WordPress e-kereskedelmi tippek a konvertáló forgalom vonzására

WordPress e-kereskedelmi tippek a konvertáló forgalom vonzására

Az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek létrehozása a WordPress-en egyre népszerűbbé válik, és a számok azt bizonyítják: A WooCommerce már elérte a 22% -os piaci részesedést 2019-ben, a legnépszerűbb megoldás az interneten az egymillió legnépszerűbb webhely között.


Ez az oka annak, hogy a WordPress azon dolgozott, hogy megkönnyítse az e-kereskedelem webhelyeinek működőképességét és sikerét a platformon. Ha a WooCommerce üzlet tulajdonosa, akkor tudja, milyen frusztráló lehet az alacsony eladások. Különösen akkor, ha jó forgalom van. Ez azért fordulhat elő, mert az Ön által hozott forgalom alacsony minőségű, vagy azért, mert tovább kell dolgoznia az üzlet optimalizálásán.

Ebben a cikkben áttekintjük a WordPress e-kereskedelem bővítményeit, amelyek elősegítik a csodálatos online áruházak felállítását, és néhány tipp, amelyet alkalmazhat a forgalom vonzására, amely valóban eladássá alakul..

1. Optimalizálja online hirdetési stratégiáját

A reklám fizetése nem jelenti azt, hogy a boltba kiváló minõségû forgalmat hoz, amely konverziót eredményez. Ez vonatkozik mind a közösségi média, mind a Google hirdetésekre. A fizetett hirdetésekkel hozott forgalomnak nem feltétlenül kell magas konverziós aránya, de a magas konverziós ráta elérése attól függ, hogy a hirdetései milyen jól készülnek és optimalizálódnak..

A reklámozás azonban az egyik legsikeresebb módja annak, hogy könnyedén és gyorsan eljuthassunk hatalmas mennyiségű célközönséget. Csak annak érdekében, hogy ötlete legyen, a Google több mint 100 milliárd havi keresést végez, képzelje el az összes embert, akivel elérhető lehet, és az ügyfelek lehetőségeit látni és kattintani a hirdetéseire. A Facebook világszerte több millió felhasználóval rendelkezik, amelyekkel hirdetéseit is megjelenítheti.

WooCommerce Okos Google hirdetések

A WordPress segíthet a termékek és szolgáltatások hirdetéseinek létrehozásában egyes pluginjaikkal: Ha termékeit a Google-on szeretné megjeleníteni, de nincs elegendő ideje az összes hirdetés, szalaghirdetés létrehozására vagy az ajánlattételi stratégia konfigurálására, vannak olyan pluginok, mint például WooCommerce Okos Google hirdetések amely automatikusan létrehozza és konfigurálja a Google hirdetéseit ingyen, 5 egyszerű lépésben:

 • Az első lépés az, hogy az alkalmazás hozzáférhessen a Google Ads konfigurációjához. Ilyen módon feltöltheti, közzéteheti és optimalizálhatja Google Ads-kampányait.
 • Miután hozzáférést biztosított az alkalmazáshoz, meg kell adnia az általános jellemzőket: országokat, amelyekben hirdetni szeretné termékeit, kategóriáit, amelyekbe üzlete tartozik, és azokat a gyűjteményeket, amelyekben hirdetni szeretne.
 • Aztán itt az ideje, hogy megkapja az alkalmazásnak az áruház nevét és néhány mondatot, amely leírja azt. Arra is felkérjük a képet, hogy töltsön fel logóját.
 • Ezen a ponton az alkalmazás kéri, hogy írjon be néhány rövid mondatot, amelyet megjeleníteni kíván a hirdetéseiben, és válassza ki azokat a szolgáltatásokat, amelyeket Önnek ilyen ingyenes szállítás vagy könnyű visszatérítés nyújt. Önnek lehetősége van telefonszám megadására is, ha azt szeretné megjeleníteni.
 • Az utolsó lépésben csak azt a napi költségkeretet kell kiválasztania, amelyet a Google hirdetésénél költ.

A lépés befejezése után a plugin teljesen konfigurálva lesz, és a Google hirdetéseit négy munkanapon belül elkészítjük! A hirdetések létrehozása után hozzáférhet saját irányítópultjához, ahonnan mindent ellenőrizhet.

Töltse le a Facebook-ot a WooCommerce számára

Más plugins, mint például Facebook a WooCommerce számára összekapcsolja webhelyét a Facebook-lal. A plugin úgy működik, hogy boltot hoz létre a Facebook oldalán, lehetővé téve a dinamikus hirdetések futtatását a platformon. A WordPress és a WooCommerce üzletek hirdetési lehetőségei végtelenek, csak meg kell találnia az igényeinek leginkább megfelelő módszert.

2. Az elveszett ügyfelek mentése

Annak ellenére, hogy el kellett hagyniuk üzletét anélkül, hogy ténylegesen vásárolt volna, szüksége van egy tervre, ahogyan visszahozhatja őket. Ennek többféle módja is van:

 • Használjon újracélzó kampányokat: emlékeztesse őket termékeire, ha a korábbi látogatókat az interneten keresztül hirdetésekkel követi. A leghatékonyabbak dinamikus retargeting hirdetések. Ezek a potenciális ügyfeleknek pontosan ugyanazon termék hirdetéseit jelenítik meg, amelyet az Ön webhelyén néztek meg.
 • Adjon hozzá WooCommerce kívánságlista funkciót áruházához: Pluginok, mint például a TI WooCommerce kívánságlista megkönnyíti a látogatók számára a kedvelt termékek mentését és későbbi megvásárlását. A felhasználók megoszthatják kívánságukat egy családtaggal is. Tehát még ha nem is vásárolnak, valaki más, akit ismernek, születésnapra, ünnepnapra vagy más eseményre készülhet.
 • Kövesse az elhagyott kocsikkal: Használjon olyan plugint, mint a Elhagyott Cart Lite, ez a bővítmény automatikus és időszerű e-mail értesítést küld mind a vendégei, mind a bejelentkezett ügyfelek számára, hogy emlékeztesse őket az elhagyott megrendelésekre. Ön feladata korlátlan számú e-mail sablon létrehozása, amelyekkel elküldheti őket a kívánt időközönként. Valós idejű információkkal az elhagyott rendelésekről, ideértve az elhagyott termékeket és azok értékét.

3. Hozza létre saját online közösségét

A márka körül közösség létrehozása elengedhetetlen webhelye növekedéséhez és több ember vonzásához. Ehhez nagyon fontos a megfelelő környezet megteremtése mind a webhelyén, mind a hozzá kapcsolódó közösségi média-fiókokban.

Az első lépés a saját blog létrehozása. Írjon üzeneteket termékeiről és szolgáltatásairól, az ügyfeleknek szükségekről kell, hogy fedezzék fel, valamint a célközönség életmódját körülvevő témákról. Összpontosítson arra, amiben mind közös, és hogy az olvasók úgy érezzék magukat, mint a márkád része. Ha egyszer megtörténik, akkor valószínűbb, hogy megosztják az Ön cikkeit – segítve a növekedést ingyen. Az H&M magazin kiváló példa arra, hogyan lehet az e-kereskedelmi áruházat egyesíteni egy ügyfél-specifikus bloggal. Ha megnézed, bloguk a divatra, a szépségre és a kultúrára vonatkozik, amely összhangban áll a jelenlegi termékkínálattal és márkájukkal.

Yoast SEO plugin

A tartalom generálása rendkívül hasznos a SEO stratégiájának fejlesztésében is. Ez nagyobb esélyt teremt webhelyének megjelenésére a Google eredményében, amikor az emberek kapcsolódó kulcsszavakat keresnek. Sokféle módon javíthatja a WooCommerce SEO-t, de a legjobb kezdő hely egy jó SEO-bővítmény. Bár valószínűleg korábban is hallottál róla, Yoast az egyik legjobb lehetőség a WordPress-alapú webhelyek számára. Beleértve a WooCommerce üzleteket. A beépített lehetőségek segítenek a bejegyzés optimalizálásában, mielőtt a blogjában közzétennék. Növelve annak valószínűségét, hogy a keresési eredmények között elkezdenek rangsorolni.

A második lépés az összes tartalom megosztása a közösségi médiában, hogy minél több ember érjen el. Ezzel új forgalmat hozhat a webhelyére. Ez viszont ahhoz vezethet, hogy a potenciális ügyfelek navigálnak az üzletben, ha elég meggyőző!

NextScripts: Közösségi hálózatok automatikus posztere

Az egyik lehetőség egy plugin, például a használata Közösségi Hálózati Automatikus Poszter. Ez a plugin automatikusan közzéteszi a blogjadat a közösségi média fiókjaiba. Csak meg kell írnia egy új hozzászólást, és azt közzéteszi az összes konfigurált közösségi hálózaton. Ez a plugin profilokkal, üzleti oldalakkal, közösségi oldalakkal és csoportokkal működik, és az üzenetek minden hálózati igényhez teljesen testreszabhatók.

Régi üzenetek újjáéledése - Automatikus közzététel a közösségi médiába

A közösségi médiát arra is használhatja, hogy tartalma örökzöld maradjon, és még a régi bejegyzéseket is újraélesztse. Ehhez van egy speciális WordPress plugin: Régi üzenet újjáéledése – Automatikus közzététel a közösségi médiába. Ez a plugin automatikusan megosztja a régi üzeneteidet, és nagyobb forgalmat irányít a közösségi hálózatokból. Ezáltal segít a tartalom reklámozásában. Kiválaszthatja az időtartamot a hozzászólások között, a megosztandó hozzászólások számát, valamint a hashtagokat és a linkeket is. Integrálva van a Google Analytics szolgáltatással, így mindent nyomon követhet, és az URL-rövidítőkkel is kompatibilis.

A közösségi média nem csak a cikkek megosztása szempontjából fontos. Ezenkívül lehetősége van arra is, hogy kapcsolatba lépjen a közönséggel, vonzza őket és visszajelzéseket kapjon. Itt történik a mágia, ahol esélye van arra, hogy vírusos és nagy álmakat álmodjon. Alapvető fontosságú a webhely megfelelő összekapcsolása a közösségi hálózatokkal. A legtöbb WordPress-téma beépített közösségi média lehetőségeket tartalmaz. De ha a tied nem, rengeteg közösségi média WordPress plugin közül választhat.

4. Együttműködés az ágazat befolyásolóival

Mindig együttműködhet más vállalatokkal vagy magánszemélyekkel a közösségi médián, blogokon vagy más weboldalakon. Az iparágban vagy a niche-ben másokkal való partneri kapcsolat bevált módja a releváns forgalom növelésének. Mivel olyan embereket céloz meg, akik hasonló termékek vagy szolgáltatások iránt érdeklődőek, vagy akik sajátos életmóddal bírnak a termékekkel vagy szolgáltatásokkal, a forgalom sokkal nagyobb valószínűséggel konvertálja.

WordPress vendégküldés

Az együttműködés egyik legnépszerűbb módja a vendégküldés. Ez egy természetes módja annak, hogy új közönségnek ismertesse magát és vállalkozását. A tartalom cseréje más befolyásoló tényezőkkel és társaságokkal a közösségi médiában vagy a blogokban nemcsak a SEO, hanem a bizalom létrehozása szempontjából is jó.

Társadalmi állatok vagyunk, szeretnénk megismerni mások tapasztalatait, amikor saját döntéseinket hozunk. Ezt társadalmi bizonyítéknak hívják. Ha az emberek látják, hogy más befolyásoló vagy közösség, amelyhez tartoznak, és bíznak benne, akkor nagyobb valószínűséggel bíznak benned. Közel A fogyasztók 63% -a jelzik, hogy nagyobb valószínűséggel vásárolnak egy webhelyről, ha az rendelkezik termékértékelésekkel és véleményekkel. Ez a százalékos arány magasabb, ha a felülvizsgálatot befolyásoló szakértő vagy szakértő végzi.

A közösségi médiában való jelenlétük miatt a befolyásolókat hírességeknek tekintik a rést. Az emberek gyakran társítják a befolyásoló tényezőben látott pozitív tulajdonságokat az általa reklámozott termékekhez. Éppen ezért jó ötlet lehet vállalkozása számára a márka nagyköveteinek felvétele a közösségi médiában. Ha az influencer termékeket használ a közösségi média képein, bios-on, hashtagjain és leírásain, ez nagy hatással lehet a márka társadalmi bizonyítékára. Vegye figyelembe, hogy a közösségi média nagykövetének nem kell szociális média befolyásolónak lennie. Lehetnek ipari szakértők vagy szenvedélyes vásárlók is. Minden számít!


Sokkal több tipp található a WordPress SEO bevált gyakorlatainak összpontosításával kapcsolatban, hogyan hozhat releváns forgalmat az üzletbe. Ebben a cikkben azt a taktikát akartuk bemutatni, amely nemcsak a SEO-hoz kapcsolódik. Ennek azonban nagy a lehetősége, hogy segítsen javítani a WooCommerce áruház teljesítményét. Reméljük, hogy segít neked! Hiányzott valami? Mit csinálsz, hogy magas színvonalú látogatókat vonzzon webhelyére?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map