A WordPress beépülő moduljai, amelyek sikeres vásárlói élményt hoznak létre

Online vásárlás hűséges ügyfél

Mint mindannyian tudják, a WordPress az előnyben részesített webdesign és blogplatform, mivel rugalmas. A WordPress segítségével könnyedén barátságossá teheti webhelyének keresőmotorját, szép megjelenésűvé teheti, és közvetlenül az ügyfelekhez vonzhatja.


Ennek nagy része a bővítményeknek köszönhetően lehetséges. A WordPress elérhetővé teszi a beépülő modulokat, így a tervezőknek korlátlan számú lehetősége van a szívük tartalmának testreszabására, megkönnyítésére és hegedzésére..

A weboldalt vagy blogot tervező személyek legfontosabb célja azonban az, hogy a lehető legmeghívóbbá és vonzóbbá tegyék őket, hogy a látogatók a webhelyen a lehető leghosszabb ideig maradjanak. Mennyi ideig maradnak, azt jelzi, mennyire elkötelezettek. Minél hosszabb ideig vesznek részt, annál valószínűbb, hogy vevővé válnak.

A bővítmények elősegíthetik a weboldal működőképességét és meghívását, így a puszta látogatók ügyfelekké válnak. Itt áttekintek néhány plugint, amelyek a legnehezebben működnek az ügyfelek helyszíni élményének maximalizálása érdekében.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Fogyasztóbarát webhely felépítése

Annak meghatározása érdekében, hogy milyen weboldalt vagy blogot készítsen, és mely plugineket használja a tervezési folyamatban, feltétlenül fontolóra kell vennie ki az ügyfél. Nézze meg, mit kínál.

Például, ha a weboldal egy autóalkatrész-kereskedő, akkor a webhelynek könnyen navigálható online áruháznak kell lennie, amely sok részletet tartalmaz az eladott alkatrészekről. A formatervezésnek az alapszínekből kell állnia, mivel az autókon dolgozók túlnyomórészt férfiak. Ha azonban a weboldal menyasszonyi üzlet, akkor a kialakításnak elegánsnak és kifinomultabbnak kell lennie.

Mindkét webhelytípusnak könnyen érthetőnek, vonzónak és funkcionálisnak kell lennie. A plug-inek javíthatják az ügyfelek számára az egyszerűséget. Néhány WordPress bővítmény, amely javíthatja az online termékeket árusító webhelyek használhatóságát:

Cart66 Lite

cart66-lite-plugin

Könnyű, mégis erőteljes Cart66 Lite WordPress bővítmény megkönnyíti a fizikai és a digitális termékek értékesítését. Az e-könyvek eladói nagyon sokat profitálhatnak ebből. Ezenkívül lehetővé teszi a szolgáltatások értékesítését, az állami adókat és a promóciókat.

eBolt

eshop-plugin

Az eShop WordPress bővítmény könnyen elérhető és ideális olyan ügyfelek számára, akiknek több kereskedő fizetési átjáróra, több vásárlási opcióra és statisztikára van szüksége a webhelyen végzett vásárlásokhoz. Ez egy újabb nagyszerű lehetőség, hogy kényelmesebbé tegye ügyfeleit.

PayPal fizetési terminál

fizetés fizetés-terminál-plugin

Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek sok online pénzügyi ügyletüket ezen a fizetési oldalon keresztül végzik, a PayPal fizetési terminál, a WordPress beépülő modul hasznos. Ez 15 dollár díjból származik, de megbízható számos jelentési lehetőséggel, így érdemes befektetést jelent a kis és nagy vállalkozások számára.

Add Grafikus fellebbezés

A minőségi WordPress webdizájn másik fontos eleme, amely javíthatja az ügyfelek élményét, annak biztosítása, hogy a webhely vonzóan jelenjen meg grafikusan – szenzoros túlterhelés nélkül. Amikor egy látogató egy olyan weboldalra érkezik, amelyen sok videó és fénykép található, és alig van olyan szöveg, amely elmagyarázza, miről szól, a látogató távozik, mielőtt bármire kattinthat. Az egyensúly nagyon fontos.

WP-Smush-It-plugin

A webhely betöltési ideje szintén fontos, és a nem optimalizált képek jelentősen lelassíthatják a webhelyet. Plugin használatával, mint pl Smush segíthet csökkenteni a képeknek a webhelyre történő feltöltéséhez szükséges időt, javítva ezzel az ügyfél tapasztalatait.

Adja hozzá a társadalmi integrációt

digg digg plugin

A társadalmi elkötelezettség fokozása jó módszer arra, hogy növelje a látogató által az Ön webhelyén töltött időt is. Ez azt jelenti, hogy telepíteni kell az összes vonatkozó közösségi média beépülő modult a weboldal tartalmának megosztásához. Néhány feltétlenül szükség van a Digg Digg vagy a Lebegő Social Bar, a Facebook Like Box Widget és a közzé, és megosztása modulok a Jetpackben. A webhely elkötelezettségének növelése érdekében az egyes bejegyzés hozzászólások szakaszában is vitát válthat ki. Amikor az olvasó eljut egy levél vagy oldal végéhez (bizonyos típusú webhelyeken), úgy kell éreznie, hogy kénytelen kifejezni véleményét a témáról. Egy kérdés feltevése gyakran a trükk.

Add Relevancy

Az ügyfelek webhelyének élményének fokozása érdekében mindent megtesz a releváns tartalom biztosítása érdekében. Előfordulhat például, hogy felkínálhatja a látogatók számára egy adott bejegyzéshez kapcsolódó tartalom megtekintését a webhelyén. Ebben az esetben felvehet egy kapcsolódó hozzászólások beépülő modult. Az egyik népszerű lehetőség a Még egy kapcsolódó hozzászólás plugin. Ez a bővítmény megjeleníti a kapcsolódó tartalmat minden bejegyzésnél és akár az oldalaknál is. Van egy ingyenes verzió és egy profi verzió is. A profi verzió több testreszabási beállítással rendelkezik.

Néhány alapvető bővítmény

Hihetetlen az a bővítmény száma, amely a weboldal vagy a blog izgalmassá tételére szolgál. Ezek a kis kényelmi lehetőségek növelik a weboldal funkcionalitását és használhatóságát. Csábító lehet azonban mindet használni. Nagyon egyszerű, ha minden releváns bővítmény szükségszerűnek tűnik. A helyzet az, hogy sok plugin használata nem ideális. Ez az oka annak:

 • Túl sok plugin lelassítja a blogot vagy a weboldalt. Mindegyiknek külön HTML kérést kell benyújtania, ezért fontos a szelektív képesség.
 • Ha a gyártók rendszeresen nem karbantartják a beépülő modulokat, biztonsági problémák következhetnek be. A legjobb, ha kis kutatást végez annak megállapítása érdekében, hogy mely pluginek megbízhatóak és biztonságosak.
 • Egyre több konfliktus fordulhat elő, amikor egy új WordPress vagy plugin verzió jelenik meg.

Ennek ellenére a választásoknak a legfontosabb beépülő modulokra történő szűkítése biztosítja a webhely legnagyobb funkcionalitását. A fentiekben említetteken kívül érdemes megfontolni a következő három kérdést. Ezek a pluginek korszerűsítik a webhely műveleteit, vagy értékes funkciókat adnak a végfelhasználó (az ügyfél) tapasztalatainak javításához:

W3 teljes gyorsítótár

w3-total-cache

Az oldal betöltési ideje felgyorsul W3 teljes gyorsítótár. Ez fontos, mivel a gyorsabb betöltés jobb felhasználói élményt, jobb rangsorolást és magasabb konverziót jelent. Ezenkívül egyszerű a Tartalomszolgáltató Hálózat integrációja, amely lehetővé teszi a képek tárolását egy másik hálózaton, ezáltal csökkentve a szerver terhelését.

A W3 Total Cache kompatibilis a dedikált szerverekkel, a virtuális kiszolgálókkal és a megosztott tárolóval. Ezenkívül HTTP tömörítést használ az oldalak zsugorításához, miközben a CSS-kódot és a Javascriptet tömöríti. Más szavakkal, egy csomó felesleges anyagot, amely lerombol egy weboldalt, eltávolítják az egyenletből.

Támogatás Élő csevegés

támogatást nyújt az élő chat-bővítményhez

A helyszíni csevegés azonnali hozzáférést biztosít a látogatók számára az ügyfélszolgálathoz. Ha segítségre van szüksége vagy válaszra egy egyszerű kérdésre, a Élő chat WordPress bővítmény egy egyedülálló ügyfélszolgálati élmény nyújtásának módja. Ez a legfinomabb valódi ügyfélszolgálat. A bővítmény a teljes webhelyet is figyeli, ami azt jelenti, hogy figyelemmel kíséri azokat az oldalakat is, amelyek nem tartalmazzák az élő csevegés gombot..

WPtouch mobil plugin

WPtouch Mobile plugin

Nagyon sok ember fér hozzá az internethez mobil eszközén, ezért fontos, hogy webhelyének mobil változata legyen. Az emberek útközben keresnek vállalkozásokat, így a mobil verzió lehet a különbség az új ügyfelek biztosítása, és nos, nem. WPtouch Mobile megkönnyíti a WordPress webhely elegáns mobil verziójának létrehozását. Ingyenes és Pro verziók érhetők el.


Összességében fontos, hogy egy olyan webhely rendelkezzen, amely sikeres vásárlói élményt teremt, egy vállalkozás számára. Mivel a fogyasztók körülbelül 80% -a fordul az internethez üzleti megoldások keresése érdekében, információkat és könnyen használható weboldalakat keres. Ez a két elem a webhely hitelességének auráját idézi elő, ami ösztönzi a konverziókat. Figyelembe véve azt a vevőtípust, amelyhez fellebbezni szeretne, integrálva a társadalmi elemeket, és biztosítva, hogy csak a szükséges releváns plugin-ek kerüljenek felhasználásra, létrehozhat egy hatékony weboldalt, amely a kívánt eredményeket hozza.

Milyen bővítmények javították a WordPress webhely ügyfélélményét?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map