Az Infopreneurs legjobb WordPress témáinak 4 oldala

Infopreneur WordPress témák

Az online vállalkozók új hulláma az uralkodás alatt veszi a virtuális kereskedelmet. A kreatív vállalkozások tulajdonosai dokumentálják és összegyűjtik szakértelmüket, és megosztják azokat online e-könyvek, e-tanfolyamok / eMembership, online coaching és webinar formájában. Noha nem új koncepció, ezeknek az egyéneknek az újranevező kifejezése a következő:Infopreneur„.


Az infoprenerek üzleti hozzáértésű alkotók, akik egy új online mozgalom vezetői. Olyan egyedi elektronikus tartalmat kínálnak, mint az egyéniségük. Céljuk, hogy irányítsák, motiválják és összegyűjtsék mások egyedi hozzájárulásait.

Ha Ön egy WordPress webhelyet létrehozó infopreneur, akkor a megfelelő helyen van. Ebben a cikkben elindulunk az infoprenerek számára legmegfelelőbb WordPress-témák négy legjobb elemének áttekintésével. Nézzük megrepedni!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Összesen: Sokoldalú elrendezés

Összesen, egy többcélú WordPress téma az újratöltők számára

Az Infopreneurok epikus tartalmat közölnek blogjaikban. Ami azonban leginkább kiemelkedik, sokoldalúság. Minden oldal a megtartott tartalomhoz készült. Az eredmény egy olyan weboldal, amely oldalakról és blogbejegyzésekből áll, amelyek a közönség tagjainak sajátos igényeire vonatkoznak. Néhányan még felhasználhatják WooCommerce közvetlenül az olvasóknak eladni.

A Total WordPress téma szabadságot nyújt egy olyan webhely létrehozására, amely közvetlenül a közönséggel is megszólal. A legjobb az egész, hogy nem kell ismernie a kódot, hogy kihasználhassa a Total tervezési lehetőségeit.

A drag-and-drop oldal-készítő segítségével a tartalmat és a termékeket ugyanarra az oldalra teheti, vagy pedig feloszthatja az oldalakat harmadik vagy negyedik részre, és az összes e-termékét egy oldalra teheti, például egy katalógusba. További testreszabhatja webhelyének kialakítását a Total töltse fel a Customizer alkalmazást, amelynek segítségével webhelye valóban egyedi megjelenésű lehet. A közönség igényeit szem előtt tartva, a Total segít kapcsolatba lépni a közönséggel és infopreneurként nevezni magát.

2. Divi: tökéletesítse a cselekvésre ösztönzést

Divi Rugalmas WordPress téma az újratöltők számára

Vagy érdemes tartalmat létrehozni a márkaépítés és a tervezés körül. Még akkor is, ha elegáns és modern iránti igényt keres, az Ön termékei az Ön oldalain található cselekvésre ösztönzés (CTA) segítségével népszerűsíthetik termékeit.

Minden infopreneurnak el kell helyeznie a CTA-gombokat a saját webhelyükön. Egyébként hogyan fogják eladni termékeiket? Maya nagy munkát végez annak érdekében, hogy a webhely látogatóit ezekre a gombokra irányítsa az irányelv nyelv használata nélkül. Ugyanezt megteheti a legtöbb WordPress témával, de itt az Elegant Themes Divi témájára összpontosítunk..

Sok Divi elrendezési lehetőség tartalmaz CTA gombot. Csak módosítsa a szöveget, hogy egybeesjen a tartalommal és a márkanévvel. Ez a téma a WordPress új felhasználóinak is remekül használható, mivel a CTA kérés beillesztéséhez nem kell ismernie a kódot. Használhatja a több száz beépített, könnyen használható és drag and drop opciót saját online áruházának megtervezéséhez is, amellyel együtt mentheti a blogját és a létrehozni kívánt egyéb oldalakat..

3. Noir: A szem az alapokon

Noir Egyszerű WordPress téma Infoprenuers

Az infopreneur webhely létrehozásakor a legjobb, ha nem felejti el az alapokat. Ne felejtse el kiemelni azokat az alapvető tervezési elemeket, amelyeket ügyfeleinek könnyen megtalálniuk kell. Az infoprenerek számára elengedhetetlen egy egyszerű menüsor, a webhely logója és a kapcsolattartási adatok.

Online termékek kínálásakor nemcsak termékeket, hanem magát is eladja. Infopreneurként te vagy a márka. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek először veled kapcsolatba lépnek, akkor megvásárolják az Ön termékeit. Webhelyét úgy kell megtervezni, hogy megakadályozza, hogy az ügyfelek információkeresést végezzenek.

A Noir WordPress téma használatával létrehozhat egy egyszerű, mégis vonzó weboldalt. A látogatók kapcsolatba léphetnek veled a webhelyen, és bár a közösségi média linkeket mutat. A Noir szintén beépített testreszabhatósággal rendelkezik, csak használja a testreszabási lehetőségeket a színek, betűtípusok, oszlopok és így tovább. Lehetőség van arra is, hogy szerzői oldalt hozzon létre a mellékelt sablon és az egyedi widget felhasználásával nekem, az Ön hírlevelére és a közösségi média fiókjaira. Ez ismét elősegíti az ügyfelek megismerését a weboldal mögött álló személynél.

4. Ultra: A formális és rugalmas megközelítés

Ultra többszörös WordPress téma az újratöltők számára

Amikor egy potenciális ügyfél meglátogatja az Ön weboldalát, akkor kiemelkedően fontosnak kell lennie az alapszolgáltatásokra, az egyes szolgáltatások részletes leírásával. És ügyeljen arra, hogy a CTA-kat a hajtás felett tartsa (más néven látható, amint egy látogató leszáll az Ön webhelyére). Annak ellenére, hogy a kérésnek nyilvánvalónak kell lennie, a cselekvésre ösztönző gombokban használt szövegnek meghívónak kell lennie.

Az Ultra by Themify egy prémium WordPress téma, amely hasonló webdizájnt hozhat létre. Ez a téma nagyon sok előre formázott oldalelrendezést és tartalomblokkot tartalmaz, amelyek közül sok részre van osztva. Például, a kezdőlap elrendezése tartalmazhat egy menüsort, egy csúszó képet egy CTA-val, amelyet ajánlások, termékajánlatok és legfrissebb blogbejegyzések követnek. Az Ultra segítségével bármit készíthet az infopreneur webhelyére.

Csomagolás fel

Az összes fent bemutatott témanek sokkal több funkciója és funkciója van, mint amennyit be tudtunk volna foglalni ebben a blogbejegyzésben. Az ötlet az volt, hogy elmélkedjen a webelemekről, amelyek a leginkább hasznosak lennének az infopreneur webhely felépítésében. Számos WordPress-téma van az infoprenerek számára, ezek az iránymutatások, amikor arra készül, hogy információs termékeit megosztja a világgal.

Most vége van neked. Ön egy infopreneur a WordPress szolgáltatással, és ha igen, akkor melyik téma működik a legjobban? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map