Közösségi média WordPress plugins a forgalom növelése érdekében

A forgalom valóban minden internetes webhely életévé. Megfelelő forgalom nélkül csak kód és tartalom van. Nincs vállalkozása, és ha rendszeresen nem regisztrál jelentős számú találatot, akkor még marketing eszköze sincs. De hogyan lehet több embert felkeresni az Ön webhelyére? Ezekkel a közösségi média természetesen a WordPress bővítményekkel!


Először is biztosítania kell, hogy a WordPress SEO a legmagasabb szintű legyen, mivel nem hagyhatjuk figyelmen kívül a keresőmotorokat, mint az internetes forgalom legnagyobb forrását. Másodszor, meg kell osztania tartalmát (vagy lehetőséget kell biztosítania a felhasználók számára megosztására) a közösségi hálózatokon keresztül, amely a webes forgalom egy másik nagy forrása, csak a keresőmotorok után..

A közelmúltban bemutattuk a WordPress legjobb közösségi média pluginjait. Ez a második lista arra épül, hogy erre a bejegyzésre további húsz (20) beépülő modult adjon neked, így terjesztheti tartalmát, például a tűzoltót a közösségi médiában, és növeli a forgalmat.

Úgy tűnik, hogy húsz nagy teljesítményű közösségi média WordPress beépülő modul van a webhely vagy a következő projekt forgalmának növelésére. Élvezd!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. VIVO Live Tweets WordPress bővítmény

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-vivo-live-tweet-wpexplorer

Fokozza az elkötelezettséget webhelyén a Vivo Live Tweets WordPress beépülő modul segítségével, amely lehetővé teszi a tweetek beágyazását a webhelyre a hely, a kivonatcímkék (keresési kifejezések) és a felhasználói tweet alapján. Ez a beépülő modul különösen hasznos lehet, ha van olyan híroldala, amely nagyban profitálhat a trendekből és a csatornázott tweetekből.

A funkciók egy pillanat alatt könnyen testreszabhatók, teljes mértékben érzékenyek, beállíthatók a megjelenítendő tweetek száma, kompatibilisek a fő böngészőkkel, a rövid kód funkcióval, és könnyen kezelhetők. A Vivo Live Tweets kiváló vásárlói besorolása 4,75 / 5,00, és csak 16 dollár dolláron értékesíthető.

2. jQuery Facebook Wall WordPress bővítmény

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-jquery-facebook-fali wordpress-wpexplorer

Ez a bővítmény a Vivo Live Tweets Facebook megfelelője, csak néhány további funkcióval. Például a jQuery Facebook Wall WordPress bővítmény lehetővé teszi albumok, fényképek, hírcsatornák és események elhelyezését többek között a WordPress webhelyen..

Ez a közösségi média WordPress plugin elképesztő funkciókkal, például gyönyörű CSS-animációkkal, reagáló kialakítással, több oldalas hírcsatornák támogatásával, a Facebook fényképes dobozához fotókat, megjegyzéseket és hasonló gombokat tartalmaz, valamint negyven (40) további lehetőséggel. A jQuery Facebook Wall WordPress bővítmény 17 dollárral rendelkezik, és lenyűgöző vásárlói besorolása 5,00 / 5,00.

3. Az Easy Social Metrics Pro WordPress bővítmény

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-easy-társadalmi-mutatókat-pro-for-wordpress-wpexplorer

Amint a közösségi média stratégiája megkezdi a kifizetést, szüksége lesz egy szociális mutató megoldásra, amely figyelemmel kíséri tartalma teljesítményét a közösségi hálózatokon. Itt érkezik az Easy Social Metrics Pro for WordPress.

Ez a közösségi média bővítmény könnyen telepíthető és használható, nagyszerű műszerfallal rendelkezik, automatikusan gyűjti az adatokat, majd részletes jelentéseket nyújt, amelyek lehetővé teszik a tartalom nyomon követését akár tizenkét (12) fő közösségi hálózaton. Az Easy Social Metrics Pro a WordPress bővítményhez más funkciókkal is tartozik, köztük egy widgettel a legfontosabb közösségi hozzászólások megjelenítéséhez. A plugin viszonylag új (2014. szeptember 2-án jelent meg), ezért még nem volt besorolva. Az ügyfelek mindazonáltal nagyszerű dolgokat mondnak a pluginról. Ez a bővítmény csak 28 dollárt fog visszafizetni.

4. Sossy – Közösségi profil és számláló a WordPress számára

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-sossy-társadalmi-profilok-és-counter-for-wordpress-wpexplorer

Tudta, hogy a társadalmi bizonyíték elősegítheti a felhasználók elkötelezettségét és társadalmi aktivitását webhelyén? Miután forgalmat generált keresőmotorokból, közösségi médiából vagy másutt, el kell készítenie a részvételt, és a Sossy megadja neked azt, amire szüksége van.

A Sossy a következő funkciók közül ismert: teljes mértékben reagáló, tehát a közösségi számlálók bármilyen eszközön jól néznek ki, korlátlan közösségi profilok, húzás és rövidítés, rövid kód funkciók, korlátlan megjelenítési lehetőségek (azaz megjelenítheti a Facebook kedvelőit, a Twitter követőit stb.), Gyorsítótár funkcionalitás az oldalbetöltési idő csökkentéséhez és még sok más. A WordPress sossy közösségi média pluginját a Phpbits készítette, nagyszerű 4,80 / 5,00-os besorolással rendelkezik, és csak 14 dollár dolláron értékesít. Nagyszerű befektetés a WordPress webhelyére.

5. A WordPress közösségi hálózati lapjai

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-társadalmi-network-fül-for-wordpress-wpexplorer

A Design Chemical-től, a WordPress Social Stream, jön egy újabb hatékony közösségi média WordPress plugin, amely segít „… a kedvenc közösségi hálózati profilok és hírcsatornák összekapcsolásában csúszó csúszással vagy statikus lapokkal”. És bőven van hely csodálatos lapok létrehozására, mivel ez a bővítmény tizenhat (16) közösségi hálózatot és legfeljebb hatvankilenc (69) hírcsatornát támogat..

Más funkciók közé tartozik az AJAX gyors betöltése, a rövid kód funkció, a rugalmas pozicionálás, a testreszabhatóság, a drag and drop felület és a teljes dokumentáció, csak néhányat említve. Körülbelül 4000 eladással és 4.53 / 5.00 besorolással megállapíthatjuk, hogy a Design Chemical elkötelezett a kiválóság és a minőség iránt. A WordPress közösségi oldalainak lapja 14 dollárba kerül, de a plugin minden fillért megér.

6. Egyszerű közösségi beérkező levelek WordPress beépülő modul a Facebook, a Twitter és a Google számára+

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-simple-társadalmi-inbox-facebook-twitter-google-plus-wpexplorer

Vigye a WordPress közösségi média marketingjét a következő szintre az Simple Social Inbox segítségével, amely a szociális média WordPress pluginja, mint senki más. A dtbaker által kifejlesztett, mellesleg egy elit szerző, mindössze 18 dollárba kerül, és nagyszerű 4,33 / 5,00 vásárlói besorolással rendelkezik. Az Simple Social Inbox lehetővé teszi a blogbejegyzések megosztását a Facebook, a Twitter és a Google+ között egyetlen kattintással közvetlenül a WordPress rendszergazda.

Ezen felül nyomon követheti a közösségi hivatkozások teljesítményét, és válaszolhat a közösségi üzenetekre (megjegyzések, tweetek stb.) A WordPress műszerfalán! Milyen klassz. A dtbaker kreativitást és zsenialitást adott a szociális média beépülő modulba!

A szerző szerint az Egyszerű Közösségi Beérkezett üzenetek kiváló alternatíva a Hootsuite számára. Az a tény, hogy élvezheti a hootsuite-szerű funkciókat közvetlenül a WordPress irányítópultján, teszi ezt a bővítményt még izgalmasabbá. Kihívás a dtbakerre egy valóban egyedülálló közösségi média beépülő modul létrehozásához a WordPress számára, annak ellenére, hogy az írás mindössze három (3) közösségi hálózatot támogat.

7. Pinterest Automatic Pin WordPress plugin

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-pinterest-automata-pin-plugin-wpexplorer

A 2010-es elindítása óta a Pinterest annyira növekszik, hogy fórumon alapuló közösségi hálózat és forgalomforrás is. Valójában a Pinterest kedvező versenyben áll a Google+, a LinkedIn és a YouTube kedvelőivel a forgalom növelése szempontjából. Be kell érkeznie ebbe a hatalmas forgalmi forrásba, és a Pinterest Automatic Pin plugin pontosan amire szüksége van.

Ez a közösségi média WordPress plugin lehetőséget ad arra, hogy korlátlan képet automatikusan rögzítsen a Pinterest tábláira. Még rögzítheti a kiemelt képeket (vagy az egyes képek első képét), tömegesen rögzítheti a több képet, és összekapcsolhatja a csapokat a hozzászólásaival. automatikusan. Csak telepítse a plugin-t, és a munka elvégzett.

A Pinterest automatikus PIN-beépülő modulja támogatja a WooCommerce szolgáltatást (automatikusan rögzíti a termék képeit), az egyedi üzenetfajtákat, kategóriákon alapuló csapokat és egyéni taxonómiákat. A plugin a fent nem említett egyéb szolgáltatásokkal együtt szállít, valamint ingyenes támogatást kínál. A Pinterest automatikus PIN-kódú WordPress bővítmény több mint 1200 eladással rendelkezik, nagyszerű 4,30 / 5,00-os besorolással rendelkezik, és csak 15 dollárért kapható..

8. DITTY Twitter Ticker WordPress bővítmény

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-dalocska-twitter-ticker-wpexplorer

Ez inkább kiegészítő, mivel ehhez a Ditty News matrica (ingyenes) dolgozni. Emellett a Ditty Twitter Ticker segítségével több Twitter-hírcsatornát is létrehozhat a WordPress-webhelyen. Számos opcióval ez a plugin lehetővé teszi, hogy hírcsatornáit listában, forgatókészletben, görgetőben vagy widgetben jelenítse meg. Több Twitter-fiókból és terméknévből létrehozhat tweet-hírcsatornát. A Ditty Twitter Ticker kitűnő besorolása 4,33 / 5,00, nyolcszáz (800) alkalommal vásároltak meg, és mindössze 7 dollárba kerül..

9. Szociális kifizetések WordPress bővítmény

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-társadalmi-kifizetések-wpexplorer

Számos fejlesztő épített WordPress közösségi média plugin-eket, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy „fizetjenek” egy hasonló, tweettel vagy +1-rel a korlátozott tartalom megtekintéséhez. Ezeknek a bővítményeknek azonban csak néhány felel meg a Butterfly Media Social Payments WordPress pluginjával járó eleganciának és könnyű használatnak..

A Social Payments kompatibilis a fő böngészőkkel, a WordPress 3.9-rel, és lehetővé teszi a teljes testreszabást. Ezenkívül a plugin támogatja a rövid kódok használatát, így bárhol felveheti a szociális fizetési ikonokat. Nagyszerű, látnia kell a plugint működésében, hogy hinni tudjon. Ez a viszonylag új plugin csak 18 dollár dolláron árul.

10. Instagram Theatre WordPress bővítmény

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-Instagram-színházi wpexplorer

Aktív vagy a Instagram-ban? Ha úgy találja magát, hogy naponta többször is közzéteszi a képeket az Instagramba, könnyen és stílusosan húzhatja és megjelenítheti azokat a WordPress webhelyén a Instagram Theatre plugin segítségével. Mi több? A beépülő modul segítséget nyújt az Instagram-játék felépítésében, ha elmarad.

Az Instagram Theatre lehetővé teszi gyönyörű Instagram galéria / portfólió létrehozását a WordPress webhelyén sok erőfeszítés nélkül. Számos elrendezés áll rendelkezésre, beleértve a listát, a rácsot és a teljes képernyőt. A plugin teljes mértékben reagál, vásárlói besorolása 4,3 / 5,00 és 14 dollár dollárért értékesít.

11. Közösségi szekrény WordPress beépülő modul

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-társadalmi-öltözőszekrény-for-wordpress-wpexplorer

Időnként, függetlenül attól, hogy mennyire nagyszerű a tartalma, az emberek nem kattintanak a közösségi gombokra olyan gyakran, mint szeretné. Mi lenne az, ha az embereket „fizetnék” egy hasonló, tweettel vagy a Google +1 szolgáltatással, hogy elérjék legértékesebb tartalmát? A Social Locker for WordPress egy szépen megtervezett közösségi média plugin, amely elősegíti webhelyének társadalmi teljesítményének fokozását, az expozíció növelését és a követők közösségének egyszerű és gyors létrehozását. A Szociális Lockert a WordPress-hez már több mint 3600 alkalommal vásárolták meg, lenyűgöző 4,68 / 5,00-os besorolással és 24 dollár áron vásárol.

12. Vicces Facebook popup WordPress bővítmény

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-funny-facebook-pop-up-wpexplorer

Ki nem használna egyszerre kuncogást? Azt mondják, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer, és ha azt szeretné, hogy az internetes látogatók nevetjenek, és ezzel egyidejűleg növeljék társadalmi pontszámaikat, akkor szüksége van erre a Vicces Facebook pop-upra.

Először: a felbukkanó ablakban található a tipikus Like gomb, és képregény megkönnyebbülés érdekében a Nem tetszik gomb, amelyre nem lehet kattintani. Igen, az egér lebegésével mozog. Elegendő mondani, hogy csak akkor tetszik az oldal, vagy bezárja az előugró ablakot. Akárhogy is, akkor nevetett. A Funny Facebook Pop-up vásárlói besorolása 4,00 / 5,00, és 5 dollárba kerül.

13. ULTIMATE WP Social Deux WordPress bővítmény

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-végső-társadalmi-deux-wpexplorer

A lenyűgöző 4,68 / 5,00 besorolással, több mint 1700 eladással és rengeteg nagyszerű funkcióval az Ultimate Social Deux a közösségi média beépülő modul, amelynek segítségével közösségi tevékenységet folytathat. Az Ultimate Social Deux a dobozon kívül működik, és jól játszik más WordPress bővítményekkel. Főbb jellemzői, hogy a plugin szupergyors, teljes mértékben reagál, egyedi színeket, automatikus frissítéseket, többnyelvű támogatást stb. Tartalmaz. Az Ultimate Social Deux mindössze 14 dollárba kerül..

14. Socialslider Univerzális szociális oldalsáv, WordPress bővítmény

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-socialsider-wpexplorer

A SocialSider közösségi média plugin a legkevésbé szép. Több mint hatvan (60) közösségi ikonnal, hat (6) színes stíluslal és karcsú kialakítással – többek között az egyedi jellemzőkkel – a SocialSider néhány perc alatt segít létrehozni egy gyönyörű társadalmi oldalsávot. Ez a WordPress szociális média plugin kiválóan 4,9 / 5,00-os besorolással rendelkezik, és 13 dollár dolláron árusítja, ami szintén nagy támogatást nyújt Önnek..

15. ShareIt – Megosztható tartalomrészletek WordPress beépülő modul

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-ShareIt-wpexplorer

Szokásommá tettem a kreativitást, amikor csak látom. Elliot válogatott egy ötlettel, és egyedülálló pluginjával, a ShareIt-vel kiegészítette a megosztható tartalomrészleteket. A plugin olyan nagyszerű funkciók közül ismert, mint például az a képesség, hogy megosszák más közösségi hálózatokkal, mint például a Facebook, a Twitter, a Google+, a LinkedIn és a Tumblr, teljes mértékben reagáló kialakítással, többszörös igazítási lehetőségekkel (azaz helyezzék el a fragmentumokat balra, a jobbra vagy középen), integráció a WYSIWYG vizuális szerkesztőbe, egyedi CSS, a FontAwesome ikonintegráció, nagyszerű támogatás és még sok más. A ShareIt fantasztikus 4,62 / 5,00-os besorolással rendelkezik, és csak 14 dollárba kerül.

16. Jetpack megosztása a WordPress.com segítségével

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-jetpack-sharing-wpexplorer

Most már hallottál a Jetpack-ről. Ez a bővítmény számos remek modullal érkezik, beleértve a Megosztást, amely lehetővé teszi, hogy gyönyörű közösségi megosztási gombokat adjon a tartalomhoz. A Jetpack Sharing néhány szociális hálózatot támogat, többek között a Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit, Digg, StumbleUpon és Pinterest segítségével. Könnyen telepíthető, aktiválható és használható. Ráadásul a Jetpack Sharing modul lehetővé teszi a szociális gombok húzását és dobását, hogy a kívánt módon elrendezzék őket. A Jetpack több mint tizenkét (12) millió letöltést töltött le, és 3,9 / 5,00-os besorolást kapott. Imádni fogja ezt a megosztási modult, ha értékelni fogja az egyszerű és tiszta kialakítást.

17. Mashshare Social Sharing Buttons Free WordPress plugin

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-share-button-mashshare-wpexplorer

A Mashable.com jogot kapott a társadalmi megosztásra az olyan egyedülálló közösségi megosztó rendszerrel, amely összefoglalja és megjeleníti az összes megosztás számát minden üzenet tetején. Megosztás gomb A MashShare lehetőséget ad arra, hogy megismételje a Mashable szociális gombjait webhelyén. A plugin nem tölt be külső parancsfájlokat, és gyorsítótárazást használ, ami azt jelenti, hogy gyors. Ezenkívül kompatibilis az összes WordPress témával, és rendelkezik rövid kód funkcióval, így a közösségi gombokat bárhová elhelyezheti, ahogyan szeretné.

18. FLARE Ingyenes WordPress bővítmény

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-flare-wpexplorer

Miután feliratkozott filament fiókra (egyszerű és ingyenes), gyorsan megtudhatja, hogy a Flare sok rugalmas opcióval rendelkezik. Kezdetnek: a közösségi gombok könnyen konfigurálhatók és testreszabhatók. Továbbá. A Flare nagyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kívánt társadalmi élmény létrehozását. Ön valóban felelős a WordPress webhelyén a szociális marketingért, mivel a Flare segítségével az emberek megosztják a tartalmat, és nem sokkal követnek téged. Ez a plugin a jQuery-vel van építve, a fő böngészőket is támogatja.

19. Közösségi eszköztár Ingyenes WordPress plugin

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-társadalmi-eszköztár-wpexplorer

Szervezze meg az összes szociális gombját egy vizuálisan vonzó eszköztáron a hihetetlen Social Toolbar plugin segítségével. Más szavakkal: a Közösségi Eszköztár közösségi média bővítmény lehetővé teszi, hogy könnyen testreszabható eszköztárat adjon hozzá a weboldal láblécéhez. Az eszköztárat testreszabhatja saját színválasztásával (pl. Márkanevek). A plugin teljes mértékben reagál, és segít az elkötelezettség növelésében a webhelyen anélkül, hogy akadályozná az olvasókat.

20. Közösségi megosztás: Danny Free WordPress plugin

20-félelmetes-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-társadalmi-sharing-by-danny-wpexplorer

Ezt a szociális média WordPress bővítményt Danny van Kooten hozta el neked, aki a népszerű MailChimp WordPress bővítményt fejlesztette ki a többi nagyszerű WordPress bővítmény között. Ez a bővítmény gyors, rugalmas és egyszerű. Több mint tizenöt ezer (15K) letöltéssel, kiemelkedő 5,0 / 5-ös besorolással és számos fantasztikus funkcióval a Danny Social Sharing by Social Sharing by Danny segít új társadalmi szintre hozni a közösségi megosztási játékot. Ezután a plugin a WordPress 3.5-ös vagy újabb verziójával működik, és több nyelvet, valamint a rövid kód funkciókat támogat.

Gondolatai a közösségi média WordPress beépülő moduljairól

Most, hogy húsz újabb csodálatos közösségi média WordPress-bővítménye van, nincs oka annak, hogy a WordPress-webhelynek a közösségi média marketingéhez hasonlóan gyenge teljesítményt kell nyújtania. Ugyanakkor ne feledje, hogy a minőség és az érték több ember megosztja tartalmát. Mely közösségi média WordPress pluginjait használja a WordPress webhelyén? Kérjük, ossza meg és hozzájáruljon ehhez a hozzászóláshoz az alábbi megjegyzés szakaszon keresztül. Minden jót!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map