Ingyenes és prémium adaptív WordPress témák gyűjteménye

Érzékeny WordPress témák

Az Responsive WordPress téma egy olyan téma, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a kialakítás alkalmazkodjon a képernyő méretéhez. Az ötlet az, hogy ha egy személy a témát egy nagy monitoron, majd egy kicsi mobil eszközön, például egy telefonon nézi meg, akkor ennek megfelelően módosul, így a felhasználó sokkal jobb élményt nyújt. Alapértelmezés szerint, ha a webhely nem reagál, és kis képernyőn nézi, akkor a teljes webhelyet fogja megjeleníteni, ami a legtöbb esetben megnehezíti a navigációt, mivel nem azért készült, mert ilyen kicsi méreteket vett figyelembe. Az érzékeny elrendezés a legtöbb esetben olyan elrendezést biztosít, amely teljesen eltér a teljes méretű partnerétől, de a kisebb eszközhöz optimalizálva. Ez magában foglalja például a menü legördülő alternatívájának biztosítását, az érintéssel engedélyezett képcsúszkákat és körhintákat, a kisebb rácsokat, hogy a tartalom jobban legyen beágyazva, kevesebb „zavarodottság”, és természetesen az egyes eszközökön alapuló optimalizációk (például az iPad fejlesztései).


Személy szerint elindítottam néhány érzékeny weboldalt és témát, és bár sok erőfeszítést igényel az érzékenység növelése, a kifizetések általában megéri. Az alábbiakban felsoroljuk azokat az ingyenes és prémium WordPress témákat, amelyek reagáló elrendezéseket tartalmaznak, amelyek szerintem nagyon jóak. Természetesen tonna több van odakinn, de szerettem volna megosztani veled néhányat, amelyeket létrehoztam / találtam. A prémium kategóriákba természetesen beletartozik az affiliate link, így jutalékot fogok fizetni, ha megvásárolja őket (köszönöm) – ám ezeket a tervezés / elrendezés szempontjából a személyes preferenciáim és a jelenlegi vásárlók visszajelzései alapján választottam meg. Az ingyenes témákhoz nem próbáltam ki mindet, és azokat, amelyeket még nem teszteltem, és bekerültem, mert nagyon tetszett, hogy néz ki, és legitimnek tűntek.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Összesen

Összesen, egy többcélú WordPress téma az újratöltők számára

Az Összesen a legkeresettebb WordPress-téma a WPExplorer-nél. Ez egy többcélú téma, amely teljes mértékben támogatja a drag and drop Visual Composer bővítményt, és rengeteg beépített Testreszabási és Témapanel-beállítást tartalmaz, amelyek nagyjából minden olyan webhelyet létrehozhatnak, amire szüksége van / szeretne! A téma teljes mértékben támogatja a WooCommerce szolgáltatást is, így létrehozhatja online áruházát. Szintén teljes mértékben reagál, hogy minden böngészőben jól néz ki.

2. Noir

noir-ra reagáló-wordpress-téma

A Noir egy prémium blog és e-kereskedelem WordPress téma, amely tökéletes minden bloghoz. Nagyon tiszta és modern kialakítású, amely szintén teljes mértékben reagál. Ezenkívül, ha a blogjával együtt boltot szeretne létrehozni, hogy saját termékeit vagy kapcsolt termékeit értékesítse, akkor a WooCommerce integrációval!

3. Ma (ingyenes)

ma-wordpress-téma

A Today WordPress téma egy ingyenes téma, amelyet a WPExplorer kínál bármilyen blog számára, és tökéletesen reagál. A téma egy kezdőlapot tartalmaz egy kiemelt hozzászólással, valamint a legújabb alábbiak 2 oszloprácsával. A kivitel nagyon sima és minimális, és bármilyen blog számára tökéletes. Ezenkívül a testreszabási beállításokban a fejléc közösségi hivatkozásaihoz, a képméretekhez, az oszlopokhoz, az elrendezésekhez és máshoz is tartalmaz.

4. Huszonkettő (ingyenes)

Wordpress Twenty Eleven téma

Természetesen a dolgok az alapértelmezett Twenty 11 témával kezdődnének. A WordPress.org csapata kiváló munkát végzett ezzel a témával, mind valóban egyszerűnek, de erőteljesnek és könnyen használhatónak tartva. Természetesen ez a tökéletes téma kezdőknek, és teljes mértékben reagál, így minden alkalommal jól néz ki.

5. Adapt (ingyenes)

A WordPress téma adaptálása

Az Adapt az első ingyenes adaptív WordPress témám. Ideálisan üzleti és portfólió-webhelyek számára készült, de teljes blogsablonnal is rendelkezik, és bármilyen típusú webhelyhez könnyen adaptálható. Magában foglalja a fantasztikus FlexSlider, gyors és szűrhető portfóliót, néhány nagyszerű rövid kódot, számos egyéb funkció mellett, és természetesen 100% -ban ingyenes GPL.

6. BonPress (ingyenes)

BonPress WordPress téma

A BonPress egy ingyenes, reagáló WordPress téma, amelyet a WPZoom készített. A téma a bloggerek számára a legjobb, és nagyon tiszta és elegáns kialakítású, beépített postai formátumú támogatással.

7. Evolúció

Evolution WordPress téma

Az Evolution az első prémium, érzékeny WordPress téma, amelyet az Elegáns Témák félelmetes népei készítettek. A téma nagyon nagyon minimális kialakítású, és tökéletesen alkalmas rendetlenségmentes webhely, például fotós portfólió létrehozására, és természetesen tagságának azon része, amely rengeteg más nagyszerű sablont is tartalmaz.

8. Respo (ingyenes)

Respo WordPress téma

A Respo egy ingyenes, reagáló WordPress-téma, melyre másnap belefutottam és nagyon lenyűgözött. Nagyon tiszta és minimális kialakítású, ideális mindenféle blogger számára, teljesen érzékeny és ingyenes.

9. Intelligens indítás

Smart Start WordPress érzékeny téma

A Smart Start egy hatalmas legnépszerűbb eladó a Themeforestnél. Ez a téma a megjelenése óta rendkívül népszerű és nem kérdés, hogy miért. Nagyon tiszta és minimális kialakítású, teljesen érzékeny és mindenféle finomsággal tele van. Van is csak HTML verzió.

10. Oxigén (ingyenes)

Oxigénre reagáló WordPress téma

Az Oxigén egy ingyenes, érzékeny téma, amelyet eredetileg az alienwp készített, de most a devpress tulajdonában van. A téma rendkívül minimális és tökéletes nem csak blogokhoz, hanem fényképek megosztásához.

11. Modernizálás

A modernizáció egy másik nagyon népszerű téma a TF piacon. Nagyon egyszerű felépítésű / elrendezésű, amely teljes mértékben reagál, de ami igazán egyedivé teszi a beépített tartalomszerkesztőt, amely lehetővé teszi a webhely oldalai könnyű beállítását a drag-and-drop panelen keresztül..

12. Reagáló (ingyenes)

Érzékeny WordPress téma

A Responsive egy ingyenes téma, amely a WordPress.org weboldalon érhető el. Felhívtam a figyelmet, mert nagyon egyszerű, egy gyors pillantással a kód jól néz ki, és jó megoldás lehet azok számára, akik ingyenes megoldást keresnek vállalati webhelyükhöz.

13. Uber

Az Uber egy szuper minimális téma a ThemeTrust által. A téma az üzleti / portfólió-oldalakra irányul, és fantasztikus képessége az, hogy az egyes oldalakhoz külön hátteret állítson be.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map