Ingyenes és ünnepi források a WordPress Bloghoz

Vasárnap szórakoztató nap van (és néhányunknak Hanuka első éjszaka is), és fantasztikus fogásokat kínálunk Önnek! A WordPress üdülési élvezetének megünneplése érdekében megosztottuk néhány kedvenc INGYENES ünnepi forrásunkat, amelyeket felhasználhat webhelye ünnepibbé tételére. Nézze meg az alábbi ingyenes ajándékokat, és ragadjon meg néhányat azért, hogy az olvasók és követők bekerüljenek az ünnepi szellembe!


Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Hadd esik, hagyd, hogy havazzon, hagyd, hogy havazzon!

Semmi sem mondja azt az „ünnepi szezonot”, mint a hóesés a WordPress blogodban! Rengetegféle módon lehet hóhordozót hozzáadni a webhelyéhez, de szeretném a dolgokat egyszerűnek tartani, tehát itt vannak a legegyszerűbb módszerek a hó hozzáadására webhelyére pluginokkal (természetesen).!

Jetpack Holiday hó

üdülési hangulat-freebies

Igen, a Jetpack mega-plugin valójában már rendelkezik beépített hóval. Ha már telepítette a Jetpack-et, jelentkezzen be a WordPress-telepítésbe, kattintson a Beállítások> Általános elemre, és jelölje be a „Eső hó megjelenítése blogomban január 4-ig” jelölőnégyzetet. Ez az! További előnye, hogy ésszerű idő elteltével eltávolítja magát.

jetpack-holiday-hó

A Jetpack Holiday Snow összerakható az ingyenes Snow Opt-in bővítménnyel is. Ez a kis bővítmény hozzáad egy kis hópehely ikont, amelyre a felhasználóknak kattintással kattintva választhatnak az ünnepi hóhoz (mert legyünk őszinték, egyesek csak vigyorognak, és nem akarnak hót látni a blogod minden oldalán).

Szerezd meg a JetPack-et

WP szuper hó

WP Super hómentes WordPress plugin

Szeretné, hogy az egyedi hó elmozdítsa a hozzászólásokat? Próbálja ki az ingyenes WP Super Snow WordPress bővítményt. Mi teszi ezt a plugin-t jobban, mint a többi? Minden remek lehetőség! A mellékelt Virtuális hófúvóval beállíthatja az egyedi változókat a hótartályhoz (megcélozhatja az egész testet, vagy csak a fejlécét, vagy bármely más elem elemet), z-index (a z-index felhasználható hópelyhekhez) bármelyik elem elé vagy mögé esés – a legmagasabb z-index jelenik meg a tetején) és páros képek (yup – bármilyen képet hozzáadhat a hópelyhekhez). Az Előrejelzés / Állapot szakaszban megadhatja, hogy mely oldalakon jelenjen meg a hó, és ha azt akarja, hogy a mobil eszközökön megjelenjen.

Szerezz a WP Super Snow-ra

3… 2… 1… ünnep!

Az izgalom ellenőrzésének egyik módja a nagy napig hátralévő napok nyomon követése! És ezek a kéz nélküli plugin-ok egyszerű módon hozzásegítik a visszaszámláló nyomkövetőket ünnepekre, ünnepségekre vagy bármi másra. Nézd meg!

POWr ünnep visszaszámlálás

Nyaralás visszaszámlálás Ingyenes WordPress bővítmény

A POWr Holiday Countdown segítségével testreszabott visszaszámlálót hozhat létre webhelyén. A legjobb rész a beépülő modulról? A fordítás beépített támogatásával jár! A visszaszámlálás a háttér, a színek és a betűkészletek kiegészítő lehetőségeivel is jár.

Szerezd meg a POWr Nyaralás visszaszámlálását

Karácsonyi visszaszámlálás widget

Télapó visszaszámlálás Ingyenes WordPress bővítmény

A Christmas Countdown Widget egy aranyos kis plugin, amely hozzáadja a Mikulás visszaszámlálás widget az Ön webhelyéhez. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja azt egy widget-területhez. A számláló karácsony után automatikusan nullázódik, és minden évben kezdődik a visszaszámlálás.

Töltse le a karácsonyi visszaszámláló modult

Oszd meg a szeretetet

Mondja el az olvasóknak, hogy mennyire értékelik őket egy kártyával! A következő ingyenes pluginok megkönnyítik az felugró üzenetek hozzáadását az olvasók számára. Adjon hozzá színeket, szöveget és akár képeket!

DW PopUp kártya

DW-popup-kártya

A DW PopUp bővítmény megkönnyíti az egyedi kártya hozzáadását az olvasók számára. Csak engedélyezze a bővítményt, adja hozzá a kártya szövegét és válassza ki a beállításait. Ez a bővítmény a hóeffektus, a betűméret, a színek és egyebek lehetőségeit tartalmazza. Ez egy szórakoztató és egyszerű módja annak, hogy köszönetet mondani vagy ünnepi kedvezményt osszon meg.

Szerezz be DW PopUp kártyát

Ünnepi üzenet

Üdülési üzenet Ingyenes WordPress bővítmény

Ha felugró üzenetet szeretne hozzáadni a webhelyéhez az ünnepekre, akkor kipróbálhatja az ingyenes Üzenet-bővítményt is. Ez a hűvös plugin lehetőséget kínál grafikus, számláló, egyedi üzenet és színek hozzáadásához. Ez egy szórakoztató módszer a hírek megosztására és a vidámság egész télen!

Kap ünnepi üzenetet

Egyéb szórakoztató karácsonyi plug-inek az Ön webhelyére

Szeretné valóban megtenni a további mérföldet? Nézze meg ezeket a szórakoztató karácsonyi pluginokat, amelyek a következő szintre veszik az ünnepi vidámságot.

Karácsonyi zene

karácsonyi zene

Ossza meg vidám hangulatát azáltal, hogy ünnepi dallamokat ad hozzá webhelyéhez. Az ingyenes karácsonyi zenei plugin a Jingle Bells-t fogja játszani a webhelyén. Lehetősége van arra, hogy a zenét az összes oldalon, vagy csak egy adott oldalon, bejegyzésen vagy egyéni bejegyzés típusán játssza le.

Kap karácsonyi zenét

Véletlenszerű karácsonyi tények widget

Véletlenszerű karácsonyi tények widget

A las plugin, amelyet meg akartunk osztani, a Random Christmas Fact Widget. Valójában nem más, mint az öröm megosztása az olvasókkal. A widget véletlenszerűen jeleníti meg az olvasóknak a 40 karácsonyi tény egyikét (például tudta, hogy a „Rudolf” -ot a Montgomery Ward áruház hozta létre egy 1930-as évek promóciójára – most már te is).

Véletlenszerű karácsonyi tények widget

Csomagolás fel

Ennyi ez a mai napig! Remélhetőleg kipróbálja az egyik ünnepi kedvencünket, hogy adjon hozzá egy kis extra kiegészítést webhelyére ezen az ünnepi szezonban. És ha van más ingyenes ünnepi eszköz vagy forrás a WordPress számára, ossza meg velünk az alábbi megjegyzésekben! Szeretnénk hallani róluk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map