A WordPress legjobb beépülő moduljai

A WordPress legjobb beépülő moduljai

A legtöbb blogger szeretik áttekinteni kedvenc termékeiket. Ha igazán szeretünk egy terméket vagy szolgáltatást, és úgy gondoljuk, hogy valóban hasznos, akkor nem ajánljuk-e azt barátainknak és családtagjainknak? Természetesen mi lenne! Ez az emberi természet.


Mind a WordPress rajongói vagyunk itt, nem? Ezt igennek fogom venni. Ezért biztonságos azt mondani, hogy valamilyen WordPress terméket kell használniuk – legyen az plugin, téma vagy szolgáltatás, amelyet igazán, nagyon szeretünk. Annyira, hogy nem lennénk képesek dolgozni nélküle. Természetesen érdemes lehet ezt a terméket ajánlni társainknak. Vagy a mi esetünkben olvasóink és blogkövetőink.

Ezért jöttünk ki a WordPress beépülő moduljának a WordPress legjobb beépülő moduljainak összegyűjtésével. A listában említett bővítmények segítségével a lehető leggyorsabban készíthet figyelemre méltó véleményeket!

Miért érdemes véleményeket hozzáadni

A termék felülvizsgálatának gondolata egyszerű. Ez tájékoztatja az olvasót a termék hasznosságáról. Alapvetően egy termékértékelés a következőket mondja:

Hé, nézd, imádom ezt a terméket, és azt hiszem, nagyon hasznosnak találja majd!

A vélemények társadalmi bizonyítékot is nyújtanak. Valójában vége Az emberek 90% -a ha az Amazonon vásárol, nem vásárolna meg egy három csillagnál kevesebb terméket.

De a vélemény végső célja az, hogy valaki vásárolja meg az Ön által ajánlott terméket. Szigorúan marketing szempontból. A felülvizsgálatnak elfogulatlannak kell lennie. Meg kell mérnie a termék előnyeit és hátrányait.

Egyik termék sem tökéletes – minden új javulást jelent az elődjéhez képest

Most, hogy elkészítettünk egy rövid tanfolyamot a Termékek áttekintése 101 témáról, mélyítsünk bele a plugin-listába.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. WP áttekintés

WP Review Pro

Információ és letöltés

A WP Review egy testreszabható, könnyű plugin, amely hozzáfűzi véleményét a WordPress webhelyéhez. Három módon adhat hozzá egy véleményt: csillag, pont és százalék.

Bármikor módosíthatja az egyiket a másikra, ha megváltoztatja a beépülő modul beállítása oldalának beállításait. Az osztályozás megjelenhet a tartalom előtt vagy után, valamint egy rövid kód segítségével, közvetlenül a tartalomban. Megváltoztathatja a színeket webhelyen széles körben vagy postai úton. Amint és amikor a felhasználó rákattint az értékelésre, az átlag automatikusan kiszámításra kerül, és megjelenik a szavazatok számával együtt. A felhasználók választhatják meg a saját véleményüket, és Ön dönthet úgy, hogy ezeket a véleményeket a saját véleménye alatt jeleníti meg.

Végül, a plugin fejlesztőbarát, számos szűrővel beilleszthető a képernyőhöz és a témához. Támogatás esetén a plugin regisztrált felhasználói számára ingyenes. Más funkciók:

 • Könnyű testreszabás (színek, betűtípusok megváltoztatása stb.) A közvetlen CSS-módosítás révén
 • Reszponzív dizájn
 • Gazdag kivonatok támogatása
 • Több osztályozási rendszer

2. Taqyeem WordPress értékelések és vélemények

Taqyeem WordPress értékelések és vélemények

Információ és letöltésView a Demo

A CodeCanyon Elite TieLabs szerző által kifejlesztett Taqyeem az egyik legjobb áttekintő plugin, 20 USD-nál alacsonyabb áron. Ez a beépülő modul egy ellenőrző mezőt ad hozzá az összes hozzászóláshoz, oldalhoz és akár az egyéni hozzászólástípusokhoz is. Stílusosíthatja a felülvizsgálati mezőt korlátlan színű és tipográfiai lehetőségekkel (a Google Web Fonts segítségével) – hogy tükrözze a WordPress témájának kialakítását. További érdekes funkciók:

 • Gazdag kivonatok támogatása
 • 3 kütyü: Legjobb, legújabb és véletlenszerű vélemények
 • 3 Áttekintési stílus: csillagok, pontok és százalék

3. A WP termék áttekintése

WP termék áttekintés

A WP Product Review ingyenes pluginként érhető el, amelyet a WordPress lerakatból megragadhat. A rövidítési kódok segítségével szinte bárhol megjelenítheti az áttekintő mezőt. Nemcsak, hogy ugyanannak az oldalnak annyi véleményét adhat hozzá, amennyit csak akar. Maga az áttekintő táblázat testreszabható a szín, a szélesség és a szegély szerint, hogy illeszkedjen a témához. Több mint tíz különböző ikon, például csillagok és szívek állnak rendelkezésre a szavazás rögzítéséhez. Ha hozzá szeretne adni egy összehasonlító táblázatot a termékekhez, akkor az is lehetséges. A plugin automatikusan generál összehasonlító táblázatokat a meglévő véleményekből.

Ha az Amazon-on értékesít, örülni fog a plugin integrációjának a platformon. Ez automatikusan átadja a termék nevét, képet, társult linket és árat az Amazon-tól. Sőt, ha korábban már máshol készített véleményeket, akkor ezeket az értékeléseket importálhatja webhelyére. A plugin egy lenyűgöző funkciók sorát is portolja, beleértve:

 • Globális képernyő testreszabás és egyéni ikonok
 • Előtöltő funkció a jobb felhasználói élmény érdekében
 • Előnyök és hátrányok összehasonlító lista
 • Rövid kód támogatása
 • „Letöltés most” vagy közvetlen CTA gomb

4. Nézzük áttekintést

Nézzük át a WordPress beépülő modult

Információ és letöltésView a Demo

A Let’s Review egy érzékeny prémium szintű WordPress áttekintő bővítmény, amelyet létrehozott, hogy hozzászólásaihoz minősített véleményeket adjunk hozzá. Az alapított Envato Elite író, Cubell által készített kézzel készített plugin nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik minden blog számára. A Let’s Review lehetővé teszi egyedi és szakszerűen megtervezett áttekintő mezők hozzáadását a hozzászólásokhoz és az egyéni hozzászólásokhoz.

A Let’s Review beépülő modul néhány egyedülálló tulajdonsága az, hogy választhat több modern formatervezés közül, korlátlan kritériumokat, előnyeket, hátrányokat és társult gombokat adhat hozzá minden egyes áttekintő mezőhöz. Ezekkel és még sok más funkcióval létrehozhat egyedi megjelenésű áttekintő mezőket, amelyek megfelelnek az Ön webhelyének kialakításának.

Az affiliate opció különösen érdekes, mivel végül pénzt kereshet véleményeivel spam keresése nélkül, az átgondolt és gyönyörűen megtervezett gomboknak köszönhetően, egyedi animációs effektusokkal. Ilyen módon, amikor megosztja az Ön számára kedves terméket vagy szolgáltatást az olvasókkal, akkor közvetlenül az áttekintő mezőben tudja használni a társult linket.

Az időmegtakarításhoz globális alapértelmezett beállításokat is beállíthat, és a tiszta html-kimenet tartalmazza a Rich Snippets jelölést is, hogy javítsa a keresőmotor eredményeiből származó átkattintási arányt..

5. Gazdag vélemények

Gazdag vélemények

A Rich Reviews egy teljesen ingyenes WordPress áttekintő plugin, érdekes funkciók listájával. A beépülő modult a rövid kódok támogatásával építettük – ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag megjelenítheti az áttekintést a webhely bármely részén, amely támogatja a rövid kódokat, például üzeneteket, oldalakat, lábléceket vagy bármilyen widgetált területet. A beépülő modul lehetővé teszi a beküldések moderálását és az egyes termékek áttekintő oldalán választható vélemények közzétételét / megjelenítését.

6. WP ULike

WP ULike plugin

Ha az egyik legjobb és leggyorsabb módszert keresi a hasonló és nem kedvező funkciók hozzáadására a WordPress webhelyére, akkor a WP ULike bővítmény az Ön számára! A WP ULike egy INGYENES WordPress bővítmény, amely lehetővé teszi a webhely látogatói számára, hogy vegyenek részt a széles típusú tartalomban, beleértve a hozzászólásokat, a fórum témáit és a válaszokat, megjegyzéseket és tevékenységi frissítéseket..

A WP ULike lenyűgöző statisztikai eszközei szintén segítenek a tartalom hatékonyságának nyomon követésében valós idejű jelentésrendszer és részletes statisztikák segítségével. Ráadásul a WP ULike számosféle lehetőséget kínál a plugin testreszabásához. Ez lehetővé teszi, hogy testreszabja a tetszik gombot kedvenc stílusában.

Ez a bővítmény azok számára ajánlott, akik bemutató webhelyekkel rendelkeznek, valamint olyan üzleti és személyes portfóliókhoz, ahol a felhasználók szavazhatnak az Ön munkájáról és termékeiről..

A WP ULike egy csomó fantasztikus funkciót kínál a BuddyPress, a bbPress és számos más plugin felhasználó számára. Tehát ezt a bővítményt bárhol felhasználhatja, anélkül, hogy aggódnia kellene a funkciók kompatibilitása miatt..

A WP ULike letölthető már több mint 35 nyelven, és INGYENES!

7. Értékelő widget csillag-áttekintő rendszer

Értékelési eszköz: Csillagok áttekintő rendszere

A Rating-Widget hozzáad egy ötcsillagos felülvizsgálati rendszert a helyszínen. A felhasználóknak egyszerűen rá kell kattintaniuk a csillagokra, hogy mások tudják meg, mit gondolnak minden hozzászólásról, oldalról, egyedi üzenet típusról, megjegyzésről vagy véleményről. Beágyazhatja a hüvelykujj- és csillagbesorolást bejegyzésébe, oldalába vagy megjegyzésébe, valamint testreszabhatja és kezelheti a besorolást a WordPress irányítópultján..

A csillagbesorolás teljesen testreszabható, támogatja a fő böngészőket és sok nyelvet. Készíthet korlátlan hüvelykujj- és csillagbesorolást, és korlátlan szavazatokat gyűjthet. A plugin tartalmaz egy widgetet, amelyet elhelyezhet az oldalsávban a legjobban értékelt bejegyzések, oldalak és megjegyzések megjelenítéséhez. Kiegészítők érhetők el a tweet és a megosztás megjelenítéséhez

8. YASR még egy csillag értékelése

YASR még egy csillag értékelése

Az „Egy újabb csillagok értékelése” (YASR) egy új rendszer-áttekintés, amely a jQery plugin, a RateIT alapján készült. A beépülő modul kétféleképpen segít hozzáadni értékeléseket – hozzáadhatja saját értékelését, és engedélyezheti a látogatók szavazását.

Még több készletet is létrehozhat, ha azt akarja, hogy a látogatók külön-külön szavazzanak a termék különféle aspektusairól. Az értékelési pontszámokat vagy a látogatói értékeléseket a keresőmotorok kódrészletek révén indexelik.

9. WP-PostRatings

WP-PostRatings

A WP-PostRatings segítségével sokféle módon megjeleníthető szavazat, például csillagok, remek, kullancsok, szívek, számok és így tovább. A plugin beállítása kissé technikai jellegű lehet.

Egy kis kóddal megjelenítheti az összes hozzászólás vagy a kiválasztott hozzászólások értékelését. A Besorolások kezelése opcióval megtekintheti a minősítéseket. A plugin megjelenítheti a legmagasabb besorolású, a legjobban értékelt, a legalacsonyabb és a legmagasabb besorolást.

10. Webhely áttekintése

Webhely-vélemények

A webhely-áttekintés lehetővé teszi az olvasók számára, hogy szabványos ötcsillagos rendszerrel értékeljék az üzeneteidet. A plugin gyors és egyszerű használatba vételével kezdődik – szó szerint csak telepíti, és készen áll a használatra. Vannak olyan lehetőségek, amelyek lehetővé teszik a felülvizsgálat jóváhagyását, a blokklánc érvényesítését, bejelentkezéshez vagy értesítések hozzáadásához. A vélemények megjelenítéséhez (kivonatok, avatárok stb.), A benyújtási űrlaphoz, a séma-jelöléshez (SEO-hoz) és a fordításhoz.

Az egyéb figyelemre méltó plugin-funkciók közé tartozik a spamszűrők, a többoldalú támogatás (ami nagyszerű, ha a webhely-áttekintéseket külön aldomainben tárolja), a válaszok áttekintése, a beépített sablonok, a könnyen használható widgetek és a rövid kódok, valamint a biztonsági mentés és visszaállítás lehetősége..

Bónusz: jelenítse meg véleményeit harmadik fél webhelyeiről

Tudta, hogy integrálhatja a harmadik felek véleményezési oldalain található véleményeket is? Beépülő modulok, például a A Google véleményező widget, Google Helyek – vélemények vagy Yelp Widget Pro lehetővé teszi, hogy valódi vásárlói értékeléseket és véleményeket gyűjtsön, és megjelenítsen webhelyén. Az ezeknek a bővítményeknek és szolgáltatásoknak a segítségére válhat a marketing erőfeszítéseinek fontos része.


A termék tiszta és szervezett áttekintésének elkészítéséhez rögzített megrendelést kell követnünk. A termék áttekintésének módja – például a használt képek és szolgáltatások összehasonlító listái – egyedi lehet az Ön webhelyén. Adjon hozzá személyes kapcsolatot, ha akar. De minden véleményének egységes formátummal kell rendelkeznie. Ez nem csak megőrzi webhelyét, hanem a részletekre való figyelméről is szól. Ennek eredményeként növekszik az olvasói kör.

Mint mindig, szeretjük az Ön hozzájárulását. Mi a kedvenc WordPress áttekintő plugin? Hiányzott? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map