Maps Marker Pro beépülő modul a WordPress áttekintéséhez

Maps Marker Pro

Legalább 72 nagy teljesítményű funkcióval a Maps Marker Pro (a fejlesztő szavaival) „a WordPress legátfogóbb és felhasználóbarát térképezési megoldása”. Akár közösségi kerékpáros túrát szervez, akár thaiföldi éttermének forgalmát kívánja növelni, vagy egy butik pékség bevezetését tervezi, a Maps Marker Pro a választott WordPress térképészeti megoldás.


Ebben a cikkben közelebbről megismerjük a Maps Marker Pro alkalmazást, és felfedjük, hogy a legerősebb szolgáltatásai közül hány felhasználható a WordPress webhelyére..

A Maps Marker Pro beépülő modul elsődleges szolgáltatásai

mapsmarkerpro-wordpress-plugin
A Maps Marker Pro legalapvetőbb funkciója lehetővé teszi egy jelölő létrehozását a szem előtt tartott földrajzi helyre, a több mint ezer ikon közül egyet a hely ábrázolásához, és hivatkozási hivatkozást készíthet. További szöveg hozzáadható egy felbukkanó ablakban.

Készíthet markereket is. Mondja például, hogy Ön bio-kutyaeledel-gyártó és -terjesztő. Lehet, hogy ügyfelei tudni akarják, hol vásárolhatják meg termékét helyben. A klaszterek segítségével azonosíthatja a város minden olyan régióját, ahol megtalálható a kutyaeledel, és a fogyasztók az egyes régiókban megtalálhatják az egyes üzletek helyét.

A Maps Marker Pro további figyelemre méltó kiegészítői

 • Rövid kódok segítségével ágyazza be a térképeket az oldalakba, a hozzászólásokba, a sablonokba és a kütyübe.
 • A kijelző ikonok testreszabhatók.
 • Válassza ki saját alaptérképeit, ideértve a Google Maps, az Open Street Map, a Bing, a Mapbox és az egyéni WMTS-térképeket.
 • Teljesen érzékeny.
 • Adja hozzá a térképeinek QR-kódjait a csomagoláshoz stb.
 • Készítsen térképmagyarázatot.

Mindezek és még sok más elérhető egyszeri licencdíj ellenében.

Egy domainhez szabványos támogatás érhető el a Személyes terv 31 dollárra. Öt domain van támogatva a Plusz terv $ 87, és a Szakmai A terv 25 domain támogatását kínálja 164 USD áron. Bár minden licenc egyszeri díj, a frissítések és a folyamatos támogatás éves díjat számítanak fel.

Kipróbálhatja ezeket a funkciókat, mielőtt teljes mértékben elkötelezi magát 30 napos próba aktiválása. A próbaverzió zökkenőmentesen áttér a fizetett verzióra, ha vagy amikor készen áll a frissítésre a Pro verzióra.

Annak eldöntése, hogy mely szolgáltatások a legmegfelelőbbek

Olyan sok funkció közül lehet választani, hogy vajon melyik lehet valóban hasznos az Ön és üzleti céljainak megvalósításához. Fedezzük fel néhány valódi esettanulmányt.

Az Ewetopia a Maps Marker Pro használatával jelzi, hogy hol találhatják meg ügyfeleik termékeiket. Az alábbi képen csoportosítást, rétegeket és ikonokat használnak, hogy mutatják a piacokat és éttermeket, amelyek termékeiket szállítják.

Maps Marker Pro példa üzleti térkép

Példák klaszterezésre és különféle jelölő ikonok

A Niagra Kerékpáros Turisztikai Központ több térképet is készített. Egyesek a kerékpárosok útvonalait mutatják, mások azt jelzik, ahol a kerékpárosok megállhatnak javítások és kiegészítő szolgáltatások céljából ezen a kerékpáros útvonalon. A harmadik kép egy Maps Marker Pro legenda.

Példa a Maps Maker Pro útvonalakra

A Niagara borút GPX pályáinak képernyőképe

Maps Marker Pro példa a szolgáltatásmegállókra

Képernyőkép a kerékpárkölcsönzőről és a javító jelölőkről

Maps Marker Pro térképmagyarázat-példa

A térkép legenda képernyőképe

A térképészképzésre nincs szükség ahhoz, hogy saját térképét elkészítse, amely pontosan és profi módon néz ki.

Hozza a világot a (virtuális vagy fizikai) ajtóhoz

Pontosan hogyan történik mindez? Tegyük fel, hogy te vagy a tulajdonosa Mindi Moochi Delights & Café – ahol moochi desszerteket, italokat és rövid főzési menüelemeket árusít. Van mind weboldala, mind tégla- és habarcsbolt, de elsődleges marketing célja az, hogy a forgalom bekerüljön az üzletbe. Mi lenne a következő lépésed??

1. lépés

A telepítés után kattintson a gombra Maps Marker Pro a WordPress adminisztrációs panelen, majd az Új jelölő hozzáadása. Egy olyan oldalra kell vezetnie, amely hasonló a következőhöz:

Maps Marker Pro Új jelölő hozzáadása

„Új jelölő hozzáadása” képernyőképe

2. lépés

Töltse ki az összes szükséges mezőt. Meg szeretné nevezni a markert, beírni a helyét, kiválasztani a térkép méretét és nagyítási szintjét, hozzárendelni egy réteget (ha szükséges), meghatározni a kezelőmező és a kijelzőpanel típusát, kiválasztani egy ikont, eldönteni, hogy előugró ablakot szeretne-e használni. szöveget, és ha igen, írja be azt, majd kattintson az OK gombra közzétesz.

A rendszer arra kérheti Önt, hogy adja meg a kívánt hely hosszúsági és szélességi koordinátáit. Ez a legegyszerűbb módja, amit ezt megtudtam. Miután az összes mező kitöltődött, úgy néz ki, mint ez:

Maps Marker Pro jelölők létrehozása

Töltse ki az „Új jelölő hozzáadása” mezőket

3. lépés

Másolja az új jelölő rövid kódját az oldal tetejéről:

Maps Marker Pro_Grab rövid kód

Itt megragadhatja a térkép rövid kódját

Alternatív megoldásként kattintson a Térkép hozzáadása gombot, amely az új oldal vagy bejegyzés szövegszerkesztő menüjének tetején található.

Maps Marker Pro példa beszúrás az oldalról

Alternatív megoldásként beillesztheti a rövid kódot egy új oldalba, vagy postázhat az „Térkép hozzáadása” linkre kattintva

Ha még nem létezik bejegyzés vagy oldal, ahol megjelenítheti az új térképét, készítsen egyet, majd adja hozzá a rövid kódot a megfelelő területhez. Formázza az oldalt vagy a hozzászólást kívánt módon, majd tesztelje az új térképét. Íme a végeredmény:

Elkészült a Map_Map Marker Pro beépülő modul

Így fog kinézni a kész térkép

Ennek az alaptérképnek tiszta képe van, pontos koordinátákkal. Ez biztosan segít a mecénásoknak a vállalkozás helyének vizuális megértésében. A felugró ablakhoz hozzáadott információk tovább javítják az ügyfelek élményét, mivel nekik nem kell alapvető információkat, például munkaidőt vagy parkolási lehetőségeket keresniük..

A Maps Marker Pro használata növekvő vállalkozással

Maps Marker Pro példa a rétegekre

Amikor rétegeket hoz létre,
a szomszédos helyek klaszterekké válnak

A vállalkozásod vagy a szervezett esemény növekedésével a WordPress Maps Marker Pro plugin segítségével a webhely látogatói számára nyújtott információk mélysége is növekszik.

Átlagosan azoknak a webhely-látogatóknak, akik egy térképkérelmet kérnek – ugyanúgy, mint egy webhely egy földrajzi helyzetének megkeresésére -, a jelenet mögött több száz térképforrás szükséges. Ha egy webszervernek vissza kell hívnia ennyi információt, akkor az oldalak lassabban tölthetnek be, ami rossz felhasználói élményt jelent.

A webhely látogatói általában egy másik webhelyet fognak keresni, ahelyett, hogy egy oldal betöltésére várnának. De a hír az, hogy a klaszterezési lehetőség amelyet a Maps Marker Pro plugin kínál, csökkenti az oldal betöltési idejét.

A fenti képen a zöld kör példa a csoportosulásra. Két kávézó található a közelben, tehát össze vannak csoportosítva. A kattintás után a nézők láthatják mindegyik különálló helyét.

Klaszterek létrehozásához olyan rétegeket készít, amelyek hasonlóak azokhoz a markerekhez, amelyeket fent átvittünk. Az „Új jelölő hozzáadása” helyett az „Új réteg hozzáadása” lehetőséget választotta. Az összes mező kitöltése és az új réteg mentése után hozzárendelheti jelölőit, hogy azok megjelenjenek a létrehozott rétegen. Ennek eredményeként közvetlenül a fenti kép jelenik meg – egy térkép több fürtözött helyzettel.

Kipróbálta a Maps Marker Pro alkalmazást?

A Maps Marker Pro plugin egy remek eszköz, amely lehetővé teszi, hogy hozzáadott rétegű információt kínáljon a webhely látogatói és a potenciális ügyfelek számára. Több tucat funkcióval és fordítási lehetőséggel büszkélkedhet, és sekély a tanulási görbéje, így nem kell sok időt eltolnia a forgalmas ütemtervtől a térképek aktiválásához és megjelenítéséhez..

Szerezd meg a Maps Marker Pro alkalmazást

Gondolod, hogy a Maps Marker plugin életképes megoldás lesz vállalkozása számára? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map