A WordPress 2020 legjobb leképezési beépülő moduljai

A WordPress leképezési beépülő moduljai

A kapcsolattartó oldal sokkal hasznosabb egy térképpel. A kínai ételek kedvenc helyeiről szóló bejegyzés sokkal könnyebben megérthető egy ponton feltöltött térképpel. Az utazási blog annál szórakoztatóbb, ha Ön (és te is olvasói) egy pillanat alatt megnézheti az összes helyet, ahol járt. Számos oka van annak, hogy a térképeket felvegye a WordPress webhelyére, és nem számít mi az oka, egyszerű és hatékony módszert kell alkalmaznia erre..


Az alábbiakban bemutatjuk a rendelkezésre álló legjobb leképezési pluginok több mint 30-at. Beépítettünk egy jó keveréket az ingyenes és a prémium bővítményekből, hogy segítsen Önnek feltérképezni, amire szüksége van. Tehát ragadjon meg egy plugint, és kezdje el készíteni szép térképeket a WordPress-hozzászólásokhoz és -oldalainak. A térképek hozzáadása a webhelyhez nem lesz könnyebb!

Jegyzet: Lehet, hogy kell hozzon létre saját Google API-kulcsot az alábbi térképbeállítások közül néhány használatához.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Maps Marker Pro

Legjobb térkép-bővítmények: MapsMarker Pro

Információ és letöltésView a Demo

A Maps Marker Pro egy prémium WordPress plugin, amely különféle térképészeti rendszerekkel működik – a Google Maps, a Google Earth, az OpenStreetMap, a MapQuest, az OGD Vienna Maps és a Bing Maps kompatibilisek. Ezenkívül feltöltheti a felhasználásra készített saját térképeit (nagyszerű lehetőség, ha a bővítményt használ egy bevásárlóközpont, a szálloda térképének, az esküvői ülőtérkép vagy más speciális típusú térkép hozzáadásához).

A rendelkezésre álló Maps Marker Pro segítségével könnyedén továbbfejlesztheti webhelyét a mellékelt segítségével jellemzők. Például hozzáadhat egy térképet a GPX nyomkövetéssel, hogy megjelenítse az útvonalat, a távolságot és a tempót egy blogbejegyzéshez – ez nagyszerű kiegészítés a futó bloggereknek vagy a hegyi kerékpáros rajongóknak. Vagy használja az integrált vonallánc támogatást geometriai alakzatok rajzolására a térképeire – amelyek felhasználhatók a forgalmi zónák kiemelésére vagy a kertészeti táj feltérképezésére. Könnyű megtervezni és testreszabni a térképeit a több mint 600 beépített alaplap és a hátoldal beállításaival. A lehetőségek végtelenek!

További nagyszerű szolgáltatások közé tartoznak az egyedi térképtűk, marker rétegek, integrált címkeresés, QR-kód, marker felbukkanó leírások, egy könnyen használható térkép rövid kód és még sok más. A Maps Marker Pro 46 lenyűgöző fordítással együtt szállít, valamint kompatibilis olyan népszerű fordító pluginekkel, mint a WPML és a Polylang. És a fejlesztők számára örömmel veszi tudomásul, hogy a plugin teljes funkcionalitású API-kat kínál, ha egyéni alkalmazást szeretne létrehozni, vagy harmadik fél szolgáltatásait integrálni szeretné..

2. MapSVG interaktív vektor, Google és Image Maps

Legjobb térképező bővítmények: MapSVG

Információ és letöltésView a Demo

A MapSVG az egyik legjobb választható WordPress plugin. Ez az interaktív leképezési megoldás megkönnyíti vektor-, Google- vagy képtérképek készítését. A plugin tartalmaz erőteljes funkciókat a markerekhez, az eszköztippekhez, a szélességi és hosszúsági koordinátákhoz, az egyedi eseménykezelőkhöz (kattintással, az egér fölé, betöltése után stb.), Az űrlapépítéshez, az egyedi CSS-hez és még sok máshoz. A choropleth térképekkel akár saját statisztikákat is hozzáadhat – ez tökéletes demográfia, időjárási térképek stb.

A MapSVG a vezérlőpulton belül tartalmaz egy beépített élő előnézetet is, így éppen építkezés közben könnyedén elkészítheti és megnézheti a térképét. Az egyéb figyelemre méltó plugin-funkciók között szerepel több mint 100 ország- / világtérkép, egyedi színek, régió linkek, térkép-piaci címjegyzék, térkép-objektum egyedi mezői (szöveg, dátum, rádió, jelölőnégyzet, WordPress-üzenet, kép, állapot, régiók, jelölő) és még sok más. Nézze meg az élő bemutatót, hogy megnézze, mit kínál még a MapSVG.

3. Interaktív földrajzi térképek

Interaktív földrajzi térképek WordPress plugin

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Lenyűgöző térképeket szeretne készíteni webhelye számára – olyan interaktív funkciókkal, mint a zoom, piaci klaszterek, színes legendák, hőtérképek, eszköztippek, élő szűrők és még sok más? Val vel Interaktív földrajzi térképek tudsz! Ez a funkciókban gazdag térkép-bővítmény több mint 250 térképet tartalmaz fejlett funkciókkal, hogy egyedi térképeket hozzon létre a webhelyén.

Függetlenül attól, hogy utazási blogger vagy, aki a világ minden tájáról ellátogat, több helyen működő vállalkozás, vagy egy ingatlanügynök, amely bemutatja a környék legfontosabb tulajdonságait – a térképek nagyszerű módja annak, hogy webhelyét tökéletesítsék. Az interaktív földrajzi térképek csak a bővítmény, amely segít. A plugin profi verziója testreszabható színterületeket, piacokat, eszköztippeket, 10+ térképvetítést, fejlett zoomot, jelölő összekötő vonalakat, átfedéseket, szöveges címkéket, leképezési térképeket és még sok másot tartalmaz. Plusz az indulás egyszerű. Csak telepítse a beépülő modult, használja a beépített lehetőségeket a térkép megtervezéséhez, majd helyezze be a rövid kóddal vagy az egyedi Gutenberg blokk segítségével.

Interaktív földrajzi térképek kupon

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megkapja ezt a nagyszerű ajánlatot az Interaktív Geo Maps-en. Csak használja az exkluzív kódunkat WPEIGM20 hogy 20% -ot spóroljon meg az új licencvásárlásnál (vagy megújításnál).

20% megtakarítás

4. Eszközkészlet térképek

Eszközkészlet térképek

A listánkban a következő az Eszközkészlet térképek – egyszerű módszer az egyedi térképek elkészítéséhez a WordPress-webhelyen. Ha a név ismerősnek tűnik, akkor előfordulhat, hogy korábban már az Eszközkészletet is használja, amely az egyik legnépszerűbb módszer az egyéni üzenettípusok és mezők hozzáadására a WordPress-hez. És örömmel fogja tudni, hogy az Eszközkészlet Maps ugyanolyan hatékony. A bővítmény lehetővé teszi, hogy saját, saját webhelyére jellemző térképeket készítsen, PHP vagy kódolási ismeretek nélkül. Akár egy adott tartalomtípus (például az ingatlanok listája) alapján jelenít meg egy térképet, szűrőket vagy földrajzi elhelyezést szeretne megjeleníteni a közeli eredmények megjelenítéséhez, vagy térképet több nyelven szeretné megjeleníteni (az Toolset Maps kompatibilis a WPML-lel), minden, amire szüksége van ujjhegyek.

Az Eszközkészlet Maps számos nagyteljesítményű beépített funkciót tartalmaz, amelyek megkönnyítik a térkép készítését. Használja az egyedi mezők, a térképjelző kialakítás, a zoom szint, a térkép típusa, az utcakép, a feltételes szűrők (beleértve a távolságot) és egyéb lehetőségeit a térkép megtervezéséhez. Az Eszközkészlet Maps nagyszerűen működik a Google-lal és az Azure-nal – tehát válasszon! Van még tonna ennél több Eszközkészlet térképek megteheti (beleértve a WordPress legnépszerűbb témáinak nagyszerű működését), miért ne próbálja ki?

5. Interaktív világtérkép Ingyenes WordPress plugin

Interaktív világtérkép Ingyenes WordPress plugin

Az Interaktív világtérkép egy ingyenes leképezési plugin, amellyel szórakoztató és kattintható világtérképet adhat a webhelyéhez. Adjon hozzá hivatkozásokat, képeket és szöveget a lebegéshez, valamint módosítsa a térkép színét a vizuális szerkesztő segítségével. Ha kész, csak használja a rövid kódot, és illessze be a térképét bármelyik üzenetbe vagy oldalra. Az összes térkép érzékeny és gyors betöltésű, ezért a SEO-t semmilyen módon nem szabad végrehajtani. És ha helyi térképet szeretne készíteni, nézd meg a fejlesztői prémium szintű, testreszabható interaktív térképeket az USA-ra, Európára, Ázsiára és egyebekre.

6. Hero Maps Premium

Legjobb térképező bővítmények: Hero Maps Premium plugin

Információ és letöltésView a Demo

Szeretne lenyűgöző teljes képernyős térképeket készíteni? Ne keressen tovább, mint a Hero Maps! Ez a prémium WordPress plugin támogatja a teljes képernyőt, a hőstérképeket, valamint rengeteg lehetőséget kínál az egyszerű drag and drop térkép készítéséhez, a CSV térképezésének feltöltéséhez, testreszabható térképjelzőkhöz, térképszűrőkhöz, rögzített vagy teljes elrendezéshez, egyedi alakrétegekhez, színes bőrökhöz és még sok máshoz. Ez a fejlett leképezési plugin számos lehetőséget kínál!

7. Interaktív világtérképek

Legjobb térképező bővítmények: Interaktív világtérképek

Információ és letöltésView a Demo

Az Interactive World Maps egy prémium WordPress plugin, amelyet nagy méretű térképek hozzáadásához használhat webhelyére. Ez a plugin kiválóan alkalmas arra, hogy megmutassa, hol tartózkodott a világon, dokumentálja különféle irodai helyét világszerte, vagy felsorolja a globális történelmi nevezetességeket (7 kíváncsi valakit?). Készítsen saját testreszabható térképeket, amelyek megmutatják az egész világot, vagy csak egy adott kontinenst, országot, államot vagy (ha az USA-ban található) nagyvárosi területet. Ezenkívül interaktív eszköztippeket adhat hozzá minden helyhez, további információk vagy képek eléréséhez.

8. MapPress Easy Google Maps

Legjobb térképező bővítmények: MapPress

A Map Press egy ingyenes WordPress plugin, amely a legújabb és a legjobb Google API-t használja, így térképeket adhat hozzá a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz. A plugin nagyszerűen működik az egyedi postai tipusokkal és a többoldalú telepítéssel, valamint olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, mint például a rövid kódok, az utcakép támogatása, az egyéni szöveg, a valósidejű forgalom és még sok más. Plusz, ha úgy dönt, hogy többet szeretne, van egy profi verzió, amelyre frissíthet.

9. Haladási térkép

Legjobb térképező bővítmények: ProgressMap

Információ és letöltésView a Demo

A Progress Map egy prémium WordPress plugin, amelyet a listára terveztek. Az ötlet az, hogy a webhelye alapján különféle helyszíneket adhat hozzá. Ez lehet a kedvenc burgeregyüttes, az ingatlanok listája, a szálloda elhelyezkedése – bármi megy. Ráadásul az összes hozzáadott hely megjelenik a fantasztikus Google térképen és egy egyéni körhintaon, közvetlenül a térkép alatt. A plugin könnyen telepíthető, több térkép-elrendezéssel rendelkezik, támogatja az egyedi jelölőket, működik a mobil érintéssel csúsztatható navigációval és még sok más.

10. WP Google Maps

Legjobb térkép-bővítmények: WP Google Maps

Az ingyenes WP Google Maps plugin gyors és egyszerű módja a Google Maps hozzáadására WordPress webhelyéhez. Egyszerűen írjon be címeket a jelölők hozzáadásához (rákattinthat és húzhat a jelölőkre a helyére is), válassza ki a térkép típusát (például ütemterv, műholdas stb.), Majd a mellékelt rövid kóddal vagy widgettel adja hozzá a térképét a webhelyéhez..

11. 5 másodperc a Google Maps PRO

Legjobb térkép-beépülő modulok: 5 másodperc a Google Maps PRO

Információ és letöltésView a Demo

Az 5sec Google Maps PRO egy prémium WordPress plugin, nagyszerű térképezési szolgáltatásokkal. Először is, a plugin tartalmaz egy vizuális térképkészítőt, így láthatja a csapokat, amikor hozzáadja őket, és szükség szerint módosíthatja. Ezután a dolgok megkönnyítése érdekében a fejlesztők 10 egyedi felületet tartalmaztak, korlátlan színű átfedések támogatását, 15 tűs ikont (plusz egyéni ikonok hozzáadásának lehetősége), automatikus nyelvválasztást és a könnyen használható rövidkódokat. Ezenkívül hozzáadhat tűnként beállítást, például animációkat, eszköztippek, útmutatások és így tovább.

12. Symple Shortcodes: Google Maps

Legjobb térképező bővítmények: Symple Shortcodes

Információ és letöltésView a Demo

És ha csak egy egyszerű Google Map-t szeretne, ellenőrizze az ingyenes Symple Shortcodes WordPress bővítményt. A plugin megkönnyíti a térképek beillesztését a Symple map shortcode használatával (csupán annyit kell tennie, hogy be kell adnia a hely címét, címét, magasságát és a zoomot), és kompatibilis a legtöbb WordPress témával (mindenki számára ajánlott az ingyenes WordPress témákból). Nagyszerű lehetőség, ha hozzáadja az alapvető, egy helyen található Google Maps, valamint sok más hasznos elemet (gombok, harmonikák, közösségi ikonok és még sok más) a WordPress-alapú webhelyéhez..

13. Mapify.it

Legjobb térképező bővítmények: Mapifyit

Információ és letöltésView a Demo

A Mapify.it egy prémium WordPress-bővítmény, amely valóban az egyik legjobb módszer az egyedi térkép hozzáadására a webhelyére. Ez a rugalmas leképezési plugin megkönnyíti a Google maps weboldalra történő felvételét, de az egyedi térképekkel valóban kreatív is lehet. Adjon hozzá tippeket a csoportfotókhoz egy tippekkel, szerepeljen egy műalkotás hotspotjain – gondoljon a dobozon kívül! Ezenkívül a plugin rengeteg animációt, egyedi markereket, video támogatást, galéria opciókat, világítódobozokat, többoldalú integrációt és még sok minden mást tartalmaz. Még egy PSD fájlt is tartalmaz, ha a kezdés elõtt térképet készít egy kliensrõl.

14. WP Google Maps (Lite)

Legjobb térkép-bővítmények: WP Google Maps (Lite)

A WP Google Map ingyenes WordPress plugin egy nagyszerű lehetőség korlátlan térképek létrehozására korlátlan helyekkel, amelyeket hozzáadhat a WordPress hozzászólásaihoz vagy oldalaihoz. Használja a plugin különféle funkcióit, hogy reagáló térképeket hozzon létre egyedi jelölőkkel. A bővítmény még a forgalom, a nyomvonal és a terep rétegeinek támogatását is magában foglalja a még nagyobb térképezési lehetőségek elérése érdekében. Ezenkívül van egy profi verzió, ha valaha is hozzáadott funkciókat szeretne (például egyedi bőröket, táblázatokat, kapcsolatfelvételi űrlapokat stb.).

15. Reagáló Google Maps

Legjobb térkép-beépülő modulok: reagáló Google Maps

Információ és letöltésView a Demo

A Responsive Google Maps egy prémium WordPress plugin, amelyet tesztelték és kialakítottak, hogy pixel tökéletes térképeket készítsenek a WordPress webhelyéhez. Készítsen térképeket koordináták vagy címek alapján, majd használja a praktikus rövid kódot a térkép hozzáadásához bármely üzenethez, oldalhoz vagy más szövegterülethez. Van egy óriási 40 előre definiált színbőr, 10 jelölő szín és egy élő térkép-előnézet (így láthatja, mit hozott létre).

16. CP Google Maps

Legjobb térképező bővítmények: CP Google Maps

A CP Google Maps egy ingyenes WordPress plugin, amelyet felhasználhat egyedi tartalomhoz kapcsolódó Google Maps létrehozásához. Számos helyet adhat hozzá, amire szüksége van, és a bővítmény még további kapcsolódó bejegyzéseket jelenít meg a bejegyzésében. És ez még nem minden, hozzáadhatja saját markerét, beillesztheti a térképet több nyelven, és testreszabhatja olyan lehetőségeket, mint a zoom, a térkép típusa, a margók, a méret és még sok más.

17. Interaktív Térkép-készítő plugin

Legjobb térképező bővítmények: Interaktív térképkészítő plugin

Információ és letöltésView a Demo

Az Interactive Map Builder plugin egy térképkészítő megoldás, amely lehetővé teszi gyönyörű és interaktív térképek elkészítését a webhelyén. Ez nem az átlagos plugin, az Interactive Map Builder egy teljesen új szintet vesz igénybe, így egyedi igényeinek megfelelő térképeket készíthet..

18. Maps Builder Google Maps plugin

Legjobb térképező bővítmények: Maps Builder Google Maps bővítmény

A WordImpress által készített Maps Builder egy gyors és intuitív módszer a testreszabható Google térképek elkészítéséhez webhelyén. Használja a beépített funkciókat, például az élő térképkészítőt, a Google Helyek integrációját, az egyedi térképpiac ikonokat és természetesen a szuper intuitív kezelőfelületet, hogy térképeit egy időben elkészítse..

19. Mapplic Custom interaktív térkép WordPress bővítmény

Legjobb térképező bővítmények: Mapplic Custom Interactive Maps

Információ és letöltésView a Demo

A Mapplic egy prémium interaktív térkép-bővítmény, fejlett opcióval térkép készítéséhez az üzleti webhely számára. Készítsen vektor- és képtérképeket, adjon hozzá korlátlan tereptárgyakat vagy padlókat, használja a beépített ország- vagy világtérképeket, adjon hozzá mély linkeket, és készítsen teljesen érzékeny érintésre kész térképeket bármi számára!

20. Intergeo Google Maps beépülő modul, melyet a Themeisle készített

Legjobb térképező plug-inek: az Intergeo Google Maps plugin by Themeisle által

Az Intergeo Google Maps bővítmény nagyszerű módja annak, hogy térképeket készítsen a WordPress webhelyén. A plugin egyszerűvé teszi a helyzet, zoom, vezérlők, több hely, színstílus és jelölő opcióival. Több kell? Ők is kínálnak teljes prémium verzió a Themeisle-nél.

21. Speciális Google Maps-bővítmény a WordPresshez

Legjobb térkép-beépülő modulok: Speciális Google Maps

Információ és letöltésView a Demo

Ha fizikai, offline jelenléte van, akkor az üzleti vállalkozás nagysága azon emberek számától függ, amelyek megtalálhatnak téged. És hogyan találja meg potenciális ügyfelei? Természetesen egy térkép használata – ez nem rakétatudomány!

A fejlett Google Maps plugin vitathatatlanul a piacon az egyik legkifinomultabb Google Maps plugin. A plugin szolgáltatásban gazdag, és szinte bármilyen elképzelhető térképet támogat. A színes formákat és vonalakat átfedheti a térképen, hogy konkrét üzeneteket továbbítson a látogatók számára, és a plugin támogatja a Google Maps segítségével elérhető összes „bőrt” – beleértve az utcakép, a térkép nézetet, a Föld nézetet, a panoráma képet és a 45° Képek megtekintése.

Korlátlan számú helyet adhat hozzá a térképhez, és a térképeket beillesztheti bármelyik üzenetbe / oldalba rövid kód segítségével, vagy bármilyen widget-területbe egy dedikált widget segítségével. A leginkább lenyűgöző szolgáltatás, amelyet az Advanced Google Maps plugin támogat, az a képesség, hogy „rétegeket” adjon hozzá a térképeihez. Ez azt jelenti, hogy útvonalterveket, kerékpáros útvonalakat, forgalmi szinteket és időjárási rétegeket adhat hozzá a térképéhez. Több réteget felvehet a térképre, amely mindazt a webhely látogatói számára biztosítja, amire szüksége lehet, hogy tudjon, amikor téged keres.

A térképek teljesen érzékenyek és testreszabhatók az 500+ kész jelölők egyikével, vagy megtervezhetik saját egyedi jelölődet is. Vagy adjon hozzá egyedi formákat térkép kiemelésként, hozzon létre egyéni térképbőröket, jelenítsen meg több útvonalat, adjon hozzá egyéni rétegeket (forgalom, tranzit, kerékpár stb.), Hozzon létre klasztereket, adjon hozzá saját egyedi útmutatásokat és még sok minden más.

22. Alapvető Google Maps helyjelzők

Legjobb térkép-beépülő modulok: Alapvető Google Maps-helyjelzők

Még azt is gondoltuk, hogy ezt az ingyenes bővítményt alapvető Google Maps helyjelzők-bővítménynek nevezzük, ez valójában nem olyan egyszerű – egyszerűen használható. A plugin létrehoz egy egyedi postai típust a térképeihez, amelyet az ikonok, a térkép típusa, a zoom, a helyjelzők, a szűrők stb. Segítségével testreszabhat, majd rövid kóddal bárhová beilleszthet..

23. Google Maps Widget

Legjobb térkép-bővítmények: Google Maps Widget

A Google Maps Widget ingyenes WordPress beépülő modulja megkönnyíti az értelmetlen térképek gyors hozzáadását webhelyéhez. A beépülő modul támogatja a Google Maps miniatűröket, átvilágítódobozt, az általános térképbeállításokat (méret, típus, színséma, zoom stb.), Valamint természetesen a cím és cím widgetbeállításait. Nagyon gyors és egyszerű lehetőség a térképek hozzáadásához az oldalsávokhoz, láblécekhez és bármilyen más, a widgethez kész területhez.

24. A Google Maps Builder a WordPresshez

Legjobb térképező bővítmények: A Google Maps Builder Ingyenes bővítmény

Az ingyenes Huge-It Google Maps Builder for WordPress a freemium modellre épül, ami azt jelenti, hogy a pluginnek ingyenes és prémium verziója is van. Annak ellenére, hogy az ingyenes verzióban olyan sok fantasztikus funkció található, ez nagyszerűen alkalmazható a legtöbb olyan webhely számára, amely a Google maps-t kívánja hozzáadni. Készítsen korlátlan térképeket, illesszen be korlátlan jelölőket, adjon hozzá alakzatokat vagy körmeghatározókat, engedélyezze a forgalmi / tranzit rétegeket stb. A térképek automatikusan reagálnak!

25. Image Map Pro a WordPresshez

Legjobb térképező pluginek: Image Map Pro Premium plugin

Információ és letöltésView a Demo

A Image Map Pro egy interaktív prémium képtérkép-készítő. Miért korlátozza alkotásait a Google Maps-re? Az Image Map Pro segítségével létrehozhat egyedi térképeket a választott kép (vagy térkép) segítségével. Ezután adjon hozzá egyedi formákat, betűkészlet-ikonokat, eszköztippeket, egérmutatót vagy kattintásos műveleteket, egyéni zoomot, teljes képernyős elrendezést és még sok más. Ezenkívül a plugin támogatja az egyszerű térképimportálást, a visszavonást / újraépítést az építkezés során, réteg másolatot, egyedi stílusokat és automatikus frissítéseket.

26. Google Maps WD

Legjobb térképező bővítmények: Google Maps WD ingyenes bővítmény

A Google Maps WD Free WordPress plugin egy egyenesen áttekinthető és intuitív plugin, amellyel a Google maps hozzáadható bármely WordPress webhelyhez. Csak telepítse a bővítményt, és kezdje el elkészíteni a térképeit. A beépülő modul több helyet, kapcsolódó / kategorizált helyeket, térképrétegeket, jelölőt, térképtűz-linkeket, útmutatásokat és még sok más támogat. Ha elkészült, csak használja a rövid kódot, és adjon hozzá térképet bármelyik hozzászóláshoz vagy oldalhoz.

27. WP Store kereső

Legjobb térképező bővítmények: A WP Store Locator ingyenes bővítmény

A Térkép nagyszerű módja az utazási és szabadidős célpontok bemutatására, ám ezek szuper hasznosak az üzleti életben is. A WP Store Locator ingyenes bővítmény segítségével hozzáadhatja áruházának helyét olyan fontos információkkal, mint az óra, telefonszám, URL és leírás. Ezután adjon hozzá további funkciókat, például az egyedi stílusokat, a térképjelző ikonokat, az egyéni metaadatokat, a távolságot és még a vezetési útmutatásokat is. A WP Store Locator bővítmény szintén teljes mértékben kompatibilis a többnyelvű bővítményekkel, így elkészítheti azokat a térképeket, amelyek az összes legnagyobb célpiacra felhasználhatók.

28. Super Store Finder for WordPress

Legjobb térképező bővítmények: Super Store Finder Premium plugin

Információ és letöltésView a Demo

Készítsen fejlett térképeket az ügyfelek számára, hogy megtalálják a helyét a WordPress prémium Super Store Finder segítségével. Készítsen rugalmas, mobil használatra kész térképeket utcaképpel és útmutatásokkal a WordPress webhelyéhez. Adjon hozzá korlátlan helyszíneket, válasszon dobozos vagy teljes elrendezést, engedélyezze a földrajzi elhelyezkedést, testreszabhatja a stílusokat / színeket, húzza és dobja el a gyártókat, adjon hozzá egyedi címkéket és még sok más.

29. A Google Maps Easy

Legjobb leképezési beépülő modulok: Google Maps Easy WordPress beépülő modul

A Google Maps Easy éppen ilyen – egyszerű. Ez az ingyenes plugin tartalmaz egy könnyen használható élő térképkészítőt, amely támogatja a médialeírásokat, korlátlan jelölőket, testreszabható lehetőségeket és egy egyszerűen használható rövid kódot a térképek beillesztéséhez. A plugin kompatibilis a legtöbb témával és mobil eszközökkel.

30. Egyszerű Google Maps rövid kód

Legjobb térképező bővítmények: Egyszerű Google Maps rövid kód

Pontosan úgy hangzik, mint amilyen az egyszerű Google Maps rövid kód – egyenesen előre és könnyen használható, rövidítési kód. Használja a pw_map rövid kód paramétereit a címhez, a térkép szélességéhez és magasságához, a görgetéshez és a vezérlők letiltásához, hogy gyorsan módosítsa a térkép beállításait. A térképek gyorsítótárban vannak a WordPress tranziensek API-jával, és a plugin már beállítva, hogy működjön együtt a Google API-val.

31. iMapper – WordPress Image Mapper / Pinner

Legjobb leképezési beépülő modulok: iMapper Premium WordPress beépülő modul

Információ és letöltésView a Demo

Az iMapper prémium WordPress képleképező / -csatoló egy speciális egyéni leképező plugin, amely interaktív és animált csapokat ad hozzá a saját képeihez (függetlenül attól, hogy egy bevásárlóközpont térképet, egy termékcsaládot vagy valami mást tölt fel). Adjon hozzá egyedi csapokat eszköztippekkel, csúsztatásokkal, lapokkal, linkekkel, buborékokkal, szűrőkkel és még sok másnal. A plugin támogatja a Google betűkészleteket, az egyedi stílusokat, a fénydobozt (kép / galéria) és a műveleteket.

32. 360 ° -os panorámakép-néző

Legjobb leképezési beépülő modulok: 360 Panoramic Premium WordPress beépülő modul

Információ és letöltésView a Demo

Noha ez nem egy hagyományos stílusú térkép, a 360 Panoramic Image Viewer egy prémium plugin, amely az egyedi hotspotokat és a görgetést hozzáadja panorámaképeihez. A beépülő modul lehetővé teszi a 360 kép feltöltését, a jobb felhasználói élmény érdekében történő manipulálást és optimalizálást, majd hozzáadást fogadóhelyekbe (térkép elem használatával). Ez egy szórakoztató, kreatív módszer, amellyel interaktív túrákat vehet fel városában, éttermében vagy irodájában.

33. Map List Pro

Legjobb térképező plug-inek: Map List Pro

Információ és letöltésView a Demo

A Map List Pro egy prémium WordPress plugin, amely nagyszerű kiegészítésként szolgálhat a WordPress bármely webhelyéhez. Ezzel a pluginnel részletes térképeket és listákat adhat hozzá, amelyek kereshetőek és válogathatók – így az olvasók láthatják az egész térképet, vagy csak azokat a biteket és darabokat, amelyek érdekli őket. A Plus Map List Pro 25 különféle térképstílussal, előzetesen támogatott. képekhez, automatikus zoom, egyedi jelölők, kategóriajelzők és szűrők (ahogy már említettük).

34. Jetpack elérhetőségi és térkép-widget

Jetpack elérhetőségi és térkép-widget

Már használja a Jetpack bővítményt? Nem meglepő tehát, hogy ez a többfunkciós WordPress megoldás egy egyszerű módszert kínál a Google Maps webhely felvételére. Csak használja a Kapcsolattartó widget – amelyben egyszerű címek vannak, választható Google térkép, telefon és munkaidő. Ha a Jetpack-et már használja a webhelyén, ez egy gyors és egyszerű lehetőség.

Wrap-up

Itt megy – 30+ fantasztikus WordPress leképező plugin, amely segítségével megoszthatja irodáinak, kedvenc helyeinek, helyi látványosságainak és egyebeket. Használtál a fenti pluginek egyikét? Tudassa velünk, hogyan működött az Ön számára, vagy ha van valamilyen javaslata.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map