Félelmetes online közösségeket építhet a WordPress legújabb tagjával

Ha olyan webhelyet szeretne létrehozni, ahol az emberek feliratkozhatnak és tagjai lehetnek, akkor rendelkezésre áll egy új bővítmény, amely sokkal egyszerűbbé teszi az életed.. Végső tag egy olyan közösségi és felhasználói profil-bővítmény, amely nagyon egyszerűvé teszi gyönyörű felhasználói profilok hozzáadását a webhelyéhez, és fejlett online közösségek létrehozását.


um-profil

A plugin rendkívül sokoldalú, és lehetővé teszi számos olyan webhely létrehozását, ahol a felhasználók regisztrálhatnak és tagságuk is lehetnek. Tele van tele szolgáltatásokkal és funkciókkal, de még mindig könnyű használni és könnyű.

Noha túl sok funkció van megemlítve ebben a bejegyzésben, a plugin főbb jellemzői a következők: egyéni felhasználói szerepek; több regisztrációs űrlap szerepkör-hozzárendeléssel; korlátlan űrlapmezők a felhasználói adatok rögzítéséhez; feltételes logika a mezőkhöz; fejlett drag and drop űrlapkészítő; gyönyörű felhasználói profilok; feltételes menük; tagkönyvtárak opcionális keresési szűrőkkel; fiókoldal a felhasználók számára a saját fiókjuk kezelésére (jelszó megváltoztatása, fiók törlése, adatvédelem stb.); tartalomkorlátozás oldalátirányításokkal; e-mail sablonok és még sok más.

um-memberdirectories

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Azonnali beállítás

A beépülő modul nagyszerűsége az, hogy a plugin azonnali beállításával pár perc alatt elkészítheti és futtathatja webhelyét, amely automatikusan hozzáadja az összes központi oldalt, amely ahhoz szükséges, hogy az emberek regisztrálhassanak és tagságuk legyenek..

Extensions

Az egyszerűség fenntartása, valamint a könnyű és elegendő dugaszoló plugin meghosszabbítása érdekében a bővítményt ugyanazzal a modellel használja, mint a népszerű pluginok, például a WooCommerce, az Easy Digital Downloads és a Ninja Forms. Az Ultimate Member jelenleg a következőket kínálja Végső tag-kiterjesztések a jövőre tervezve:

Közösségi bejelentkezés

Ha azt akarja, hogy a felhasználók közösségi hálózatokon keresztül regisztráljanak / bejelentkezzenek, így nem kell megjegyezniük a bejelentkezési adatok újabb készletét, akkor ezt megteheted a közösségi bejelentkezési kiterjesztéssel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráljanak / bejelentkezhessenek a Facebookon, a Twitteren, a Google + -on , LinkedIn, Instagram, VK.com/VKontakte. Dönthet úgy, hogy mely hálózatokat kívánja használni, és rövid kódok segítségével megjelenítheti a gombokat a bejelentkezési és regisztrációs űrlapon vagy a webhely bármely pontján.

um-sociallogin

MailChimp

A MailChimp kiterjesztés integrálja a MailChimp programot a bővítménnyel, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy feliratkozzanak a levelezőlistákra, amikor regisztrálnak az Ön webhelyén. A felhasználók feliratkozhatnak több listára, és leiratkozhatnak közvetlenül a fiókjuk oldaláról. Ezzel a kiterjesztéssel szinkronizálhatja a felhasználói meta fájlokat a MailChimp listájába.

um-MailChimp

bbPress

Közösségi alapú webhelyek létrehozásakor gyakori egy fórum, ahol a felhasználók kölcsönhatásba léphetnek egymással. Ez a kiterjesztés zökkenőmentesen integrálja a Végső Tagot a bbPress-szel, és a bbPress profil információit áthelyezi a Végső Tag profilba.

um-bbPress

felhasználói visszajelzések

A Ultimate Member felhasználói véleményének kiterjesztése 5 csillagos besorolási és áttekintési rendszert biztosít webhelyéhez, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy értékeljék és áttekintsék egymást. Ezzel a kiterjesztéssel megrendelheti a tagok könyvtárait a legmagasabb besorolású felhasználók számára, engedélyezheti a felhasználóknak, hogy osztályozzák a könyvtárakat osztályozás alapján, felvegyenek weboldalhoz kütyüket, amelyek megmutatják a legjobban és a legjobban értékelt felhasználókat, és még sok minden mást.

um-userreviews

myCRED

Ha webhelyét szeretné játékossá tenni, és jutalmazni a felhasználókat, akkor ezt egyszerűen megteheti az Ultimate Member és a myCRED integrálásával, amely véleményem szerint a WordPress legjobb pontkezelő rendszere. Ez a kiterjesztés lehetővé teszi, hogy jutalmazza a felhasználót pontokkal az egyes tevékenységekért, és megjelenítse a profilban a felhasználó pontait, jelvényeit, rangsorát és haladásmérőjét is..

um-mycred

közlemények

Számos beépülő modul lehetővé teszi, hogy egész webhelyre kiterjedő értesítéseket adjon a webhelyéhez, de nem sokan képesek értesítéseket megjeleníteni bizonyos felhasználói szerepekhez, vagy bejelentkezni / kijelentkezni a felhasználókat. Ezzel a kiterjesztéssel teljes mértékben ellenőrizheti, hogy a felhasználók láthassák az egyes értesítéseket. Az értesítéseket webhelyen vagy meghatározott oldalakon is csak rövid kóddal jelenítheti meg.

um-közlemények

Valós idejű értesítések

Ha a Facebookon és a Twitteren találhatóhoz hasonló értesítési rendszert szeretne hozzáadni a saját webhelyéhez, akkor ez a kiterjesztés lehetővé teszi ezt. A valós idejű értesítési rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós idejű értesítéseket kapjanak közvetlenül a webhelyén az őket érintő eseményekről.

um-értesítések

Online felhasználók (ingyenes)

Ha azt akarja, hogy a felhasználók láthassák, mely más felhasználók vannak online, akkor ez az ingyenes kiterjesztés lehetővé teszi, hogy megjelenítse azt, aki jelenleg bejelentkezett az Ön webhelyére. Mint a plugin sok más elemében, ez a kiterjesztés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék saját magánéletüket, így ha egy felhasználó nem akarja közölni más felhasználókkal, hogy online, akkor elrejtheti magukat a fiókoldalukon keresztül.

um-onlineusers

Google reCAPTCHA (ingyenes)

Noha a plugin már tartalmaz spam elleni intézkedéseket a bejelentkezéshez és a regisztrációhoz, az ingyenes kiterjesztés lehetővé teszi a hivatalos Google reCAPTCHA hozzáadását az űrlapokhoz, amely elősegíti a spam elleni küzdelmet..

um-recaptcha

UM galéria (harmadik fél kiterjesztése)

Galéria az Ultimate Tag számára

A WordPress bővítmény Galéria az Ultimate Tag számára az Ultimate Member közösségi hálózati pluginjének elérhető egyik legjobb galéria. Ez könnyű beállítani és használni. Az UM galéria használata bármely társadalmi hálózat számára korszerűbb élményt nyújt a Fotó és Video támogatás, a Megjegyzések és az Album vezérlés területén.

Ez a beépülő modul bármilyen közösségi hálózat számára tökéletes, mivel a felhasználókat bármilyen közösségi hálózaton aktívnak tartja, mivel korlátlan albumok és fényképek segítségével elkapja őket. Plusz van 2 mód; Egy album és korlátlan mód. Egyetlen album módban a felhasználók minden fotódat feltöltik egy albumba, míg a Korlátlan mód lehetőséget ad a képek és videók korlátlan albumokba rendezésére. A plugin az egyedi tervezésű lightbox-mal is büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a médiatulajdonosoknak az album leírásának és a képaláírások szerkesztését.

Ha a webhely nem igényel videótámogatást, akkor azt a rendszergazda galéria-kiegészítő szakaszával könnyen kikapcsolhatja. Ebből a szakaszból engedélyezhető a megjegyzés-kiegészítő is, amely lehetőséget ad arra, hogy a fényképről megjegyzéseket írjon a fényképről.

A Végső Tag plugin közösségi tevékenység bekapcsolásával az admin engedélyezheti az Activity Wall kiegészítőt az UM Galéria számára. Ha engedélyezve van, az új albumok megjelennek a tevékenység falán.

A beépülő modulban néhány horog található a fejlesztők számára, köztük a horgok feltöltése után, az album szerkesztése, az album létrehozása stb.


Ha olyan egyszerű módszert keres, hogy közösséghez hasonló funkciókat adjon hozzá a webhelyéhez, akkor az Ultimate Member lehet a plugin az Ön számára. Noha a beépülő modul nem teszi lehetővé a közösségi hálózat létrehozását, mint amilyen lehet a BuddyPress-szel, a bővítmény rugalmassága a növekvő bővítések számán túl azt jelenti, hogy az Ultimate Member nagyszerű választás sok olyan WordPress-felhasználó számára, akik online közösségeket akarnak létrehozni..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map