A WordPress rosszindulatú programok ellenőrzésének legjobb beépülő moduljai

A WordPress ma nagyon népszerű platform a webhelyek számára. Ennek eredményeként rengeteg figyelmet vonz, néha a hackerek és a rosszindulatú programok nemkívánatos figyelmét. Az Automattic WordPress csapata folyamatosan dolgozik annak érdekében, hogy a WordPress biztonságos CMS legyen. De ez egy folyamatos folyamat, egyfajta háború, mivel az új malware és hackerek folyamatosan felbukkannak. A múltban a WordPress webhelyeket támadások célozták meg, amelyek a forgalmat átirányították a rosszindulatú URL-ekre, ezért annyira fontos, hogy a WordPress rendszeresen ellenőrizze a rosszindulatú programokat.


Amikor valami ilyesmi történik, előfordulhat, hogy a Google elfordítja a látogatókat az Ön webhelyéről. Ennek célja, hogy megvédje a látogatókat a rosszindulatú programoktól. Ezután észreveszi, hogy webhelye forgalma csökkenni kezd. Ha meg akarod érteni, hogyan működik az ilyen támadás, akkor olvassa el Sucuri áttekintése a támadásról.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Hogyan érinti a rosszindulatú programok az Ön webhelyét

A WordPress felhasználóinak megváltása van a témákkal kapcsolatban. Válasszon ki egy fülkét, és többféle témát is választhat a fülke számára, mind ingyenes, mind prémium kategóriában. Az egyik dolog, amelyre a felhasználóknak figyelniük kell egy téma kiválasztásakor, a nem kívánt kód bitjei, amelyek be vannak ágyazva a témákba. A legtöbb esetben észrevétlen, mivel a felhasználók többsége nem fejlesztő, ezért működnie kell egy eljárásnak a WordPress rosszindulatú programok ellenőrzésére..

Különösen óvatos lehet, ha témákat vásárol harmadik féltől származó webhelyekről (nem a szerző weboldaláról), vagy amikor ingyenes témákat tölt le. Ennek oka az, hogy néhány gátlástalan témaszolgáltató beágyazhat olyan kódot, amely kárt okozhat a felhasználó webhelyén.

Ezek a kódbitek ártalmatlan részletek lehetnek, amelyek kevés kárt okoznak. De ártalmasak lehetnek ahhoz is, hogy teljes mértékben lerontják webhelyét. Figyelmen kívül hagyják magukat a blogjában. Valószínűleg soha nem fogja észrevenni őket, amikor a webhely szokásos módon működik.

A témák nem csak a rosszindulatú kódok érik el webhelyét. Beépíthetők a bővítményekbe, meghagyhatók a megjegyzések részben, feltöréssel vagy brutális erőszakos támadásokkal.

Időnként dönthet úgy, hogy telepít egy szoftvert, amelyhez mellékeltek néhány népszerű alkalmazást, amelyet letölt és telepít. Ez a szoftver gyakran lehet rosszindulatú vagy kémprogram, amelyet kiegészítő szolgáltatásként álcáztak. Öntudatlanul engedélyezheti ezeket a lehetőségeket a webhelyén, ahol a rosszindulatú programok elárasztódnak, gyakran további rosszindulatú programokat adva a webhelyhez.

Miért hackerek injektálnak rosszindulatú programokat?

Milyen célt szolgálnak ezek a kódbitek? Miért támadják meg a hackerek a webhelyeket? A rosszindulatú programokat a hackerek ágyazták be, hogy képesek legyenek,

 • Adjon hozzá hátsó linkeket és átirányításokat azokhoz a webhelyekhez, amelyeket hirdetni kíván.
 • Kövesse nyomon a látogatókat.
 • Adja hozzá saját szalaghirdetéseit és hirdetéseit.
 • Hozzáférés az érzékeny személyes adatokhoz, például névhez, jelszóhoz és e-mail címhez.
 • Teljesen állítsa le webhelyét, akár okból, akár csak szórakozásból.

Minél hosszabb ideig nem észlelhető a rosszindulatú program, annál jobb a hackerek számára. Ennek oka az, hogy továbbra is felhasználhatják webhelyét információgyűjtésre és spam-e-mailek küldésére, megfertőzve a látogatókat a folyamatban. Rendünk van arra, hogy rendszeresen ellenőrizzük a WordPress-t a rosszindulatú programok ellen, és ellenőrizzük a weboldalainkat, még azokon is, amelyek látszólag titkosnak találhatók,.

A 10 legjobb bővítmény és szolgáltatás a WordPress káros programok ellenőrzésére

A plug-inek és a beolvasások nagyszerű módja annak ellenőrzésére, hogy webhelyét rosszindulatú kódok, rosszindulatú programok vagy más biztonsági fenyegetés fedezik-e fel. Számos minőségi plugin áll rendelkezésre, amelyek felhasználhatók a rosszindulatú programok ellenőrzésére, és szerény véleményünk szerint ez a 10 a legjobb.

A webhelyek szkennelése potenciálisan memóriaigényes tevékenység. Lehet, hogy módosítania kell a PHP memória elérését és a gyorsítótár könyvtárainak törlését, hogy a szkennelés gyorsabb legyen.

A legtöbb beépülő modulban a kapcsolódó biztonsági szolgáltatások vannak csomagban, és csak néhány beépülő modul tisztán megoldás a rosszindulatú programok felismerésére. Néhányuk teljes értékű biztonsági vagy biztonsági megoldások, amelyek magukban foglalják a rosszindulatú programok észlelését. A Codeguard például egy teljes biztonsági mentési és helyreállítási szolgáltatás, amely a WordPress-t is ellenőrzi a rosszindulatú programok ellen. Figyelmezteti Önt, ha nem kívánt dolgot talál.

Azt is választhatja, hogy minden biztonságot, beleértve a rosszindulatú programok észlelését is – kompetens szakemberek kezébe hagyja, ha úgy dönt, hogy menedzselt hosting szolgáltatásokkal, például a WPEngine és a SiteGround szolgáltatással jár..

A megosztott tárhelyű felhasználók közül itt talál néhány népszerűbb szolgáltatást és bővítményt a rosszindulatú kód észlelésére.

1. VaultPress (a JetPack csomagokkal együtt)

VaultPress a WordPresshez

Ha JetPack tervet használ, akkor szerencséje van, mivel már rendelkezik hozzáféréssel a VaultPress-hez – az Automattic által kifejlesztett biztonsági mentési és biztonsági bővítményhez..

Noha a személyes terv magában foglalja a brutális erő védelmét és az üzemidő figyelését, frissítenie kell egy prémium tervet (3 dollár / hónap kezdve), hogy hozzáférjen a napi malware szkenneléshez az Ön webhelyén (vagy tavasszal, hogy a Professional tervhez hozzáadódjon a hozzáadott az igény szerinti beolvasás és az automatikus felbontás előnyei – így soha nem kell ujját emelni).

VaultPress biztonsági szkennelés

A VaultPress beépülő modul telepítésével és az FTP / SSH-n keresztül a webhelyhez csatlakoztatásával saját magának fogja figyelni a webhelyet. Az online VaultPress felhasználói irányítópulton hozzáférhet a napi vizsgálat során feltárt biztonsági fenyegetésekkel kapcsolatos információkhoz, és szükség esetén frissítést végezhet (vagy visszaállíthatja a webhely biztonságos teljes biztonsági másolatát, amelyet a VaultPress vett át).

2. MalCare biztonság és tűzfal a WordPresshez

MalCare biztonsági és tűzfal a WordPresshez

A MalCare egy teljes biztonsági megoldás, amelyet több mint 240 000 WordPress-hely elemzése után fejlesztettek ki. Ingyenes, és a webhelyek hálózatából származó kollektív intelligenciát használva védi webhelyét a rosszindulatú programok, a hackerek és a többi ellen.

A rosszindulatú programok korai felismerési technológiája megakadályozza a weboldalak Google általi feketelistájának beillesztését vagy az internetes házigazdák általi blokkolását. A MalCare sikeresen képes észlelni olyan összetett rosszindulatú programokat, amelyeket más népszerű plugineknél észrevétlenül hagynak.

A plugin a rosszindulatú programok azonosításának pontosságára és a bejelentett hamis pozitív adatok számának jelentős csökkentésére összpontosít. Ez azt jelenti, hogy csak akkor kap riasztást, ha a plugin biztos abban, hogy rosszindulatú programokat észlelt, és nem „lehetséges gyanúsítottat”.

Malcare biztonság és a brute Force védelme

A súlyos erőszakos támadás nagyon gyakori a WordPress-webhelyeknél, így a webes alkalmazás tűzfala és a Bejelentkezésvédelem automatikusan engedélyezve van az ingyenes bővítményben. Segít megvédeni webhelyét a nap 24 órájában, a robotok, a hackerek és a hasonló tevékenységek ellen.

A prémium verzió automatikusan megtisztítja a weboldalon található rosszindulatú programokat. A kiegészítő védelmi réteg érdekében olyan lehetőségek találhatók, mint az IP-blokkolás, a bejelentkezés védelme és a weboldal edzése. A beépülő modulok kezelése fejfájást okozhat, különösen akkor, ha több webhelyet is fenntart. A bővítmények, témák és a WordPress mag frissítése vagy eltávolítása a MalCare Pro irányítópultján hajtható végre.

3. Sucuri SiteCheck szkenner

Sucuri SiteCheck szkenner

Az ingyenes Sucuri SiteCheck Scanner távoli kártevő-ellenőrzést végez webhelyén. Látogasson el a Sucuri SiteCheck szkennerbe, írja be webhelyének URL-jét, és nyomja meg a Beolvasás webhelyet gombot. A lapolvasó kibontja a linkeket, javascript fájlokat és iframe-eket, és keresőmotor robotként újra meglátogatja a fő oldalt..

Összehasonlítja az összes oldalt és linkeket a Sucuri rosszindulatú programok adatbázisával, és jelentést készít a rendellenességekről. A vizsgálat a rosszindulatú programokat, a feketelistákat, a hibaelhárítást, a webhely hibáit és az elavult szoftvereket fogja észlelni. A vizsgálat készít egy jelentést a talált malware-ről, és javasolja, hogyan kell kezelni.

A szkenner nem fér hozzá a szerverhez. Tehát minden olyan rosszindulatú szervert, amelyet nem jelenít meg a böngésző, a távoli lapolvasó nem észlel. Ezért ez a vizsgálat nem hatékony adathalász, hátsó ajtó és rosszindulatú felhasználónevek esetén.

Az Sucuri biztonság A plugin sokkal többet tehet – naplózás, integritásellenőrzés, e-mail riasztás, biztonsági edzés és egyéb eszközök. Ha nem akarja gyakran futtatni az URL-t, aktiválhatja a plugint és létrehozhat egy ingyenes API-t.

Sucuri plugin

A Sucuri számos fizetett szolgáltatást is kínál – tűzfalszolgáltatást, amely megakadályozza a feltörést, a rosszindulatú programok megtisztítását, a biztonsági figyelést és még sok minden mást..

4. MalCure WP Malware szkenner és tűzfal

MalCure WP Malware szkenner és tűzfal

malCure Malware Scanner a rosszindulatú szoftverek szkenner listájának legutóbbi kiegészítése. A plugin egy nagyon felhasználóbarát felületre és szuper egyszerűségre összpontosít, miközben a háttérprogramban 50 000+ fertőzést képes felfedezni. malCure Malware Scanner végrehajtja az adatbázis-vizsgálatot, valamint a WordPress-fájlkeresést a teljes 360 ° -os észlelés érdekében. A malCure Malware Scanner alapossága a megkövetelt megközelítésnek köszönhető: hibrid megközelítés, amely több szkennelést tartalmaz minden fájlon és adatbázis-nyilvántartáson, azaz az ellenőrző összeg integritását, az ismert malware aláírásokkal való szkennelést, valamint a heurisztikus vizsgálatot. Ez nagy pontosságú eredményeket és rendkívül ritka hamis pozitív eredményeket tesz lehetővé. A definíciókat gyakran frissítik, így a malCure képes felderíteni még a legújabb fertőzéseket.

MalCure szkenner

Mivel a plugin az egyszerűségre, a magas nyomásra és a nagy teljesítményre összpontosít a szokásos felhasználók számára, az a hely, ahol a malCure Malware Scanner valóban ragyog, az a robusztus integráció a WP-CLI-vel. Ez egy teljesen új szintre helyezi a hasznosságot, mivel könnyen átvizsgálhatja és megtisztíthatja a WordPress webhelyeket a parancssorból abban az esetben, ha a házigazda visszavonta a webhelyhez való hozzáférést, hogy rosszindulatú programokat tartalmazzon. A malCure nagy teljesítményű szolgáltatáskészlettel rendelkezik WP-CLI módban, ami nagyon vonzóvá teszi a web-biztonsági szakemberek számára is. A CLI-integráció segíti a szkennelések automatizálását cronon keresztül, és bizonyos szkriptelési ismeretekkel szinte minden elképzelhető módon felhasználhatja a malCure Malware Scanner-et..

Összekapcsolhatja a malCure szkennert a webhely Google Search Console tulajdonságával, hogy letölthesse a Google által kiadott figyelmeztetéseket vagy biztonsági értesítéseket. Ez biztosítja, hogy a szkennelések kiterjedjenek az injektált spam linkekre, a Google Transparency fekete listájára és a figyelmeztetésekre is. A malCure Scanner rendelkezik egy beépített tűzfallal, amely megvédi a leggyakrabban használt WordPress támadási vektorokat.

5. iThemes biztonság (korábban jobb WP biztonság)

iThemes biztonság

Több mint 800 000 WordPress-felhasználó letöltötte az iThemes Security plugin az egyik legnépszerűbb választási lehetőség a webhely védelmére és a WordPress rosszindulatú programok ellenőrzésére. A plugin ingyenes verziója 30 rétegű védelmet és biztonságot kínál, beleértve az 1 kattintással elérhető „Biztonságos webhely” ellenőrzést, a rosszindulatú programok ellenőrzését (a Sucuri SiteCheck-en keresztül), az erőteljes jelszó-érvényesítést, a brute force védelmet, az adatbázis biztonsági másolatait, a fájlváltozás észlelését és még sok minden mást..

iThemes biztonsági vizsgálat

Ha még több védelmi réteget szeretne hozzáadni, vegye figyelembe az iThemes Security Pro szolgáltatást, amely hozzáférést biztosít olyan funkciókhoz, mint a 2-tényezős hitelesítés, az ütemezett malware-ellenőrzések, a jelszó lejárta, a WordPress alapfájl-összehasonlításai és így tovább. A plugin évente 80 dollárba kerül, ami néhány blogger számára kissé magas lehet, de valóban árat jelenthet-e a biztonság és a nyugalom számára?

6. Malware elleni biztonság és a brute Force tűzfal

Malware elleni biztonság és a brute Force tűzfal

A rosszindulatú programok elleni biztonság és a brute Force tűzfal nem csak a rosszindulatú programokat keresi fel és fedezi fel, hanem segít azok kijavításában is. Felismeri a kiszolgálón található rosszindulatú programokat, vírusokat és egyéb fenyegetéseket, és potenciális fenyegetésekként jelöli meg őket, így ezek kezelése.

Anti Malware GOTMLS

De ha a plugint regisztrálja itt: GOTMLS.NET, hozzáférhet új definíciók letöltéséhez, automatikus eltávolításához és az ismert sebezhetőségek javításaihoz. A WordPress forradalmi csúszkája különösen hajlamos a támadásokra, így a szolgáltatás védelme automatikusan bekapcsolódik ebben a bővítményben.

A prémium verzió védelmet nyújt a Brute Force és a DDoS támadásokkal szemben, ellenőrzi a magfájlok integritását és automatikusan letölti az új meghatározásokat.

7. All in One WP biztonság és tűzfal

All in One WP biztonság és tűzfal

Az All in One WP biztonsági és tűzfal-bővítmény egy másik népszerű és könnyen használható lehetőség. A plugin rengeteg biztonsági funkciót kínál, például a jelszó erősségét, a brute force bejelentkezési védelmet, a beépített captcha-t, az adatbázis előtagjainak beállításait, a fájl engedélyeket, a htaccess / wp-config biztonsági mentéseket és a tűzfal védelmét. A beépülő modul ugyanakkor egyszerűen beállítható biztonsági ellenőrzéseket is kínál, amelyek segítségével gyorsan észlelheti és eltávolíthatja a rosszindulatú programokat.

Minden egy WP fájlolvasó

A fájlváltozás-felismerő szkenner és az adatbázis-szkenner segítségével keresse meg azokat a fájlmódosításokat vagy adattáblákat, amelyeket még nem készített. használja a beállításokat az automatikus észlelés ütemezéséhez és az e-mail küldéséhez közvetlenül a beérkező levelek mappájába, amikor a fájl megváltozik. Ily módon minden lehetséges hackelési kísérletet gyorsan észreveszünk.

8. Wordfence biztonság

ordfence biztonsági tűzfal és rosszindulatú programok ellenőrzése

A Wordfence nem csupán egy rosszindulatú programok szkennerje, hanem szinte teljes biztonsági védelme az Ön webhelyén. Ingyenes és nyílt forráskódú, és a folyamatosan frissített fenyegetésvédelmi feed felhasználásával ellenőrzi és megakadályozza webhelyének feltörését.

A webalkalmazás-tűzfal több mint 44000 ismert kártékony szoftvert választhat ki, és megakadályozhatja, hogy az elérje webhelyét. Ellenőrzi a hátsó ajtókat, adathalász URL-eket, trójai, gyanús kódot és minden egyéb biztonsági fenyegetést.

WordFence

A szkennelést általában óránként elvégezzük. Tehát valószínűleg a webhelyén való elérésétől számított egy órán belül ismeri a webhelyén található minden rosszindulatú tartalmat. A Wordfence ellenőrizheti a mag integritását, valamint valós időben megfigyelheti a forgalmat.

Az ütemezett szkenneléshez, az ország blokkolásához és néhány további szolgáltatáshoz fizetnie kell és be kell szereznie a Prémium API kulcs.

9. A Quttera Web Malware Scanner

Quttera webes malware szkenner

Malware, vírusok, trójaiak, hátsó ajtó, héjak, rosszindulatú kód-befecskendezés, automatikusan generált rosszindulatú tartalmak és még sok más – a Quttera Web Malware Scanner mindezt megtalálni fogja, ha az Ön webhelyén lakoznak..

Quttera webes malware szkenner

Ha webhelyét a Google feketelistán szerepelteti, akkor azt egy beolvasás során is felfedi. Részletes malware jelentést hoz létre, amelynek alapján megtisztíthatja webhelyét. A rosszindulatú programok eltávolításával kapcsolatos segítségért vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

10. McAfee SECURE

McAfee SECURE

A McAfee SECURE segítségével biztosítsa a látogatók biztonságát. A McAfee SECURE bővítmény számos biztonsági funkcióval rendelkezik – ideértve a rosszindulatú programok ellenőrzését is. És ez különösen nagy az e-kereskedelmi webhelyek számára (100% -ban kompatibilis a WooCommerce-lal). Ha megmutatja a látogatóknak, hogy a webhelyeddel biztonságosan tudnak foglalkozni, akkor valószínűbb, hogy kölcsönhatásba lépnek és vásárolnak az Ön webhelyén, tudva, hogy biztonságosan és magabiztosan tudnak vásárolni..

McAfee Secure Trustmark for WordPress

Hogyan működik? Egyszerűen telepítse a bővítményt, adja hozzá az FTP-hitelesítő adatait, és aktiválja az ingyenes McAfee-fiókot. Miután webhelye átvizsgálta a biztonsági szkennelést, az Mcafee SECURE megbízhatósági jelzés megjelenik az Ön webhelyén. Így a felhasználók egy pillanat alatt tudják, hogy webhelye biztonságos és mentes vírusoktól, rosszindulatú programoktól és minden egyéb rosszindulatú tevékenységetől.

A McAfee SECURE ingyenes verziójával a megbízhatósági jelzés havonta legfeljebb 500 látogató számára jelenik meg az Ön webhelyén. Ez megmutatja a látogatóknak, hogy biztonságosan böngészhetik az Ön webhelyét és / vagy vásárolhatnak a WooCommerce áruházban. Frissíthet egy McAfee SECURE Pro tervre is, amely korlátlan látogatásokat, valamint további biztonsági és identitásvédelmi szolgáltatásokat tartalmaz. Mit lehet többet megtudni? Fizetés az alábbiakban további McAfee SECURE szolgáltatásokkal!

Tartsd észben

A rosszindulatú programok vizsgálata valószínűleg néhány hamis pozitív eredményt hoz fel, amelyeket ellenőriznie kell. Ha megvizsgálja a WordPress-t rosszindulatú programok ellen, és az eredmény azt mutatja, hogy webhelye tiszta, akkor támaszkodhat-e rajta? Talán, de vegye be egy szemes sóval, mivel a szkennelés nem biztonságos.

A rosszindulatú kód minimalizálásának egyik módja a témák és beépülő modulok letöltése közvetlenül a szerző oldaláról vagy a megbízható témaházakból, nem pedig a gyanús harmadik fél webhelyeiről..

Ha úgy dönt, hogy rosszindulatú programokat keres a WordPress-en, ez egy gyors és egyszerű lépés a webhely védelme érdekében. Annak ellenére, hogy néhány beolvasásnál és beépülő modulnál többet igényel, hogy megvédje webhelyét a biztonsági fenyegetésektől. A webhelybiztonság olyan, amit teljes mértékben át kell gondolni és gondosan végre kell hajtania.

Ne aggódjon, ezt az útmutatót a WordPress blogbiztonsági tippeiben használhatja webhelye védelmére. A WordPress tárhelyétől kezdve a biztonsági mentésekig, a bővítményekig, a témákig és a számítógép tisztításáig, egészen az SSL-ig, a jelszavakhoz és a mappákhoz való engedélyekig, mindent megtalálhatsz ott. Nézze meg, és proaktív módon tegye meg az óvintézkedéseket.


Van kérdése a WordPress rosszindulatú programok ellenőrzésével kapcsolatban? Vagy bármilyen egyéb biztonsági tippet szeretne hozzáadni? Hagyja alább a gondolatait!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map