A WordPress Reset plugins a webhely tisztításához

A WordPress Reset plugins a webhely tisztításához

Befejezte a tesztelést, és tiszta palara van szüksége? Csak a WordPress tanulása és rendetlenség teremtett? Használja ezen pluginek egyikét a webhely visszaállításához.


Mindannyian tudjuk – a titokzatos rendetlenség, amely lassan felhalmozódik az életünkben. Nem meglepő, hogy ugyanez történhet a WordPress webhelyekkel is. Megmondhatja, hogy ez igaz minden alkalommal, amikor gyors pillantást ad az adatbázisra.

Ne feledje, hogy a WordPress automatikusan létrehoz bejegyzéseket az adatbázisban. Ha nem veszi figyelembe a figyelmet, akkor ez lavinavá válhat, és felesleges adatokkal ronthatja webhelyének sebességét. A WordPresshez nem tartozik a visszaállítási gomb, ezért sokan általában figyelmen kívül hagyják ezt a kérdést.

Vagy fejlesztő lehet, és létrehozhat WordPress témákat és bővítményeket. Ezek tesztelése unalmas, különösen, ha minden alkalommal újra telepítenie kell a WordPress programot, amikor kipróbálni szeretné az új plugint vagy témát. Ők érzik a leginkább a visszaállítás gomb hiányát.

Miért kell visszaállítani??

Noha ezek mind jó ok, hogy időről időre újraindítsák a WordPress-t, lehet egy másik, népszerűbb is. A WordPress hatáskörei Az összes weboldal 34% -a és készen áll még egy hatalomra. Ez továbbra is a választott platform a bloggerek, az e-kereskedelem és a barkácsolás weboldalai számára.

Ez utóbbi egyre népszerűbb, és ezekkel együtt szükség van a plugins visszaállítására. Az igazság az, hogy számos blog ad tanácsot a weboldal kialakításával, a rendelkezésre álló bővítményekkel vagy akár a WordPress biztonsági intézkedéseivel kapcsolatban is.

Noha ezek hihetetlenül hasznosak, ha tudja, mit csinál, a legjobb módszer a tanulásra továbbra is a gyakorlati megközelítés. Valószínűleg a weboldal kiderítésének leggyorsabb módja a merülés, és látni, hogy mi történik. Ez rengeteg szórakozás is!

Ha azonban a „barkácsolás” kísérlet befejeződött, az a végén úgy tűnik, mint egy harmadik osztályos kézműves-projekt, remélhetőleg csillogás nélkül. És itt hajlamosak az emberek feladni. Ha csak volt mód arra, hogy alaphelyzetbe állítsák a webhelyüket, kezdjék újra, és megfelelően csinálják.

A WordPress nem biztosítja a könnyű visszaállítási lehetőségeket. De rengeteg praktikus plugin van. A következő bővítmények mindegyikével elérhetővé válik. Lássuk hol és hogyan.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

WP Reset

WP alaphelyzetbe állítja a WordPress beépülő modult

WP Reset eredetileg a fejlesztőknek szánták – akiknek naponta többször kellene újraindítaniuk a webhelyet. Könnyű használatának köszönhetően azonban mainstream lett. Sokan, akiknek frissen kell indulniuk, akár weboldaluk átalakításához, akár véletlen rendetlenség tisztításához, elkezdtek támaszkodni erre a bővítményre.

Nem csak a webhely adatbázisát állítja vissza az eredeti állapotba, de rövid időn belül megtisztíthatja a webhely célzott szegmenseit is. Túl sok plugin vagy téma van a webhelyén? Csak egy gombnyomásra van szükség, hogy törölje őket.

A plugin több hibabiztos mechanizmussal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy soha ne törölje azt, amit nem akar. A legfontosabb, hogy a WP Reset használatával meg kell választania az újraindítás utáni beállításokat. Tehát nem kell mindent újra telepítenie. Ez a bővítmény, mint a listán szereplő sok más, nem fogja megérinteni az Ön adatait, tehát nem kell aggódnia. az összes felhasználót törli, de a webhelyet alaphelyzetbe állító felhasználó újra bejelentkezhet.

A beépülő modul másik fontos jellemzője, amelyet valószínűleg nem fogsz találni másokkal, az a képesség, hogy adatbázis-pillanatképeket készít. Miért fontos? Miután létrehozott egy pillanatképet az adatbázisból, felhasználhatja ezt a plugin-t arra, hogy visszatérjen az adott pillanatképhez. Ez azt jelenti, hogy vissza kell állítania a webhelyet egy adott pontra, amelyet a fejlesztők nagyon hasznosnak találnak.

Valószínűleg a plugin legdicséretesebb tulajdonsága a kivételes támogatás. A házon belüli WP alaphelyzetbe állítási csapat elérhető, hogy segítse a felhasználókat az esetleges problémáikban.

Ez meglehetősen fontos, mivel míg a WP Reset eredetileg a fejlesztők számára készült, bárki használhatja. Tökéletes megoldás a rendetlenség tisztítására, a kisebb problémák felfedezésére és kijavítására, valamint a fejlesztés felgyorsítására, mivel gyors módot kínál a kód újbóli tesztelésére..

WP Reset Webhook Integration

WP Webhooks WP Visszaállítja a WordPress beépülő modult

WPWH – WP Reset Webhook Integration plugin önmagában nem sokat tehet, de érdemes megemlíteni, mivel újabb réteget ad a WP Reset-hez. Mit jelent? Ez a plugin integrálódik a WP Reset szolgáltatással a webhook funkciók hozzáadásához.

Ha van egy másik szolgáltatása, amellyel horgokat használ a webhelyén való működéshez, akkor erre a bővítményre van szükség. Ez lehetővé teszi, hogy mindent megtehessen, amit általában a WP Reset plugin segítségével csinál az admin irányítópultján.

Az egész webhely visszaállításától a feltöltések mappa tisztításáig, ezt az integrációt a kívánt szoftver segítségével megteheti.

Hogyan állíthatja vissza webhelyét a WP Reset segítségével?

1. lépés: Döntse el, mit szeretne megtartani. Jelölje be a szükséges jelölőnégyzeteket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy webhelye visszatér-e azokkal a lehetőségekkel, amelyek még mindig benne vannak.

WP alaphelyzetbe állítási műveletek

2. lépés: Válassza ki, amit vissza szeretne állítani. Alaphelyzetbe kell állítania az egész weboldalt, vagy meg kell tisztítania például az átmeneti mappákat?

WP alaphelyzetbe állítási lehetőségek

3. lépés: Kattintson a törlés gombra! És ha vissza akarja állítani az egész webhelyet, akkor csak írja be a „reset” menüpontot, és nyomja meg a gombot.

WP alaphelyzetbe állítás megerősítése

A WP adatbázis visszaállítása

WP Database Reset plugin

A WP Database Reset hasonló az első említett pluginhoz hasonló megoldáshoz. Időnként vannak olyan oldalak, amelyeket meg szeretne tartani, mások törlése közben.

Nevezetesen, adatbázisról és adatbázis táblákról van szó. Ezzel a bővítménnyel szinte könnyedén törölheti a teljes adatbázist, és visszatérhet az elejére. Az semmi mellette nincs egy adott asztal megtisztítása. Meg kell szabadulnia az összes üzenetétől? Ezt egyetlen pillanat alatt megteheti.

Csakúgy, mint az előző plugin, szinte lehetetlen véletlenül törölni semmit. A captcha-hoz hasonló golyóálló rendszerrel rendelkezik, így valóban kétszer is gondolkodnia kell, mielőtt bármit törölne. Ha biztos benne, hogy törölni szeretne egy táblát vagy egy adatbázist, akkor az Önért azonnal megteszi.

Noha nincs egy csomó funkció, mégis minden megtalálható a fejlesztőnek a fejlesztési folyamat felgyorsításához. Azok számára, akiknek további lehetőségekre van szükségük, térjen vissza az első opcióhoz, vagy olvassa tovább.

Hogyan állíthat vissza adatbázist a WP Database Reset segítségével?

1. lépés: Válassza ki az visszaállítani kívánt adatbázist.

WP Database Reset Options

2. lépés: Írja be a megadott biztonsági kódot, és nyomja meg az alaphelyzetbe állítást.

Advanced WordPress Reset

Advanced WordPress Reset plugin

Az Advanced WordPress Reset plugin egy másik megoldás a webhely alaphelyzetbe állításához. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan megszabaduljon a teszthelyszín rendetlenségétől, anélkül, hogy újra kellene mennie a telepítési folyamaton. Még egyszer – tökéletes bárki számára, akinek időnként tiszta pala szükséges a WordPress-ben.

Ezzel a bővítménnyel, akárcsak az előzőekkel, meg kell őriznie az összes fájlt. Azonban törli az összes adatbázis-testreszabást, amelyet a beépülő modulok és témák létrehoztak az Ön számára. Törölheti az összes hozzászólást, ami tökéletes azoknak a tavaszi tisztító pillanatoknak, amelyekre egész évben szükség lehet.

Lehetősége van az összes felhasználó törlésére is, de a plugin automatikusan felismeri a rendszergazda felhasználót. Alaphelyzetbe állításkor a beépülő modul lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ugyanazzal a jelszóval ismét bejelentkezzen, amely rengeteg időt takarít meg.

A pluginokat és a témákat azonban nem törli. Tehát ha segítségre van szüksége ezen a területen, érdemes megnéznie a listánkon található többi plugint. Ugyanez vonatkozik a többoldalú oldalra is, amely nem támogatott. A fejlesztők mégis értékelni fogják a nulláról történő könnyű indítást, mivel a kényelem és az időmegtakarítás mindig rendkívül fontos.

A webhely alaphelyzetbe állítása az Advanced WordPress Reset segítségével?

1. lépés: Írja be a „reset” elemet a szövegmezőbe.

Speciális WordPress alaphelyzetbe állítási lehetőségek

2. lépés: Kattintson a visszaállítás gombra!

Customizer Reset

Customizer Reset by WPZoom

A Customizer Reset az első plugin, amelyet telepítenie kell, ha csak a WordPress használatával kezd el. Miért? Mint már említettük – sok ember szeret új dolgokat tanulni, egyenesen belemerülve. És az élő Customizer sem különbözik egymástól. Nos, ha megfogja a Testreszabót, akkor nem tűnik kicsi játéknak, amíg meg nem próbálja. Az „intuitív, drag and drop építő” egy darab tortának tűnik. De az eredmény kevésbé lehet szemet gyönyörködtető.

Nem lenne félelmetes, ha csak visszaállít gombra? Pontosan erre van szükség a Customizer Reset-hez. Ez lehetővé teszi a gyakorlati megközelítést a tanuláshoz anélkül, hogy megtett volna egy további mérföldet azáltal, hogy mindent manuálisan törölnie kellene. Még arra is emlékszel, amit csavarodott és csapott be?

Állítólag ez a plugin működik minden olyan témával és beépülő modullal, amelyek a „theme_mod” beállítástípust használják ezeknek a módosításoknak a tárolására. Lényegében, ha ez igaz az Ön által választott témára, akkor nincs egyszerűbb módja az üres pala eléréséhez és az újbóli kipróbáláshoz..

A testreszabó eszköz alaphelyzetbe állítása?

1. lépés: Telepítse és aktiválja a Customizer Reset plugin-t.

Customizer Reset gomb

2. lépés: A „Reset” gomb megjelenik a testreszabóban. Ha szüksége van rá, használja azt!

Összefoglalva

Noha a WordPress nem rendelkezik beépített visszaállítási gombbal, a szükséges funkciókat könnyű hozzátenni ezen erőteljes bővítmények egyikéhez. Lehet, hogy a funkciók pluginonként kissé változnak – mégis, a használat egyszerűsége változatlan marad. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti, válassza ki a törölni kívánt fájlt, írja be a biztonsági kódot, és kattintson egy gombra.

Mivel ezek mindegyike valamilyen módon tiszta palát biztosít Önnek, melyik a legjobb kérdés, rajtad múlik. Minden attól függ, hogy mit szeretne törölni vagy visszaállítani a webhelyén.

Melyiket fogja használni? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map