Legjobb kapcsolódó hozzászólások plugins a WordPress-hez

Legjobb kapcsolódó hozzászólások plugins a WordPress-hez

Annak érdekében, hogy a hűséges ügyfelek elkerüljék az olvasókat, továbbra is érdeklődnie kell számukra a fantasztikus tartalommal. Végül is az olyan tartalom létrehozása, mint egy isten, nem hozza meg a webhelyét, ha senki sem fogja megtalálni, miután eltűnt a kezdőlapjáról. Ez az oka annak, hogy a WordPress egyik leginkább kapcsolódó bejegyzés-bővítményét használja nagyszerű döntése lehet a blogjának.


Ne veszítse el a látogatókat a balról, a jobbról és a központtól, és aktívan vonzzon hozzájuk több tartalmat – több kapcsolódó tartalmat, amely megtartja az olvasókat a webhelyen, és csökkenti a visszafordulási arányt. A WordPress egyik leginkább kapcsolódó bejegyzés-bővítményével a tartalmak nagyobb részére irányíthatja a felhasználókat, és hosszabb ideig megőrizheti őket webhelyén, ami – ha kíváncsi – növelheti esélyét eladásra.

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a WordPresshez kapcsolódó, a kapcsolódó hozzászólásokhoz tartozó beépülő modulokkal kapcsolatos válogatásainkat, így ösztönözheti a felhasználók elkötelezettségét, fokozhatja az oldalmegjelenítéseket, és remélhetőleg összekapcsolhatja ezeket a megfoghatatlan értékesítéseket. Élvezze és ossza meg kedvenc kapcsolódó hozzászólásainak pluginjait a végén! Kezdjük …

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Contents

1. Kapcsolódó hozzászólások a WordPresshez: Bibblio Free Plugin

Bibblio Legjobb kapcsolódó hozzászólások-bővítmények a WordPress-hez

Szeretne vonzó és nagyon releváns kapcsolódó tartalmat kínálni az olvasóknak? Szeretne csökkenteni a visszafordulási arányt is? Vagy talán növeli a felhasználók oldalait munkamenetenként, miközben böngészi az Ön webhelyén? Akkor Bibblio talán csak a tökéletes bővítmény az Ön számára. Ez a nagyteljesítményű bővítmény gépi tanulási algoritmusokat használ a WordPress-hez kapcsolódó, a lehető legmegfelelőbb bejegyzés kikötésére, a tartalom jelzései és az olvasók viselkedése alapján. Ezenkívül automatikusan frissül, amikor új hozzászólásokat ad hozzá a webhelyéhez, így a kapcsolódó ajánlások mindig aktuálisak. Csak használja a mellékelt modult vagy rövid kódot a kapcsolódó hozzászólások hozzáadásához, ahol ez a leginkább értelmezhető az olvasók számára, és hagyja, hogy Bibblio minden nehéz emelőt elvégezzen..

A legjobb az, hogy a bővítmény nem lassítja le webhelyét – a Bibblio a kapcsolódó bejegyzéseket gyorsítótárazza a saját szerveren, így az Ön oldalsebessége nem változik. Megnézheti azt is, hogy mit olvasnak az olvasói a Google Analytics integrációjával, vagy használhatja a beépített elemzési irányítópultot a népszerű kapcsolódó hozzászólások és a havi szolgáltatáshasználat nyomon követéséhez. További nagyszerű lehetőségek: 150 stíluskombináció, teljesen érzékeny moduláris kialakítás, amely bármilyen eszközhöz igazítható, egyedi postaláda-támogatás, kiemelt kép-bélyegképek és hasznos támogatás az összes tervszintre. Ma már ingyenesen elindíthatja a plugin használatát, és havonta akár 25 000 oldal betöltése is elérhető egy Bibblio modullal. Ha ennél több forgalmat ér el, akkor mindig könnyen frissítheti Bibblio terv.

2. Még egy kapcsolódó hozzászólások beépülő modulja (YARPP) Ingyenes WordPress beépülő modul

A YARPP legjobb kapcsolódó hozzászólásainak beépülő moduljai a WordPresshez

Néhány erős oka van annak, hogy a WordPress-felhasználók százezrei szeretik és használják a YARPP-t webhelyükön. Ennek oka az, hogy megjelenítheti az egyéni postai típusokat, a hozzászólásokat és az aktuális bejegyzéshez kapcsolódó oldalakat? Vagy azért, mert a YARPP támogatja a szöveges és a miniatűr megjelenítést is?

Nos, ez csak néhány oka annak, hogy az Még egy kapcsolódó hozzászólások beépülő modul a WordPress roundups legjobban kapcsolódó bejegyzésének beépülő moduljain található. Hűvös szolgáltatásokkal, beleértve egy sablonrendszert, amely segít irányítani a kapcsolódó hozzászólások megjelenését, sokoldalú algoritmust, amely megjeleníti a legrelevánsabb kapcsolódó tartalmat, és támogatja az RSS-hírcsatornákat.

3. A WordPress Infinite kapcsolódó Post Manager prémium plugin

Végtelen kapcsolódó hozzászóláskezelő Legjobb kapcsolódó bejegyzés-bővítmények a WordPresshez

Információ és letöltésView a Demo

Kapcsolódó hozzászólások hozzáadása a tartalomhoz nagyszerű módja annak, hogy az olvasók több tartalmat ellenőrizhessenek, ám ezeknek a hozzászólásoknak a vonzó és könnyen elkészíthető elrendezése révén történő megjelenítése még hatékonyabbá teszi. A WordPress Infinite kapcsolódó hozzászóláskezelővel könnyedén hozzáadhat kapcsolódó hozzászólásokat a tartalom oldalához, ragacsosabban az ablak tetejére vagy aljára vagy a hozzászólás után. És mivel a bejegyzés végtelen töltésű, az olvasók számára rendkívül könnyű böngészni az összes általad kínált tartalmat az érdeklődésükkel kapcsolatban.

A plugin rengeteg beépített és hatékony funkcióval rendelkezik a postai típushoz, a kapcsolódó módszerhez (címkék, kategóriák, szerző, legújabb stb.), Megjelenített hozzászólások száma, színek, betűméret és még sok más.

4. Jetpack-hoz kapcsolódó hozzászólások Modul Ingyenes WordPress plugin

A Jetpack legjobb kapcsolódó hozzászólásainak beépülő moduljai a WordPresshez

A WordPresshez kapcsolódó legjobban kapcsolódó beépülő modulok közül, amelyeket ma kiemeltünk, a Jetpack-hoz kapcsolódó hozzászólások valószínűleg a legegyszerűbben telepíthetők és implementálhatók. Csak annyit kell tennie, hogy aktiválja a Jetpack-et, navigáljon a modulok listájához, és aktiválja a Kapcsolódó hozzászólások funkciót.

Jellemzői gyönyörű kapcsolódó hozzászólások-kütyü és egy nagyszerű algoritmus, amely a legrelevánsabb tartalmat mutatja. Ezt tudom első kézből, mert a Jetpack Kapcsolódó Hozzászólások modult a saját blogomban.

Ez mind pont és kattintás kérdése, és akár a konfigurációs gombra kattintva testreszabhatja a kapcsolódó hozzászólások widgetet is. Nem szabad felmerülnie a Jetpack problémáival, de ha segítségre van szüksége, mindig emlékezzen arra, hogy itt vagyunk.

5. Kapcsolódó hozzászólások a különálló hozzászólásokhoz Prémium WordPress beépülő modul

Kapcsolódó hozzászólások a különálló hozzászólásokhoz Prémium WordPress plugin

Információ és letöltésView a Demo

Ha minden egyes oldalon különféle kapcsolódó hozzászólásokat szeretne megjeleníteni (a párhuzamos tartalmak elkerülése érdekében), akkor érdemes kipróbálnia az RPDP (Megkülönböztethető hozzászólások kapcsolódó hozzászólásai) plugint. Ez a prémium plugin lehetővé teszi az egyéni kapcsolódó hozzászólások listák létrehozását és a hozzászólásokhoz külön hozzárendelését. És a rövid kóddal beillesztheti a kapcsolódó hozzászólásokat cikkeibe, ahol azt gondolja, hogy azok a leginkább értelmesek.

Egyéb plugin-funkciók közé tartozik az egyedi méretű indexkép, a metaadat-megjelenítési lehetőségek (szerző, cím, kivonat stb.), Az egyedi postai típusok kompatibilisek és a fordítás kész.

6. AddThis kapcsolódó hozzászólások Ingyenes WordPress plugin

AddThis Legjobb kapcsolódó hozzászólások-bővítmények a WordPress-hez

Az AddThis kapcsolódó hozzászólások beépülő moduljával gyorsan hozzáadhat népszerű és releváns kapcsolódó tartalmi ajánlásokat blogbejegyzéseihez. Csak telepítse a beépülő modult, testre szabja a címet, válassza ki a megjelenítési témát (világos, sötét, szürke vagy átlátszó), és helyezze hozzá kapcsolódó hozzászólásait a bal alsó vagy jobb oldalra.

Ezután, ha összekapcsolja webhelyét az AddThis-fiókjával, láthatja a kapcsolódó edények elemzését. Tudja meg, hogy mely bejegyzések konvertálják a legjobb, a legnépszerűbb megosztott edényeket, és nézze meg a legfontosabb társadalmi ajánlásait is. Kombinálja ezt a beépülő modult az AddThis eredeti közösségi megosztási beépülő moduljával, hogy még nagyobb közönséget érjen el.

7. Kézzel kapcsolatos hozzászólások Prémium WordPress bővítmény

Manuálisan kapcsolódó hozzászólások Prémium WordPress plugin

Információ és letöltésView a Demo

Annyira hozzászoktunk az automatizáláshoz, hogy titokban azt akarjuk, hogy a gépek mindent megtehessenek értünk. A Kézikönyvhez kapcsolódó hozzászólások beépülő modul ugyanakkor szeret a régi iskolában maradni. Ez azt jelenti, hogy az algoritmus nem használja a hozzászólásokat, a Manuálisan kapcsolódó hozzászólások lehetővé teszi a kapcsolódó hozzászólások manuális beállítását.

Továbbá választhat az egyéni üzenettípusok, a hozzászólások és akár az oldalak között is. Egyéb funkciók közé tartozik a rövid kód támogatása, a több nyelv támogatása és a szűrés többek között.

8. Kontextuálisan kapcsolódó hozzászólások Ingyenes WordPress plugin

Kontextuálisan kapcsolódó hozzászólások Ingyenes WordPress plugin

Keres a WordPress-webhely végső kapcsolódó beépülő modulját? Nem kell tovább vizsgálnia – itt van egy, amely egy teljesen új szintre hozza a kapcsolódó utáni játékot. És nem is kell ujját felemelnie, a Contextual Related Posts plugin automatikusan fut.

Számos funkcióval, beleértve, de nem kizárólag, miniatűröket, kapcsolódó hírcsatornákat, egyéni üzenettípusokat, gyorsítótárazást, kizárást, bővíthető kódot, gyönyörű CSS stílusokat és rövidkódokat, a Contextual Related Posts az a plugin, amelyet a blogodban szeretne.

9. WordPress kapcsolódó hozzászólások Ingyenes WordPress plugin

Ingyenes WordPress beépülő modul

Adjon hozzá kapcsolódó hozzászólásokat a lábléchez az ingyenes WordPress Kapcsolódó hozzászólások beépülő modul segítségével, hogy könnyebben és gyorsabban ösztönözze a WordPress webhelyén való elköteleződést. Csak annyit kell tennie, hogy telepítenie és aktiválnia kell a plugint.

A WordPress kapcsolódó hozzászólások nagy támogatást nyújtanak, gyorsítótárazást biztosítanak a gyorsabb internetes élmény érdekében, és ajánlásokat tesznek a Zemanta osztályának legfontosabb szemantikai szolgáltatásából. Különböző megjelenítési stílusokat, miniatűröket kap, és ha módosítania kell a WordPress-hez kapcsolódó hozzászólásokat, ez nagymértékben testreszabható. Ezenkívül a navigáláshoz bekapcsolhatja a speciális funkciókat Beállítások> Kapcsolódó hozzászólások a plugin telepítése után.

10. Shareaholic Ingyenes WordPress bővítmény

Shareaholic Ingyenes WordPress bővítmény

A Shareaholic nem szokásos kapcsolódó beépülő modul. Inkább félelmetes eszközök gyűjteménye, például kapcsolódó hozzászólások, megosztás gombok, közösségi elemzés és még sok minden más. A Shareaholic bevételszerzési funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az affiliate linkek előnyeinek kihasználását, hogy pénzt szerezzen a tartalommal.

A könnyen használható irányítópulton keresztül könnyedén felfüggesztheti a kapcsolódó tartalmi ajánlások, a közösségi megosztás, a követő, a reklámozott tartalom és még sok minden más elemeit! A szerzők szerint a Shareaholic egy „tartalom erősítő és bevételszerző platform”, de ne vegye figyelembe a szót, menj nézd meg a Shareaholicot, és gyere, ossza meg felfedezését.

11. Kapcsolódó hozzászólások Pro WordPress plugin

Kapcsolódó hozzászólások Pro WordPress plugin

Információ és letöltésView a Demo

Kapcsolódó hozzászólások A WordPress Pro a legjobb megoldás a kapcsolódó tartalmakkal kapcsolatban. Ez a remek plugin képes kezelni mindazt, amit beledob, az egyéni tartalomtól, vegyes tartalomtól, kategóriáktól, multisitesektől és még egyebekig.

Három vizuálisan étvágygerjesztő elrendezéssel (választhat egy sima és dia, izotóp vagy átmeneti elrendezés közül), 65 előre definiált sablonnal, intuitív felhasználói felülettel, nagyszerű dokumentációval és támogatással. Ezenkívül több mint 200 testreszabási beállítás van a háttérrendszerben, így megtervezheti a kapcsolódó hozzászólásokat úgy, hogy megnézze, hogyan szeretné őket, anélkül, hogy meg kellene tanulnia kódolnia.

12. Kapcsolódó hozzászólások a WordPress Free WordPress bővítményhez

Kapcsolódó hozzászólások a WordPress Free WordPress bővítményhez

Ez egy karcsú és könnyű kapcsolódó hozzászólás-bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással az olvasókat a kapcsolódó hozzászólásokhoz irányítsa. Mellékelt egy telepítővarázslóval, amely gondoskodik az Ön számára végzett kemény munkáról, tehát csupán annyit kell tennie, hogy aktiválja a plugin-ot, és üljön hátra. A hozzászólások alatt egy kapcsolódó postalkalmi widgetet láthatsz, amellyel gyorsan eltűnik.

A WordPress kapcsolódó hozzászólásai nem igényelnek erőforrásokat (vagyis saját gyorsítótárat hoznak létre), és lehetővé teszik a szolgáltatások kézi hozzáadását, szerkesztését, eltávolítását, rövidítéseit és widgeteit. több lé.

13. Jobb kapcsolódó hozzászólások Widget Prémium WordPress bővítmény

Jobb kapcsolódó hozzászólások Widget Prémium WordPress plugin

Információ és letöltésView a Demo

Nem akarja megjeleníteni a kapcsolódó hozzászólásait a tartalma alatt? Nincs mit. A Jobb kapcsolódó hozzászólások modult beillesztheti az oldalsávba, hogy a kapcsolódó edényeket a tartalma oldalán jelenítse meg. A widget minden egyéni üzenettípussal együtt működik, így a kapcsolódó személyzet vagy portfóliócikkek hozzáadása szellő.

Egyszerűen telepítse a plugin-t, ugorjon a Megjelenés> Widgetek és illesszen be egy „Kapcsolódó hozzászólások” modult az oldalsávba. Ezután a widget beállításaival válassza ki a megjelenítési beállításokat (cím, szerző, dátum, miniatűr stb.), Az úszóopciókat, a számlálást és a taxonómiát a kapcsolódó hozzászólások kiválasztásához. Kattintson a Mentés gombra, és készen áll a indulásra!

14. A Content.ad ingyenes WordPress bővítmény

A Content.ad ingyenes WordPress bővítmény

A WordPress.org szerint a „Content.ad egy olyan tartalmi ajánlási platform, amely segít a webhelyek tulajdonosának, hogy több időt generáljanak a webhelyen, valamint [és a] tartalmuk könnyű és zavarba ejtő pénzszerzését is lehetővé tegyék.”

A Content.ad platform milliárd oldalnyi megjelenítést generál több ezer webhelyen havonta. A WordPress a Content.ad-hez kapcsolódó hozzászólások pluginja hogyan kap megosztást ebből a piteből. A legjobb az, ha csak telepítenie kell a plugint egy háromlépcsős folyamat segítségével, és a munka elvégzett. A Content.ad plugin egyszerűen beállítható és használható.

Ezenkívül könnyedén testreszabható az ön igényei szerint, például rugalmas stílus és widget készítő varázsló segítségével. Ráadásul ez a kapcsolódó post-plugin teljesítményorientált, gazdag jelentéssel, hatékony lehetőségekkel és többek között személyre szabott támogatással jár. Mi a fenére vársz? Pár másodperc, és nézzen meg a Content.ad webhelyen, hogy többet megtudjon arról, hogy miért valójában ez a WordPress egyik leginkább kapcsolódó bejegyzés pluginja..

15. Egyéni sablonok feladása Pro Premium WordPress plugin

Egyéni sablonok feladása Pro Premium WordPress plugin

Információ és letöltésView a Demo

Az Egyéni sablonok Pro beépülő modulja nemcsak a kapcsolódó hozzászólásokra vonatkozik – ez egy teljes oldalon megjelenő sablonkészítő, amelyet felhasználhat saját egyedi hozzászólói elrendezéseinek megtervezéséhez. Az induláshoz egyszerűen használja az intuitív felületet, vagy válassza a 18 beépített előkészítés egyikét.

Az elrendezés testreszabásakor beillesztheti a hozzászólás elemeit, például a címet, a médiát, a következő és az előző linkeket, a fő tartalmat, a közösségi oldalakat, áttekintéseket, a szerző életrajzát és természetesen a kapcsolódó bejegyzését (sok más fantasztikus lehetőség között). Stílusok állnak rendelkezésre a parallaxis, színátmenetek, teljes szélességű vagy teljes magasságú szakaszok, animációk és akár videók készítéséhez is. Miután tökéletesítette az elrendezést, rendelje hozzá az összes hozzászóláshoz, egy adott bejegyzés kategóriához vagy egyszerre csak egy bejegyzéshez..

16. Inline Kapcsolódó hozzászólások Ingyenes WordPress plugin

Inline Kapcsolódó hozzászólások Ingyenes WordPress plugin

Ez a plugin teljesen újradefiniálja a kapcsolódó hozzászólások megjelenítésének módját. Ahelyett, hogy a hozzászólásokat a bejegyzés végén jelenítenék meg, most a tartalomban is megjelenítheti azokat, hogy tízszeresére növelje a felhasználók elkötelezettségét.

Automatikusan megjeleníthet több dobozt a bejegyzésében, és testreszabhatja őket körülbelül 20 egyedi stílusban. Ezt a technológiát olyan nagy márkák használják, mint például a Wall Street Journal, az Entrepreneur és a Financial Times.

17. Yuzo Ingyenes WordPress bővítmény

https://wordpress.org/plugins/intelly-related-posts/screenshots/

A mai listánkban szerepel a Yuzo is, egy ilyen ingyenes kapcsolódó beépülő modul, amely hihetetlenül nagyszerűen fog kinézni az Ön webhelyén, függetlenül attól, hogy milyen stílusokat használ..

Ez a kapcsolódó hozzászólások beépülő modul könnyű, szöveges és bélyegképernyőkkel, valamint több mint 50+ testreszabási lehetőséggel rendelkezik. Minimalista kialakítású, widgetek, meta dobozok, gyorsítótár, számláló, intuitív műszerfal, egyedi widget-méretek és háttér-variációk.

18. Super Post Premium WordPress bővítmény

Super Post Premium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A Super Post nem csupán a malomhoz kapcsolódó hozzászólások beépülő moduljának futtatása, hanem egy all-in-one megoldás, amely teljes ellenőrzést biztosít a postai lekérdezések felett. A Super Post használatával bizonyos bejegyzéseket kategóriák, címkék és egyéb taxonómák szerint jeleníthet meg.

Bármely konkrét bejegyzés ragasztható, többek között bemutathatja a legutóbbi vagy a legtöbb hozzászólást. A Super Post kompatibilis a WordPress legújabb verziójával, valamint a nagyobb böngészőkkel.

19. Kapcsolódó hozzászólások Miniatűrök a WordPress Ingyenes bővítményhez

Kapcsolódó hozzászólások Miniatűrök a WordPress Ingyenes bővítményhez

Szeretne vizuális témájú hozzászólásokat hozzáadni a tartalmához? A kapcsolódó hozzászólások Miniatűrök beépülő modulja megkönnyíti! Ez a bővítmény tartalmaz lehetőségeket a kapcsolódó hozzászólások (viszony szerint) beállításához, a miniatűr méretéhez (válasszon miniatűr vagy közepes méretet) és a megjelenítési beállítások testreszabásához (miniatűr képforrás, háttérszín, szegély, szövegméret, kivonat hossza és így tovább).

Egyéb hasznos lehetőségek: 7 felhasználásra kész fordítás, egy egyszerű kapcsolódó hozzászólói rövid kód, amellyel hozzászólásokat hozzáadhat bárhová, a miniatűrök oldalsávjához vagy a lábléchez tartozó widgethez, valamint az összes WordPress taxonómia támogatásához (kategóriák, címkék, egyaránt, véletlenszerű vagy egyéni). És még beépített php-címkék vannak a témafejlesztők számára a plugin integrálásához.

20. Kapcsolódó hozzászólások a Taxonomy Free WordPress plugin segítségével

Kapcsolódó hozzászólások: Taxonomy Free WordPress Plugin

Adjon hozzá kapcsolódó hozzászólásokat a tartalomhoz vagy az oldalsávhoz a Taxonomy ingyenes kapcsolódó hozzászólásainak segítségével. Ez az ingyenes plugin tartalmaz egy könnyen használható widgetet és rövid kódot, hogy a kapcsolódó hozzászólások gyorsan és egyszerűen hozzáadhatók legyenek. Válasszon a kapcsolódó tartalomra mutató link, kivonat, bélyegkép vagy teljes hozzászólás-elrendezés közül. Ezen felül egyszerű lehetőségek vannak bizonyos bejegyzés vagy kifejezések kizárására, valamint a kapcsolódó eredmények dátum vagy szám alapján történő korlátozására.

Azoknak a felhasználóknak a számára, akik valamivel több kódolási tudással rendelkeznek, a saját HTML-sablonjait is használhatják a kapcsolódó hozzászólásokhoz, beilleszthetők a REST API-ba, hozzáadhatnak egy gyorsítótárazási réteget, vagy akár saját beépített témasablonokat is létrehozhatnak a kapcsolódó tartalmakhoz..

Bónusz: RelaZone kapcsolódó Amazon termékek Premium WordPress plugin

RelaZone kapcsolódó Amazon termékek Prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Noha ez nem egy hagyományos kapcsolódó „hozzászólások” plugin, a RelaZone plugin a kapcsolódó amazon termékeket jeleníti meg, így profitálhat a fantasztikus tartalmából. Tehát ha nagyszerű, mélyreható üzenetet írt a teáról, könnyen beilleszthet egy kapcsolódó mezőbe a javasolt rooibos, chai, zöld és fekete teák megjelenítéséhez, amelyeket megemlített a tartalomban..

A plugin úgy működik, hogy kulcsszavakat használ a cikkben, hogy megfelelő termékeket keressen az Amazon-on. Ráadásul nagyszerűen működik a WooCommerce-vel is – tehát ha már saját weboldalán saját egyedi teakeverékeket árusít, akkor linkelhet a kapcsolódó Amazon vízforralókhoz, teáscsészékhöz, cukorkockákhoz és még sok máshoz. A RelaZone az egyik legjobb és legegyszerűbb módszer a WordPress blogjából vagy üzletéből származó további bevételi források rögzítésére.

További legjobb kapcsolódó bejegyzés-bővítmények a WordPress-hez

Hagyja abba az értékes kilátások elvesztését ma, ha kiválasztja az egyik legjobb kapcsolódó bejegyzés-bővítményt a WordPress-hez. Soha nem tudhatod, honnan származhat a következő leadód, tehát ne vegye ezt magától értetődőnek. Figyelembe véve, hogy a WordPress legjobban kapcsolódó bejegyzés-bővítményei milyen egyszerűen telepíthetők, konfigurálhatók és használhatók, akkor nincs mentsége.

Reméljük, hogy üzenetünk segít kiválasztani a WordPress webhelyéhez a kapcsolódó kapcsolódó hozzászólások beépülő modulját. Visszajelzés, kérdések vagy további WordPress-hez kapcsolódó, leginkább kapcsolódó beépülő modulok ajánlásához kérjük, használja az alábbi megjegyzésrészt. Találkozunk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map