5 enkle trin til at oprette et forfatterwebsted og sælge flere bøger med WordPress

Enkle trin til at oprette et forfatterwebsted og sælge flere bøger med WordPress

Med Amazons Kindle Direct Publishing der tilbyder en problemfri måde at selvudgivelse af dine bøger på, er antallet af forfattere, der går alene, stigende. Mens udgivelsesdelen er lettere end nogensinde, udgør den markedsførende side af tingene en stadig mere kompleks udfordring. Med flere forfattere, der kæmper for bogsalg, kan det være svært at skille sig ud fra mængden.


En måde at øge eksponeringen på og oprette forbindelse til flere potentielle læsere er at oprette dit eget forfatterwebsted. Dette giver dig ikke kun muligheden for at udvide din rækkevidde, men giver dig også mulighederne for potentielt at tjene flere indtægter pr. Salg fra dine bøger og andre produkter.

Denne trin-for-trin-guide viser dig, hvor enkel det er at opbygge en platform på WordPress for at vise dine bøger, tjene ekstra tilknyttede indtægter og tiltrække nye læsere gennem blogging. Lad os komme igang!

Trin 1: Vælg din platform

WordPress.org, selvhostede WordPress

Når det kommer til at oprette et nyt websted er der en række forskellige platforme tilgængelige. Vi anbefaler at bruge selvhost WordPress for sin relative brugervenlighed og høje fleksibilitet. For faktisk at være vært for dit websted er en udbyder som Bluehost en billig mulighed med prisniveauer, der imødekommer alle former for brugere.

For at opsætte dit websted skal du blot vælge en Bluehost-prisindstilling, der passer til dine behov og derefter installere WordPress gennem et enkelt klik mulighed findes på din konto. Hvis du sidder fast, tilbyder de forskellige understøttelseskanaler, der hjælper dig med at guide dig hvert skridt på vejen – selvom du er en helt nybegynder.

Trin 2: Tilpas dit websteds design og funktionalitet

Når du har installeret WordPress, er det tid til at begynde at tilpasse dit websted. En af de første beslutninger, der skal tages, er at vælge et WordPress-tema. Kort sagt, et tema dikterer det samlede udseende på dit websted, så det er en stor beslutning. Du vil blive forkælet efter valg, da der er mange forskellige gratis og premium WordPress-temaer til rådighed, der passer til dine behov.

Et eksempel på et stort gratis tema for forfattere er vores eget Zero Free Responsive Blogging Theme. Dette rene og minimalistiske tema giver dig mulighed for at fremvise smukke visuals, samtidig med at du opmærksom på dit skriftlige arbejde:

Zero Free-temaet.

Leder du efter noget med flere muligheder? Total WordPress-temaet er et fremtrædende multifunktions-tema, der er fuldt integreret med den populære Visual Composer-drag & drop-side-builder, så du kan oprette de tilpassede sidelayouts, du ønsker. Plus at temaet kommer med hundreder af indbyggede indstillinger i WordPress Customizer, der giver dig styrken til at finpusse farver, layout, skrifttyper og mere i hele temaet.

I alt et multippelt WordPress-tema for infoprenuers

Når du har valgt dit tema, kan du tilpasse det ved hjælp af de indstillinger, der findes i dit temas indstillinger. Hvert tema tilbyder noget andet, selvom de fleste giver dig mulighed for at finpudse farver, skrifttyper og baggrund. Hvis du ikke har en kreativ bøjning, er det bedst at holde tingene enkle i starten og følge nogle grundlæggende tommelfingerregler.

Derudover ønsker du at installere nogle tilføjelser kaldet plugins for at forbedre WordPress ‘kernefunktionalitet. Mens nogle ikke er nødvendige, er andre ligefrem vigtige – og tusinder kan findes gratis på WordPress.org Plugin Directory. For eksempel kan du vise flere bogomslag på din startside ved hjælp af Skyderen WD plugin, eller vis din bogs anmeldelser med et plugin som Gode anmeldelser til WordPress.

Til sidst vil du tilføje dine egne billeder. Mens premiumeksempler kan findes på steder som Shutterstock, mange gratis Creative Commons-licenseret billeder kan findes på steder som Pixabay.

Trin 3: Opret og udgiv dine nøglesider

Selvom der er nogle vigtige sider, som ethvert websted har brug for, skal de vigtigste på dit websted være dine sider om bøger og bøger – så tag dig tid til at lave din biograf og vise dine bogomslag og beskrivelser. Overvej også at tilføje en kontaktformular via et plugin som f.eks Kontaktformular 7. Dette giver læsere, anmeldere og udgivere en nem måde at komme i kontakt med dig på. Når du er klar, vil du enten gemme eller offentliggøre dine sider.

Glem desuden ikke at føje sociale delingsknapper til disse sider, så fans kan dele dem med andre. Jet pakke er et fremragende plugin med en solid delingsindstilling, mens SumoMe tilbyder også en suite med delingsindstillinger at vælge imellem.

Trin 4: Tilføj stort indhold

En måde at tiltrække læsere er at opdatere dit websted med nyt indhold i form af en blog eller nyhedsfeed. Det behøver ikke at være dagligt eller endda ugentligt, men hvis du leverer nogle lejlighedsvise opdateringer kan du holde dine eksisterende besøgende tilbage og også tiltrække nye. Forfattere som Anthony Horowitz, Bernard Cornwell og Carolyn Jewel kender alle værdien af ​​en velholdt blog.

Anthony Horowitzs nyhedsside.

Anthony Horowitz’s blog opdateres regelmæssigt.

Hvis du undrer dig over, hvilken type indhold du skal inkludere, er nøglen at gøre det relevant for dine nuværende og potentielle læsere. Du kan indsende boguddrag, frigive nyheder, karakterprofiler eller endda boganmeldelser.

For at skabe en endnu tættere forbindelse med dine læsere, skal du overveje at oprette et nyhedsbrev for at e-maile abonnenter med nyheder om udgivelser, signeringer og kampagner. Tjenester såsom MailChimp og AWeber hjælpe dig med at oprette og administrere din e-mail-liste gennem dit websted.

Trin 5: Kør trafik

Nu har du oprettet dit websted, det er tid til at tiltrække besøgende. Der er så mange måder at føre trafik til dit websted på, at emnet fortjener en egen bog! Her er dog et par vigtige måder at nærme sig det:

 1. Sociale medier: Hvis du har konti på sociale medier, skal du starte med at placere links til dit websted og bede dine tilhængere om at dele dem med andre.
 2. Gæsteposter: Spørg om gæstepost på websteder, som du tror, ​​at dine potentielle læsere kan besøge, men sørg for, at webstedet giver dig mulighed for at tilføje dit eget webstedslink i slutningen af ​​indlægget.
 3. Søgemaskineoptimering (SEO): Optimer dit indhold, så det rangerer godt i søgemaskiner.

Vi finder ud af, at der er så meget at skrive om emnet, et indlæg er ikke nok. Med det i tankerne, når du har udtømt alle dine muligheder for at tjene trafik, kan du tjekke vores artikel med flere tip til at få trafik til dit WordPress-sted.

Trin 6: Få penge på dit websted

Naturligvis er hovedmålet med dit websted at nå nye læsere og i sidste ende sælge flere bøger. Et løft i salget er imidlertid ikke den eneste måde at drage fordel af din forfatterwebsted. Affiliate marketing kan let integreres i din indtægtsstrategi og kan blive meget rentabel – især hvis du opnår høje trafikniveauer.

Et af de mest indlysende tilknyttede partnerskaber for forfattere er Amazon Associates. Når den er godkendt, kan du anmode om links til dine bøger og derefter integrere dem på din bøger-side og hvor som helst andre steder, de er nævnt på dit websted.

Når du søger, kan du muligvis også finde andre tilknyttede programmer, der er relevante for dit websteds indhold. De giver tekstlink, som du kan placere på dit websted, eller alternativt give billeder, som du kan integrere i indlæg, sider eller widgetområder.


Selv om det aldrig har været lettere at udgive dit eget arbejde, er det stadig en udfordring at prøve at markedsføre dine bøger. Med så mange forfattere, der kæmper for læserskare, kan det være vanskeligt at skille sig ud og komme i kontakt med potentielle fans.

Ved hjælp af disse seks trin kan du oprette et forfatterwebsted, der forbinder dig med læsere, hjælper dig med at sælge flere bøger og giver dig mulighed for at tjene ekstra tilknyttede indtægter. Lad os sammenfatte:

 1. Vælg din platform.
 2. Tilpas dit websteds design og funktionalitet.
 3. Opret dine statiske sider.
 4. Tilføj stort indhold.
 5. Kør trafik til dit websted.
 6. Få penge på dit websted.

Har du dine egne tip til oprettelse af et forfatterwebsted? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map