11 Top WordPress begyndervideoer fra 6 fantastiske websteder

Som en ny blogger er det forståeligt, at du ville blive frustreret over at lære at navigere i WordPress. Installation, tema- og plugin-valg, dashboard-navigation og alle de andre WordPress-detaljer er bundet til at få dit hoved til at dreje.


Men WordPress succesværktøjer venter dig! Der er et antal gratis og betalte videohubs, der hjælper dig med at blive velbevandret med WordPress på ingen tid overhovedet. Hvis du ønsker at fjerne din frustration over at lære WordPress at kende, kan du overveje WordPress-begyndervideoerne og yderligere ressourcer nedenfor. Lad os dykke ind!

Grundlæggende om WordPress med tilladelse fra WordPress.tv

En af de førende online ressourcer til at lære WordPress basics er WordPress.tv. I deres ord er det den “visuelle ressource for alle ting, WordPress.” Oprindeligt rettet mod veteran WordPress-brugere, har WordPress.tv nu et voksende bibliotek med begyndertutorials. Her er et par videoer, du måske ønsker at starte med:

Din WordPress-profil

I dit WordPress-dashboard kan du indstille brugerprofilpræferencer. De præferencer, du vælger, bestemmer, hvordan din profil vises i dine indlæg og sider. Din profilside er opdelt i fem sektioner: personlige indstillinger, navn, kontaktinfo, om dig selv og kontostyring. Denne video forklarer detaljerne i hvert afsnit.

WordPress Generelle indstillinger

Generelle indstillinger lyder bredt, men denne side i dit WordPress-dashboard indeholder nogle meget specifikke indstillinger. Der er i alt et dusin indstillinger, hvoraf den ene inkluderer bestemmelse af brugeradgang. Fra denne side kan du bestemme, om nogen kan registrere sig som en bruger på dit websted, og i bekræftende fald, hvilken rolle de automatisk tildeles. Jeg foreslår at være særlig opmærksom på forklaringen om nye brugere for at hjælpe med at holde dit websted sikkert.

WordPress Permalinks

Permalink-indstillinger bestemmer, hvordan dine URL’er vises i webbrowsere. Dit post- eller side-URL kan indeholde post- eller sidenavn, kategori eller tag. Det kan også inkorporere den måned, dag og endda det andet, som indlægget blev oprettet. Generelt afhænger WordPress-permalinkstrukturen for dit websted stort set af dit websteds funktion.

Definitiv WordPress Training Plus temaer og plugins fra Lynda

Lynda.com WordPress-videotutorials

Lynda.com er en online ressource, der nu ejes af LinkedIn. Det tilbyder uddannelsesvideoer omkring emner som teknologi, kreativitet og forretning.

Et antal WordPress-videokurser er blevet uploadet til webstedet og opdateres ofte. Kurser i fuld længde er tilgængelige mod betaling, men previews kan tilbyde en hurtig løsning på brændende WordPress-spørgsmål. Her er et par videoer, du skal være opmærksom på:

WordPress: Essential Training

Efter at have set Velkommen skal du klikke på Lær WordPress at kende link for at afslutte Vigtig træning preview. Fortælleren forklarer ins og outs i denne webpubliceringsapplikation på en af ​​de mest informative måder, jeg nogensinde har hørt det forklaret.

Du lærer også, hvordan WordPress grundlæggende fungerer, hvordan man opretter indlæg og formaterer deres tekst uden problemer, hvordan mediefiler håndteres, sidernes rolle og mere. Du skal springe rundt for at se det gratis indhold, men de tilbyder en gratis prøveperiode, hvis du gerne vil se alle 5 timer og 14 minutter af dette kursus.

Start med et tema: Tyve tretten

Hele dette videokursus kan ses uden medlemskab. Nogle gange hjælper det med at starte med et tema, når du har opsat dit WordPress-websted. Når du installerer WordPress, er der normalt et foraktiveret standardtema, der er klar til at du kan tilpasse. Temaet svarer stort set til det år, hvor dit indholdsstyringssystem blev installeret.

Denne video dækker et sådant tema, Twenty Thirteen, som blev frigivet i 2013, men er stadig en god mulighed. Hvis du netop oprettede dit WordPress-sted, vil Twenty Fifteen-temaet være aktivt, men denne Lynda-video er stadig et godt referencepunkt til at lære, hvordan man bestemmer hvilke temafunktioner og funktioner, der bedst passer til dine behov.

WordPress Plugins: SEO

At opnå mindst en grundlæggende forståelse af SEO er vigtig for enhver websteejer. Denne video diskuterer to SEO-plugins, der kan hjælpe dig med at optimere dit websted.

Plugins hjælper med SEO-optimering gennem metakoder, post- og sidetitler, nøgleudtryk, metabeskrivelse og billedkoder og beskrivelser. Som med den første Lynda.com-video, vi dækkede, har du brug for en gratis prøveversion eller fuldt medlemskab for at se hele kurset.

Endnu flere WordPress-videotutorials og ressourcer

WP101.com Video Tutorials

I de sidste syv år har WP101.com været go-to WordPress-ressource for både nybegyndere og udviklere. WordPress-begyndere lærer det grundlæggende gennem korte, informative videoer, mens udviklere bruger disse ressourcer til at uddanne deres klienter.

Grundlæggende videoer til at komme i gang med WordPress tilbyder detaljerede (dog korte) oversigter over hvert emne. Men der er et komplet selvstudiebibliotek med et medlemskab, der dækker yderligere emner som WordPress-dashboard, håndtering af kommentarer og endda implementering af Yoast SEO-plugin.

WPExplorer TV

Lad os heller ikke glemme WPExplorer TV. Vi har gjort en indsats for at oprette nyttige guider, som du kan følge med, når du lærer at bruge WordPress. Nogle af vores tutorials dækker plugins som Visual Composer, eller enkle, hvordan man kan lide at aktivere fontindstilling i WYSIWYG-editoren, men hold dig tunet (og sørg for at abonnere) på, når vores nye videoer sendes!

ShoutMeLoud.com brudte linksvejledning

Endnu en videoundervisningsressource for WordPress-begyndere er ShoutMeLoud. Deres websted og blog dækker flere emner for at få din blog i gang, men en video, der stod ud for mig, var Sådan bruges Broken Link Checker WordPress Plugin (2m 58s). Den sidste ting, du ønsker, er, at ødelagte links pepres på hele dit websted. Denne video viser dig, hvordan du effektivt bruger Broken Link Checker-pluginet, så søgemaskiner ved, at de kan stole på dit websted.

WPChick Beaver Builder Tutorial

TheWPChick drives af blogger Kim Doyal. Hun tilbyder masser af tip til bloggere, der opretter alle former for indhold: tekst, video, podcast-episoder med mere. Hendes videoer om Beaver Builder-plugin (17m 36s) og Shortcodes Ultimate-plugin (12m 52s) er to top notch-demonstrationer. Disse videoer og mere er et godt sted at starte for enhver WordPress-begyndere!


Hvis du er irriteret over WordPress, behøver du ikke at søge alternative indholdsstyringssystemer. Der er masser af WordPress nybegyndervideoer for at få dig på sporet. Du kan bruge et par minutter om dagen på at se videotutorials, der tydeligt forklarer, hvordan du bygger og driver dit websted.

Du kan starte med de mere basale tutorials, som dem, der findes på WordPress.tv, Lynda.com og WP101.com, og derefter gå videre til websteder som TheWPChick og ShoutMeLoud.com.

Hvordan underviser du dig selv om WordPress? Er du klar over nyttige videotutorials, der ikke er nævnt her? Vi ville elske, at du deler dem med os nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map