Ragadja meg a jövőt ezekkel a beépített Front-end szerkesztő WordPress bővítményekkel

A WordPress posta- és oldalszerkesztők gyakran úgy érzik magukat, mint a szoftver része, amely lemarad a többi platformtól. A szerkesztő és a bejegyzés előnézete közötti folyamatos váltás kevésbé ideális módszer a munkára, különösen akkor, ha megpróbáljuk a tartalom megfelelő megjelenítését.


Ezt szem előtt tartva izgalmas tudni, hogy a WordPress fejlesztői csapata azon dolgozik, hogy online szoftvert egészítsen ki – azon a helyen, ahol azon dolgozik, ahol a bejegyzésed megjelenik az olvasók számára, a webhely felületén keresztül..

Egy közelmúltbeli bejegyzésében Tom ismertette az online szerkesztés hamarosan megjelenő WordPress alkalmazásának következményeit; de ha nem tudsz várni, amíg ez az alapvető funkciók részévé válik, íme néhány in-line front-end tartalomszerkesztő lehetőség, amelyeket ma kipróbálhat..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

WordPress kezelőfelület

WordPress kezelőfelület

Ez a plugin az dolgoznak a WordPress alapfejlesztő csoportjának néhány tagja által, és várhatóan a jövőben bekerül a WordPress alapvető funkciójába. Ez azt jelenti, hogy az elülső soron belüli tartalomszerkesztés végre elérhetővé válik a WordPress-ben!

Az eddigi szolgáltatások lehetővé teszik a blogbejegyzés címének és tartalmának szerkesztését közvetlenül a weboldal elején, feltéve, hogy be van jelentkezve a webhelyre. Tartalom hozzáadásához és szerkesztéséhez egyszerűen be kell kattintania a szövegre, és be kell írnia – meglepően könnyű használni.

Annak érdekében, hogy a tartalmat úgy szerkeszthesse, ahogyan azt a szokásos üzenetszerkesztőn keresztül elvégezné, ez a plugin egy rögzített vízszintes menüsort ad a képernyő tetejére, amely tartalmazza az összes utószerkesztő eszközt. Ez magában foglalja a formázási lehetőségeket, a linkek és képek beillesztésére szolgáló gombokat, valamint a kategóriák és címkék kezelésének lehetőségét, valamint még sok más. A bejegyzését el is mentheti vagy közzéteheti a kezelőfelületről, és ha bármikor át akarja váltani a hagyományos WordPress postaszerkesztőre, akkor ehhez egy praktikus gomb is van..

Ha nem tud megvárni, és el akarja kezdeni a webhely tartalmának online szerkesztését, akkor ingyenesen telepítheti a WordPress Front-end Editor bővítményt. Felhívjuk figyelmeztetését, hogy ez még folyamatban van, és még nem volt a kész termék.

Előnyök: ingyenes, könnyen használható, szép felület, és úgy tűnik, hogy jól működik.

Hátrányok: még folyamatban van, nem tartalmazza az oldal elrendezési lehetőségeit, csak a tartalom szerkesztését és formázását.

Azok a felhasználók, akik valami kifinomultabbat szeretnének, a listán szereplő többi plugin vonzóbbnak tűnhetnek, azonban ha a jövőkép előnézetét szeretné megtudni, akkor közvetlenül a WordPress adminisztrátori irányítópultjára telepítheti ezt a plugint..

Szerezze be a WordPress kezelőfelületét

Visual Composer

Visual Composer Front-end Builder

A WP Bakery Visual Composer egy prémium plugin, amelyről már hallottál; elsősorban azért, mert a CodeCanyon piactéren az első 3 legkeresettebb bővítmény egyike. Noha ez a bővítmény már egy ideje nagyon népszerű WordPress háttéroldal-készítő, a közelmúltbeli frissítés a Visual Composer előtti tartalomszerkesztést jelentette, ez több mint méltó hozzáadása ehhez a listához..

Amellett, hogy a 40+ tartalomelemeket könnyen hozzá lehet adni az oldalaihoz, majd a helyére mozgathatják a drag and drop szerkesztő segítségével, most szerkesztheti a tartalmat, ahogyan az olvasói látnák, az igazi „amit látsz Amit kapsz ”szerkesztő, mind a webhely felületéről. A Visual Composer front-end szerkesztőjét a WPExplorer most integrálja a legnépszerűbb témákba, amelynek jó képet kell adnia arról, hogy milyen jó ez a plugin..

Előnyök: 1000 felhasználó által kipróbált és tesztelt, sok tartalomelem, front-end drag and drop szerkesztés, sok plugin a szolgáltatások kibővítéséhez.

Hátrányok: nem ingyenes, sok funkcióval megismerkedhetünk.

Szerezz vizuális zeneszerzőt

Árpa – Inline szerkesztési plugin a WordPresshez

Árpa front-end online szerkesztő

Az árpa egy elülső soron belüli tartalomszerkesztő, amely már elérhető a WordPress számára. Ez az opció hasonlóan működik, mint a WordPress Front-end Editor plugin, és a telepítés után a bejelentkezett felhasználók rákattinthatnak a hozzászólásuk tartalmára, hogy szerkesztésüket kezdjék el webhelyük első felében..

A bejegyzés bármely része szerkeszthető a címet is ide kattintva, majd gépelve. A formázási beállításokat tartalmazó rögzített eszköztár megjelenítése helyett az árpa kontextusfüggő menüt jelenít meg, attól függően, hogy mit csinál. Mint a fejlesztés alatt álló Front-end Editor, szerkesztheti a bejegyzés kategóriáit és címkéit a front-end nézetben. Képek hozzáadása és a kiemelt képek beállítása szintén egyszerű a kezelőfelületen keresztül.

Bár alig működik igazán jól, nincs sok különbséget tenni a folyamatban lévő WP Front-end Editor szerkezetétől, és ha ezt a bővítményt bekerítik a WordPress magba, nehéz belátni, hogy a Barely for WordPress hol találja meg közönségét..

Előnyök: nagyon jól működik, szép felület, támogatási fórumok, súgóvideók és jegyek.

Hátrányok: nem ingyenes, nem képes fejlett elrendezéseket létrehozni.

Kérjen árpa online szerkesztőt

Élő zeneszerző

Élő zeneszerző oldalkészítő

A Live Composer egy megfizethető prémium plugin, amely lehetővé teszi az oldalainak egyedi elrendezéseinek elkészítését a WordPress webhely felületén keresztül. Nemrégiben tettük közzé a Live Composer teljes áttekintését, ahol megismerheti annak összes funkcióját, tehát ma csak megnézjük annak front-end szerkesztési lehetőségek.

Noha ez a plugin sokkal több funkciót tartalmaz, mint az eddig leírt két lehetőség, ez a könnyű használat és az egyszerűség árán történik. A Live Composer nem igazán tekinthető online szerkesztőnek, mivel bár a betűtípusokat és más megjelenítési szempontokat a webhely felületén keresztül szerkesztheti, a szöveget közvetlenül az oldalon nem szerkesztheti. Ehhez aktiválnia kell a modális overlay ablakot, majd el kell kezdenie a gépelést.

Ha olyan elülső oldal-készítő eszközt szeretne, amely az elrendezések és a tervek élő áttekintését nyújtja formájuk formájában, egészen a drag and drop felületen keresztül, akkor a Live Composer jó választás lehet. De azoknak, akik csak egyszerű módon akarják a tartalmat közvetlenül a vonalon szerkeszteni, akkor ez nem a legjobb megoldás.

Előnyök: oldal elrendezéseket készíthet, betűkészleteket és szöveges stílusokat módosíthat, több modult adhat az oldalhoz, viszonylag megfizethető prémium plugin számára.

Hátrányok: nincs valós in-line szövegszerkesztés, elfoglalt felület, nincs egyszerűség, nem ingyenes.

Élő zeneszerző

VelocityPage

VelocityPage

A VelocityPage sokkal inkább hasonlít a Live Composerhez, mint a WordPress Front-end Editor bővítményhez, főleg az oldalkészítő eszközöknek köszönhetően. Mivel azonban ez a bővítmény célja a WordPress adminisztrációs felületének megszüntetése, az in-line szerkesztés minden bizonnyal egy terület, amelyet a fejlesztők láttak.

Miután telepítették egy webhelyre, bejelentkezett felhasználók, akik egy oldalt néznek, rákattinthatnak a „Szerkesztés” gombra, hogy elkezdhessék a tartalom módosítását az elülső oldalról. Az oldaltartalom szerkesztésére szolgáló felület hasonló a Barley-hoz, abban az esetben, ha a tartalommal való interakció során egy kontextusfüggő menü jelenik meg. Ez a bővítmény azonban túlmutat azon, hogy lehetővé teszi a tartalom online szerkesztését.

A VelocityPage felhasználható elrendezések készítésére, sok különféle elem beillesztésére az oldalakra, és kiváló minőségű oldalsablonokat tartalmaz. De a többi szolgáltatás – mint csupán egy online szerkesztő – figyelmen kívül hagyása ez a plugin nagyszerű munkát jelent. Az egyik nagy mulasztás az, hogy csak az oldalakon működik, és nem a bejegyzéseken. Ha egyszerűen csak arra törekszik, hogy a tartalmait a kezelőfelületről online szerkeszthesse, akkor a VelocityPage valószínűleg túlterheli az Ön igényeit és költségvetését. Ha azonban elrendezéseket szeretne létrehozni, és oldalalemeket szeretne hozzáadni az oldalaihoz, akkor ez minőségi termék.

Előnyök: jól elvégzi az online tartalomszerkesztést, könnyen használható, a WordPress részeként érzi magát, rengeteg oldalkészítő funkcióval rendelkezik.

Hátrányok: nem dolgozik a hozzászólásokon, viszonylag drága, valószínűleg túlterhelt azok számára, akik csak egy online szerkesztőt keresnek.

Get VelocityPage

Következtetés

Mint láthatja, számos fejlesztő dolgozik azon, hogy online tartalomszerkesztést hozzon létre a WordPress-hez. Függetlenül attól, hogy tetszik ez a WordPress használatának módja, vagy sem, úgy tűnik, hogy ez a szolgáltatás itt marad, mivel a szoftver hamarosan magában foglalja a front-end szerkesztést is.

Mit gondol a WordPress front-end szerkesztõirõl? Használná ezt a szolgáltatást a webhelyén??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map