Ajánlott WordPress témák szabadúszók számára

Nincs semmi izgalmasabb, mint egyedülállónak találni szabadúszóként. A saját főnökeként való viselkedés, bár tele van kockázattal és felelősségvállalással, az egyik legmegfelelőbb foglalkozás, amelyet választhat. A fent említett feladatok egyike magában foglalja saját webhelyének létrehozását és kezelését. Ha nem szabadúszó webdesigner, akkor ez ijesztő feladatnak tűnik, de ennek nem kell lennie. Rengeteg fantasztikus, prémium WordPress-téma áll rendelkezésre, amelyek segítségével egyidejűleg webhelyet készíthet. Vessen egy pillantást a legjobb WordPress témák szabadúszók számára való választására.


Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Alona

Alona-wp-theme

Az Alona egy kedves portfólió-téma, amely 4 lenyűgöző portfóliót, több képmegjelenítést (rács, csúszka vagy videó), a FontAwesome ikonintegrációt, az egyéni Google betűkészleteket és még sok minden mást tartalmaz. Ez a téma nagyszerű lehetőség egy professzionális és lenyűgöző online portfólió létrehozására, amely elbűvöli az ügyfeleket, és meggyőzi a témát, hogy felvegyen Önt!

2. Flatiron

Iron-minimal-business-téma

A Flatiron egy nagyon egyszerű és tiszta üzleti WordPress téma, amelyet a WPExplorer készített. A téma nagyon kedvező áron kapható a kreatív piacon, és mindent tartalmaz, amire szükség van egy nagyon tiszta és minimális vállalati / üzleti oldal létrehozásához, amely tökéletesen elérhető a szabadúszók számára, hogy megmutassák munkájukat és készségeiket..

3. Gyémánt

gyémánt-wp-theme

A Diamond egy többcélú WordPress téma, amelynek segítségével webhelyet hozhat létre vállalkozása számára, egyáltalán nem. A téma teljes mértékben integrálva van a WooCommerce-hez, ha bármilyen terméket el szeretne adni a webhelyén, több weboldalsablont tartalmaz, hogy szellõvé tegye a beállítást, és rengeteg olyan hozzáadott funkcióval rendelkezik, amelyek révén a webhely valóban megmutatja az Ön által végzett munkát (mint például a parallaxis) csúszkák, egyedi könyvtár és így tovább).

4. Összesen

teljes-wp-theme

A Total egy újabb szilárd lehetőség a szabadúszó vagy ügynökségi webhely számára. A teljes keretrendszer egy szuper egyszerű drag and drop készítőt tartalmaz, amelynek segítségével egyedi weboldalakat, rólunk oldalt, portfólió elemeket, egyfajta blogot, szolgáltatási oldalakat vagy bármi mást hozhat létre anélkül, hogy bármilyen kódot kellene tudnia. A betűtípus-ikonok, az egyedi színek, a teljes vagy dobozos elrendezés és még sok más lehetővé teszi, hogy ez valóban korlátlan téma legyen a saját webhelyének felépítésekor.

5. szakasz

rész-wp-theme

A szakasz egy lenyűgöző falazott portfólió témája a Themes Kingdom által, amelyet gyakorlatilag szabadúszók számára készítettek. A kőműves portfólió, az egyedi blog, az érzékeny kialakítás, a könnyen használható oldalsablonok és más nagyszerű szolgáltatások mindezt kiváló témává teszik szabadúszó bloggerek, tervezők, fotósok vagy bárki más számára.

6. Oswald

Oswald-wp-theme

Oswald egy másik fantasztikus téma a saját vállalkozás létrehozásához vagy webhely folytatásához. A korlátlan színű lehetőségek, a Google betűtípusok, a FontAwesome ikonok, az egyéni rövid kódok, a parallaxis képek és videók, a szűrhető portfólió és még a témaopciók panelje is bele van helyezve ebbe a szép minimális témába..

7. Centric

centrikus-wp-theme

Korábban már beszéltünk a Genesis keretről, és a Centric egy olyan Genesis gyermek téma, amely tökéletesen alkalmas céloldal létrehozására kisvállalkozások vagy termékek számára. Ez a gyerek téma 7 színes bőrt, egyedi hátteret, egyedi fejléceket és még sok másot ad hozzá, így percek alatt elkészítheti a figyelmet felhívó oldalt..

8. SinglePage

egyoldalas-wp-theme

Szüksége van egy céloldal-stílusú webhelyre az Ön termékeire vagy szolgáltatásaira? Nincs probléma – az Egyoldalas oldal egy fantasztikus lehetőség a saját, reagáló, egyoldalas webhely felépítéséhez. Csak telepítse a témát, és használja az egyedi logó, az egyedi színek, az érzékeny csúszkák és az egyedi betűkészletek lehetőségeit saját webhelyének létrehozásához..

9. Szabadúszó

freelancer-wp-theme

A szabadúszó témáiról beszélünk, így nem szabad kihagyni a ThemeFuse Freelancer témáját. Ezt a témát szó szerint a szabadúszók számára fejlesztették ki, egyoldalas tervezéssel, portfólióval, szolgáltatásokkal, rólam szóló résztel, egy szép bloggal és természetesen egy kapcsolatfelvételi űrlappal. Ez a kedves retina kész téma egy nagyszerű módja annak, hogy népszerűsítse magát és vállalkozását.

10. Menet

thread-wp-theme

A téma egy merész és elegáns téma, amely tökéletesen használható egy szabadúszó weboldal számára. Telepítse a témát, és használja az építőt egyéni oldalak létrehozásához. Az Ajaxed projekt oldalai, a parallaxis képhatások és az egy vagy több oldal elrendezési lehetőségei csak néhány a témához tartozó egyedi lehetőségek közül, amelyeket félelmetes egyedi webhelyen használhat..

11. Kollektív

kollektív wp-theme

A Collective by ThemeFuse egy másik fantasztikus lehetőség a saját szabadúszó vagy ügynökségi weboldal létrehozására. A téma minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szüksége van, anélkül, hogy felfújt volna. A hirdetési szalaghirdetések, az oldalsávok, a színek, a háttér, a megamenü és az elrendezések lehetőségei tökéletesen egyszerűek a téma személyre szabásához.

12. CleanPort

cleanport-wp-theme

Ez az elegáns téma nagyszerű módja annak, hogy megmutassa, mennyire jól csinál amit csinál. A CleanBold beépített lehetőségeket tartalmaz a Live WordPress Theme testreszabóban, így néhány kattintással gyorsan és egyszerűen megváltoztathatja a színeket, a logót, a csúszkákat, betűtípusokat és még sok minden mást. Van társadalmi integráció is, így ügyfelei könnyen követhetnek téged a Twitteren, a Facebookon stb.

13. StartingUp

startingup-wp-theme

A StartingUp téma egy remek sablon, amelyet egy weboldalhoz használhat, különösen akkor, ha éppen indul. Ez a téma megkönnyíti az új vagy kisvállalkozások számára egy lenyűgöző weboldal felépítését anélkül, hogy webes tervezőt kellene felvennie. A StartingUp portfólióval kapcsolatos lehetőségeket, e-kereskedelem támogatást (így saját termékeit eladhatja), több témabőrt, egyszerű szín- és betűkészlet-opciókat és még sok minden mást.

14. TÖBB

MORE-wp-theme

A MORE egy kedves WordPress téma, amely tökéletes a kreatív szakemberek számára. Ez a téma nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket minden szabadúszó vagy ügynökség szeretne létrehozni saját weboldalán. Olyan funkciók, mint a diavetítések, az ügyfél körhinta, a parallaxi csúszkák, a korlátlan szín és a sok más, nagyszerű lehetőséget kínálnak egy egyedi megjelenésű webhely létrehozására, hogy az ügyfelek lenyűgöző legyen..

15. Divi

divi-wp-theme

Divinek kellett lennie ezen a listán. Funkciókkal teli, a Divi egy rugalmas téma, amelyet sokféle webhely létrehozására használhat. Használhatja az előre elkészített elrendezéseket, az egyéni Divi készítőt, az egyedi posta típusokat és még sok másot, hogy pixel tökéletes webhelyet hozzon létre.

16. CleanBold

cleanbold-wp-theme

A CleanBold egy egyszerű és (kitalálta) félkövér WordPress-téma, rengeteg fehér teret használva, amely bemutathatja a munkáját vagy vállalkozását. A téma lenyűgöző honlapot, egy szép portfóliót és természetesen egy gyönyörű blogot tartalmaz, amellyel megoszthatja legfrissebb híreit az olvasókkal és az ügyfelekkel.

17. Vállalati

vállalati wp-theme

Keresse meg az üzletet és a pénztárát, a Themify tiszta, többcélú témáját, amelyet bármilyen professzionális weboldal felépítéséhez felhasználhat. A Themify Builder megkönnyíti az egyedi elrendezések létrehozását, a betűkészletek, a menük, a színek, az egyéni kütyü, a háttérképek és a videó mellékelt opciói mindezt megkönnyítik..

18. Macho

macho-wp-theme

A Macho ismét egy remek téma, amellyel karcsú weboldalt építhet fel, hogy ügyfeleit lenyűgözze. A szolgáltatások között megtalálhatók a Google betűkészlet-opciók, a könnyen használható oldalsablonok, a beépített SEO lehetőségek, a fénydoboz-portfóliók, 7 ingyenes plugin és még sok más. Ez a téma ezen felül támogatja az egyszerű digitális letöltéseket, így eladhatja az összes képet, e-könyvet, videót vagy egyéb digitális terméket..

Csomagolás

Természetesen több ezer téma közül lehet választani, de ezek csak néhány a kedvenceink közül. Reméljük, talál valamit, ami tetszik! És ha úgy gondolja, hogy elmulasztottunk egy igazán fantasztikus témát, amely tökéletesen elérhető szabadúszóknak vagy kisvállalkozásoknak, hagyjon megjegyzést az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map