Hogyan adhat hozzá zenét a WordPress-webhelyhez egy bővítménnyel

A legjobb zene- és audio-WordPress-bővítmények

A WordPress és a zene kéz a kézben járnak. Vagy nem tudja, hogy a WordPress minden nagyobb verziója egy jazz legendának nevezik? Az írás ideje alatt a kedvenc CMS-nek legújabb legfontosabb verzióját „Jaco” -nak hívták, de tudom, hogy nem a WordPress történelem leckéjén vagy..


Itt vagy a tökéletes plugint keresve, amely zenét adhat hozzá a WordPress webhelyéhez. Ha ez te vagy, akkor a mai szerencsés napod van, amikor rávilágítunk a 10 legjobb WordPress zenei bővítményre.

A listán szereplő bővítmények akkor hasznosak, ha zenész, DJ, együttes vagy bárki más szeretne zenét hozzáadni egy WordPress-webhelyhez. Mindegyik egyszerűen használható, és modern kialakítású, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

A mai vendéglátás tökéletes keveréke az ingyenes és prémium WordPress zenei plugineknek. Bármelyik útvonalat is választja, válasszon és futtasson egy olyan zenei bővítménnyel, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Ez a lista nem követi különleges sorrendet, mivel úgy gondoljuk, hogy ezek a piac legjobb WordPress zenei bővítményei.

Mindemellett fedezzük fel, mit kínál a WordPress közösség a zenei pluginek tekintetében (és mi szerény véleményünk szerint a legjobbak). Élvezze a végét, és ossza meg kedvenc WordPress zenei pluginját a megjegyzésekben!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Audio album

Audio Album Ingyenes bővítmény

Indítsuk el egy freebie-vel – a hihetetlen Audio Album bővítménnyel, amelyet eredetileg Dave Draper webhelyére hoztunk létre. Ez egy figyelemre méltó szoftver, amely segít hozzáadni a zenét a WordPress webhelyhez album formátumban.

Az Audio Album az alapértelmezett értéket használja MediaElement.js ami a WordPress mag részét képezi, és ez tökéletesen alkalmas minden olyan webhelyre, amelyre gondolsz.

Ez az egyik legegyszerűbb WordPress zenei plugin, amelyet valaha is használ, és valószínűleg az utolsó, amire szükséged lesz. Egy ilyen merész hirdetés, Freddy, de mielőtt elhallgatnál, olvassa el tovább, hogy megtudja, miért rendelkezik az Audio album csak 5 csillagos besorolással és több mint 4,00 aktív installációval, amint beszélünk.

Kezdetnek: ez a WordPress zenei plugin fantasztikus WordPress testreszabási lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik a zenei albumok stílusát, mint egy főnök.

Másodszor, 2 rövid kóddal eldobhatja az audioalbumokat a webhely bármely oldalára. Ha ez nem elegendő, akkor 20+ paramétert adhat a rövid kódokhoz álmai zenelejátszójának létrehozásához.

Az Audio Album egy egyszerű WordPress zenei plugin, de sójában megéri. Az egyetlen módja annak, hogy megtudja, mit kínál ez a szépség, a demóval való játék. Ó, várj, ez egy ingyenes plugin, azaz nem kell csak a bemutatóra korlátozódnia; kipróbálhatja a plugin teljes dicsőségét. Kérem, gyere vissza, és ossza meg megállapításait ��

2. Zenelejátszó a WooCommerce számára

Zenelejátszó a WooCommerce Ingyenes bővítményhez

Értékesít zenét a WooCommerce áruházában? Ha igen, akkor határozottan imádni fogja a Music Player for WooCommerce bővítményt.

Ez a WordPress zenei plugin teszi a zenék értékesítését a webhelyén szellőzővé, egy szép funkciókkal. Ez lehetővé teszi HTML5 lejátszók hozzáadását az audio fájlokat tartalmazó termék- és tárolóoldalakhoz. Mint ilyen, a felhasználó megnézheti az audio fájlt anélkül, hogy feltétlenül be kellene töltenie a termékoldalakat. Kényelmi beszélgetés, barátom.

Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik a többszörös lejátszó bőr, 4 audiofájl formátum támogatása, azaz OGA, MP3, WAV és WMA, a fő webböngészők és mobil eszközök támogatása, biztonságos mód az illetéktelen letöltés megakadályozására, a Gutenberg szerkesztővel való kompatibilitás, az Elementor, az oldalkészítő a SiteOrigin & Beaver Builder által, fejlett adminisztrációs lehetőségek, a Google Drive integrációja és egy widget, amely egyebek mellett egy lejátszási listát ad hozzá az oldalsávhoz.

Te vagy az a fickó, aki gyilkos zenét, podcastokat és más típusú audiofájlokat árul el? Ha igen, akkor a Music Player for WooCommerce bővítmény valódi üzlet.

3. MP3-jPlayer

MP3-jPlayer Ingyenes bővítmény

Simon Ward középpontjában az MP3-jPlayer, egy mesés és egyszerű WordPress zenei plugin, amely megváltoztatja az audiofájlok szolgáltatását webhelyén.

Az MP3-jPlayer hatékony megoldás bárki számára, aki gyönyörű audiolejátszókat és lejátszási listákat kíván létrehozni a WordPress webhelyen.

A plugin eleinte alapvetőnek tűnhet, de tele van néhány jó lehetőséggel, mint például a hangerőszabályzó sáv, egy összecsukható lejátszási lista, letöltő gomb, gyönyörű háttér, gyakorlatilag folyamatos lejátszás az oldalak és a popout-lejátszók között, többek között.

Bármely oldalra több audiolejátszót is felvehet, és akár lejátszókat is megjeleníthet, vagy letöltést kínál szelektíven, a felhasználó bejelentkezett állapotától függően.

Ezenkívül széles körben testreszabhatja a színeket, betűkészleteket, címeket és könnyebben. Ezenkívül rendelkezik rövid kód paraméterekkel, amelyek abszolút ellenőrzést nyújtanak a játékosok felett.

Az MP3-jPlayer támogatja az MP3, M4A, MP4, WEBM, OGA, OGG, WAV, Icecast és Shoutcast fájlokat. Ezen felül a plugin kompatibilis a főbb böngészőkkel és a mobil eszközökkel, és tartalék opcióval rendelkezik a régebbi böngészők számára.

Ez a WordPress zenei bővítmény restaurálható és támogatja az egyedi CSS-t, ha a lejátszó kialakításának testreszabásához szüksége van. Kompatibilis a több webhelyen, kiegészítőkkel és rengeteg fejlesztőbarát funkcióval rendelkezik.

4. Modern audiolejátszó (prémium)

modern audio lejátszó wordpress zene plugin

Ideje, hogy egy prémium WordPress zenei plugin megjelenjen. Tisztességes hölgyeim és uraim, köszönöm Tean, a CodeCanyon elit szerzőjének a Modern Audio Player-t.

Rengeteg állítható funkcióval a Modern Audio Player egy erős audiolejátszó plugin, amely a hirdetések szerint működik. A plugin korlátlan számú audiolejátszót és lejátszási listát hozhat létre. Ez utóbbi különféle formátumok keveréke lehet, kezdve az MP3-tól a SoundCloud-ig, a podcast-ig és így tovább.

A WordPress modern audiolejátszója gyönyörű bőröket kínál, amelyeket egyszerűen stílusosíthat az alapvető CSS trükkökkel. Ráadásul a plugin teljes mértékben reagál, azaz a játékosok csodálatosnak tűnnek több eszközön.

További érdekes funkciók közé tartozik a rugalmas játékospozíció, a Font félelmetes ikonok, a részletes statisztikák, a felhő tárolása, a folyamatos lejátszás, a többszörös lejátszási lehetőségek, a letöltések és a billentyűparancsok.

5. Ragadós HTML5 zenelejátszó (prémium)

ragacsos html5 zenelejátszó

Ismered, nem tudok ellenállni egy kiváló plugin elvételének a tesztvezetéshez, és ez a baba repülõ színekkel telt el. És mint valójában a tiéd, valószínűleg sokáig a demókkal játszik – ha nem az igazi -.

A ragadós HTML zenelejátszó ilyen jó. Fantasztikus megoldás minden audiofil számára, a csodálatos funkcióknak köszönhetően, amelyek teljes mértékben kiürítik a versenyt a vízből.

Ez a WordPress zenei plugin a tökéletes megoldás háttérzene hozzáadására a WordPress webhelyéhez. A beépülő modul folyamatos lejátszási funkcióval rendelkezik, amely biztosítja, hogy zenéje az előző perctől kezdve továbbra is lejátssza az oldalakat.

Ezen kívül a Sticky HTML5 zenelejátszó rendkívül egyszerűen testreszabható és stílusos, azaz tökéletes minden weboldal tervezéséhez.

Szükség esetén automatikusan betöltheti a lejátszó lejátszási listákat egy mappából, amely tartalmazza az MP3 fájlokat. És mivel ez a rossz fiú intuitív és ügyesen megtervezett, kompatibilis az asztali és a mobil eszközökkel is.

A több mint 30 paraméternek köszönhetően (hívhat ’em opcióknak’) az audiolejátszót bármikor megfordíthatja. A plugin rendszeresen frissül és jól támogatott, tehát jó kezekben vagy.

6. AudioIgniter

AudioIgniter Ingyenes bővítmény

Ha egy ideje már a WordPress körökben volt, hallhatott volna egy vagy két dolgot a CSSIgniter csapatáról. Ha tökéletes kezdő vagy, ne aggódjon, a márkával nem sokkal később találkozik, így otthon érezheti magát. A CSSIgniter ismert kedvező WordPress témáival és beépülő moduljaival – és egyik legismertebb beépülő moduljuk az AudiIgniter..

Az AudioIgniter egy ingyenes WordPress zenei bővítmény, amely hihetetlenül egyszerűvé teszi a zenelejátszó hozzáadását a WordPress webhelyhez. Szállítási lehetőségek széles választékával szállítja, amely lehetővé teszi álmai audiolejátszójának felépítését. A csillagokból álló zenei plugin mögött álló csapat az AudioIgniter-et 150 legnépszerűbb ingyenes témához hasonlította, vagyis nem kell aggódnia az összeférhetetlenségi problémák miatt.

Ezen felül az AudiIgniter sok időt takarít meg, mivel a plugin megkísérli lekérni az ID3 sáv metaadatait, és automatikusan kitölti a megfelelő mezőket. Búcsúzzon a mezők manuális feltöltéséről, feltéve, hogy az MP3 fájlok metaadatokkal vannak ellátva.

Ezenkívül korlátlan számú lejátszási listát is létrehozhat. Az összes lejátszó és lejátszási lista elképesztően szépnek tűnik több eszközön, mivel a plugin teljesen érzékeny és retina kész. És ha rádióba játszik, akkor még rádióadását is közvetítheti! Mennyire gyengéd?

7. ZoomSounds (prémium)

nagyítja a WordPress zene pluginját

És amikor lemond és úgy gondolja, hogy látta a WordPress összes ajánlatát az audiolejátszók tekintetében, megjelenik egy másik bestseller.

A legkelendőbb hullám audiolejátszó, a ZoomSounds WordPress zenei plugin egy erő, amellyel számolni kell. Prémium opció, melyben az írás ideje alatt mindössze 20 dollárt vásárol, de közted és köztem az ár megéri.

Hiányos félre, mit kínál a ZoomSounds, kivéve a képzeletbeli hangos nevet? Először is a ZoomSounds teljesen érzékeny és retina készen áll, ami azt jelenti, hogy az audiolejátszó működik, és nagyszerűen néz ki több eszközön, az asztalról a mobilra. De a listán szereplő összes WordPress zenei plugin reagál, így mi különbözteti meg ezt a szépséget?

Minta adat

A ZoomSounds mintaadatokkal érkezik, ami azt jelenti, hogy a demonstrációs példák szerkesztésével elérheti a futást. Ráadásul a plugin támogatja a SoundCloud, Icecast, Shoutcast rádióállomásokat és az önálló host MP4, M4A és WAV audiofájlokat..

Egy másik egyedülálló tulajdonság, amely tetszhet, a társadalmi támogatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvelik és megjegyzéseket fűzzenek egymáshoz. Woah – ez határozottan egy olyan szolgáltatás, amely nem érhető el sok más WordPress zenei pluginben.

Ezenkívül a ZoomSounds zökkenőmentesen integrálódik a WooCommerce-hez, pontosan megadva azt, amire szüksége van az audio tartalom eladásához, izzadság törése nélkül.

A nyolc hullámhéjjal elég szilárd kiindulópont van a márkádhoz illeszkedő audiolejátszó létrehozásához. Ha ez nem elég, a bőr 100% -ban szerkeszthető; csak hagyja el a CSS-stílusokat, és jó az, hogy ringatja a partit.

És van még …

Ráadásul a ZoomSounds könnyen kezelhető háttérképpel rendelkezik, amely tele van minden olyan lehetőséggel, amelyre szüksége van az audiolejátszók testreszabásához a szíve tartalmához. Nem is beszélve arról, hogy a plugin CSS3 összetevői az SASS tetejére épülnek.

A szem előtt tartandó további funkciók közé tartozik a szelektív letöltési lehetőség, SEO-barát kód, beágyazási kódok, ZoomBox lightbox, érintőképernyős felhasználói felület, élettartama frissítések, HTML5 technikák, rövid kód generátor, hurok opció, lejátszási listák, WPBakery Page Builder integráció, automatikus lejátszás, folyamatos lejátszás (feltéve, hogy a témája támogatja az AJAX-t), egy mező, amely egyéni linkeket ad hozzá az iTuneshoz és az Amazonhoz, video oktatóanyagok, részletes tudásbázis, élettartamú frissítések és világszínvonalú támogatás többek között.

Nyilvánvaló, hogy a ZoomSounds egy szörnyű WordPress zenei plugin, amely megváltoztatja a zenék hozzáadásának a WordPress webhelyen történő felhasználásának módját..

8. MP3 Sticky Player (prémium)

mp3 ragadós lejátszó

Ennek ellenére a dolgok tovább javulnak, főleg az MP3 Sticky Player alkalmazásban. Az elit szerző FWDesign hozta neked, ez a WordPress zenei plugin megváltoztatja a WordPress audiolejátszók gondolkodását.

Megszokta az alapvető audiolejátszókat, amelyek nem felelnek meg minden igényének. Ha nem erről van szó, akkor ismeri a fejlett megoldásokat, amelyek megzavarják és elborítják a ragacsos kialakítást és a funkciók felpörgetését, amelyek csak nem vágják le..

Az MP3 Sticky Player nem lesz mindkét világ; ez a fejlett funkcionalitás és az egyszerűség tökéletes keveréke. Más szavakkal: a plugin hosszú és hihetetlen funkciókkal rendelkezik, miközben továbbra is tiszta és könnyen használható.

Ez a WordPress zenei bővítmény nagy teljesítményű, érzékeny és rendkívül testreszabható, és csak azt az eszközt kínálja, amelyre audio fájlok és videók (beleértve a YouTube-ot) hozzáadásához szükséges a WordPress webhelyéhez..

Nincs megszakítás

A plugin egy felugró lejátszóval érkezik, amely lehetővé teszi az internetes böngészést, miközben zenét hallgat, tehát búcsút kell tennie a megszakításoktól. Ráadásul az MP3 Sticky Player letöltési és vásárlási gombokat is tartalmaz, így zenéjét eladhatja anélkül, hogy hátat ütne.

A Google Analyticsnek köszönhetően megnézheti az audiolejátszók teljesítményét. És mindannyian tudjuk, hogy az adatok a digitális világ új pénzneme, amelyben élünk, vagyis létrehozhat egy nyerő promóciós stratégiát a megfelelő adatokkal.

Az MP3 Sticky Player támogatja az egyedi postai típusú és többféle lejátszási listát, azaz az XML, MP3 / MP4 mappákat, HTML, SoundCloud PLS, podcastokat, YouTube és Official.fm.

A folyamatos lejátszás soha nem okoz csalódást az MP3 Sticky Player-en, és a rövid kód generátor révén valósággá teszi a lejátszó hozzáadását a webhely bármely pontjára..

Ezenkívül a mély linkeknek köszönhetően egyszerűen megoszthatja egyetlen audio műsorszámot vagy a teljes lejátszási listát.

Az MP3 Sticky Player pedig a tolvajok elzárása érdekében titkosítja a nyomvonalakat. Például, content / videó / valami audio-fle.mp3 válik 7ode890g83C42a95877Ob738fd3b66f2, ami lehetetlenné teszi a fájl ellopását akkor is, ha a jogosulatlan felhasználó megtekinti az oldal forrását.

Az MP3 Sticky Player még több funkcióval érkezik, de egy teljes üzenetre lenne szükségünk, hogy mindent lefedjünk, ezért sürgetem, hogy tesztelje a vizet a demo segítségével.

9. Karma zenelejátszó

Karma Music Player ingyenes plugin

Nagyszerű WordPress zenei plugin megtalálása nehéz munka. A legtöbb plugin – akár ingyenes, akár prémium – amit találtam, nem kompatibilisek a WordPress legújabb verziójával. Néhányat utoljára 2015-ben frissítettek, ami csak szomorú, mert kiváló WordPress audio plugin-okhoz vezetnek.

De nem lesz ilyen; Soha nem fogok ajánlani egy elavult bővítményt, még akkor sem, ha az Envato piactér szerint sok értékesítéssel rendelkezik.

Miért?

Mivel az elavult WordPress pluginok funkcionalitási problémákat és biztonsági réseket tehetnek fel. Ez az egyik oka annak, hogy rendkívül lelkes vagyok a használt WordPress termékek iránt, amelyeket támogatok.

A Karma Music Player egy nagyszerű WordPress plugin, amely zene- és audiofájlokat adhat hozzá a WordPress webhelyéhez. Rendszeresen frissítést kap, ami mindenkor jobb biztonságot és funkciókat jelent.

A Karma Music Player olyan egyszerű, ahogy csak kap, de elegendő energiát kínál a webhely audiofájljainak kiszolgálására, mint egy profi. A 10 színes paletta hihetetlenül egyszerűvé teszi a weboldal számára az ideális audiolejátszó létrehozását.

Egyéb szolgáltatások közé tartozik a kütyü, az Elementor és a WPBakery Page Builder kompatibilitása, letöltő gomb, RTL támogatás, érzékeny kialakítás és még sok más.

10. Kompakt WP audiolejátszó

Kompakt WP Audio Player Ingyenes bővítmény

Végül, de határozottan nem utolsósorban a Compact WP Audio Player WordPress bővítmény, amely elősegíti a hátulját. A tippek és trükkök HQ-jával kézműves, kompakt WP Audio Player egy nagyszerű WordPress zenei plugin, amely az „A” betűt helyezi az audiolejátszókba.

A kompakt WP Audio Player egy egyszerű audiolejátszó plugin, amely csak két formátumot támogat; MP3 és OGG fájlformátumok. A plugin kompatibilis az összes főbb böngészővel. Ezen felül a Compact WP Audio Player érzékeny, azaz úgy néz ki és kiválóan működik minden típusú eszközön.

Funkcióban gazdag megoldás solo-művészeknek, DJ-knek, együtteseknek, producernek és bárki számára a zeneiparban. Ha hihetetlen WordPress zenei bővítmény piacán vagy, ne keresse tovább, mivel a kompakt WP audiolejátszó háta.

Egyéb funkciók közé tartozik a podcast-támogatás, audio-előnézetek, rövid kódok, automatikus lejátszás és még sok más. Ha készen áll, bármikor hozzáadhat egy kompakt WP audiolejátszót a webhely bármelyik oldalához, hogy zenét szolgáltasson és több olvasót vonzzon, különösen, ha jó minőségű anyagot használ.

Rengeteg opcióval testreszabhatja az audiolejátszókat, hogy azok tükrözzék márkáját. Más szóval, a Compact WP Audio Player egy mesés WordPress zenei plugin, amely nem okoz csalódást. Könnyen konfigurálható és használható, mivel nem számítunk arra, hogy bármilyen probléma merül fel. A plugin ingyenesen letölthető a WordPress.org webhelyről.

Egy utolsó megjegyzés

Nagyon sok WordPress zenei plugin van odakint, mindegyik egyedi funkciókkal és művekkel rendelkezik. Mindig kérjen egy WordPress zenei bővítményt, amely megfelel az Ön igényeinek, függetlenül attól, hogy freebie-t vagy premium-opciót választ.

Melyik a kedvenc WordPress zenei bővítmény? Kérjük, ossza meg velünk gondolatait a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map