Legfontosabb WordPress Link Cloaking és Management plugins

Ha külső webhelyekre állít hivatkozást a WordPress webhelyéről vagy blogjából, akkor érdemes fontolóra venni egy eszköz használatát, amely segít ezen linkek hatékonyabb kezelésében. Ezek az eszközök nemcsak segítenek a külső linkek kezelésében az adminisztrátori irányítópult egyik központi helyén, hanem felhasználhatók ezeknek a linkeknek a valódi rendeltetési helyének elrejtésére vagy elrejtésére is..


Noha a webhelyén található linkek elrejtése vagy elrejtése először kissé szokatlannak tűnhet, vannak erre valódi okai, valamint néhány, kissé kétesbb is..

Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk néhány előnyeit és okait, miért kell használni a linkkezelő és álcázó plugint, valamint ajánlunk néhány ingyenes és prémium lehetőséget, amelyek közül választhat..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

A Link Management WordPress bővítmény előnyei

Számos előnye van a linkkezelő és az álcázó plugin használatának a WordPress webhelyén. Ezen előnyök közé tartozik: a linkek könnyű frissítése, kattintási statisztikák, a webhely PageRank megőrzésének képessége és a földrajzi hely alapú linkek átirányítása. Vessen egy pillantást ezekre az előnyökre részletesebben:

Egyszerű linkjavítás és frissítés

Az egyik beépülő modul használatának fő előnye, amelyet ma megvizsgálunk, az, hogy megkönnyíti a bejegyzésében és oldalán szereplő hivatkozások gyors frissítését..

Ha rendszeresen kapcsolódik a kedvenc internetes házigazdájához, például a blogbejegyzéseiből, akkor egy plugin segítségével létrehozhat egy rövid linket az adott webhelyre, így gyorsan beillesztheti a linket a hozzászólásokba és az oldalakba, és ezzel időt spórolhat meg..

Ahelyett, hogy megtalálná annak a webhelynek a címét, amelybe hivatkozni szeretne, majd a link másolását és beillesztését elmentheti, akkor egyszerre mentheti azt a plugin irányítópultján, majd sokszor gyorsan beillesztheti a tartalomba..

Ennek igazi előnye azonban az, hogy ha ezt a linket a jövőben meg kell változtatni, akkor egyszer csak megváltoztathatja a plugin irányítópultján. Ezt követően a korábban közzétett hozzászólásokban és az oldalakon található megfelelő rövid link minden példánya az új címre mutat.

Ha az Ön által összekötött termék, szolgáltatás vagy más rendeltetési hely megszűnik, megszűnik, vagy egyszerűen csak másik lehetőséget szeretne ajánlani vagy jóváhagyni, örülni fog, hogy meg tudja változtatni ezt a linket egy helyen, anélkül, hogy számtalan bejegyzés ellenőrzése és szerkesztése.

Tegye linkjeit olvashatóbbá

olvasható-links

Ezen linkek kezelésének és az álcázó eszközöknek egy másik jellemzője az, hogy a korábban nehézkes és vonzó hosszú linkeket olvashatóbb és megbízhatóbb URL-címekké alakíthatják..

Ha egy Amazon-on keresztül kapcsolódik egy termékhez, akkor adja hozzá társult azonosítóját, ez a link több sor lehet. Az alábbi pluginek egyikének használatával azonban ezt megváltoztathatja:

Ebbe:

http://www.yourdomain.com/WordPress-book

Most már rendelkezik egy újrafelhasználható rövid linkkel, amelyet beilleszthet a tartalomba, és másutt felhasználhatja. Az új link a látogatók számára is olvasható, az eredetihez képest. Mint már korábban említettük, ha ez a könyv elfogy, vagy másik elemhez szeretne linket adni, akkor egyszerűen frissítheti a rövid linket egy helyen, majd a rövid link minden példánya frissül..

Ezt más néven hivatkozás leplezésének vagy elrejtésének is nevezik, amelyet a bejegyzés bevezetője megemlített. Ha azt akarja, hogy a linkei kevésbé hasonlítsanak a termékekre mutató linkekre, és inkább a belső linkekre, ez az egyik módja annak. Ez növelheti a linkekre kattintó látogatók számát, bár attól függően, hogy nevezze el a rövid linkeket, visszafordulhat, mivel a látogatók olyan oldalra kerülnek, amelyet nem számítottak.

Ha ezt a funkciót etikusan használja, akkor a külső linkeket még olvashatóbbá teheti anélkül, hogy becsapná az olvasóit egy olyan oldal látogatására, amelyre nem számítottak volna megérkezni.

A link kattintások követése

nyomon-link-kattintások

A beépülő modulok közös jellemzője, amely elősegítheti a külső linkek kezelését, hogy nyomon követhetik a rövid linkeket is, és megmondhatják, hányszor kattintottak rájuk a látogatók. Ezek az adatok segítenek a felhasználói elemzésben és megismerhetik, hogy a linkek elhelyezésének technikái milyen sikeresek voltak.

Továbbá, ha kapcsolt termékeket reklámoz, hasznos lehet, ha saját követési adatait is megkapja. Ez segíthet abban az esetben, ha bármilyen vita merül fel azzal a kapcsolt hálózattal, amelyen dolgozik.

SEO előnyei

A külső webhelyekre történő hivatkozásról úgy gondolják, hogy elveszíti a Google PageRank, vagy hígítja webhelye „linklét”. Annak elősegítése érdekében, hogy a webmesterek ezt kezeljék, a Google, a Yahoo és a Microsoft jöttek létre a nofollow címke.

Ez a címke linkekhez adható hozzá, hogy megakadályozzuk a keresőmotorokat, hogy kövessék ezeket a linkeket, és továbbadják webhelyének néhány oldalán a PageRank-ot a rendeltetési webhelyre..

Bár vitatható, hogy manapság releváns ez a gyakorlat, ha egyszerű módon szeretné megjelölni a külső linkeket nofollow-ként, akkor ezek a linkkezelő pluginok, amelyeket meg fogunk vizsgálni, segíthetnek ebben..

A legjobb linkkezelés és társult linkfelhúzó pluginek

Ez körülbelül lefedi a link-elrejtő és a felügyeleti bővítmény fő előnyeit, ezért vessünk egy pillantást a WordPress felhasználók számára elérhető legjobb lehetőségekre:

Pretty Link Lite

Pretty Link Lite

A Pretty Link Lite egy ingyenes URL-t rövidítő plugin amely lehetővé teszi az affiliate és más külső kapcsolatok könnyű kezelését. A Pretty Link segítségével a rövidített linkek a domain nevével tisztítják meg őket. Ez a linkeket megbízhatóbbnak tűnheti, miközben elhomályosíthatja azt a webhelyet is, amelyre valójában hivatkozik.

A linkek álcázása mellett hatékonyabban nyomon követheti és kezelheti őket, mindezt egyetlen adminisztrációs területről. Ha azt szeretnénk, hogy a dolgok egy fokkal megmaradjanak, frissítsd a „Pro” verzióra. Ez magában foglalja hét új átirányítási típust, valamint néhány további funkciót.

Szomjas leányvállalatok

Szomjas leányvállalatok

Szomjas affiliate egy másik ingyenes linkkezelő és álcázó eszköz. Noha ez a plugin tartalmaz felhasználóbarát irányítópultot és hasznos funkciókészletet, frissíthető egy vagy több prémium kiegészítő vásárlásával..

A Szomjas Társult vállalkozások egyik kiemelkedő tulajdonsága, amelyet a Pretty Link Lite nem tartalmaz, az, hogy hozzáad egy gombot a postaszerkesztőhöz az új linkek gyors hozzáadásához és a meglévő hivatkozások beillesztéséhez a tartalomba. Ezzel elkerülheti a képernyők váltását a linkek megtalálásához, és valós idejű megtakarítást jelent.

Az a lehetőség, hogy válasszunk a prémium kiegészítők közül, és olyan funkciókat adjunk hozzá, mint például az automatikus összekapcsolás, a földrajzi hely-átirányítások és a megosztott tesztelés, ez jó választás azok számára, akik fejlettebb igényekkel rendelkeznek, vagy azoknak, akik úgy gondolják, hogy igényeik a jövő.

WP varázsló köpeny

WP varázsló köpeny

A WP varázsló-köpeny ingyenesen használható, és tartalmaz egy hasznos funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a látogatókat egy adott URL-re küldje el, földrajzi helyük alapján.

Készíthet olyan kulcsszavakat is, amelyek automatikusan linkekké alakulnak, ha azok szerepelnek egy weboldalon található bejegyzésben vagy oldalon. Ezenkívül hozzáférhet néhány hasznos statisztikához, hogy megtudja, hányszor kattintottak a linkekre. A beépülő modul egy gombot ad hozzá a hozzászólás-szerkesztőhöz, amely megkönnyíti ezen linkek beillesztését a hozzászólásokba és az oldalakba.

Noha ez a bővítmény viszonylag új, rengeteg versenyképes funkciót és intuitív felhasználói felületet kínál.

Link Trackr

Link Trackr

A Link Trackr egy prémium, üzemeltetett megoldás nagyobb webhelyek számára, amelyek készen állnak a szolgáltatás minden professzionális linkkezelő eszközére.

Ez a szolgáltatás nemcsak a linkek kezelésére és az álcázásra vonatkozik, hanem a linkek megosztott tesztelésére, a konverziókövetésre, a társadalmi és vírusos marketing eszközökre, valamint a részletes marketingjelentésekre is..

Az alapcsomag havonta 9 dollárral kezdődik, és 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre, amely segít eldönteni, hogy ez az eszköz az Ön számára

Következtetés

Mint látja, rengeteg indok van a linkkezelő és álcázó plugin használatához a WordPress webhelyen, és ugyanolyan sok eszköz közül lehet választani.

Akár szeretne egy ingyenes opciót, amely magában foglalja az alapvető linkkezelést, akár egy teljes értékű prémiumgazda szolgáltatást, vagy valamit a köztük, van egy plugin, amely megfelel az Ön igényeinek és megfelel a költségvetésnek.

Mit gondolsz a link leplezéséről? Nem bánja, amikor a webhelyek elrejtik a linkeket? Milyen funkciókat szeretne látni egy linkkezelő beépülő modulban? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map