Javítsa az elkötelezettséget és megakadályozza az elveszett vezetéseket a WordPress Exit Pop-up plugins segítségével

Javítsa az elkötelezettséget és megakadályozza az elveszett vezetéseket a WordPress Exit Pop-up plugins segítségével

Ha arra keres módot, hogy javítsa webhelye elkötelezettségét és csökkentse az elvesztett ügyfelek számát, akkor ne keresse tovább. Ma megvizsgáljuk a kilépési előugró ablakokat és azt, hogy miként segíthetnek ebben az osztályban.


Az előugró ablakok könnyen megvalósíthatók és hatékony módon vezethetnek elvezetéseket, növelik az értékesítést, és segítenek webhelyének más célokhoz való átalakításában..

Ezt arról számolták be az Ön webhelyét elhagyó látogatók több mint 70% -a nem tér vissza. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy az exit pop-up hogyan tudja leküzdeni ezt a statisztikát. Pontosan megvitatjuk, hogy mi a kilépési előugró ablak, miért kell ezeket használni, valamint a rendelkezésre álló különféle típusú kilépési előugró ablakok és WordPress kilépési előugró ablakok beépülő moduljai.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Mi az a kilépési pop-up?

LeadMagnet

Csak egy kijárat előugró ablak. Ez egy felugró ablak, amely megjelenik egy weboldalon, csakúgy, mint egy látogató, aki kilép a webhelyről. A felhasználó egérmozgásait nyomon követik, amint megjelennek egy webhelyről való kilépési szándék, megjelenik egy felbukkanó ablak. A kilépési pop-up tartalma ezután arra ösztönzi a nézőt, hogy hajtson végre egy választott műveletet.

A kilépő előugró ablakok különféle módon jeleníthetők meg. A leggyakoribb a lightbox felbukkanó képernyő, amely a képernyő közepén jelenik meg. A kilépési előugró ablakok azonban megjelenhetnek beillesztésekként vagy a néző képernyő jobb alsó sarkában is. A WordPress legjobb kilépési felbukkanó bővítményei közül néhány még lehetőséget ad arra, hogy átvegye a teljes böngészőablakot. A választott stílusnak tükröznie kell a kilépés előugró ablakának célját és a webhely stílusát.

Hogyan segíthet a kilépés a felbukkanó ablakokon a célkonverziós arány növelésében?

A kilépő előugró ablakok megjelenítésének számos előnye van, ám végül annak oka, hogy ezeket egy weboldalon használják, a cél-konverziós arány növelése.

Növekszik e-mail listája

Először is, és nagyon gyakran, egy kilépő előugró ablakot használnak ólomgenerátorként. A felbukkanó pop-upok segíthetnek e-mailek gyűjtésében hírlevelekhez és levelezőlistákhoz, vagy követőkhöz a közösségi médiában. Miután összegyűjtötte a látogató e-mailjét, vagy ösztönzi őket, hogy kövessen téged a közösségi médiában, akkor tarthatja a kapcsolatot velük, felépíthet jelentést, visszahívhatja őket webhelyére, vagy más lehetőséget kínálhat számukra..

Eladások növelése

Másodszor, az exit pop-upokat használják népszerű módszerként az értékesítés növelésére. Ingyenes szállítás, kedvezményes kuponok, pénzeszközök ajánlata vagy promóciók megjelenítése a kilépési felbukkanó ablakban mind hatékony módja annak, hogy a távozó látogatóból fizető ügyfél legyen..

Gyűjtsön felhasználói visszajelzést

A kilépési előugró ablakok segítségével visszajelzést kaphatnak a webhelyéről vagy annak folyamatairól, például a kijelentkezés egyszerűsége érdekében. Ha megérti, hogy a látogatók mit szeretnek vagy bonyolultnak találnak, módosíthatja webhelyét, hogy felhasználóbarátabbá váljon. Minél könnyebb a közönség megtalálni a webhelyét a navigálásban, annál valószínűbb, hogy megmaradjanak, ezáltal növelve a konverziós arányokat.

Csökkentse a visszafordulási arányokat és növelje az oldalmegtekintéseket

Végül, a kilépés előugró ablakok nagyszerű módja annak, hogy újra elkapják a látogatókat, és csökkentsék a visszafordulási arányt. Az előugró ablakokból való kilépés megakadályozhatja a közönség elhagyását azáltal, hogy linkeket jelenít meg a webhely másik oldalára vagy cikkeire. Ha egy látogató elhagyja webhelyét anélkül, hogy látná a csodálatos tartalmat és az Ön által kínált lehetőségeket, akkor örökre elveszítheti őket. A forgalom átirányításával egy kijárat előugró ablakkal csökkentheti ezt a kockázatot.

Milyen típusú kilépő felbukkanó tartalmat kell használni az Ön webhelyén?

Az Ön által kezelt webhely típusa és célja annak diktálja, hogy milyen típusú kilépési felbukkanót kell használni, és hogy milyen tartalmat jelenít meg az előugró ablakok. A legfontosabb az, hogy megjelenjen a kilépő felbukkanó tartalom, amely releváns ahhoz, amit el szeretne érni a webhelyén.

Jelenítsen meg egy e-mail regisztrációs űrlapot

LeadMagnet WordPress Exit Pop-up plugins

Ha növeli az e-mail listáját, vagy elvezetéseket generál, akkor megjelenik egy e-mail feliratkozási kilépési felbukkanó képernyő. Ez egyszerűen az lehet, hogy felkéri az embereket, hogy iratkozzanak fel levelezőlistájára vagy havi hírlevelére. Ugyanakkor ez egy kulcsfontosságú hely az ólommágnes megjelenítéséhez is, amely további mérföldet tesz, hogy ösztönözze az embereket az e-mail címükkel való részvételre.

Hívja meg az embereket, hogy követjenek téged a közösségi médiában

Közösségi média WordPress Kilépés az előugró ablakból

A látogatók visszatérésének esélyének elkerülése érdekében a kilépési előugró ablak felkérheti az embereket, hogy kövessék Önt a közösségi médiában. A felhasználók gyakran attól tartanak, hogy átadnak egy e-mail címet, de nyitottabbak a követésre vagy hasonlókra. Ha átalakíthatja a távozó nézőt közösségi média rajongóvá, akkor továbbra is fennáll a kapcsolat velük, és módja van a webhely és az ajánlatok közvetlen népszerűsítésének a jövőben.

Ingyenes szállítást vagy kedvezményes kupont kínál

Kedvezmény Kilépés előugró ablakból

Ha e-kereskedelemmel foglalkozik, akkor az megjeleníthető kilépési felbukkanó tartalom egyik legjobb típusa kedvezményes kupon vagy ingyenes szállítási ajánlat. Az a tény, hogy a látogatók az Ön üzletét böngészik, azt jelenti, hogy valószínűbb, hogy érdekli őket az Ön által értékesített termékek.

Ingyenes szállítás

Ha elhagyják az Ön webhelyét, valószínűleg egyenesen a versenytársakhoz fordulnak. Tehát tegyen ajánlatot, amelyben nem tudnak visszautasítani egy termék árengedményével vagy egy ingyenes szállítási promócióval.

Népszerűsítse a legjobb ajánlatokat vagy a különleges ajánlatokat

Nem mindenki szívesen értékesít termékeket e-kereskedelmi áruházában engedményes áron, vagy ingyenes szállítást ad. Ebben az esetben továbbra is használhatja a kilépési felbukkanást, hogy rávegye a potenciális ügyfeleket a pénzükkel való elválásra.

Hirdesse a legnépszerűbb ajánlatait a kilépési felbukkanóban, vagy mutassa be különleges ajánlatait. Ez nem csak arra ösztönözheti az embereket, hogy hosszabb ideig maradjanak az Ön webhelyén, hanem annak lehetőségét is eredményezheti, hogy eladásokat eredményez.

Kerülje el a kosár elhagyását

Elhagyott kosár

Az e-kereskedelemmel foglalkozó üzletek bevásárlókosár-elhagyási aránya magas, és a kilépési felbukkanó ablak használata kiváló módszer a probléma kezelésére. Ahogy a néző távozik, a kilépési felbukkanó értesítés villoghat a kosárban lévő termékekről. Ez segít emlékeztetni őket arra, amit meg akartak vásárolni, és remélhetőleg segít bezárni az eladást.

Visszajelzés gyűjtése a weboldalról

Visszajelzés Kilépés az előugró ablakból

A visszajelzésből kilépő előugró ablakok gyakran megtalálhatók az oldal jobb alsó sarkában. Stílusukban egy kérdéstől függ, hogy miért nem vásárol az ügyfél ma, vagy mi javíthatja a weboldalt, a kérdésig, hogy megkérdezzék a nézőt, hogy értékelje a webhelyet vagy az ügyfélszolgálatot.

Ez segít abban, hogy megértse, milyen a felhasználói élmény az Ön webhelyén, és miért lehetséges, hogy a potenciális ügyfelek nem fejezik be a tranzakcióikat.

Hirdessen egy versenyt

Ha versenyt rendez a webhelyén, amelynek Önnek kell lennie, mivel az előnyök végtelenek, akkor a kilépési felbukkanó ablak remek hely a hirdetéshez. Attól függően, hogy a néző hol nézte az Ön webhelyét, valószínűleg együtt hagyták ki a versenyt. A hírek beillesztésével felugró ablakban fel kell hívnia az emberek figyelmét, és elég lehet, hogy ösztönözze őket a részvételre..

Melyek a legjobb WordPress Exit pop-up plug-inek?

Számos WordPress kilépési pop-up plugin található odakint, amelyek segítenek a webhelyén megjelenő pop-up ablakok létrehozásában és beállításában.

Optimonk

Lépjen ki a felbukkanó ablakokból és az OptiMonk helyszíni újracímkézéséből

Az Optimonk egy kilépési felbukkanó és reargeting bővítmény a WordPress számára. Amíg a plugin ingyenes, egy prémium Optimonk előfizetésre van szüksége (bár 1 napos ingyenes próbaverziót kínálnak – így biztos lehet benne, hogy imádja a szolgáltatást, mielőtt aláírja a tervet).

Az Optimonk 5 különféle típusú üzenetet tartalmaz, amelyekkel felveheti webhelye látogatói figyelmét, mielőtt távoznának. Adjon hozzá egy hagyományos felbukkanó, közbeiktatott, oldalsávos értesítést, zavaró nanoszárat vagy akár egy szerencsés kereket is egy üzlettel (plusz több mint 50 stílusú sablon közül lehet választani). Csak állítsa be a ravaszt – például kilépési szándékot vagy inaktivitást – és kezdje el elfogni a vezetékeket. A legjobb, hogy az Optimonk még a Facebook Messenger recart-jába is integrálva van – ami sokkal jobban konvertál, mint az e-mail.

Egyéb plugin funkciók közé tartozik A / B tesztelés a felbukkanók számára, a látogatók célzása és a drag and drop pop-up testreszabó. Tudhat meg többet a következőkről: Optimonk felbukkanó ablakok a saját webhelyükön, és regisztráljon egy ingyenes próbaverzióra, hogy kipróbálhassa saját webhelyén.

OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin űrlapok

Információ és letöltésView a Demo

Az OptinMonster erőteljes kilépési szándékú technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy megjelenjen egy kijárat előugró ablaka abban a pillanatban, amikor a látogató úgy dönt, hogy kilép az Ön webhelyéről. Ha felismeri a felhasználók ilyen viselkedését, és egy célzott kampánynak teszi ki őket, éppen akkor, amikor el akarnak lépni, akkor valószínűbb, hogy a látogatói webhelyén marad, e-maileket gyűjt és értékesít.

Az OptinMonster prémium termék, és számos tulajdonsága tükrözi ezt. Többek között lehetővé teszi személyes előugró ablakok megjelenítését a felhasználó helyének és az Ön webhelyével való interakció alapján.

Ez a WordPress kilépési pop-up plugin lehetővé teszi a pop-up tesztek felosztását, hogy megtudja, mi vonzza a közönséget. Ezenkívül elemzést kínál, így mérheti az eredményeit. Egy igazán sokoldalú megoldás, az OptinMonster lenyűgöző plugin azok számára, akik komolyan akarják elérni céljaikat.

MailOptin

MailOptin - Előugró ablakok, E-mail Optin űrlapok és hírlevelek

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Az A MailOptin vezető generációs pluginja kiváló lehetőség a felbukkanó ablakok és az optin űrlapok létrehozására a webhelyén. A bővítmény egyszerű lehetőségeket kínál az űrlapkészítő és a sablonkészítő révén (válasszon a lightboxból, a hirdetőtáblából, a beillesztésből, a beágyazottból, a beküldés előtti / utáni vagy a widgetből), így a stílus egyszerű. Ezzel gyorsan létrehozhat egyedi cselekvési felhívásokat, amelyek felhasználhatók bizonyos oldalakon, az oldalsávban vagy a láblécben, vagy akár akkor is, amikor a felhasználók elhagyják az Ön webhelyét..

A MailOptin Pro tartalmaz erőteljes kilépési szándékú technológiát annak észlelésére, amikor a felhasználó távozik. Megakadályozhatja a webhelyről való elhagyást azáltal, hogy lehetővé teszi ezt a funkciót egy egyedi optinon, hogy felhívja a felhasználó figyelmét, megjelenítsen egy ajánlatot és / vagy kérje feliratkozást, mielőtt távoznának.

A plugin Pro verziója tartalmaz olyan hasznos vezető generációs funkciókat is, mint az A / B megosztott tesztelése, a helyszíni indító idő, speciális célzás, további optin sablonok, beépített automatikus válaszadó és még az Elementor integrációja. A MailOptin szintén kompatibilis az összes nagyobb e-mail marketing platformmal, mint például a MailChimp, a Constant Contact, a ConvertKit, a Drip, az AWeber és még sok más..

Virág vezet

Virág vezet

Információ és letöltésView a Demo

A Thrive Leads WordPress plugin az előugró képernyők széles választékát kínálja. Ez a népszerű WordPress kilépési felbukkanó plugin a SmartExit és a SmartExit + technológiát használja a látogatók elkapása előtt, mielőtt elhagynák a webhelyet..

Ez a kiterjedt technológia lehetővé teszi a felbukkanó ablakok megjelenítését a felhasználó viselkedése alapján. Ez azt jelenti, hogy a látogatók nem hagyják ki a felbukkanó ablakokat, nem zavarják őket, és nem fogják megismételni ugyanazokat a felbukkanó üzeneteket, ha a webhelyen maradnak.

A Thrive Lead előugró ablakai könnyen elkészíthetők és nagyon testreszabhatók. Az OptinMonsterhez képest jóval megfizethetőbb áron kínált Thrive Leads egy nagyszerű WordPress kilépési pop-up plugin kisebb vállalkozások számára vagy a szerény blogger számára.

Jeloni Kilépés a pop-upokból

Jeloni Kilépés a pop-upokból

A Yeloni Exit Pop-up egy ingyenes WordPress plugin, amely a exit pop-upokra szakosodott. Ez a könnyű bővítmény az opciókat, a szociális gombokat, az átirányítást és az e-mail regisztrációs űrlapokat jelenítheti meg többek között.

Ez az ingyenes WordPress kilépési felbukkanó bővítmény gyorsan telepíthető és testreszabható. A plugin viselkedését úgy is konfigurálhatjuk, hogy jobban megfeleljen a webhely igényeinek. Ez nagyon népszerű ingyenes opcióvá teszi, és különösen értékes plug-in azok számára, akik csak most indulnak a exit pop-upok világában.

Végső gondolatok

Fontos, hogy válassza ki a webhelyéhez a megfelelő típusú kijárat előugró menüt. Gondosan mérlegelje webhelye céljait és azt, hogy mit szeretne elérni a kijárat előugró ablakban, majd menjen innen.

Kipróbálhatja különféle kilépési előugró ablakok futtatását is, és figyelheti az elemzést, hogy megtudja, mely opciók biztosítják a legjobb eredményt. Melyik kilépési felbukkanó ablak működik a legjobban az Ön webhelyén? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map