A legjobb WordPress témák és sablonok 2020-ban

A legjobb WordPress témák és sablonok

Nehéz lehet új WordPress témát keresni, de ennek nem kell lennie. Ezért könnyítettük meg neked, és 2019-ben összegyűjtöttük a WordPress legjobb témáit (szerény véleményünk szerint), hogy segítsenek webdizájnja frissítésében.


Magasra és alacsonyra néztünk, összehasonlítottuk a szolgáltatásokat, és olvastam a valódi vásárlói véleményeket, hogy biztosak lehessünk abban, hogy csak a legjobb WordPress témákat ajánljuk. Ne feledje, hogy két téma sem egyforma – minden tőle telhetőt megtettünk a különféle tervezési stílusok, szolgáltatások és rések beépítésére. Tehát függetlenül attól, hogy új blogkészítési témát vagy teljes funkcionalitású e-kereskedelmi sablont keres, megtaláltuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb WordPress-témát. Csak olvassa el a téma leírását, hogy megnézze, hogy a téma tökéletesen illeszkedik-e.

Tehát anélkül, hogy több időt igényelne, mélyítsük át a személyes listánkat arról, hogy mi véleményünk szerint a legjobb WordPress témák 2019-ben!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Összesen

Teljes reagáló többcélú WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Total Drag & Drop WordPress téma egy rugalmas, többcélú téma, amelyet bármilyen típusú webhelyre terveztek. A semmiből építve, hogy tökéletesen reagáljon a folyadékra, a téma minden elemét könnyedén beállíthatja, hogy bármilyen eszközön jól nézze ki. Ezenkívül több mint 40 demos közül választhat, így webhelye gyorsan működhet.

Az összes valóban a teljes csomag. A téma beépített lehetőségeket kínál portfóliók, alkalmazottak, ajánlások és egyebek számára. Ezenkívül több száz lehetőség van a webhely általános stílusának és elrendezésének testreszabására a Live WordPress Customizer segítségével. Válasszon a Google száz betűtípusa közül, az egyedi webhelyszélességekből, a téma kiemeléséből, a postai stílusokból stb. A téma a Slider Revolution és a Layer Slider csomagban is megtalálható – a rendelkezésre álló legjobb prémium csúszka pluginek közül kettő..

Mivel a témát a WPBakery Visual Page Builder teljes támogatásával is elkészítették, bármilyen üzenet vagy oldal elrendezést megtervezhet. Válasszon a 100+ oldalépítő elem közül, beleértve az ikonokat, a gombokat, a portfóliórácsokat, a táblázatokat, az oktatási sávokat, a szociális linkeket, a kapcsolatfelvételi űrlapokat, a legutóbbi mocsári hozzászólásokat, animált csúszkákat, parallaxis szakaszokat, képgalériákat és még sok másat. Még egyéni fejlécet és láblécet is készíthet! Ezenkívül a téma teljes mértékben kompatibilis a funkciókban gazdag bővítményekkel, mint például a WooCommerce e-kereskedelem, a bbPress fórumok, a WPML fordítás, az Eseménynaptár Pro, a Flow Flow közösségi patakok és a legtöbb más népszerű plugin..

Szeretné igazán testreszabni a témáját? A Total rendkívül fejlesztőbarát, rengeteg hasznos horgot, szűrőt és egyedi kivonatot kínál, amelyek még egyszerűbbé teszik az egyedi ügyféloldalak létrehozását..

2. Divi

A legjobb WordPress témák: Divi WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Divi az ElegantTheme kiemelt többcélú témája, és valószínűleg láttad már korábban is (ez megtalálható az interneten szinte minden legjobb WordPress témát tartalmazó listán). Ez az igazán elegáns téma sok iparág számára adaptálható, mivel számos beépített funkcióval rendelkezik, valamint támogatja a népszerű pluginokat a weboldal fejlesztésével a Divi számára.

A Divi Page Builderrel létrehozva bármilyen kívánt elrendezést megtervezhet a mellékelt oldal elemekkel, például harmonikával, gombokkal, galériákkal, e-mailes optin űrlapokkal, csúszkák hozzászólásaival, közösségi linkekkel, ajánlásokkal, videókkal és még sok másnal (46 elem közül lehet választani) tól től). Vagy válasszon a több mint 20 előre elkészített oldal elrendezés közül a gyors induláshoz. Csak mutasson és kattintson a mintatartalom szerkesztéséhez. A legjobb, hogy mindezt valós időben megteheti az élő front-end szerkesztő segítségével.

A téma fordításra és RTL-re kész, egy egyedi megosztott tesztelő eszközt tartalmaz. Ezenkívül licence megvásárlásával hozzáférhet az ElegantThemes prémium WordPress témáinak és pluginjainak többi részéhez is..

3. Villagio (Nyaralókölcsönzés és vendéglátás)

Villagio Nyaralásbérlés és vendéglátás WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A MotoPress által készített Villagio téma messze az egyik legjobb szálloda- és vendégszeretettel foglalkozó WordPress-téma, amelyet üzleti vállalkozásának megtalálhat. Töltse fel az ingatlanok bérbeadására, a helyek feltérképezésére, a változó árképzésre és sok más jellegzetes funkcióra vonatkoztatva. Ez a téma nem gondolkodik, függetlenül attól, hogy csak üzleti vállalkozást kezd be, vagy ha ügyes ingatlankezelő vagy, aki évekig az övé alatt van.

A szálloda- vagy ingatlankölcsönző weboldal felépítésekor néhány kulcsfontosságú funkciót kell megvizsgálnia a WordPress témában. Ezek magukban foglalják a könnyen kezelhető helyfoglalási rendszert vagy a szállodafoglalási plugint, a valós idejű szoba- vagy ingatlan-elérhetőségi keresést, on-line (és on-line) fizetés feldolgozását, a foglaltságon alapuló változó árakat, opcionális szolgáltatási kiegészítőket vagy szobacsomagokat (olyan eseményekre, mint a „hétvége” menekülés ”vagy„ nászút ”) és természetesen az e-mail értesítés integrációja, így Ön (és az ügyfelek) megkapja a foglalás visszaigazolásait és frissítéseit. Abban az esetben, ha nem gondoltál rá – ezek mind a Villagio alapvető jellemzői!

A szórakozás itt nem áll meg: a Villagio témája elrendezési lehetőségeket, lenyűgöző fejléc-csúszkát, adminisztrátori naptárkezelőt, elegáns blogot és teljes támogatást nyújt a WooCommerce számára (így könnyedén eljuthat nyaralási extrákhoz vagy márkás merch-hez közvetlenül a webhelyén). . A téma egész életen át tartó frissítésekkel és a MotoPress WordPress szakértőinek teljes éves támogatásával jár, és ez nagyszerű befektetést jelent növekvő vállalkozásához..

4. Híd

Híd WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Talán az egyik legismertebb téma a listánkban, a Bridge minden bizonnyal nagyszerű választás az Ön webhelyére. Több mint 350 bemutató demóval, amelyekkel elindulhat, minden bizonnyal több mintaoldalt is választhat a réstől. Ehhez párosul az intuitív oldalkészítő, az e-kereskedelem támogatása és az egyedi hozzáadott funkciók a listákhoz, hírekhez, éttermekhez és a felhasználói felülethez való bejelentkezéshez..

Természetesen könnyű elindulni a sok beépített demó egyikével, de a témát használva felépítheti saját testreszabott webhelyét is. Testreszabhatja a fejlécét, készíthet egy mega menüt (vagy választhat bal, teljes képernyőt vagy ragacsos képet), és a WP Bakery Page Builder segítségével testreszabhatja az elrendezést oldalakonként. Rengeteg elem közül lehet választani, például stílusos portfóliók, parallaxis oldalak, interaktív táblázatok és sávok, teljes képernyős szakaszok, függőleges oldalfelosztás, több oldalsáv és még sok más. Ezen felül bármikor hozzáadhat saját egyéni stílusait a CSS mezőbe a beállítások panelen.

Egyéb figyelemre méltó téma jellemzői: RTL támogatás, fordításra kész, WPML kompatibilis, 3 ikoncsomag, 600+ Google betűtípus, korlátlan szín opció, retina megjelenítés, sima görgetés és természetesen professzionális támogatás.

5. Themify

A legjobb WordPress témák: Themify Ultra WordPress Theme

Információ és letöltésView a Demo

Az Ultra a Themify legerősebb témája mégis, ezért gondoljuk, hogy érdemel kiemelkedő helyet, mint az egyik legjobb WordPress-téma az interneten. A tématervezés és az elrendezés megváltoztatásának rengeteg opcióval gyorsan meg lehet adni a WordPress webhelyének új, gyönyörű megjelenését.

Az Ultra megkönnyíti webhelyének létrehozását a bőr és a demók révén. Használja a demokat az előre elkészített elrendezések és felületek használatához, hogy azonnal stílusosítsa webhelyét. Vagy készítsen saját teljesen egyéni elrendezéseket a mellékelt építőkészülékkel, valamint a visszaszámlálási kiegészítőkkel, a folyamatjelző sávokkal, a WooCommerce modulokkal, az írott géppel készített animált szöveggel, az árazási táblázatokkal és egyebekkel.

Az Ultra támogatja a mega menüket, az archívumlap-elrendezéseket, az animált változó háttérszíneket, az egyéni képszűrőket, a szép portfóliót, az egyéni Google betűkészleteket, valamint a WooCommerce és WPML kompatibilitást..

6. Zelle Pro

A legjobb WordPress témák: Zerif Pro WordPress Theme

Információ és letöltésView a Demo

A Zerif Lite az egyik leggyakrabban letöltött ingyenes téma a WordPress.org-n, ezért csak akkor van értelme, hogy a Zelle Pro párja a legjobb WordPress témák egyik kedvence. Ez a moduláris, egyoldalas téma tele van hatalmas prémium funkciókkal, amelyek tökéletesen alkalmasak személyes webhelyének létrehozására.

A Zelle Pro tartalmaz egy élő testreszabót, amelynek egyszerű lehetőségei vannak a színek és a tervezési funkciók megváltoztatására a témában az egész témában, valós időben. Ezenkívül a téma kompatibilis a legnépszerűbb oldalszerkesztőkkel, köztük a Webhely eredetével és az Elementorral, így kiválaszthatja az Ön számára leginkább megfelelő oldalkészítőt. A téma magában foglalja a megamenü támogatását is a fejlett navigációhoz és rengeteg egyedi eszközprimitítet használhat oldalsávokban, láblécekben és más widget-területeken.

A további téma funkciók között szerepel a demo tartalom, a téma gyors beállításának megkönnyítése, a fordítás és az RTL támogatás, így elkészítheti webhelyét az Ön nyelvén, a tiszta és SEO készen álló kódot, valamint az 1 kattintással elérhető frissítéseket. A Zelle Pro-nak rengeteg könnyen érthető video oktatóanyaga is van, így időnként megtanulhatja a téma bínját és hátrányát..

7. Könyvtár

A legjobb WordPress témák: Directory WordPress Theme

Információ és letöltésView a Demo

A könyvtárak és a listázási stílusú webhelyek legjobb WordPress-témáiról szólva nem hibázhat a Templatic Címtár témája. Ez a mega téma keretként működik, ami azt jelenti, hogy használhatja a Címtár témát, és fantasztikus tulajdonságai önmagukban vannak, vagy telepíthet egy gyermek témát testreszabások hozzáadásához. Jelenleg 19+ egyedülálló címtársebém található a Templatic-től (amelyekhez már hozzáférhetsz, ha klubtagságot választasz).

Készítse el saját helyi üzleti könyvtárát, adjon hozzá szállodákat, eladó autókat, áttekintheti éttermeket és egyebeket a Címtár témával. A felsorolások, a hirdetések, a felhasználói és üzleti profilok, valamint az egyedi térképek hatékony funkcióival építve egyszerűen létrehozhatja saját online könyvtárát. A téma tartalmaz egy egyszerűen használható testreszabási opciót egy kezelőfelületen és a színek és stílusok bőrgenerátorán keresztül.

A Directory téma szintén teljes mértékben kompatibilis a népszerű pluginekkel, amelyek segítségével bővítheti webhelyének funkcionalitását. Szeretne felvenni a kapcsolatfelvételi űrlapokat, hogy a felhasználók kérdéseket vehessenek fel? Próbálja ki a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot, a Gravitációs vagy a Ninja űrlapokat. Tartalmaznia kell a fizetési listát a prémium listákon? Használja a WooCommerce alkalmazást. Úgy érzi, hogy szükség van a weboldal sebességére? A téma nagyszerűen működik a W3 teljes gyorsítótárral, valamint rengeteg más pluginnel.

8. Boltos

Boltos WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha gyorsan és egyszerűen keresett egy webhelyet üzlet vállalkozására, akkor győződjön meg arról, hogy megnézi a Boltos e-kereskedelem WordPress témáját. Ez az elegáns és professzionális téma egyszerű oldalsablonokat és stílusbeállításokat tartalmaz, így gyorsan elvégezheti a WordPress-alapú üzletbeállítást.

Az üzletvezetőt annyira nagyszerűvé teszi a könnyű használat. Beépített testreszabási beállításokkal fejléc (színek, háttér, fejléces szöveg stb.) Létrehozásához, a WooCommerce áruház létrehozásához (termék elrendezések, YouTube videó támogatás a termék galériákban, galéria zoom és lightbox), valamint a blog létrehozásához az jelenti, hogy több időt tölthet üzleti vállalkozás, kevésbé a webdizájn területén. A boltos a legtöbb munkát elvégezte érted. Vannak lehetőségek a színek testreszabására, az oldalépítési lehetőségek húzására és dobására, a lapozásra (vagy végtelen görgetésre, vagy több betöltésére). Ráadásul mindegyik rendkívül egyszerű és könnyen használható.

Szeretne termék-előnézeteket hozzáadni, még mielőtt azok megvásárolhatók lennének? Nincs mit. Csak engedélyezze a ShopKeeper egyedi katalógus módját a termékek megjelenítésére a kosárba helyezés gombok nélkül. De ez még nem minden – a boltos is kompatibilis a legnépszerűbb bővítményekkel, így könnyű rövidítéseket, fordítókat, kapcsolatfelvételi űrlapokat vagy bármi mást hozzáadni.

9. Szabadúszó motor

A legjobb WordPress témák: FreelanceEngine WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A FreelanceEngine egy piaci és munkafolyamat-stílusú téma, és kivéve, ha van egy olyan témát, amely egyéni módon épül fel az ön munkaterületéhez, ez a legjobb a legjobb WordPress-témák közül, amelyeket erre a célra használhat. Ezt a témát egyedülállóan arra tervezték, hogy vállalkozást építhessen, amely másoknak segíti az övék növekedését. Készítsen egyedi munkafórumot, adjon el prémium listákat, csatlakoztasson szabadúszókat ügynökségekhez és így tovább.

A FreelanceEngine olyan egyedi eszközöket tartalmaz, amelyek a legtöbb más témában nem találhatók meg, hogy megkönnyítsék a munkadeszka futtatását. Hagyja szabadúszóként és cégeként profilokat létrehozni (név, bio, portfólió stb.) A rendelkezésre álló állások közzétételéhez és a jelentkezéshez. Ezen felül engedélyezheti a projekt árazását és a licitálást, hogy a munkáltatók különféle árajánlatokat kapjanak. Ezután használja a beépített jövedelmi eszközöket a prémium vagy a kiemelt hirdetések díjának felszámolására, az oldalon megjelenő hirdetésekre, és akár a jutalékokat is elvégezze a befejezett munkákból.

A niche-funkciókon kívül a FreelanceEngine számos olyan funkciót is tartalmaz, amelyek bármely webmestert boldoggá tesznek. A téma érzékeny és mobilbarát, kompatibilis a Yoast SEO-val a teljes webhely-optimalizáláshoz, hasznos jelentéseket (bevételek, projektek stb.) Tartalmaz, a widget kész oldalsávokat tartalmaz, és kompatibilitást kínál számos más ingyenes és prémium pluginnal..

10. Jelenlét

A legjobb WordPress témák: Jelenlét WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A jelenlét egy teljes funkcionalitású, többcélú WordPress téma, amelyet úgy terveztek, hogy kiválóan működjön az Ön webhelyén. Függetlenül attól, hogy webhelye blog vagy online üzlet. A téma mindent tartalmaz, amire szükség van a saját webhelyének felépítéséhez.

A stílus kialakításakor rengeteg lehetőség van a tökéletes weboldal létrehozására. Vannak beállítások a dobozos vagy a teljes elrendezéshez, 6 színhéj, valamint testreszabható színbeállítások, drag and drop oldalkészítő, csúszóstílusok, Google betűkészletek, fejléc-kialakítás, webhely-identitás / márkaépítés, Jetpack-portfóliók és még sok más beállítás az élő téma Customizer-ben.

A téma 10 előre bemutató demót (üzlet, magazin, blog, zene, ingatlan, ügynökség, stb.) Tartalmaz, minta adatokkal, valamint a különféle résekhez tartozó egyedi szolgáltatásokkal. Használjon bejegyzéseket, ügynökoldalakat és IDX-támogatást az ingatlan webhelyén. Vagy adja hozzá portfólióját és ügyfél-ajánlásait a fényképezési webhelyhez. Mivel a jelenlét kompatibilis a WooCommerce-lal, akár saját weboldalt is készíthet termékek és szolgáltatások eladására.

11. Hozzon létre 2.0

A legjobb WordPress témák: Hozzon létre WordPress témát a ThemeTrust segítségével

Információ és letöltésView a Demo

A ThemeTrust által létrehozott 2.0 téma egy rugalmas, többcélú téma, amelyet bármilyen webdizájnhoz felhasználhatunk. Ez a csodálatos téma a SiteOrigin oldal készítőjén épül fel, így egyedi elrendezéseket készíthet, és magában foglalja a prémium csúsztatható forradalmat az egyszerű erőfeszítésekkel minden oldalon..

Mint már említettük, a Create 2.0 többcélú. Beépített portfólióval, video háttérrel, testreszabható Google betűtípusokkal, parallaxismal, árazási táblázatokkal, több blog elrendezéssel, korlátlan widget-területekkel, egyedi színekkel, kapcsolatfelvételi űrlapokkal, megamenükkel és még sok másnal. Meg akarja változtatni a fejlécet? Négy fejléc-elrendezést tartalmaz. Kell egy térkép? A Google Maps be van építve. És egy üzlet hozzáadása egyáltalán nem jelent problémát. A Create 2.0 kompatibilis a WooCommerce-lel, hogy megkönnyítse a saját e-kereskedelmi áruház felépítését.

További hasznos funkciók a mellékelt bemutató tartalom. Csak kattintson az importálásra, hogy webhelye ugyanúgy néz ki, mint a téma bemutatója. Innentől szerkesztheti az oldal elrendezését, a színeket finomíthatja, és ami a legfontosabb: hozzáadhatja saját tartalmát és médiaadatait. A tervezés elvégzésével csak a webhely hirdetése maradt.

12. Genesis Framework

A legjobb WordPress témák: Genesis WordPress Theme Framework

Információ és letöltésView a Demo

A Genesis egy WordPress téma, de kissé különbözik a többitől, amelyeket már említettünk a legjobb WordPress témák körében. A Genesis egy WordPress témakeret. Természetesen önmagában is használhatja a Genesist, ha tiszta és minimális webhelytervezést keres. Új stílus és még új funkciók hozzáadása ugyanolyan egyszerű, mint a gyermektamat telepítése. Megjegyzés: a Genesis gyermek témája nem használható önmagában – a Genesist is telepíteni kell.

Maga a Genesis beépített testreszabási lehetőségeket, 1-3 oszlopot, bal vagy jobb oldalsávot, egyedi háttereket, testreszabható fejlécet, menüt, teljes szélességű kialakítást, oldalsablonokat (alapértelmezett, archívum, blog) és természetesen mobil / reagáló támogatást kínál . Ezek mind nagyszerű tulajdonságok, amelyek sok témában megtalálhatók. De ahol a Genesis valóban ragyog, ott van a gyermek-témák sokasága, amelyek a kerethez rendelkezésre állnak. Ha online portfóliót kell létrehoznia, nézzen meg az Ambiance Pro gyermek témáját. Szeretné megosztani vagy eladni saját online tanfolyamát? Itt van az Academy Pro gyermek témája. És a Outfitter Pro gyerek témája teljesen ki van alakítva a WooCommerce számára. Megkönnyíti a munkát és a stílust.

Természetesen ezek csak a StudioPress-en található több mint 60 éves hivatalos Genesis gyermek téma néhány. A Genesis nagyszerű eszköz a fejlesztők számára, mivel a keretrendszer megkönnyíti a saját gyermektémák létrehozását az ügyfelek számára. Ily módon az ügyfelek folyamatosan tudják naprakészen tartani a Genesis alapvető témáját anélkül, hogy végrehajtanák a gyermek témájában található testreszabásokat. Ez egy nagyon fantasztikus eszköz!

Ön szerint melyik a legjobb WordPress-téma?

Ez a legújabb 2019-es WordPress-témák listája, de tudni akarjuk, mit gondol. Kipróbálta ezen témák valamelyikét? Vagy valami konkrétot keres, amelyet nem vettünk fel? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. És ha olyan témát használ, amely még nem szerepel a listánkon, de úgy gondolja, hogy ez a 2019-es egyik legjobb WordPress-téma, szeretnénk tudni, mi az. Talán hozzáadhatjuk a listánkhoz, hogy megosszuk másokkal!

Emellett feltétlenül látogassa meg blogunkat, ahol többet megtudhat a WordPress SEO-ról, hogy növelje webhelye forgalmát, hogyan gyorsítsa fel a WordPress-t, hogy a látogatók visszatérjenek, egyszerű WordPress biztonsági tippeket webhelye biztonságának megőrzése érdekében, valamint további WordPress tippeket a blogunkban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map