WordPress beépülő modulok a közönség interakciójának és elkötelezettségének fokozására

A legtöbb blogger rögeszti a közönség növekedését, amikor az elkötelezettség javítására kell összpontosítaniuk. Ne felejtse el, hogy egy elkötelezett közönség vásárol, és ez nagyszerű hír az egyetlen számnak, amely valóban számít: az alsó sorban.


Az elkötelezettség javítása fokozatos folyamat. A nagyszerű tartalom alapvetően fontos, mint mindig, de a közönséggel való kapcsolattartás és kapcsolatfelvétel módja is – minél inkább kapcsolódik a közönséghez, annál erősebb lesz a blogger és az olvasó közötti kapcsolat.

Miért kellene? gondoskodás a kapcsolat erõsségérõl? Nos, mivel a kapcsolatok kiépítése nagyszerű módja annak, hogy megteremtse a fenntartható sikerhez szükséges hűséges olvasóközönséget – hallottál már az 1000 hűséges rajongó elvéről, ugye? Ezek a hűséges olvasók fogják azonnal elolvasni a közzétett új anyagot, lelkesebben osztják meg cikkeit, és kinyitják pénztárcáikat az eladott dolgok megvásárlásához..

Ma szeretnék segíteni a közönség elkötelezettségének fokozásában azáltal, hogy megmutatja Önt öt módszerrel, hogy miként interakcióba léphet a közönséggel, valamint egy plugint, amely segít az egyes stratégiák végrehajtásában. Merüljünk egyenesen, mi is?

Aktív kommentáló szakasz: Disqus (INGYENES)

Disqus

Kiváló hely a közönséggel való interakció elindításához, a cikk alatti megjegyzések szakaszán keresztül. A WordPress alapértelmezés szerint tartalmaz egy kommentáló rendszert, amely elég jól működik, de meglehetősen korlátozott a rendelkezésre álló sok szolgáltatásban gazdag kommentáló pluginhez képest – ennek eredményeként a legtöbb blogtulajdonos telepíti a kommentáló plugint..

Ez a személyes preferencia eredménye, ám nagy rajongója vagyok a Disqus Comment System plugin, amelyet eddig több mint 1,5 millió letöltéssel töltöttek le. Miért vagyok ilyen nagy rajongója a Disqusnak? Nos, nemcsak hogy kiválóan néz ki egy egyszerű, de elegáns elrendezéssel, de hihetetlenül egyszerűen megkönnyíti a látogatók számára a hozzászólás megjegyzését – bejelentkezhetnek a Facebook, a Twitter, a Google+ vagy a Disqus fiók segítségével. Minimalizálja a súrlódást, maximalizálja a megjegyzések számát.

A Disqus a menetes megjegyzéseket is támogatja, lehetővé téve a válaszokat közvetlenül a megmaradt megjegyzésekre. Dobj fel / le szavazási rendszert, amely arra ösztönzi az embereket, hogy ésszerű megjegyzéseket tegyenek – senkinek sem tetszik a lefelé szavazás, ugye? – és tökéletes hozzászólási platformja van az értelmes beszélgetés előmozdításához.

Ösztönözze a beszélgetéseket a közvélemény-kutatókkal: Responsive Poll (14 USD)

Responsive Poll

A közvélemény-kutatások számos módon felhasználhatók a közönséggel való interakció ösztönzésére. Először felhasználhatja őket közvetlen visszacsatolásra a látogatóktól: végezhet szavazást, hogy megtudja, mely témákról szeretne többet olvasni például a közönség. Ez is nagyszerű lehetőség az interaktivitás hozzáadásához a hozzászólásokhoz: fontolgassa meg egy aktuális kérdés feltevését, hagyja, hogy a látogatók megfogalmazzák véleményüket, majd nézzen heves vitarendezvényt a megjegyzésterületen – ha gyors üzenetet szeretne létrehozni, amely ösztönözni fogja a vitát, ez kiváló megoldás.

Az egyik jobb lekérdezéses beépülő modul, amellyel találkoztam, a Responsive Poll beépülő modul, amely 14 dollárba kerül a CodeCanyonnál. A szavazás eredményei reagáló, animált grafikonokon jelennek meg, amelyek közül hét stílus közül választhat: sávdiagram, kördiagram, fánkábra, vonalas diagram, radardiagram, pólusdiagram és bootstrap folyamatjelző sávok – minden stílus jól néz ki . A közvélemény-kutatások teljesen testreszabhatók, és a lehető legtöbb választ választhatja ki.

Közvetlenül a tartalom közepére beszúrhat egy szavazást egy egyszerű rövid kód segítségével, plusz ugyanazt a rövid kódot használhatja bármilyen widget területhez történő közvélemény-kutatások felvételéhez – az írás idején nincs külön widget, de ezen dolgozik fejlesztők.

Buzz létrehozása a versenyekkel: ContestHopper (INGYENES)

ContestHopper

Az emberek szeretik a dolgok ingyen megszerzését, tehát használd ki ezt az előnyeidet: félelmetes díjjal versenyt futtatva sok zümmögést okozhat webhelye számára. Ha azonban korábban még nem versenyezte a versenyt, félelmetesnek tűnhet annak ismerete, hogyan lehet felállítani és futtatni. Azt javaslom, telepítse az ingyenes ContestHopper plugin a webhelyén.

A ContestHopper lehetővé teszi, hogy tiszta megjelenésű pályázati űrlapot adjon a webhelyéhez. Ezt a webhely bárhol megjelenítheti rövid kóddal, vagy dedikált widget segítségével. A pályázati űrlap teljesen testreszabható: beállíthatja a címsort és a fejléc szövegét, beleértve a háttér színét és betűkészletét – a több mint 600 Google betűtípusból -, valamint a verseny időtartamát. Megadhatja a belépési követelményeket is – milyen részleteket kell megőrizni, személyenkénti belépési korlátokat, valamint hogy szükséges-e kettős bejelentkezés.

A belépés után a bővítmény lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megosszák a versenyt az egyik fő közösségi csatornán – erre további bejegyzésekkel jutalmazzuk őket. Végül, amikor a verseny ideje lejárt, a plugin véletlenszerűen választja ki a nyertest.

Közvetlen kommunikáció: Kapcsolatfelvételi űrlapgenerátor (15 USD)

Vegye fel a kapcsolatot az űrlapgenerátorral

Időnként egy látogató szeretne Önnel kapcsolatba lépni, de nem fogja jól érezni magát, ha kérdését nyilvános környezetben hagyja, mint például a megjegyzés rész. A látogatók üzeneteinek legegyszerűbb módja egy kapcsolattartó űrlap plugin telepítése. Legtöbbünk már ismeri a kapcsolatfelvételi űrlap számos pluginjét – nevezetesen az ingyeneset Kapcsolatfelvételi űrlap 7, és a prémium Gravity Form plugins – de ma valami mást szeretnék ajánlani: a Contact Form Generator plugin, elérhető mindössze 15 dollárért.

A Contact Form Generator egy erőteljes űrlapkészítő beépülő modul, amely lehetővé teszi, hogy kiváló megjelenésű űrlapokat készítsen egy intuitív drag and drop felületen. Az összes űrlap teljesen érzékeny, és szinte korlátlan számú testreszabási lehetőséget kínál. Gyorsan és egyszerűen formázhatja az űrlapjait – kiválaszthatja a kívánt betűtípust a több mint 600 Google betűtípus közül, valamint teljes ellenőrzést gyakorolhat a betűkészlet, a háttér, a szegély és a gomb színe felett.

Könnyedén konfigurálhatja az űrlapot, egyszerűen az elemek húzásával és lerakásával, ahogy tetszik – hozzáadhat jelölőnégyzeteket, rádiógombokat és legördülő listákat az űrlaphoz. Minden elem szélességének meghatározásához csúszka is van. Vannak olyan speciális elemek is, mint például az idő, a dátum, az URL és a captcha, a plugin igazolja az egyes bejegyzések formátumát, mielőtt elfogadná a benyújtást. Végül integrálhatja az összes fő automatikus válaszadó szolgáltatást, beleértve a MailChimp és az AWeber szolgáltatásokat.

További kommunikációs csatornák: HelloBar (INGYENES)

HelloBar

Az internet legkorábbi napjaitól kezdve a webmesterek megértették az e-mail listák bővítésének fontosságát – néhány jobb módszer van a közönséggel folytatott interakció továbbfejlesztésére. Az e-mail lista lehetővé teszi az előfizetőkkel való közvetlen kommunikációt az előfizetőkkel a beérkező levelek mappájában, amely kiterjeszti elérhetőségét a webhely és a közzétett tartalom keretein túl is..

Számos e-mail lista-bővítmény létezik, amelyek közül sok finom vonalba kerül azért, hogy túlságosan tolakodóak legyenek, és nem figyelnek elég figyelmet az előfizetők vonzására.. HelloBar egy fantasztikus megoldás erre a problémára, és csak annyi figyelmet von maga után, hogy ne érezze túlzottan.

A HelloBar egy egyszerű belépési forma, amely az oldal tetejéről leesik. Integrálható kilenc automatikus válaszadó szolgáltatással – beleértve a nagyokat, az AWeber és a MailChimp. Ha még nincs előfizetője az előfizetőnek, a HelloBar tárolja az elfogott e-mail címeket az Ön számára.

Maga a HelloBar teljesen testreszabható – szerkesztheti az üzenetet, a betűkészleteket, a betűszínt és a gomb színét az átalakítás maximalizálása érdekében. Megjelenik a sáv demo verziója, amely lehetővé teszi, hogy valós időben játszhassa ezeket a testreszabási lehetőségeket. Maguk a sávok fantasztikusan néznek ki, és a rendelkezésre álló összes színnel készíthet valami feltűnő képet, miközben illeszkedik a webhely színsémájához. Készíthet is több HelloBars-ot, és futtathatja a / b teszteket, hogy megtudja, melyik teljesít a legjobban – A HelloBar irányítópult segítségével beállíthatja, hogy hányszor jelenjenek meg, valamint nyomon kövesse az eredményeket.

Ha elégedett a tervezéssel, egyszerű HTML-kóddal hozzáadhatja a HelloBar-t webhelyéhez, amelyet közvetlenül a zárócímke előtt adtak hozzá. Lehetőség van a saját előre konfigurált WordPress plugin letöltésére is, amelyet letölthet a HelloBar irányítópultról – egyszerűen töltse le és aktiválja ezt a plugin-t, és a HelloBar azonnal aktívvá válik..

Végső gondolatok

Tehát megvan: öt egyszerű bővítmény a közönséggel való interakció javításához. Ha komolyan veszi a hűséges közösség felépítését, hogy a látogatók elárasztódjanak, ez mind remek stratégia, amelyet alkalmazhat – akár védelmet is kínálhatnak a Google algoritmusfrissítés legrosszabb hatása ellen az Ön webhelyén..

És ne felejtsük el: a közönséggel való kölcsönhatás az móka – talán a legjobb ok arra, hogy gyakrabban lépjen kapcsolatba a közönséggel!

Javasolhat más interakciót fokozó WordPress bővítményeket? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map