afskrækkende i starten, og du ved muligvis ikke, hvordan du skal gå på for at lære alle dens ins og outs.


Heldigvis trives WordPress-samfundet, og der er mange mennesker derude, der er villige til at hjælpe dig med at lære rebene. En hurtig Google-søgning afslører tusinder af artikler og tutorials sammen med dedikerede YouTube-kanaler som WPCrafter, Tyler Moore, og WPBeginner. Disse ressourcer er fantastiske, men ofte finder du den bedste måde at gøre fremskridt på at deltage i et mere struktureret kursus.

Derfor vil vi anbefale nogle virkelig fremragende online WordPress-kurser for begyndere i denne artikel. Hver er designet med nye brugere i tankerne og vil bevæge dig den viden, du har brug for, for at begynde at oprette dine egne websteder. Lad os komme igang!

1. WordPress Training af Yoast Academy

WordPress-træning af Yoast

BESØG YOAST FOR AT komme i gang →

Tid til at afslutte: 3 timer
Pris: Gratis begynderkurser ($ 199 / år med SEO-træning, $ 499 / år for adgang til alle aktuelle og kommende kurser)

Vil du komme hurtigt i gang med WordPress? Nå, hvem bedre at lære af end et af de mest kendte navne i branchen. Yoast Academy tilbyder 4 gratis kurser til dækning af det grundlæggende. Den første, WordPress for begyndere, leder dig gennem trinnene for at komme i gang (installation, temaer, plugins, sikkerhed osv.). Derefter hjælper videoer på blokken og den klassiske editor dig med at vælge, hvad der passer til dig. Og endelig vil et gratis kursus om WordPress SEO for begyndere hjælpe med at pege dig i den rigtige retning for at begynde at placere i søgeresultater.

Ud over disse gratis kurser tilbyder Yoast to premium-pakker, som er en god ressource for både begyndere og etablerede WordPress-brugere. Dette er din chance for at få eksklusive SEO tip fra WordPress SEO ekspert. Det er en stor investering i fremtiden for dit websted, hvis du har tid og budget til rådighed.

Fordele

 • 4 hurtige, lette og gratis videoer til fordøjelse af videoer for at komme i gang med det grundlæggende.
 • Indstillinger til opgradering for adgang til premium SEO-kurser, som du simpelthen ikke finder andre steder.
 • Der er et Yoast-certifikat og en badge, når du afslutter kurserne for at føje til dit websted eller genoptage.

Ulemper

 • Da der kun er 4 kurser, vil du ikke gå ind på nicheemner som e-handel, nyhedsbreve osv.
 • Premium-SEO-kurserne er dyre (skønt jeg som nævnt ovenfor personligt ville betragte dem som en investering).

2. Joy of WP: WordPress-træning

Joy of WP: WordPress-træning

Besøg WPs glæde for at komme i gang →

Tid til at afslutte: 5 timer og 30 minutter (WP A til Z er ca. 4,5 timer, mens WordPress kommer ind cirka 1 time)
Pris: Gratis

Bud over hos Joy of WP har ikke sammensat én, men to nyttige WordPress-kursserier for at komme i gang på din rejse. Disse lette at følge med guider dækker Kom godt i gang, Links, temaer, plugins, blogging, hosting, Gutenberg og et par andre ekstramateriale (under Potpourri-sektionen). Hvis du afslutter videoerne, er du sikker på, at du har et godt greb om WordPress-grundlæggende.

Fordele

 • Begge serier er helt gratis (du kan muligvis blive bedt om at tilmelde dig en gratis konto for at se nogle af videoerne).
 • Hver video dækker et specifikt emne i detaljer, så hvis du kun ønsker at lære, hvordan man “Føj medier til din Header”, kan du springe videre og se netop den ene video.

Ulemper

 • Hvis du ser begge dele, er denne serie lidt på langsiden. Du bliver nødt til at skære ud en eftermiddag, eller endnu bedre en hel dag, for at gennemføre alle videoer.
 • Der er et par videoer, som du kan springe over, da de er meget specifikke (hovedsageligt i afsnittet om plugins).

3. WordPress Quick Start Course af WP Apprentice

WordPress Quick Start Course af WP Apprentice

Besøg WPA-lærling for at komme i gang →

Tid til at afslutte: En time
Pris: Gratis (levetidstilgang til WordPress Essentials for $ 47, eller alle deres kurser for $ 147)

Dette første kursus er en hurtig og enkel tutorial beregnet til absolutte begyndere. WordPress Quick Start Course fokuserer på det grundlæggende: hvordan man finder en webhost, installerer WordPress, bruger dashboardet og begynder at oprette indhold. Alle platformens centrale funktioner forklares, f.eks. Temaer, plugins og widgets. Når du er færdig med at se disse ti videoer, er du klar til at begynde at oprette dit første websted.

Fordele

 • Kurset er kort og gratis, så du risikerer ikke noget ved at prøve det.
 • Det forbliver på et introduktionsniveau, perfekt til nogen, der aldrig har brugt platformen.
 • Du får et generelt overblik over alle de primære funktioner i WordPress.

Ulemper

 • At kurset er så kort kan også være en ulempe – der er ikke plads til dybdegående forklaringer.
 • Kun emner på entry-level er dækket. Hvis du vil oprette noget andet end et simpelt websted, har du sandsynligvis brug for yderligere oplysninger.

4. Komplet WordPress-træning for begyndere af Udemy

Komplet WordPress-træning for begyndere af Udemy

Besøg Udemy for at komme i gang →

Tid til at afslutte: 4 timer
Pris: $ 19.99

Komplet WordPress-træning for begyndere er i øjeblikket pris til lige under $ 20, og det er relativt omfattende. Som ethvert godt WordPress-kursus dækker denne indgang fra Udemy det grundlæggende ved opsætning af et websted eller en blog. Det fokuserer også på det større billede og forklarer platformens overordnede rammer og hvordan den fungerer. Nær slutningen er der en vis diskussion om ved hjælp af SEO for at forbedre dit websteds synlighed og placering.

Fordele

 • Mange emner er dækket på kun få timer.
 • Kurset inkluderer en trinvis vejledning til, hvordan du får dit websted i gang.
 • Det tager en konceptuel tilgang til WordPress, og lærer dig hvordan og hvorfor ting fungerer snarere end bare at give instruktioner.
 • De fleste af forklaringerne er enkle og begyndervenlige.

Ulemper

 • Nogle af de senere materialer er temmelig avancerede og dækker komplekse emner som at oprette dine egne temaer (i retfærdighed kan du se dette som en professionel!).
 • Kurset er lidt ældre. Så selvom de fleste af sine oplysninger stadig gælder, er et par ting forældede.

5. WordPress 101: Det grundlæggende af WP101

WordPress 101: Det grundlæggende af WP101

Besøg WP101 for at komme i gang →

Tid til at afslutte: 90 minutter
Pris: $ 19 / år (de første 7 videoer er gratis – så du kan komme i gang for $ 0)

Nogle gange giver et gratis kursus ikke alt, hvad du leder efter, og du er villig til at betale for noget lidt mere professionelt. WordPress 101: Grundlæggende leveres med en pris, men giver mere support og visningsmuligheder end ovennævnte kurser. Det formår også at dække alle de grundlæggende – temaer, plugins, opsætning af et websted – samt noget mere avanceret materiale om webstedsindstillinger og tilpasning. Spredt gennem de 20 videoer er masser af nyttige tip til WordPress-begyndere.

Fordele

 • Kurset er mere tilgængeligt end de fleste. Det er lukket overskrift, og der er en spansk mulighed.
 • Når du køber kurset (eller et abonnement), får du adgang til et forum, hvor du kan stille spørgsmål og få support.
 • Når du har begynderkursen, er kurset på mellemniveau gratis.

Ulemper

 • Når det ikke er på salg, er kurset lidt dyrt i betragtning af dets korte længde.
 • Det forudsætter, at du allerede har konfigureret WordPress, så det dækker ikke, hvordan man hostes og installerer platformen.

6. Vær din egen chef WordPress-kursus af BitDegree

Vær din egen chef WordPress-kursus af BitDegree

Besøg BitDegree.org for at komme i gang →

Tid til at afslutte: 75 minutter
Pris: $ 34.99

Vil du lære, hvordan du starter din egen hjemmeside? Og hvordan tjener jeg penge på det? Og administrere det over tid? Let – Be Your Own Boss-serien på 17 korte, og til det punkt tutorials er til din. BitDegree har gjort et godt stykke arbejde med at sammensætte en hurtig og let at forstå guide, der forklarer alle de grundlæggende elementer i at starte dit eget websted med WordPress. Derudover dækker kurset centrale tip og færdigheder til at forbedre din virksomhed, markedsføring, passiv indkomst og (selvfølgelig) blive din egen chef. Alt hvad du behøver er internetadgang, og du kan have al den viden, du har brug for, for at starte dit eget websted i slutningen af ​​din frokostpause.

Fordele

 • Oprettet af software og appudvikler Alex Genadinik.
 • Dette hurtige 75 minutters kursus er let at passe ind i enhver tidsplan.
 • Hjælpsomme og direkte tutorials dækker de vigtigste punkter i oprettelsen af ​​websteder, så du kan opbygge et websted på en dag.
 • Tilføjede tip til drift af dit websted som virksomhed er nyttige for dem, der er nye i branchen.

Ulemper

 • Kurset kunne dække forretningssiden mere, men du kan følge op denne tutorial med BitDegree-indtægtskursus (i øjeblikket kun $ 9,99).
 • På samme linje som det sidste punkt er dette kursus et overblik, så det ikke går i dybden på noget emne for at passe alle de vigtige punkter i den kompakte 75-minutters skema.

7. Forskellige WordPress-kurser på Lynda.com

Forskellige WordPress-kurser på Lynda.com

Besøg Lynda.com for at komme i gang →

Tid til at afslutte: Afhænger af banen, men de fleste er cirka 2 timer lange
Pris: En måned gratis, derefter starter et abonnement på Lynda.com på $ 24.99 pr. Måned

Måske kender du allerede lidt til WordPress eller webstedsoprettelse generelt, og du har lyst til, at nogle af ovenstående kurser er så enkle til dine behov. Eller måske kan du bare lide ideen om at kunne lære i dit eget tempo i stedet for at blive ledet gennem et struktureret sæt lektioner. Lynda.com er et sted, hvor enhver kan uploade sine egne WordPress-kurser, hvilket betyder, at der er en masse af tilgængelig information. Du kan finde kurser i opsætning af WordPress, det grundlæggende ved oprettelse af et websted, hvordan man bruger temaer og plugins, specifikke tip og tricks og mere avancerede emner.

Fordele

 • Du får adgang til meget indhold til en ret lav pris.
 • Det er muligt at finde kurser, der er målrettet mod det, du prøver at lære.
 • Når du føler dig klar til det, vil visse kurser give mere avanceret information og teknikker.
 • Lynda.com er en mere selvstyret platform – du kan hoppe fra kurs til kursus, når behovet opstår.

Ulemper

 • Brug af denne type websted er ikke så ligetil som at lære gennem et enkelt kursus. Du skal søge efter for at finde de oplysninger, du har brug for.
 • Kursernes kvalitet er varieret, da hver har en anden skaber.

8. Begyndelse af WordPress af Treehouse

Begyndende WordPress af Treehouse

Besøg Treehouse for at komme i gang →

Tid til at afslutte: 3 timer, start til slut
Pris: Et abonnement på Treehouse starter ved $ 25 pr. Måned (der er også en prøveperiode på syv dage)

Dette kursus dækker det væsentlige som WordPress er, hvordan man installerer WordPress lokalt til test, grundlæggende (indhold, medier, tilpasning og mere), brugerroller og migrering fra lokalt til live. Det er opdelt i nemme at administrere sektioner, undtagen WordPress-basissektionen, som er næsten 1/2 af hele kursetiden (men ingen bekymringer – du kan let pause når som helst). Det er en fantastisk mulighed at komme i gang om eftermiddagen.

Fordele

 • Generelt meget let at følge med.
 • Enkle, trinvise instruktioner hjælper dig med at gennemføre vigtige WordPress-aspekter.

Ulemper

 • Ting bevæger sig temmelig hurtigt i den lokale installation, så du kan blive nødt til at lytte igen.
 • Bygger på det sidste punkt – afsnittet om migrering til dit live site er lidt hurtigt.

9. WordPress-udvikling af Treehouse

WordPress-udvikling af Treehouse

Besøg Treehouse for at komme i gang →

Tid til at afslutte: 27 timer for det fulde kursus, med 2 timer til at dække ‘begyndermaterialet’
Pris: Et abonnement på Treehouse starter ved $ 25 pr. Måned (der er også en prøveperiode på syv dage)

Du vil være hårdt presset for at finde et mere grundigt kursus end WordPress Development. Hele sporet dækker næsten alt, hvad du kan tænke på, der er relateret til WordPress. Der er en meget klar progression fra nybegynderindhold – download af WordPress og bygning af dit første websted – til mellemliggende og avanceret materiale, såsom arbejde med plugins og kodetilpasning.

Fordele

 • Der er masser af indhold, organiseret på en måde, der er let at følge.
 • Trin-for-trin-instruktioner leder dig gennem opbygningen af ​​et WordPress-websted.
 • Arbejdet gennem selv begyndelsen af ​​dette kursus giver et ret klart billede af, hvad WordPress kan gøre, og hvordan det fungerer.

Ulemper

 • Når du kommer forbi de første par videoer, er det mere avanceret end de andre WordPress-kurser på denne liste.
 • Nogle videoer antager forudgående teknisk viden, især senere på sporet.

Hvis du aldrig har brugt WordPress før, kan du være bekymret for, at du ikke har den erfaring eller tekniske viden, der er nødvendig for at gøre effektiv brug af platformen. Det fremragende samfund og det brede udvalg af tilgængelige WordPress-kurser og -tutorials gør det imidlertid meget tilgængeligt for alle, der er villige til at bruge lidt læringstid.

Disse WordPress-kurser hjælper dig med at forstå og begynde at anvende det grundlæggende på kort tid. Men måske savnede vi en god. Kender du til andre fantastiske ressourcer til at lære om WordPress? Vi vil meget gerne høre om dem i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map