Legjobb fotós WordPress témák 2020-ban

Legjobb fotós WordPress témák fotósoknak és tervezőknek

Nagyon sok jól megtervezett WordPress-téma van. Sok különböző célt szolgál. Vannak olyanok is, amelyek nagyjából magukkal hordozzák a weboldalt. De mint fotós, tervező vagy képzőművész, nem kell a témának, hogy kiemelkedjen az ön számára, és olyan témára van szüksége, amely lehetővé teszi a munkájának beszélgetését anélkül, hogy akadályba kerülne.


Az ebben a bejegyzésben felsorolt ​​témák mind megosztják ezt a kulcsfontosságú minőséget. Ez azt jelenti, hogy az itt javasolt témák sokasága hasonlónak tűnik, de funkcionálisan és érzelmeiben, valamint tipográfiai és más módon különbözik egymástól. Különben is, itt van legalább 35 év a legjobb WordPress témák egy fotós számára 2019-ben.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Vega

vegaphotography

A Vega segítségével újból megválaszthatja, hogy a weboldala hogyan néz ki több különböző, jól megtervezett sablonból. 11 különféle galéria elrendezési sablont, valamint szűrhető portfólió funkciót tartalmaz. Van egy tartalomépítő is, amely lehetővé teszi a galéria vagy a portfólió összeállításának kreatív irányítását.

2. Összesen

Teljes WordPress portfólió

Információ és letöltésView a Demo

Míg a Total technikailag többcélú téma, fejlett és testreszabható portfóliója beépített. A téma támogatja a leggyakoribb médiaformátumokat (kép, galéria, hang, videó), és az oldal elrendezése teljesen testreszabható, a mellékelt kezelőfelület készítőjének köszönhetően. Készítse el terveit csúszkák, feliratok, gombok, grafikonok, galériák, térképek és így tovább.

A Teljes téma még 40+ gyorsindító demót, fejléc és lábléc-készítőt, prémium csúszkákat, több száz testreszabási lehetőséget, SEO-barát kódot és a népszerű pluginek támogatását tartalmazza … beleértve a WooCommerce-t is, így ha fényképeit eladni akarja,!

3. Pronto (ingyenes)

Pronto ingyenes Falazat Galéria WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Pronto egy ingyenes WordPress téma, amelyet fotósok, tervezők és más alkotók számára terveztek, hogy gyorsan elkészítsenek egy egyszerű portfóliót (rögtön!). A téma könnyű lehetőségeket kínál hozzászólások hozzáadásához, egyéni logó feltöltéséhez, galériák beillesztéséhez és a téma színek finomításához (csak az élesség színét változtassa meg az élő téma testreszabóban)..

4. INA fotótörténetek

INA Photo Stories WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A személyes weboldal tervezése olyan szellő, mint Ina. Az Ina, amely tökéletesen megfelel a fotóblogger igényeinek, könnyen telepíthető és testreszabható a felhasználó igényei szerint. A WordPress téma modern és elegáns megjelenése 10 vagy több különálló blog elrendezéssel, 3 fejléc stíluslal és 5 modullal ellátott területtel érkezik, csak néhány funkció említésére. A téma-beállítások panel nagy teljesítményű és könnyen használható, csodálatos tervezési, szín-, logó- és testreszabott elrendezési lehetőségekkel.

Az Ina segítségével fantasztikus tartalmat írhat különféle témákban, például ételek, ruhák, divat, életmód és személyes élmények. A felhasználók egyetlen kattintással importálhatják a demonstrációs webhelyet, és igénybe vehetik a WordPress Live testreszabót, hogy az elrendezésben, a színben, a kialakításban vagy a betűkészletekben módosítsák, miután a webhely működőképes. A felhasználók a WordPress téma mintatartalmát is nagyon egyszerűen importálhatják a Wp Admin panelen.

Ina egyetlen oszlop elrendezésű, teljes szélességű és oldalsávokkal. Ez a WordPress téma nem csak gyorsan betölthető, hanem SEO-barát, és több mint 600 Google betűkészlethez fér hozzá. 10 különféle típusú blog elrendezés közül választhat, amelyek közül választhat, és a szerző oldalán írhatja a blogger utazásának részleteit. Van egy Gyerek téma is, és a közösségi média ikonok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek a kívánt közösségi média platformokkal. Az Ina egy jól dokumentált és fordításra kész webhely folyamatos háttér-támogatással, amely a felhasználókat irányítja a telepítési és használati folyamatokban. Különböző eszközökről elérheti a webhelyet, fényképeket vagy videókat tölthet fel, és történeteket is írhat futás közben.

5. Artifact (ingyenes)

Artifact WordPress téma

Az Artifact egy szép lapos stílusú fényképezés és prémium szintű WordPress téma. Ez a modern téma tiszta és egyszerű, és tökéletes a munka megosztására követői és ügyfelei között. Az Artifact tartalmazza a hasznos fényképészeti webhely létrehozásához szükséges minimális funkciókat. A téma lecsupaszításával gyorsabban betölti az összes fantasztikus fotót. A tiszta, rácsos portfólió pixel tökéletes a munka bemutatásához.

Ez a téma rengeteg nagyszerű funkciót tartalmaz a testreszabáshoz. Ez fontos, mivel azt akarja, hogy a téma megfeleljen az Ön személyes ízlésének és stílusának. A Téma-testreszabás megkönnyíti a színek megváltoztatását vagy a logó feltöltését, az egyedi kütyü pedig rengeteg nagyszerű funkcióval bővíti a láblécét és az oldalsávot (Flickr-hírcsatorna, közösségi linkek stb.). A Plus Artifact WPML-kompatibilis az egyszerű fordítás érdekében is, és teljes mértékben integrálódik a 7. kapcsolattartó űrlapba a hasznos kapcsolattartási űrlapok készítéséhez.

6. Sötét szoba

darkroomphotographytheme

Ez egy teljes képernyős téma a fotósok számára. Elegáns honlapot kínál, amely valóban a kiválasztott képeket az egész webhely központi elemévé teszi. Választhat néhány különféle honlapsablon közül; egyetlen kép, csúszka, körhinta, és akár videót is beállíthat háttérként. Válasszon egy YouTube vagy Vimeo videót, vagy egy saját üzemeltetett videofájlt, amely webhelyének teljes képernyős háttereként jelenik meg. A téma portfóliójának kialakítása karcsú és nagyon tartalom-központú. Semmi sem állhat az útjában.

7. Luminis esküvői fotózás

Luminis esküvői fotózás WordPress téma

A Luminis, a WordPress professzionális fényképezés témája tökéletes választás művészeknek, akik fotóstúdiókat, fotóügynökségeket és más kreatív vállalkozásokat működtetnek. Ha fényképezési vállalkozással foglalkozik, és témát keres, amely bemutatja esküvői, utazási és egyéb eseményeinek portfólióját, a Luminis a tökéletes platform. Ez egy minimalista téma, amely karcsú elrendezést és elegáns mintákat biztosít, hogy a lehető legjobb kreatív lábát előre tudja állítani.

Választhat több sablonterv, szín, betűtípus és blog elrendezés közül a webes portfólió testreszabásához. A téma teljes mértékben reagál, és széles eszközválasztékból kezelhető, ugyanolyan kellemes felhasználói élményt nyújtva. A felhasználók az 5 portfólióterv és a 3 blogbeállítás közül választhatnak egy SEO-barát webhely kialakításához, amely magas rangsorol a keresési eredmények között. Ezenkívül a Luminis kiváló háttér-támogatással rendelkezik a telepítéshez és a rendszeres frissítésekhez.

A felhasználók 700 vagy több Google betűtípushoz is hozzáférhetnek, és a téma élő testreszabója lehetővé teszi a weboldal megjelenésének megváltoztatását még az életbe lépés után is. A célközönséget úgy érheti el, hogy kapcsolatba lép velük az összes közösségi média hálózatán keresztül, a blog elrendezésében szereplő ikonok segítségével. Mutassa be legújabb professzionális fotóportfólióját a Instagram lábléc segítségével. A Luminis egy fordításra kész webhely, ahol lefordíthatja a weboldalt az Ön által választott nyelvre.

8. Kameron

Kameron fényképészeti portfólió

Az egyedi portfólió elrendezéshez próbálja ki a Kameront. A vízszintesen görgethető honlapgaléria lenyűgöző nyilatkozatot tesz. A gyors induláshoz használja az 1-kattintásos bemutatóimportort. Ezután hozzon létre korlátlan számú portfóliót és galériaoldalt a téma beépített lehetőségeinek felhasználásával.

9. Remek portfólió (ingyenes)

Remek portfólió ingyenes téma

Ez egy másik rács stílusú téma, amely ugyanúgy működik. A különbség az, hogy a Thumbs Portfolio kissé minimalistabb, talán a tiszta galéria rácsának köszönhetően kissé nagyobb hangsúlyt fektet a vizuális tartalomra..

10. Lencse

lenstheme

A Lens alapértelmezett honlapja egy teljes oldalas mozaik stílusú galéria, bal oldali menüvel. De dönthet úgy, hogy csúszkává, teljes képernyős csúszkává, portfólióvá, teljes szélességű egyképes képet és még sok másat is beállíthat. Megváltoztathatja a színes témákat is, és a téma beállításaiba módosíthatja a többi tervezési részletet.

Az a kérdés, ami a lencsét kiemeli a versenytől, az, hogy beépített animált átmenetekkel rendelkezik. Tehát amikor a webhelyen navigál, ahelyett, hogy egy fehér képernyőt látna, amikor egy linkre kattint, mielőtt bármi feltöltődne, megjelenik egy vonzó vizuális átmenet.

Kompatibilis a WooCommerce-lal is, lehetővé téve, hogy képeit, nyomatait és más dolgait tárolja a webhelyén, a WordPress Irányítópulton kezelve..

11. Zyra

zyratheme

A Zyra teljes képernyős fényképezési téma, amelynek alapértelmezett kezdőlapja egy csúszka, melyben egy menü található a bal oldalon. A többi témától eltérően, a Zyra nem kínál számtalan különféle honlap-sablont, de ha a szokásos megjelenés olyan szép, mint miért, miért szeretné megváltoztatni?

A színséma a témaopciókon belül teljesen testreszabható, és minden oldalhoz video-támogatás áll rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy elkészíthet egy videót az első darabként a kezdőlap csúszkájában vagy a galériában. A Zyra a WooCommerce-t is támogatja, tehát ismét online áruház létrehozása választható ezzel a témával.

12. Twinkle (ingyenes)

Twinkle WordPress téma

Meglehetősen minimalista téma egy teljes szélességű, legutóbbi hozzászólásokkal a honlapon, és egy egyszerű, de elegáns központú hozzászólások elrendezésével. Emellett a képeket a kiemelt képektől veszi át, és automatikusan linkre kapcsol a bejegyzésekhez, így ez egy újabb jó választás a mondani kívánt fotóblogosok számára..

13. ePix

epixtheme

Az ePix az egyik legkelendőbb teljes képernyős fényképezési téma. Az alapértelmezett honlap egy teljes képernyős csúszka, a bal oldalon elrejthető menüsor. Beépített lusta terheléssel gyorsítja a weboldal látható részének betöltését, mivel nem tölt be fényképeket és egyéb médiumokat a webhely azon részeire, amelyek még nem láthatók a böngészőablakban.

Számos különféle színsémával, 6 galériasablonnal és egy oldalkészítővel (vizuális zeneszerző) van csomagolva. Ez azt jelenti, hogy nagy kreatív irányítást gyakorol a webhely kinézetéről, akkor is, ha nem ismer egyetlen kódsorot. Támogatja a Woo Commerce-t is, tehát ismét online áruház létrehozása választható ezzel a témával.

14. dk

dktheme

dk egy nagyon népszerű alternatíva. Az alapértelmezett honlapnak teljes képernyős csúszkája van, amely kissé pixelei hatást gyakorol a képekre. A háttérzene mellett a látogatói élmény egy további rétege is hozzáadható, hogy kipróbálhassa az érdeklődőket. 10 különböző oldalsablont, több galériasablont és video-támogatást kínál.

15. Ananász (ingyenes)

Ananász Ingyenes WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha minimalista weboldal-kialakítást szeretne, akkor az Ananász a tökéletes ingyenes téma az Ön számára. Ananász egy egyszerű blog, amelyet galériaként is felhasználhatunk, mivel a tématervezés fő jellemzője az Ön üzenetének kiemelt képei. Az ananász támogatja a video-, hang- és idézőjelek formátumát is, így hozzáadhatja az összes kreatív munkáját.

16. Állvány

tripodtheme

Egy másik népszerű választás, a Tripod egy drag and drop elrendezés-készítőt kínál, amely megkönnyíti az egyéni rácsstílusú honlap létrehozását, amely jól játszik a kiválasztott képekkel. Az egyik dolog, amely kiemelkedik ebben a témában, a beépített animációs effektusok, amelyek extra egyértelművé teszik az alacsony gombú menüt. Támogatja a WooCommerce-t is, tehát ismét online áruház létrehozása választható ezen a témánál.

17. Kifejezés

kifejezés

Egy másik bestseller, az Expression sok testreszabási lehetőséget kínál a felhasználók számára. Nem csak választhat a különféle előre elkészített sablonok közül, hanem létrehozhat saját is, az alapoktól kezdve, mindent megváltoztatva a színsémáktól az elrendezésig és a tipográfiáig. A téma részleges képbetöltési funkcióval rendelkezik, amely segíti az oldalbetöltési sebességet.

18. Sávok (ingyenes)

trackstheme

A Tracks egy gyönyörű ingyenes téma, amely ideális fotóbloghoz. Ha szeretsz történeteket mondani vagy költést ad hozzá a megosztott képekhez, ez egy nagyszerű választás. Csak használja a beépített lehetőségeket oszlopokhoz, testreszabási beállításokhoz, szerzői widgethez és még sok máshoz.

19. Armada

armada

Nagy teljesítményű téma, sok testreszabással, az oldal sebességének veszélyeztetése nélkül. Az alapértelmezett honlap egy gyönyörű animált teljes képernyős csúszkát tartalmaz. A többi mellékelt sablon mellett az Armada húzó-és-vidd építőt is kínál, amely segít Önnek a saját tervezésében. Az Armada a WooCommerce-t is támogatja, tehát ismét online áruház létrehozása választható ezzel a témával.

20. Nikko portfólió (ingyenes)

Nikko portfólió téma

A Nikko egy ingyenes portfólió-téma, amely tökéletes a saját fotóblog elindításához vagy online portfólió készítéséhez. Használja az egyedi háttér, a saját logó és az egyszerű galéria lehetőségeit a gyors (és ingyenes) induláshoz..

21. Mag

coreminimalistphotography

A legnépszerűbb fotózás témája a téma-erdőn. Három különböző honlapsablon létezik, és lehetősége van háttérzene hozzáadására, ha akarod. Négy különböző portfólióstílus közül választhat, és néhány kulcsfontosságú animált effektus közül választhat, amelyek egy bizonyos folyamatot és érzetet adnak a webhelynek. A Core legfontosabb értékesítési pontja a minimalista megközelítés, ahogyan a téma kikerül az útból, és lehetővé teszi a tartalom számára.

22. Fluxus

fluxustheme

Egy másik minimalista téma, az alapértelmezett honlap egy csúszka, diszkrét felső menüvel. Rugalmas rácsportfólió-elrendezést tartalmaz, amely alkalmazkodik a mellékelt képek méretéhez. Video támogatás portfólióban és másutt. Csakúgy, mint egy sor testreszabási lehetőséget.

23. Photocrati keretrendszer

photocrati

Információ és letöltésView a Demo

Ahelyett, hogy egyetlen témát adnának a fotósoknak, a Photocrati inkább keretszerű megközelítést jelent, hasonlóan az Elegáns témákhoz, kizárólag a fotósokra összpontosítva. Egy áron megkapja a fő keretet, valamint a sokféle sablonhoz való hozzáférést, amelyek közül választhat. Kifejezetten a fotósok számára készült, hogy online bemutathassa személyes és szakmai portfólióját.

A Photocrati nem csak a WordPress téma – ez egy keret. 15 fotós WordPress-téma, plusz rengeteg szolgáltatás egybecsomagolva. Jelenleg 15 egyedi fényképezési téma közül választhat. Ezen felül összesen 60 honlap-elrendezés, 4 honlap-galéria stílus és 5 galéria-elrendezés közül választhat. Ezenkívül korlátlan számú hozzászólást és oldalt is létrehozhat, hogy minden egyes fotót feltüntessen a webhelyén.

Ez egy mindent egyben kezelő témakör, tehát a Photocrati még integrált e-kereskedelmi lehetőségeket is kínál Önnek. Így van – eladhatja saját eredeti alkotásait és nyomatait közvetlenül a webhelyéről anélkül, hogy profitot kellene megosztania harmadik féllel. A PayPal, az adók, a szállítás és a kezelés lehetőségei mind beépültek a keretbe.

Az összes Photocrati téma testreszabható, kiváló galériakezelést, kedves blogokat és rengeteg fantasztikus funkciót tartalmaz! Például a beépített e-kereskedelem. Ha nyomatok vagy más dolgok értékesítésével foglalkozik, és online szeretné helyezni, a Photocrati megkönnyíti.

24. Határ

bordertheme

Egyedi és nagyon karcsú kialakításával a Border kiemelkedik a csomóból. Ahelyett, hogy a menüt az egyik oldalra, felül vagy alul helyezné el, a Border vékony fehér szegéllyel rendelkezik a kép körül, ahol a fejléc és a menüpontok egyenletesen vannak elosztva..

Szép animált átmenetek vannak a menüben, és amikor új oldalra lép. Azt is választhatja, hogy szükség esetén animált szöveget fedjen a képekre. Projektoldalakkal is rendelkezik, amelyek tökéletesen mutatnák az egyes kiemelkedő projekteket, videó támogatást és rengeteg testreszabási lehetőséget.

25. Andra

Andra - Fényképportfólió WordPress Ajax téma

Az Andra minimális portfólió témája retina támogatással, valamint éjszakai móddal, hogy jobban bemutassa munkáját sötétben. A képeket egyszerűen tömegesen töltse fel galériák létrehozására, tervező oldalak készítésére az építővel, a színopciók beállításához, az Ajax oldalátmenetek hozzáadásához és még sok minden máshoz a webhely felépítéséhez..

26. Osztriga

oystertheme

Az alapértelmezett honlap egy teljes képernyős csúszka, amelynek tetején található menü. Vannak más sablon lehetőségek is, a világos és a sötét bőr mellett. Számos kivitel közül választhat portfóliók és galériák közül, és rendelkezik egy automatikus betöltési funkcióval azoknak a látogatóknak, akik görgetik a galériákat. Van egy drag and drop oldal készítője, és még a hamarosan megjelenő oldal funkcióval is rendelkezik

27. idézik

Hívja meg a Photo Stories WordPress Blog Theme-t

Az Evoke egy dinamikusan reagáló WordPress-téma számos funkcióval rendelkezik, például egy widgetált honlap, 7 elrendezés a cikkek megjelenítéséhez, élő testreszabás, korlátlan színbeállítások, stb. Kompatibilis az összes főbb böngészővel és eszközzel. Tehát jobban koncentrálhat a gyönyörű, minőségi tartalom létrehozására. Ez egy csodálatos WordPress téma, amelyet kifejezetten művészi hangulatú emberek számára készítettek, akik szavakkal szeretnék megosztani tapasztalataikat.

A teljesen reagáló elrendezés és egyéb kiegészítő szolgáltatások lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy feliratokat és képeket feltöltsön még a területükről is. Néhány kattintással testreszabhatja a témát a WordPress Theme Customizer használatával, és valós időben megnézheti az előnézetet. Az exkluzív szerző oldalon minden adatot rögzít, amellyel a nézők elolvashatják és kapcsolatba léphetnek Önnel.

Az Evoke készen áll a gyermekekre, teljes fordítások lokalizációs támogatásával. A Live Customizer funkciókban gazdag, és az elrendezést, a stílust, a színt és a mintát szerkesztheti még az életbe lépése után is. Kifejezze magát úgy, hogy gyönyörű tipográfiaval ragadó cikkeket ír, a teljes feltöltött képeken olvasható fotófeltöltésekkel együtt.

28. Gridsby (ingyenes)

Gridsby Free WordPress téma

A Gridsby egy egyszerű rácsstílusú téma a fényképei bemutatására. A honlapon megjelennek a hozzászólások képei, tehát ez egy ideális téma azok számára, akik meg akarják mutatni a munkájukat (és csak a munkájukat) elöl és középen. A téma retina és reagáló kész, így a képei mindig jól néznek ki.

29. Tégla + kőműves

Brick + Mason téma

A Brick + Mason fotós és portfólió témája a fotósok és a tervező stúdiók számára. A téma tartalmaz egy tiszta (és érzékeny) kőműves elrendezést, kicsúsztatható oldalsávot, végtelen görgetési lehetőséget, egyszerű témaopciókat az élő Testreszabón keresztül, egyéni Google betűkészleteket és még sok másat.

30. Tiszta portfólió (ingyenes)

Tiszta portfólió ingyenes téma

A CleanPortfolio ingyenes téma tisztán megtervezett portfólió témája. A portfólió létrehozásának egyszerű lehetőségei vannak, hozzáadhatja a közösségi média linkeket, ideértve a fejléces média szövegét, és így tovább. Ez a fényképezés gyors és gyors bemutatása gyors és egyszerű módja.

31. Mira

Mira Photo Stories Blog WordPress téma

A Mira egy hipnotizáló WordPress fotósorozat témája bloggerek, írók, tervezők, fotósok és utazók számára. Ez a tiszta és teljesen érzékeny téma több mint 15 cikk-elrendezéssel rendelkezik, amelyek közül választhat. Ha tökéletesen testreszabott webhelyet, például utazási folyóirat-blogot, magazinot, fotózási blogot, portfóliót vagy élelmiszerboltot szeretne, választhat a csodálatos szolgáltatások gyűjteményéből, és webhelye néhány kattintással elkészülhet.

Az ügyfél-élő előzetes verzió lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes felelősséget vállaljanak webhelyükről, amikor az élő. Megváltoztathatja a színeket, a tipográfiát, a logót vagy az esetleges hiányosságokat, amelyek kiemelkednek a weboldal működésbe lépése után. Ez a csodálatos WordPress téma hatékony kapcsolódási lehetőségeket kínál, így könnyedén megoszthatja bejegyzéseit az összes közösségi média hálózatán. A felhasználók kiválaszthatják az elrendezéseket, fejléceket és egyéni stílusokat a témaopciók panelen, hogy webhelyüket vonzóvá, produktívvá és felhasználóbaráttá tegyék.

A reagáló elrendezés és a zökkenőmentes felhasználói élmény visszahívja a közönséget az Ön webhelyére. Különböző eszközökről férhetnek hozzá a bloghoz, és könnyedén böngészhetik azt. A demótartalom-telepítő minden „súgó” funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a weboldal néhány perc alatt történő zökkenőmentes telepítését. Sőt, a robusztus ügyfélszolgálat elérhető az összes felhasználói kérdés megválaszolására. Az adminisztrációs panel olyan dinamikus funkciókkal van felszerelve, amelyek teljes irányítást biztosítanak, és megkönnyítik a weboldal kezelését egyetlen műszerfal alatt. Ha több mint 700 Google betűtípushoz fér hozzá, a SEO-barát Mira valóban blogger-öröm.

32. Ichiban

Ichiban elegáns fotózás WordPress téma

Az Ichiban egy elegáns és kifinomult fotózási prémium WordPress téma. Az egyedi osztott képernyő-elrendezésnek köszönhetően ez egy biztos módszer a potenciális ügyfelek lenyűgözésére. Mutassa meg portfólióját olyan kreatív módon, mint amilyen az Ichiban. Ez a kedves kis téma egyedülálló osztott képernyő elrendezéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy valóban bemutatja, mi a fontos – a fényképezés.

Ez a téma nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint például testreszabható galéria (kiválaszthatja a képméreteket), több fejléc-tervezet (képeket, videókat és csúszkákat is hozzáadhat a háttérhez), valamint rengeteg postai formátum. Ez lehetőséget ad arra, hogy a kívánt módon állítsa be webhelyét.

Az Ichiban az új WordPress-felhasználók számára is nagyszerű, mivel nagyszerű dokumentációval rendelkezik – még egyszerűen követhető videók is elérhetők az induláshoz. Ha további kérdései vannak, akkor vegye igénybe a mellékelt támogatást is.

33. Rokophoto

Rokophoto Photography WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Rokophoto egy tiszta és modern fotózás prémium WordPress téma a Themeisle. Ez a téma a tökéletes módja annak, hogy online fényképeket mutathasson be követőivel.

Minden egyes fotózás után valószínűleg van egy csomó fantasztikus kép, amelyet meg szeretne osztani. De az Instagram, vagy akár a Flickr használata nem a legjobb út. Miért nem indítja el saját webhelyét, hogy hitelt vehessen munkáért? A Rokophoto nagyszerű téma az induláshoz.

A téma egyik legjobb tulajdonsága a tiszta és minimális kialakítás. Az egyszerű, egyoldalas elrendezés a helyi görgetéssel megkönnyíti az olvasók számára, hogy meglátják, mit készít, és a potenciális ügyfelek számára böngészhetik portfólióját, és kapcsolatba léphetnek veled munkájukért. Ó, és az egyéni, teljes képernyős, fehér háttérrel rendelkező világoskábel megkönnyíti az olvasó számára, hogy valóban bevegye munkáját.

A Rokophoto további nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a teljes mértékben reagáló formatervezés, a korlátlan színválaszték, az egyedi háttér (akár a képek), a stílusos képtartók a portfólióhoz és még sok más.

34. Inspiro

Inspiro WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Inspiro a WPZoom által kifejlesztett, teljes képernyős fényképezéshez használható prémium WordPress téma. Ez a kedves és minimális téma tökéletes minden online portfólióhoz vagy galériához. A téma egy gyors és egyszerű módja annak, hogy személyes weboldalt hozzon létre, ahol megoszthatja fényképeit, és akár a témát online is eladhatja. Csak telepítse a témát, és használja a beépített funkciókat és az oldalsablonokat, hogy egyáltalán nem fejezze be webhelyét.

Mivel ez egy fotózási téma, természetesen fantasztikus képbeállítási lehetőségeket kínál. A téma lenyűgöző kezdőlapjának teljes képernyős csúszkájával látja el kedvenc képeit. Ezen felül van egy fantasztikus teljes galéria, ahol hozzáadhatja az összes képet fotóiból, élő eseményekből vagy telefonjáról.

Az Inspiro további nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a közösségi widget, így az olvasók csipoghatnak és követhetnek téged, az egyedi logó és a háttérkép támogatása a téma személyre szabottabbá tételéhez, teljes blog, ahol megoszthatja legfrissebb híreit és hasznos tippeit, és még sok minden más.

35. Fotoreaktív

Fotoreaktív fényképezés WordPress téma

A Photoreactive egy teljes képernyős fényképezési prémium WordPress téma, amely a ThemeForest oldalon érhető el. Ez a lenyűgöző téma csodálatos online portfóliót vagy galériát készít a fotósok, a tervezők és más alkotók számára.

Ezt a témát sok kép bemutatására fejlesztették ki, így könnyű belefoglalni a teljes műalkotást vagy csak egy mintavételt – attól függően, hogy melyik az Ön számára. Adjon hozzá masszív teljes képernyős kezdőlap-csúszkát, teljes képernyős háttérképeket bármely oldalhoz, és hozzon létre gyönyörű portfóliókat a munkáinak bemutatására. Ráadásul rengeteg portfólió opció van az oszlopokhoz, szűrőkhöz, rácsos elrendezéshez, AJAX-hez és még sok máshoz.

A téma e-kereskedelemre is kész. A fotoreaktív támogatást és stílusokat tartalmaz a népszerű WooCommerce plugin számára. Az elegáns és minimális áruház- és termékoldal jól néz ki a téma által támogatott egyedi háttérrel. A fotoreaktív szintén kompatibilis a WPML többnyelvű beépülő moduljával, így egy pillanat alatt hozzáadhat fordítási lehetőségeket a teljes webhelyhez (portfólió, blog, áruház és az összes többi oldal).

36. Fotós

WordPress Theme fotós

Információ és letöltésView a Demo

A Fényképész WordPress Theme egy prémium téma, amelyet a Organic Themes készített, és amely egy teljesen érzékeny elrendezést kínál, amely nemcsak a digitális fényképezés megosztására, hanem a stock fotók eladására is alkalmas. A WooCommerce támogatással érkezik, így fényképeit on-line módon eladhatja a plugin segítségével, egyedi fejléc-opciókkal, egyedi háttér-lehetőségekkel, kiemelt képekkel / videókkal, több honlap-elrendezéssel, gravitációs forma kialakításával és még sok másnal!

A fotós szem előtt tartásával készített téma lehetővé teszi a portfólió beállítását különféle sablonopciók (1,2 vagy 3 oszlopbeállítások) felhasználásával, számos színváltoztatási opció is létezik, így testreszabhatja a témát a márkájához, reagáló jól néz ki, függetlenül a felhasználó képernyőméretétől, és természetesen a minimális kialakítás ideálisvá teszi a képek megosztását.

Következtetés

A vizuális portfólió témáinak három fő megközelítése van; néhány kiválasztott fénykép bemutatása, diszkrét linkekkel a további képekhez / információkhoz, vagy egyetlen fénykép (vagy videó vagy más grafikai alkotás) bemutatása a honlapon, vagy csúszka elhelyezése a honlapon, hogy egyszerre egy darabot jelenítsen meg. Melyik közül választja a témát, ez diktálhatja a témaválasztást … azonban a listán szereplő legtöbb témának mindhárom lehetősége van, függetlenül az alapértelmezettől.

Tehát, ha észrevette a tetszetős mintát, de inkább rácsos vagy teljes képernyős stílusú honlapot látna, szánjon egy percet a szolgáltatások ellenőrzésére. Lehet, hogy ez a téma, amelyet keresett.

Hiányzott néhány? Mi a legkedveltebb 2019-es témája? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map