Több ingyenes WordPress-bővítmény (amit még nem hallottál)

Márciusban itt közzétettem egy hozzászólást a WPExplorer webhelyen, amelyben bemutattam a hét kedvenc ingyenes WordPress pluginomat. Ez nem volt mindennapi plugin-lista; Arra törekedtem, hogy megemlítsem a kevésbé ismert pluginokat, ahelyett, hogy a szokásos módon elnevezném a világ Akismets és W3 összes gyorsítótárát..


A bejegyzés elég sikeresnek bizonyult (elvégre, mi az önbecsületes WordPress-felhasználó nem szeretné megnézni a hűvös plugin-eket?), így gondoltam, hogy megteheti egy folytatással. És tetszik A keresztapja II és annak más folytatásait, ennek célja az eredeti javítása.

Az alábbiakban felsoroltam további hét ingyenes fantasztikus WordPress-bővítményt, amelyeket mindegyik saját blogon vagyok (vagy már használtam). Nem mind szupersztár pluginok – néhányat csak néhányszor töltöttek le -, és vitathatatlanul ez teszi őket érdekesebbé, mint ugyanazok a régi pluginok, amelyeket újra és újra olvasott. Élvezd!

Nota bene A bővítmények nem sorrendben vannak felsorolva.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

TablePress

Ezt a bővítményt több mint 80 000 alkalommal töltötték le, és az írás idején 396 minősítést kapott. A minősítések közül nyolc kivételével mindössze ötcsillagos, a többi pedig mindhárom. Alig kell mondani semmit. De én fogok.

A TablePress-nek nincs társa; ez a WordPress legjobb tábláinak pluginje távolságból. Széles körűen használtam a Munka hátrahagyásakor (lásd a jövedelemjelentési oldalamat) és kiemelkedőbben a P90X folyóiraton (lásd a gyakorlati naplóimat):

A TablePress segítségével létrehozott táblázat.

A TablePress segítségével létrehozott táblázat.

A kifogástalanul kódolt és támogatott az egyik legszebb plugin-fejlesztő.

Szerezd meg a TablePress-t

Még egy kapcsolódó hozzászólás plugin

A kapcsolódó hozzászólások blogbejegyzés alján történő megjelenítése egyszerű módja a blog elkötelezettségének növelésére. De sok ember tévesen értelmezi – rosszul kategorizálja és címkézi bejegyzésüket, majd rossz minőségű beépülő modult használ a „kapcsolódó” (amelyhez olvassa el a „nem olyan összefüggő”) beépülő modulokat..

Ez az oka annak, hogy csak még egyszer ajánlom a Még egy kapcsolódó hozzászólás beépülő modult (YARPP) – véleményem szerint a legmegfelelőbb algoritmussal rendelkezik, és nagyon könnyen testreszabható:

YARPP a blogomban.

A YARPP a blogomban, szexinek néz ki.

A YARPP a valóságban rendkívül népszerű plugin, de úgy éreztem, indokolt, hogy itt szerepeltessük mindazokat az embereket, akik alternatív kapcsolódó posta plugint használnak. Tényleg ezt gondolom a legjobbnak.

Szerezd meg a YARPP-t

Evergreen Post Tweeter

Ami engem illet, ez az az plugin, amelyet arra használhat, hogy a Twitter forgalmát a webhelyére irányítsa. A teljes expozíció érdekében határozottan elfogult vagyok azzal, hogy azt állítom, hogy a plugin fejlesztésével, de ez mégis őszinte véleményem.!

A koncepció egyszerű: Az Evergreen Post Tweeter periodikusan (például hat óránként egyszer) automatikusan csipogja a régi blogbejegyzéseket. Ez lehetővé teszi, hogy egy címke vagy címkék kiválasztásával szűrhesse azokat a bejegyzéseket, amelyek tweetelt lesznek. Ily módon úgy választhatja meg a bővítményt, hogy csak az „örökzöld” tartalmat (azaz azt, amit még érdemes elolvasni), csak a tweettel törölje, nem pedig a blogjában.

Ennek a beépülő modulnak köszönhetően sok forgalom érhető el a webhelyén:

Megnövekedett Twitter forgalom.

Ha Twitter-felhasználó vagy, akkor nem-bölcs!

Könnyű digitális letöltések

Dióhéjban az Easy Digital Downloads (EDD) lehetővé teszi a digitális letöltések eladását a webhelyén. Használom, hogy eladjam szabadúszó írási útmutatóomat, és nem néztem vissza azóta, hogy váltottam az E-drogból.

Ez egyike azoknak a beépülő moduloknak, amelyekben nem teljesen tudod elhinni, hogy ingyenesek. Valójában fejlesztője (Pippin Williamson) az EDD-t egy freemium modell részeként hozta létre, amely lehetővé teszi, hogy csak azokat a kiegészítő modulokat vásárolja meg, amelyekre szüksége van (nagyon ésszerű költséggel). Itt van egy gyors videó, amely megmutatja, mi a következő:

Valójában annyira könnyű az EDD üzembe helyezése és működtetése. Ha digitális termékeket árusít a webhelyén, akkor nagyon ajánlom, hogy nézd meg.

Szerezzen egyszerű digitális letöltéseket

Végtelen görgetés

A Végtelen görgetés a fantasztikusság és a használhatóság tökéletes kombinációja.

Dióhéjban módosítja a témáját úgy, hogy amikor a látogatók eljutnak a megtisztított képernyő aljához, a további hozzászólások valós időben kerülnek betöltésre. Ez azt jelenti, hogy nem kell tovább kattintanunk a következő oldalra (nem is beszélve egy nagyon divatos effektusról, amelyről soha nem unatkozom).

Az Infinite Scroll használatának egyetlen hátránya, hogy negatívan befolyásolhatja a visszafordulási arányt és a megtekintett oldalak számát (mivel a látogatók most ugyanazon az oldalon lefelé gördítenek, nem pedig egy újra kattintanak). De ez nem azt jelenti, hogy csökkent az elkötelezettség – éppen ellenkezőleg. Kevesebb szóváltás és kevesebb idő vár az oldal betöltésére, valószínűleg hosszabb ideig tartózkodnak a látogatók.

Plugin Performance Profiler

Bár szeretem a pluginokat, ezek a régi erőforrások lemerülését okozhatják. A túl sok duzzadt plugin lassan betöltő webhelyhez és boldogtalan látogatókhoz vezethet.

A Plugin Performance Profiler (P3) itt változtathat. Ellenőrzi az Ön webhelyét, és jelentést nyújt Önnek arról, hogy melyik bővítmény terheli a webhelyet a legjobban:

Plugin Performance Profiler

Amint a fenti képernyőképről láthatjuk, a P3 megadja a relatív futásidejű bontást az Ön webhelyére telepített minden erőforrásigényesebb beépülő modulhoz. Azt is megnézheti, hogy a pluginok együttesen milyen hatással vannak a webhely betöltési idejére, valamint más adatpontokra.

A P3 fantasztikus eszköz annak ellenőrzésére, hogy webhelyét a sebesség megfelelően optimalizálja. Bár a pluginek futási idejének szkennelési módszere nem hibátlan, elég pontos, hogy megadja az információkat, amelyekkel megalapozott döntéseket hozhat..

A megjegyzéseket nem válaszolták meg

A blogkommentárok a legtöbb blog verő szívét képviselik. Ezek részben meghatározzák a blogot mint blogot – a látogató képessége hozzáadni egy olyan webhely beszélgetéséhez, amely egyébként egyirányú üzlet lenne..

És ezért (véleményem szerint) kellene mindig gondoskodjon arról, hogy válaszoljon a blogodra adott megjegyzésekre (ha a válasz indokolt). Nagyon bűnügyi véleményem az, ha felhívom az embereket, hogy tegyenek fel kérdéseket, majd ne válaszolják meg őket.

De ha blogod eléri egy bizonyos méretet, elég nehéz lehet nyomon követni a kapott megjegyzéseket. Itt jön be a meg nem válaszolt megjegyzés: egy extra oszlopot ad a megjegyzés moderálási képernyőjéhez, amely megmutatja, hogy válaszolt-e vagy sem.

A megjegyzések nem válaszoltak a képernyőképre.

Ez egy egyszerű, mégis hatékony módszer annak biztosítására, hogy azok az emberek kapjanak egyet, akik érdemelnek tőled választ.

Mik A ti Kedvenc ismeretlen bővítmények?

Hajlandó vagyok fogadni, hogy ezen a listán van legalább egy bővítmény, amelyről még nem hallottál. Legtöbbjük kevesebb, mint 100 000 letöltéssel rendelkezik (összehasonlítva a legnépszerűbbekkel a ~ 15-es verzióval) millió) és néhányuknak csak egy maroknyi van.

Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy rengeteg más gyémánt van olyan durva formában, amelyet sokan még nem fedeztek fel. Ha szeretsz egy viszonylag ismeretlen bővítményt, amelyet nem említettem ebben a bejegyzésben vagy az előző listámban, mondd el nekünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map