40 store WordPress-tutorials

Uanset om du er en erfaren webudvikler eller bare en nysgerrig tilskuer, der søger at lære mere om det lykkebringende projekt, der er WordPress, vil tutorials hjælpe dig med at skærpe dine evner for ikke at nævne at transformere dig fra en WordPress-novice til Sensei på kort tid.


Hvis dit ønske er at øge din viden om WordPress, lyser dette indlæg lys over fyrre (40) fantastiske tutorials om WordPress. Selvom der er tusinder af WordPress-tutorials derude, har vi gjort vores niveau bedst for at give dig fyrre (40) af de bedste. Alle tutorials i dagens indlæg er langt over folden; de brister med WordPress-tip og blev oprettet af respektable forfattere og udviklere.

Så tag dig selv et krus kaffe (eller hvad du flyder din båd) og gør dig klar til at lære og have det sjovt!


1WordPress-tutorial – Kom godt i gang
Denne videovejledning af Jesse Boyer fra Udemy vil introducere dig til det grundlæggende i WordPress. Tutorial hjælper dig med at installere, konfigurere og bruge WordPress på dit websted let og hurtigt. Du kan også tjekke vores egen begyndervejledning til WordPress-videoer lige her på WPExplorer.


2Sådan lærer du WordPress om en uge (gratis!)
Hvordan vil du lære WordPress og starte en online-forretning om en uge? Hvis dette lyder som noget, du gerne vil prøve, har Raelene Wilson, en prisbelønnet journalist og forfatter på WPMU DEV, lige tutorial til dig. Det Sådan lærer du WordPress om en uge tutorial er opdelt i syv dele, en for hver ugedag. En dag som i dag i næste uge, er du klar til at starte din egen virksomhed ��


3Sådan opretter du et gratis minikursus i WordPress
Hvem ønsker ikke at give deres webbesøgende ekstra værdi? At tilbyde et gratis minikurs er en god måde at give ekstra værdi og udvide din mailingliste. Denne tutorial fra Joe Foley viser dig nøjagtigt, hvad du skal gøre for at skabe et vellykket minikursus.


4Sådan fjernes ødelagte links fra dit WordPress-websted for evigt
Ødelagte led er en smerte i nakken. De vil sende dine webbesøgere væk og plette din SEO-placering. Der er ikke noget godt, der kan komme fra ødelagte links, uanset hvor attraktiv din 404-side er. Den bedste og eneste måde at håndtere ødelagte links er at slippe af med dem en gang for alle. Tom Ewer viser dig, hvordan du fjerner ødelagte links fra dit WordPress-sted – for evigt.


5WordPress-kortkoder: En komplet guide
Vidste du:

  • WordPress-kortkoder blev introduceret i version 2.5? (Åh ja, de har været i et stykke tid.)
  • Den gennemsnitlige redaktør uden programmeringsfærdigheder kan let offentliggøre dynamisk indhold ved hjælp af kortkoder?

WordPress Shortcodes guide af Konstantinos Kouratoras fra Smashing Magazine vil forklare alt hvad du har brug for at vide om WP shortcodes. Hvis du bruger kortnumre (og hvem der ikke er), synger du ros for Konstantinos i slutningen af ​​tutorial.


6Sådan slipper du af / wordpress / fra din WordPress-websteds-URL
Denne fantastiske tutorial af de gode fyre på WPBeginner er din reddende nåde, hvis du “… ved en fejltagelse installerede WordPress i en undermappe og nu vil flytte den til rodkataloget.” Vejledningen hjælper dig med at slippe dit domænenavn af / wordpress / udvidelsen og give dig en mere tilgængelig og mindeværdig URL.


7WordPress-tutorial: Sådan opretter du et WordPress-tema fra HTML
Hvis du gerne vil lære at oprette WordPress-temaer fra statisk HTML, er dette den tutorial, du har brug for. Denne tutorial er skrevet af Freddy (åh, det er mig) og hjælper dig med at konvertere dine HTML-skabeloner til fuldt fungerende WordPress-temaer.


wordpress-dashicons

8Brug af fontikoner (Dashicons) til tilpassede posttyper i WordPress 3.8
AJ Clarke f * cking elsker det nye WordPress 3.8 admin design. En af funktionerne, der svæver ham, er fontikonerne (eller Dashicons), som mildest sagt var fantastiske tilføjelser. Hvis du gerne vil vide, hvorfor AJ går over Dashicons, kan du læse hans tutorial om brugen af ​​fontikoner til tilpassede indlægstyper. Vejledningen er kort og godt leveret, hvilket gør det sjovt.


9WordPress-sikkerhed: Er dit WordPress-sted virkelig sikkert?
Hvis du gerne vil tage krigen til hackere, vil denne tutorial hjælpe dig på to vigtige måder. Den første del af selvstudiet viser dig, hvordan du sikrer dit WordPress-sted, og den anden del afslører ti (10) af de bedste WordPress-sikkerhedsplugins, hvilket giver dig det dobbeltkantede sværd, du har brug for for at dræbe hackere og det andet svind af internettet. Vent ikke med soldat, gå og læse selvstudiet, din fjende er hård på arbejde!


10En trinvis vejledning til migrering af dit WordPress-websted til en ny webhost
Tom Ewer viser dig nøjagtigt, hvordan du nemt og sikkert flytter dit WordPress-websted fra en webhost til en anden. Det behøver ikke være afskrækkende eller stressende at flytte dit websted, og Tom er her for at lede dig gennem processen.


11Sådan splittes WordPress-indlæg i flere sider
Hvis du elsker lange blogindlæg, men ikke ønsker at udsætte dine læsere for at rulle, kommer denne tutorial fra WPMU DEV godt. Opdeling af indlæg er alligevel til din egen fordel. Det øger sidevisningerne på dit websted og gør det lettere for læserne at forbruge indhold.


12WordPress SEO – Begynderguiden
Joost de Valk fra Yoast.com vil lære dig alt hvad du har brug for at vide om WordPress SEO i denne begynderguide. Du lærer et par ting, såsom hvordan du forbedrer dine titler, meta, permalink-struktur, brødkrummer og andre funktioner. For en måned siden offentliggjorde han et megapost med titlen Den definitive guide til højere placeringer for WordPress-websteder. Du bør også tjekke det ud ��


13Sådan laves en fremhævet postkarusel til WordPress
Udvalgte indlæg øger brugerengagement og henleder opmærksomheden på dine andre indlæg. Denne tutorial af James Lao fra Tuts + guider dig gennem processen med at skabe en fremhævet postkarusel. god fornøjelse!


14Den komplette guide til tilpassede posttyper
Tilpassede indlægstyper giver dig mulighed for at oprette en bred vifte af indhold. Denne tutorial af Daniel Pataki fra Smashing Magazine viser dig vejen rundt om tilpassede indlægstyper, så du kan drage fuld fordel af denne mekanisme.


15Sådan fremtidsbeskyttes dit responsive WordPress-websted
Responsive websteder er måden i dag og i morgen. Et stift websted har ingen plads i fremtiden, da mobile enheder hurtigt overtager. Fremtiden elsker fluiditet. For at forhindre, at dit responsive WordPress-sted går i stykker, skal du læse denne tutorial af Jesse Friedman.


16Sådan tilføjes deleknapper som overlejring på YouTube-videoer i WordPress
Videoer tiltrækker brugeraktivitet og kan derfor injicere liv i et kedeligt websted, når de bruges godt. Hvis du parrer video med deling af sociale medier, kan du øge brugernes engagement på dit websted betydeligt. Denne tutorial viser dig, hvordan du tilføjer delingsknapper som overlay på videoer for lettere deling.


woocommerce-order-notes-ind-mails

17Sådan bygger du en online butik og sælger dine produkter med WordPress og WooCommerce
En online butik kan være en stor hjemmebaseret virksomhed. Tænk på den frihed, der følger med en sådan virksomhed, de lave omkostninger, en verdensomspændende rækkevidde, automatisering og de mange andre fordele. Hvis du ønsker at starte en online butik, vil denne tutorial fra Tom Ewer bestemt pege dig i den rigtige retning.


18Gendanne WordPress Admin Adgangskode
Glemsomhed er en sucker. Jeg glemmer mine adgangskoder flere gange, end jeg vil huske. Du glemmer også; vi glemmer alle – det er uundgåeligt. Gendannelse af din WordPress-administratoradgangskode er let arbejde, hvis du kan huske dit brugernavn eller din e-mail-adresse. Men hvis du ikke kan huske nogen af ​​dem, hjælper denne tutorial dig med at gendanne din administratoradgangskode.


19Sådan deaktiveres automatiske opdateringer i WordPress
Siden WordPress 3.7 erhvervede platformen muligheden for automatisk at opdatere sig selv uden menneskelig input. Hvis du har været ivrig, skal du have bemærket, at WP 3.8 opdaterede sig selv til WP 3.8.1. Selvom dette er en god ting med hensyn til sikkerhed, kan disse opdateringer forårsage plugin-inkompatibilitetsproblemer. Hvis du gerne vil deaktivere automatiske opdateringer, hjælper denne tutorial dig.


20Sådan automatiseres Nofollow eksterne links i WordPress
Vil du ikke dele linkjuice? Godt og godt, denne tutorial af Sourav K. vil vise dig, hvordan man stopper søgemaskinspiders fra at følge (uønskede) eksterne links.


21Sådan kodes et WordPress-tema fra skrab
Denne tutorial fra Keenan Payne hjælper dig med at kode et WordPress-tema fra bunden af. Mens selvstudiet gik i live for omkring tre (3) år siden på onextrapixel.com (OXP), er det fyldt med tip og nuggets af visdom, der passer til den håbefulde WordPress-udvikler.


22Sådan føjes forfatterens billeder til din WordPress-blog
Hvis du gerne vil vise forfatterens avatarer på en unik måde, vil du læse denne tutorial af Joe Foley, han fra WPMU DEV. Hvis dit websted fodres med indhold af forskellige forfattere, hjælper denne tutorial dig med at vise deres fotos, uanset hvor du vil uden at bryde sved.


23Kraftige WordPress-tip og -tricks
Denne tutorial er en samling af 21 (21) smarte tip, der kommer godt med, når du bruger WordPress. Skrevet af Daniel Pataki, the Kraftige WordPress-tip og -tricks tutorial er noget, du vil have i dit WordPress Resource Toolkit.


Opret et WordPress-plugin

24Sådan opretter du en tilpasset WordPress-widget
Hvis du har været omkring WordPress i et stykke tid, har du sandsynligvis ønsket, at du kunne bygge din egen plugin eller widget. Bliv dog ikke snoet, plugins og widgets er ikke ens. Mens plugins tilføjer ekstra funktionalitet, gør widgets det let at tilføje forskellige elementer til dit websted. Denne tutorial viser dig, hvordan du opretter tilpassede widgets. Du skal også se på Remis to-dels serie om, hvordan man opretter en widget-plugin til WordPress.


25Tip og tricks til test af WordPress-temaer
Som WordPress-udvikler skal testning af temaer være et kritisk trin i temaudviklingen. Testning kan hjælpe dig med at fange fejl og sikkerhedshuller, der ellers ville have ødelagt dit omdømme blandt andet. Daniel Pataki afslører et par tip og tricks, der kan hjælpe dig med at teste dine WordPress-temaer, før de frigives til offentligheden.


26Visual Composer: En guide til træk og slip sidebygning
De, der har forsøgt Visual Composer, skal vide en ting eller to om glæden ved at bruge netop denne sidebygger. Plugin giver en oplevelse som ingen anden; det er let at bruge og kræver ikke programmeringsevner. I denne tutorial giver Kyla dig en trinvis vejledning til brug af sidebyggeren.


27Sådan forbedres og forbedres din WordPress-temaudviklingsproces
Uanset om du lige er begyndt at udvikle WordPress-temaer, eller du har været på det i årevis, er der altid plads til forbedringer. I denne meget detaljerede tutorial tilbyder Siobhan McKeown tip, der giver dig mulighed for at forbedre dit spil med hensyn til temaudvikling.


28Sådan bliver du en WordPress-professionel
I denne selvstudie sætter Siobhan et par ting lige og viser dig, hvordan du bliver den bedste WordPress-udvikler, du nogensinde kan være. Denne tutorial passer godt til Sådan bliver du en top WordPress-udvikler tutorial af Jonathan Wold.


29Sådan opretter du et dagligt og ugentligt e-mail-nyhedsbrev i WordPress
E-mail-marketing er den førende form for online markedsføring. Din besked sendes direkte til dit målgruppe, der er mere tilbøjelige til at få den og svare i overensstemmelse hermed (positivt). Med andre ord markedsføringsmeddelelsen er ikke fortyndet, og budgettet holdes lavt sammenlignet med andre former for online markedsføring, denne tutorial fra redaktionelt personale på WPBeginner hjælper dig med at opsætte e-mail-nyhedsbreve i WordPress.


3040 must-have WordPress-plugins til 2014
Internettet er fuld af gode og nyttige WordPress-plugins. Det er derfor en op ad bakke at vælge det bedste. I denne tutorial introducerer Freddy dig til fyrre (40) must-have WordPress-plugins til 2014.


31Hemmeligheder med WordPress Blogs med høj trafik
Vil du gerne vide, hvordan de store fyre af WordPress gør, hvad de gør? Hvordan genererer de millioner af hits og kører WordPress-blogs med snesevis af millioner visninger? Vil du gerne høre, hvad WordPress Core-udviklere har at sige om disse uhyrlige WordPress-blogs? Denne tutorial besvarer disse og andre spørgsmål.


32WordPress børnetemaer: En hvad du skal vide guide
Hvad eller hvor meget ved du om børnetemaer? Underordnede temaer giver dig mulighed for at tilpasse dit websted uden at redigere overordnet tema. På denne måde kan du opdatere overordnet tema, når som helst uden at bekymre dig om at miste din tilpasning. En ting til, børn temaer er nemme at tage backup af. Denne tutorial vil skinne lys over WordPress børnetemaer for at give dig en bedre forståelse.


336 tip til at øge trafikken til dit WordPress-websted
Det er ingen let opgave at trække trafik til dit websted. Dette er ganske nedslående i betragtning af, at du har brug for trafik for at opbygge en bæredygtig online-forretning. Denne WordPress SEO-tutorial viser dig, hvordan du får mere trafik til dit WordPress-sted.


34Sådan tillades brugere at sende indlæg til dit WordPress-sted
Hvis du gerne vil give dine brugere muligheden for at bidrage til dit websted, viser denne tutorial fra WPBeginner dig bare, hvordan du gør det.


forbedring-wordpress-bruger-oplevelse

354 Top Tips om brugeroplevelse til forbedring af dit WordPress-websted
Tom viser dig, hvordan du optimerer dit WordPress-websted for at tilbyde en bedre brugeroplevelse. Hvis du ikke havde nogen idé, er brugerengagement alt, hvis du prøver at skabe en rentabel online-forretning.


36Brug af valgforespørgsel til responsive kolonnedrevne layout
Benjamin Intal fra Tuts + forklarer, hvordan man bruger medieforespørgsler. Medieforespørgsler er nyttige til at oprette lydhøre websteder, og medmindre du bor under en klippe, ved du allerede, at responsivt design er fremtidens måde. Det er her for at blive.


37Sådan vælger du et fantastisk farveskema til dit websted
De farver, du bruger på dit WordPress-sted, vil påvirke brugerengagement. Overlad det til Timothy Bowers for at vise dig, hvordan du får den rette balance. Han ved, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.


38Sådan tilpasses WordPress Admin let
Også kendt som backend, WordPress admin-området er ikke en af ​​de smukke sider af WordPress. Det er dog let at tilpasse ved hjælp af php fungerer som vist i denne tutorial af Aurelien Denis.


39Sådan opretter du en separat side til blogindlæg i WordPress
Blogindlæg er konfigureret til at vises på hjemmesiden som standard. Dette giver et problem, hvis og når du vil oprette en tilpasset hjemmeside. Denne tutorial hjælper dig med at oprette en separat side til dine smukke blogindlæg.


40Sådan udføres A / B-split-test i WordPress ved hjælp af Google Analytics
Google Analytics hjælper dig med at holde dig opdateret med hensyn til din statistik. Delet test hjælper dig med at bestemme, hvilket design og sideelementer, der påvirker dit websteds ydeevne, og hvor meget. Denne tutorial hjælper dig med at udføre A / B split-test for at forstå, hvad du skal ændre for at forbedre ydelsen på dit WordPress-websted.


Over til dig…

Her er vi fyrre (40) tutorials ned ad linjen. Vi har dækket en række forskellige tutorials lige fra temaudvikling til plugins og SEO for blot at nævne nogle få. Bolden er nu i din bane. Sæt disse tutorials på prøve, og bliv den bedste WordPress-udvikler, du var bestemt til at være. Ser dig omkring ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map