Növeld a LearnDash oktatási vállalkozását több oktatóval

Növeld a LearnDash oktatási vállalkozását több oktatóval

Nagyon jó LMS és csodálatos témájú e-Learning webhely létrehozása csak a jéghegy csúcsa. Olyan ez, mint egy könyvtár megnyitása, és arra várás, hogy az emberek bemenjenek. Az igazi kihívás az, hogy növekszik a lábszám.


Az online képzéshez kezdve azzal kell aggódnunk, hogy megválasztjuk a megfelelő platformot a tökéletes e-tanulási webhely létrehozásához. Akkor aggódunk a legmodernebb tanulási tartalmak létrehozása miatt. Folyamatot állítottunk fel a hallgatói haladás kezelésére, a kérdéseik megválaszolására és többek között az elkötelezettség fokozására. De amit gyakran hiányolunk, azon gondolkodunk, hogyan lehet a hallgatókat felvenni az oldalra!

A webhely és a tartalom felépítése fontos. Ugyanakkor nem olyan könnyű felhívni a potenciális hallgatók figyelmét, széles választékot biztosítani számukra, és választani lehet az érdeklődő hallgatókat.

Az üzleti vállalkozás növekedése sok munkát igényel. Tehát értsük meg egy példával.

Esettanulmány: Webfejlesztés és online képzés

LearnDash

John egy WordPress fejlesztő, aki hasznosítani akarja szakértelmét és szabadidejét. John el akarja kezdeni kínálni a WordPress webhelyfejlesztő tréningeket online módon. Félelmetes ötlet! Tekintettel arra, hogy a WordPress szakértője, nyilvánvalóan megy egy WordPress webhely létrehozásával az online tanfolyamai számára, és a LearnDash-t választja az LMS-hez.

Videókat készít tanfolyamairól. Mindez remekül megy. Jelentkezik és az emberek nagy érdeklődést mutatnak a tanfolyam iránt. Azaz, amíg a hallgatók száma lecsökken. A hallgatók feliratkoznak, de úgy tűnik, hogy a feliratkozók száma nem növekszik, és figyelembe véve a meglévő hallgatók és a tartalom kezelésére tett erőfeszítéseit, a nyeresége alacsony.

Johnnak gyorsan tennie kell valamit!

A legjobban megtett út.

A növekedni kívánó vállalkozások számára a legszembetűnőbb következő lépés a marketing. John egyetért. Mélyen belemerül az összes lehetséges marketing tevékenységbe – blogolás, közösségi média marketing, Facebook remarketing, fizetett hirdetések, e-mail marketing, társult marketing.

Néhány megközelítés működik, mások nem.

Rájön, hogy a probléma nem a marketing terjedelméről szól, hanem maga a témáról.

Mivel a WordPress olyan népszerű téma, a hallgatóknak már nagyon sok lehetőségük van. Nagyon sok kurzus kínál WordPress fejlesztő tréningeket, és néhány még ingyen. A WordPress tanfolyamok piaca telített, és a fizetett kampányok lyukat merítenek John zsebében.

Szóval mit tehet John??

Az út kevésbé került.

John rájön, hogy még többet kell kínálnia a hallgatóinak, hogy felkeltsék őket és érdeklődésüket növeljék. Úgy gondolja, hogy „értéknövelt kurzusokat” kínálhat azoknak a hallgatóknak, akik részt vesznek a WordPress webhely fejlesztésében.

A weboldal fejlesztés mellett gondolkodik többek között az elrendezés és SEO tanfolyamok hozzáadásáról. Amit ez hatékonyan tesz, az a potenciális hallgatók számára széles választékot kínál a tanfolyamok közül. Mivel a tanfolyamok összefüggenek, egy hallgató, aki feliratkozott egy tanfolyamra, más tanfolyamokat is hasznosnak talál.

Az eredmény?

Még jobb, mint John reménykedett. A tanfolyamok egyre több hallgatóvá teszik őt, és nem csak ez, a WordPress webhely-fejlesztési regisztrálók száma is növekszik.

De John nem szakértő az elrendezés tervezésében vagy a SEO-ban. Szóval, hogyan volt képes John megbirkózni mindezekkel? Hogyan teremtett több tanfolyamot és nagyobb értéket a hallgatói számára??

Némi segítséget kapott oktatótársaitól.

Egy kis segítség messzire megy.

Mindannyiunknak segítségre van szükségünk üzleti tevékenységünk növekedéséhez, és amikor a marketing kudarcot vall, logikus megoldásnak tűnik az ajánlat növelése, hogy minél több szemgolyót szerezzen. De Johnhoz hasonlóan, mi sem vagyunk több tantárgy szakértői. Szóval hogyan építhetünk fel különféle tantárgyakat??

Olyan oktatókkal lépünk kapcsolatba, mint mi, és közönséget keresünk tanfolyamukhoz.

Kezelje hatékonyan a Multi-Oktató LearnDash webhelyet

A LearnDash egy egyszerű LMS, mert könnyen érthető és használható. A tantárgy felépítése meglehetősen egyszerű, így szóváltás és zavar nélkül, akár néhány órán belül is létrehozhat kurzusokat.

Mivel a webhely adminisztrátora, fontos a WordPress háttérképének és általában a WordPress ismerete. Ez nem egy kemény és gyors szabály, de végül meg kell tanulnia és használnia kell. A WordPress háttérrendszerében nagyon sok fontos beállítás és funkció található, amelyekkel hozzáértőnek kell lennie, ezért mindig jó ötlet, ha később megértjük. És ha egyszer elégedett a WordPress-szel, a LearnDash használata szellő.

Több oktatóval rendelkező webhely esetén azonban több embert fog felvenni a webhelyre. A LearnDash jelenlegi felépítésének módjával ezeknek az embereknek hozzáférést kell biztosítaniuk a háttérrendszerhez a kurzusok létrehozásához. És ha nem ismerik a WordPress háttérrendszert, akkor ez lenyűgöző lehet. Azok számára, akik ismerik a WordPress-t, az adminisztrátorok eltérő problémákkal nézhetnek szembe – a háttér-hozzáférés megadása veszélyeztetheti a webhely biztonságát.

Mindkét esetben problémát jelent a háttér összetettsége és a hozzáférés biztosítása több kívülálló számára. És megoldást keresnek.

1. Használjon többutas oktatókezelő beépülő modult

Frontend Course Creation plugin

A legjobb módszer egy olyan plugin használata, amely lehetővé teszi, hogy több oktatót felvegyen a webhelyére, és lehetővé tegye számukra, hogy kurzusokat hozzanak létre a LearnDash alkalmazásban anélkül, hogy hozzáférést adnának a háttérhez. És a WordPress minden dologához hasonlóan, van egy plugin is, amely ennek érdekében működik. Íme, íme, a FrontDad Course létrehozása a LearnDash számára!

A kezelőfelület tanfolyam-létrehozása lehetővé teszi a LearnDash adminisztrátorok számára, hogy webhelyükön hozzanak létre „tanfolyam-szerzőket”. Ahogy a neve is sugallja, ezek a kurzusszerzők csak a felületről készíthetnek tanfolyamokat. Íme néhány részlet arról, hogy egy olyan bővítmény, mint a Front End Course Creation, segíthet az alkotóknak, mint John.

2. Korlátozza a kurzus szerzőinek hozzáférését

A LearnDash kurzus szerzői hozzáférése a BuddyPress-en keresztül

A Front End Course Creation bővítménnyel az adminisztrátorok csak az oktatókra korlátozhatják az oktatók vagy a kurzusok szerzőinek weboldali hozzáférését. Nem férnek hozzá a WordPress beállításaihoz. Az oktatók rendelkezhetnek saját BuddyPress profiloldalakkal, ahol lehetőség nyílik kurzusok létrehozására közvetlenül onnan. Ennyire egyszerű!

3. Kínáljon egy egyszerű tanfolyam-létrehozási felületet

A Front End Course Creation plugin rendelkezik egy nagyon egyszerűen használható tanfolyam-készítő felülettel, amely sok funkciót kínál, például új tanfolyamok, órák, témák egyszerű hozzáadása, piszkozatok mentése, tartalom automatikus közzététele stb. Gyorsan és bármilyen bonyolult eljárás nélkül. A John oktatói a teljes tanfolyam-hierarchiát és a vetélkedõket egyetlen képernyőn készíthetik a vetélkedõkkel együtt. Legyőzi, hogy bármikor navigálnia kell a LearnDash több lehetőségén keresztül! Mindez anélkül, hogy aggódnunk kellene a WordPress háttérrendszerének összetettsége miatt. Rendben, ha a kurzus szerzői nem ismerik teljesen a WordPress alkalmazást. Nincs bevonva egy tanulási görbe; A kurzus létrehozása olyan egyszerű, mint egy űrlap kitöltése.

4. Értékesítse tanfolyamokat könnyedén

A weboldal adminisztrátoraként John eladhat vendég szerzők vagy oktatók által létrehozott tanfolyamokat. A Front End Course Creation plugin kompatibilis a WooCommerce-lal is. Ez azt jelenti, hogy John ezeket a tanfolyamokat akár WooCommerce termékekkel is felveheti, hogy diákjainak jobb fizetési lehetőségei legyenek. Az oktatói tanfolyamok szükség esetén összeállíthatók és egyetlen termékként is értékesíthetők.

5. Kövesse nyomon a bizottságokat

A LearnDash díjbizottságok

A Front End Course Creation segítségével John az oktatói megbízásokat is irányíthatja. A beépülő modul lehetővé teszi a jutalék százalékának beállítását az egyes kurzus szerzők fizetett kurzusaira. Minden alkalommal, amikor vásárol, a Front End Course Creation nyomon követi a jutalékot, amelyet minden oktató keres a kurzusra. A jutalékjelentés szükség szerint exportálható.

6. Mindig legyen a felelős!

A legjobb rész az egészben az, hogy a John oktatói egyáltalán nem rendelkeznek háttér hozzáféréssel. Ez biztosítja, hogy John teljes ellenőrzést gyakoroljon. John választhat az új szerzők által készített tanfolyamok áttekintése előtt, mielőtt azokat közzéteszi, vagy pedig úgy dönt, hogy automatikusan közzéteszi a tapasztalt szerzők tanfolyamát. A LearnDash adminisztrátorként John mondja ki a végső véleményét!

Elválasztó gondolatok

Az e-tanulás (vagy bármilyen üzleti vállalkozás) esetében mindig szívesen látunk segítséget – vállalkozásának méretarányos megkönnyítése érdekében – a minőség megsértése nélkül.!
Ha egy extra kézpár van, akkor eloszthatja a felelősségét és összpontosíthat a fontos dolgokra. Csak annyit kell tennie, hogy valamilyen technológiai segítséget nyújtson Önnek!

Az olyan webhelytulajdonosok esetében, mint a John, az egyszerű bővítmények megváltoztathatják és megkönnyíthetik a kezelési problémákat. A több oktatót támogató plugin bizonyítja, hogy csak azért, mert egy LearnDash webhelyhez egynél több oktató tartozik, ez még nem jelenti azt, hogy a karbantartásnak és a kezelésnek bonyolultnak vagy unalmasnak kell lennie. Van mód arra, hogy mindent vigyázzon, csak az kell, hogy megtalálja a megfelelő plugint az oktatási vállalkozás zökkenőmentes növekedéséhez.!

Boldog tanítást! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map