6 måder at opbygge og vokse din e-mail-liste med WordPress

6 måder at opbygge og vokse din e-mail-liste med WordPress

En e-mail-liste er ikke kun en måde at holde dit publikum opdateret med, det kan være et uvurderligt værktøj til erhvervslivet. Selvfølgelig er det en god måde at få folk til at vende tilbage til mere. Men du kan også langsomt, støt opbygge forbrugertillid ved at give værdi gratis. Du kan derefter omdanne dette til et salg eller en kunde længere nede ad vejen. Det bedste er, at du stort set kan automatisere hele processen. Du skal bare vokse og opbyg en e-mail-liste.


Hvis du ikke allerede har en e-mail-marketingudbyder, kan du måske tage et kig på MailChimp, SendinBlue eller MailPoet – som alle tilbyder gratis planer for lister i mindre størrelse.

1. Læg en formular i sidebjælken

Sidepanelform

Sikker på, det er let at kopiere-indsætte formularens kode eller installere et plugin, så du hurtigt kan bare fortsætte, læne dig tilbage, slappe af og se din liste vokse … ikke? Ikke nøjagtigt. Hvis du gjorde det, ville du sandsynligvis have en frygtelig konverteringsfrekvens. Næsten ingen af ​​dine besøgende ville tilmelde sig. Først og fremmest skal du arbejde i en kort kopi for at kommunikere, hvorfor det er en god ide at tilmelde dig. (Du kan altid efterligne tilmeldingsformularer, der har fået dig til at give din e-mail væk i fortiden, men sørg for, at den er i samme stemme som resten af ​​dit websted.)

En almindelig strategi tager tingene endnu længere, er at tilføje lidt til at sødde potten. En e-bog, en projektmappe, et videokursus eller endda en gratis prøveversion af et produkt. Når de bruges til at hjælpe med at opbygge en liste, kaldes disse ting ofte bredt som en blymagnet. Noget, der tilskynder flere til at forlade deres e-mails.

Masser af bloggere og marketingfolk sværger ved denne strategi, som du sandsynligvis har bemærket, hvis du ofte har haft nogle få (eller mange) blogs gennem årene. Nogle mennesker holder sig dog ved at tilbyde deres nyhedsbrev som den eneste grund til at tilmelde sig, for kun at samle e-mails fra folk, der virkelig er interesseret i at holde sig rundt og læse et par nyhedsbreve i fremtiden

2. Tilføj en tilmeldingsformular efter indlæg

Du kan selvfølgelig manuelt indsætte koden til formularen efter hvert eneste indlæg, du skriver, eller du kan bruge et simpelt plugin til let at designe og placere flotte formularer under dine indlæg og sider. En god optin er WPForms – som integreres problemfrit med MailChimp, AWeber, Campaign Monitor, GetResponse, Constant Contact, Drip og Zapier. Bare installer, opret din brugerdefinerede nyhedsbrev form og indsæt derefter på siderne. Igen er det vigtigt at lægge et lille stykke arbejde i at lave en kopi, der følger med stemmen og karakteren på dit websted.

3. Har indsprøjtnings- eller pop-up-formular på dit websted

Slide-in- eller pop-up-optinformular

Hvis du bruger MailChimp, har de faktisk en dias-generator, som du kan bruge til at oprette en side, og derefter blot indsætte koden i del af header.php for dit valgte tema for at bruge det på dit websted (du kan bruge et plugin som Header & Footer at tilføje denne kode, hvis du føler dig ubehagelig med at redigere temafiler direkte.)

Hvis ikke, er der et par fantastiske WordPress-plugins (med mere funktionalitet og forudindstillede temaer), der er mere end op til opgaven. Blom og SumoMe er to gode muligheder. Eller du kan bruge fuldt udstyret en fristående leadgenerationssoftware, der fungerer som MailOptin, OptinMonster eller vores personlige favorit Optimonk.

Både MailOptin og OptinMonster er betalte muligheder, men de tilbyder en masse funktionalitet, herunder a / b-test, let fordøjelig analyse og let optin form builder. Begge er investeringens værd. Bloom betales også, men tilbyder ikke den samme fleksibilitet efter min mening. For at få SumoMe-listebyggeren skal du tilmelde dig SumoMe. Det er gratis at prøve, og du får også adgang til mange andre marketingværktøjer (et fremragende eksempel på en blymagnet på arbejdet).

4. Lav din startside til en dedikeret (eller semi-dedikeret) destinationsside.

Landingsside

En masse større bloggere og ejere af små virksomheder ved, at indsamling af e-mails er en så vigtig del af deres forretning, at de dedikerer deres hjemmesider til at indsamle kundeemner. Undertiden betyder det at oprette en komplet destinationsside med en meget diskret exit-mulighed som “Fortsæt til min blog.” Andre gange fokuserer de på området over folden, det synlige område, der først indlæses i en browser ved indsamling af e-mails, hvilket gør hjemmesiden til en slags semi-landing side.

Hvis du går med den første mulighed, kan du bruge en destinationssideskaber som Trives til at oprette destinationssiden og derefter blot indstille den som indekssiden for dit websted. Den anden tilgang med semi-landingssiden kan se ud til at være vanskelig at oprette, men ikke kun er der temaer, der er helt dedikeret til denne tilgang (som Landing af Themify), men du kan nemt oprette en smuk funktionel side med en sidebygger eller et tema som Total.

Problemet med de metoder, jeg har nævnt indtil videre, er, at de alle er afhængige af en faktor, der er meget sværere at forbedre på kort sigt, Trafik. Hvis du ikke har mange mennesker, der besøger dit websted, vil du naturligvis ikke have mange mennesker, der tilmelder dig dit nyhedsbrev eller dit kursus. Du kan gøre dette, selvom du endnu ikke har startet dit websted fuldt ud ved at bruge et kommende plugin. Derfor er de næste metoder koncentreret om både trafik- og e-mail-abonnenter.

5. Land et gæstepost, og send trafik til en destinationsside.

Gæstepost

Et gæstepost er simpelthen et indlæg, som du skriver og offentliggør på en andens blog eller websted. Hvis du allerede har oprettet et forhold til andre bloggere / forretningsejere i din niche, kan du nå ud til dem og slå ideer, som du synes ville være godt for deres publikum (hvis ikke, opbyg forhold til mennesker i dit rum).

Husk at opfølgning. Dette er noget, der har fået mig ind i døren et par gange tidligere, er en simpel opfølgende e-mail ca. en uge efter den første. Hold det høfligt og enkelt, sammenfatt hurtigt dit forslag.

Selvom det muligvis fungerer på kort sigt udelukkende på grund af lydstyrken, fraråder jeg mod “spam and pray” -tilgangen, hvor du blot e-mailer en masse mennesker, der er baseret på en skabelon, da det kan brænde broer, hvor du ellers kunne have opbygget et godt forhold.

For optimale resultater skal du vælge blogs, der enten er direkte eller indirekte (f.eks. Et gæstepost om hurtige effektive træningspunkter på en sund spiseblog) relateret til det eller de emner, du tackle på dit websted. Derefter læg en vis indsats i at undersøge, hvilken slags indhold der synes at resonere mest med publikum. Dette er forskelligt fra blog til blog. Nogle steder har lister-elskende publikum, andre elsker dybe personlige historier om prøve, fejl og til sidst succes.

Derefter kan du vælge at enten sende dem til den normale destinationsside, eller måske endda gå den ekstra mile og sende dem til en destinationsside, der er 100% skræddersyet til netop dette gæsteposts publikum. Skrevet på deres sprog og måske give dem en eksklusiv aftale eller tilbud sammen med den normale ‘blymagnet’.

Det fantastiske ved denne strategi er, at den kan gentages. Du kan endda gæsteplads mere end én gang på det samme sted. Hvis du gør det rigtigt, også virkelig tager tid og kræfter på at skabe et stykke værd at huske (og dele), vil det også hjælpe med at forbedre dit forhold til den person, der lader dig låne hendes scene.

6. Partner med nogen (Gør et fællesforetagende)

joint-venture-hold-arbejde

Hvis du kæmper med trafik, men allerede har en kvalitetsbog / kursus / produkt, som du tror på, kan du prøve at rekruttere hjælp fra andre mennesker. Du kan tilbyde bloggere eksklusive tilbud til deres publikum, for eksempel en chance for at få din bog / kursus gratis.

Hvis dit indhold er af høj kvalitet, og du allerede har oprettet en vis rapport med et par påvirkere i dit rum, kan dette være meget lettere, end du måske tror. Igen fraråder jeg mod ‘spam og bede’ tilgang. Og husk igen at følge op.

Afslut vores tip til at udvide din e-mail-liste

Mens det første skridt til at opbygge et publikum og forvandle medlemmer af dette publikum til kunder naturligvis er trafik, at få besøgende i første omgang, er det andet trin at sikre sig, at de fortsat kommer tilbage. Hvis de ikke kommer tilbage, vil de bare være en tilfældig person, der vovede sig ind på dit websted en gang. Men hvis de deltager i dit nyhedsbrev, lærer de langsomt at kende dig, og hvad du handler om. Eller hvis du allerede har trafikken der kommer ind, så brug en af ​​eller kombiner metoden 1-4. Men hvis du stadig kæmper med at få folk til at besøge dit websted, skal du arbejde mod 5-6.

Kører du et nyhedsbrev, et e-mail-kursus eller en anden form for e-mail-liste? Vi vil meget gerne høre nogle af dine tip (og jeg er sikker på, at vores andre læsere også ville gøre det) – som hvordan du oprindeligt voksede din e-mail-liste, eller hvordan holder du folk på at abonnere?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map