WordPress plugins gyönyörű képek hozzáadásához a webhelyére

A tartalom király. Biztos vagyok benne, hogy ezt már számtalanszor hallottad. És ez igaz: a tartalom egy igazán nagy puzzle-darab a sikeres weboldal felépítéséhez. De nem ez az csak darab.


Először egy szép, jól megtervezett weboldallal rendelkezik, amely üdvözli a látogatókat, a lehető legjobb első benyomást keltheti. Ez az első benyomás ösztönzi őket arra, hogy hosszabb ideig maradjanak a webhelyen, hogy elolvassák azt a ragyogó tartalmat, amelyet órákon át töltöttek..

Most biztos vagyok benne, hogy mindannyian szeretnénk ezt a vizuálisan lenyűgöző weboldalt, és valószínűleg mindannyian eltérő véleményünk van arról, hogy mi teszi a weboldalt lenyűgözővé. Van azonban egy dolog, amelyben biztosak vagyunk abban, hogy mindannyian egyetértünk: a képek révén a weboldal jól néz ki. És a merész, szép, jól megválasztott képek a weboldal megjelenését mutatják igazán jó. Ha egy látogató csak azért érkezik az Ön weboldalára, hogy egy nagy szövegblokkot látjon, akkor első gondolata az, hogy “Nem zavarhatom, hogy ezt olvassam”. Mielőtt még volt idejük kipróbálni a kiemelkedő tartalmat, már megütötte a Vissza gombot, és egy másik potenciális ügyfél elveszik.

Ma szeretnék ösztönözni a látogatókat, hogy hosszabb ideig maradjanak azáltal, hogy hét WordPress bővítményt mutatnak be, amelyekkel gyönyörű képeket tölthet fel webhelyére. Ne feledje: minél tovább maradnak, annál többet olvasnak, és annál valószínűbb, hogy konvertálnak. Ezt szem előtt tartva, ezeknek a plugineknek elengedhetetlen!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

GridFX érzékeny képrácsok

GridFX érzékelőképes rácsok WordPress beépülő modul

Információ és letöltés

Az elegáns képgalériák hozzáadása jó módja annak, hogy felfedje tartalmát, és vizuálisan vonzóbbá tegye. Az egyik kedvenc képgaléria-bővítményem a GridFX galéria-bővítmény, amely 17 dollárért elérhető.

A GridFX használatával gyönyörű, érzékeny képtáblákat adhat hozzá a hozzászólásokhoz – létezik egy lenyűgöző kőműves stílusú rács is. A WordPress médiakönyvtárából képeket húzhat a rácsokba, vagy beágyazhat videókat, WooCommerce termékeket és a WordPress bejegyzés / oldalakat. Több mint 80 különféle testreszabási lehetőség közül választhat, köztük a fénydobozokat, a színeket és a cím animációit. Személyes kedvencem a vaskos, teljes szélességű rács, amint az az alábbi képernyőképen látható.

GridFX Teljes szélesség-képernyőképe

Image Elevator Easy Images

Image Elevator Easy Képek a WordPress-hez

Információ és letöltés

A WordPress mindig megkönnyítette a képek hozzáfűzését a tartalomhoz – olyan egyszerű, mint egy képet a WordPress médiagalériaba húzni és ejteni annak feltöltéséhez, majd kattintással beilleszteni a bejegyzésbe. Az Image Elevator bővítmény azonban még hatékonyabbá teszi ezt a folyamatot!

Az Image Elevator segítségével képeket közvetlenül a WordPress szerkesztőbe illeszthet be – nincs szükség akár a médiagaléria megnyitására is. Ez a funkcionalitás kiterjed az Ön által készített képernyőképekre is: egyszerűen nyomja meg Print Screen és közvetlenül beillesztheti a szerkesztőbe. Személy szerint úgy gondolom, hogy a képek kivágása a legnagyobb kellemetlenség, és az Image Elevator tökéletesen megoldja ezt a problémát. Kedvenc képszerkesztő szoftverével mindössze annyit kell tennie, hogy kijelöli a kívánt képet, kattintással másolhatja, majd beillesztheti a szerkesztőbe. Anélkül, hogy kézi kivágást kellene végeznie, ez a bővítmény valós idejű megtakarítást jelent.

Image lift képernyőképe

Canva Design gomb

Canva Design Button Free WordPress bővítmény

Az Ön bejegyzésének képei az egyik leggyakrabban megtekintett elem a webhelyén – elvégre megjelennek a blogod honlapján, és gyakran a bejegyzés felső részén vannak feltüntetve. Ha képességeit vonzóbbá teheti, akkor több kattintást kap a tartalmára. Egyszerű, igaz?

Személy szerint én vagyok a rajongója a Freemium Canva Design Button pluginnak a kiemelt képek készítéséhez – alternatív módon a kiemelt képeket közvetlenül a A Canva weboldala. A drag-and-drop interfész segítségével a Canva lehetővé teszi számos stock fénykép, betűtípus és grafika átfedését gyönyörű, márkás képek létrehozásához. A Canva által képes képtípus példáját lásd az alábbi képernyőképen.

Canva példa

A Canva-nak több mint egymillió stock fotója van, és rengeteg grafikai elemmel is rendelkezik. Ezek közül néhány ingyenes, de a legtöbbhez elfogadható árcédulát csatoltak. Ha elkészítette a réteges képet, egyszerűen fizetnie kell a használt prémium elemekért, majd felhasználhatja webhelyén..

Aesop Story Engine

Az Aesop Story Engine ingyenes WordPress bővítmény

Ha fantasztikus, ingyenes bővítményt szeretne, hogy tartalma pompás legyen, javaslom az erősen alulértékelt Aesop Story Engine programot. A plugin gyakorlatilag különféle „modulok” csomagja, amely vonzó, hosszú formájú tartalom közzétételére szolgál. Ennek a funkciónak egy része a tartalom rendezésére összpontosít, például ütemtervekre és fejezetcímekre. Az Aesop Story Engine azonban sok jó dolgot is képes csinálni a képeihez.

A kezdéshez szép teljes oldalas képeket adhat hozzá a bejegyzés tetejére. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet néhány WordPress téma támogat, de ez egy kiváló alternatíva azok számára, akik ezt fel szeretnék adni a webhelyükhöz. A beépülő modult arra is felhasználhatja, hogy a képéhez egyszerű képgalériákat vagy teljes szélességű képeket adjon hozzá – akár a teljes szélességű képeivel párhuzamos effektust is használhat, amely lenyűgözőnek tűnik..

Ha nagyszerű, látványos stílusban szeretné átadni üzenetét, az Aesop Story Engine éppen az, amit keres..

Allground: Teljes képernyős hátterek

Allground: Teljes képernyő háttérrel a WordPress-hez

Információ és letöltés

Elmozdulás a gyönyörű képek elhelyezésétől belül tartalmát, az Allground teljes képernyős háttere segít a gyönyörű design elem hozzáadásában a teljes webhelyére. Az Allground segítségével hozzáadhatja saját teljes képernyős képeit, amelyeket azután háttérként jelenít meg a webhelyén. Ez nagyszerű módja annak, hogy érdekes első benyomást keltsen a látogatók számára. Beágyazhat a YouTube-videókat, vagy háttérként megjelenítheti az ön házigazdájú videóit is.

Beállíthatja, hogy a háttér úgy jelenjen meg, hogy az egész webhelyen megjelenjen, vagy beállíthatja úgy, hogy egy adott bejegyzésen / oldalon megjelenjen. A háttér sem rögzítve van, és beállíthat egy kép sorozatot, hogy néhány másodpercenként elforogjon.

WP Smush.it

WP Smush.it Ingyenes WordPress bővítmény

Kétségkívül a mai listán szereplő legkevésbé elbűvölő plugin, de valószínűleg az egyik legfontosabb. A WP Smush.it képoptimalizálás lehetővé teszi a WordPress webhely gyors működésének fenntartását azáltal, hogy a képeket kisebb méretűre tömöríti, anélkül, hogy a minőség csökkenne. És amint mindannyian tudjuk, a weboldal sebessége a Google rangsorolási algoritmusának része, tehát bármi, amit javíthatsz a betöltési idő javítása érdekében, láthatja, hogy felmászik a SERP-kbe..

A WP Smush.it tömöríti a kép fájlméretet a felesleges metaadatok eltávolításával – ez a veszteségmentes tömörítés egyik formája. Beállíthatja, hogy a plugin automatikusan „elnyomja” az új képeket, amikor azokat feltölti a médiakönyvtárba, vagy visszatérhessen és tömörítse a meglévő fájlokat. Ha a Smush.it plugin prémium verzióját szeretné, a WPMU kiadta a WP Smush PRO szoftvert.

Final Tiles Grid Galéria

A Final Tiles Grid galéria a WordPress számára

Információ és letöltés

A mai listában az utolsó bővítmény a Final Tiles Grid Gallery. A plugin lehetővé teszi egyszerű, elegáns, reagáló hálózati galéria létrehozását a webhelyén.

Kedvenc galériastílusom, amelyet a Final Tiles támogat, a gyönyörű „okos” rács. Az intelligens rácsok lehetővé teszik a rácsok felépítését az oszlopok és a sorok korlátozása nélkül – a kiválasztott képek egyszerűen egymáshoz illeszkednek, gyönyörű, jellegzetes galériákat hozva létre. Tekintse meg az alábbi képernyőképet, hogy láthassa ezt.

Az utolsó csempe képernyőképe

Ezen túlmenően a plugin támogatja az egy kattintással történő közösségi megosztást, öt fénydobozstílust és a lebegő effektusokat. Minden képhez feliratokat is hozzáadhat, és a látogatók rendezhetik és szűrhetik a galériákat. A látogató böngészőjétől függően a Final Tiles támogatja a lenyűgöző CSS3 animációkat is, hogy galériáit még vonzóbbá tegye..

imagelinks

imagelinks

Az ImageLinks egy prémium WordPress plugin, amely interaktív megoldást kínál webhelyére. A térképadatok mindenkinek hozzáférhetők, akik felkeresik az Ön webhelyét, eszköztől és lehetőségektől függetlenül. Használja infografikák, térképek, hírfotózás, termékmarketing és e-kereskedelem oldalak, vásárolható termékkatalógusok és számtalan egyéb anyag létrehozásához. Készítsen bármilyen képet, helyezze el hotspotokat, csatolja a popover eszköztippjeit gazdag médiatartalommal, és tegye közzé webhelyén. A plugin saját funkciókban gazdag drag and drop webalkalmazással érkezik, így a felhasználó gyorsan és egyszerűen elkészítheti fantasztikus interaktív képtérképét, és azonnal beágyazhatja azokat egy weboldalra..

Ezenkívül támogatja a wordpress beépített tartalomszerkesztőjét is a popover eszköztippjeihez, amely lehetővé teszi, hogy gazdag tartalmat adjunk hozzá az interaktív képtérkép tippeire. Szöveg hozzáadása stílusokkal, médiatartalommal, beágyazható tartalom a youtube-ból, a vimeo-ból, a soundcloud-ból és más webszolgáltatásokból. Ezen túlmenően használhatja a WordPress rövid kódjait is a telepített beépülő modulokból. A plugin kiválóan skálázódik minden eszközön, nagyszerűen működik az érintőképernyőkön is.

Válasszon a három előre definiált téma közül, vagy használja a sajátját. Testreszabhatjuk az aktuális témát egyéni css-szabályokkal, vagy létrehozhatunk egy újat, futtathatjuk a saját JavaScript-kódját, amikor a felhasználó rákattint egy hotspotra, vagy újabb műveletet kezdeményez, hogy valami különlegeset csináljon az Ön weboldalán. Menj dió, üdvözlöm.


Lenyűgöző képek hozzáadása a webhelyhez szilárd első benyomásokat kelt, amelyek hosszabb ideig tartják a látogatókat a webhelyen. Minél hosszabb ideig maradnak, annál többet olvasnak, és annál valószínűbb, hogy lojális rajongókká válnak – és a lojális közönség megléte alapvető fontosságú, ha megpróbálunk egy fenntartható márkát és egészséges egészséget létrehozni..

Ha gyönyörű képeket szeretne hozzáadni a webhelyéhez, ezek a bővítmények mindegyike segít. Javaslatom: nézd meg, hogy mindegyik mit tehet, és mérlegelje, hogy a plugin funkcionalitása hogyan illeszkedik az Ön tartalmához és az Ön által létrehozott webhelyhez. Ha úgy gondolja, hogy ez jó meccs lesz, adja meg – csak ügyeljen arra, hogy nyomon kövesse visszafordulási arány és idő a helyszínen metrikák a plugin telepítése előtt és után, hogy megtudja, hogyan reagál a közönség az extra képekre!

Mi a kedvenc WordPress-bővítmény a képek hozzáadásához? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector