A legjobb WordPress Team bemutató plug-inek 2020-ban

A legjobb WordPress Team bemutató plug-inek 2018-ban

Egy ügyfél sem szeret automatizált rendszerrel foglalkozni. Csevegődobozok, automatizált válaszok, ne válaszolj e-mailek – azok teljesen megszüntetik a személyes kapcsolatot. Noha ezt nem könnyű elkerülni automatizált környezetben, megpróbálhatjuk mindezt kevésbé személytelenné tenni. Ennek egyik módja a csapattagok profilozása a webhelyen, a WordPress team bemutató pluginjainak használatával. Így a felhasználók szembe kell nézni a telefon vagy az e-mail másik végével.


Az alkalmazottak az Ön szervezetének erőssége. Ha a felhasználók megismerik az alkalmazottakat, akkor magabiztosabbá teheti számukra, hogy kapcsolatba lépnek veled, és növeli a bizalom szintjét.

Persze, a Névjegy oldalon remek hely, hogy elmagyarázza az ügyfeleknek, mit tehet vállalkozása. De eljuthat egy lépéssel tovább, és hozzáadhat olyan profiloldalakat, amelyek bemutatják a csapat tagjait. Ez lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy megismerjék az embereket a munka elvégzéséhez. Ezek a dedikált tagoldalak a jobb felhasználói élmény érdekében a megfelelő személyekkel történő kommunikációt is segítik.

Míg a bio elkészítése meglehetősen egyszerű, az összesítés és vonzó megjelenítés több erőfeszítést igényel. Ez különösen igaz a nagy és változatos csapatokra. A bővítmények sokat tehetnek a profiloldalakkal kapcsolatban – létrehozhatnak és frissíthetnek bioszektort, létrehozhatnak csapatoldalakat, és hozzáadhatnak tagokat a csapatoldalakhoz. Jók mind kis csoportok számára, mind nagy csapatokkal rendelkező nagy szervezetek számára. Sőt, ezek a bővítmények érzékenyek, és így a felhasználók bármilyen eszközről megtekinthetik őket.

Nézzük meg néhány kedvenc WordPress csapatunk bemutató pluginját az alkalmazottak számára.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Kreatív csapat bemutatása a WordPress Premium bővítményhez

A Kreatív Csapat bemutatása kiváló lehetőség a csapattagok profi és (kitalálta) kreatív megjelenítésének megtervezésére. A plugin 6 testreszabható és reagáló elrendezéssel érkezik, beleértve mozaik-, négyzet- és körrácsokat, csúszkát, hullám-animációt, hatszögletű és inline előnézetet (ezek megtekinthetők a bemutató oldal).

Kreatív csapat bemutatása a WordPress Premium bővítményhez

A legjobb az, hogy a testreszabást egyszerűen megkönnyíti a mellékelt kezelőpanel. Válasszon színeket a sorok, fejlécek, nevek, címek és még sok más számára az intuitív színválasztóval. Húzza és dobja el a csapattagokat, hogy átrendezzék őket. Adjon hozzá korlátlan számú készséget minden csapattaghoz, beleértve a társadalmi kapcsolataikat.

A Kreatív Csapat bemutatása szintén teljes mértékben kompatibilis a népszerű WP Bakery Page Builderrel, így a weboldal létrehozásakor bármilyen oldalra könnyen beillesztheti a csapat kirakatát. Más funkciók, mint például a Font félelmetes integráció, az RTL támogatás és a prémium támogatás, ez a bemutató plugin kiváló lehetőséget kínál minden professzionális weboldal számára..

2. Az AWSM Team bemutató ingyenes és prémium WordPress bővítmény

Az AWSM Team megkönnyíti a csapatok létrehozását és irányítását, valamint a WordPressen történő bemutatását. A plugin telepítése után az AWSM Team elem megjelenik az Admin oldalsávján.

Az AWSM Team bemutatja az ingyenes WordPress bővítményt

Először azt szeretné, hogy hozzon létre egyéni tag-profiloldalakat olyan részletekkel, mint név, leírás és elérhetőségi adatok. Ezek az oldalak alapvető sablonként is szolgálnak, amelyet minden tag felhasználhat biodiók létrehozására. Miután a tagoldalak készen állnak, elindíthat egy csapatot vagy csoportokat tagprofilok hozzáadásával. Beállíthatja az egyes csapatoldalak megjelenését is.

Három előre beállított lehetőség áll rendelkezésre (kártya, asztal, lista), és bármelyiket kiválaszthatja a csapat tagjainak megjelenítéséhez. Mindegyik előre beállított változathoz tartozik néhány stílus és a testreszabás lehetősége a CSS használatával. A plugin érzékeny és érintésképes.

Frissítés Pro verzióra

AWSM Team Showcase Pro WordPress bővítmény

A WordPress csapata bemutatja a bővítményeket (mint a legtöbb plugin), a plugin prémium verziójára való frissítés több funkciót és prioritást nyújt a fejlesztő számára. A plugin Pro verziója számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével jobban megmutathatja fantasztikus csapatát. 5 további előre beállított beállítás és több stílusbeállítás megkönnyíti a kirakat tervezését. Támogatja a WPBakery Visual Page Builder alkalmazást is, így bármilyen témához könnyedén hozzáadhat vagy beilleszthet csapatokat.

3. Csapatépítő – Ismerkedjen meg a Team Premium WordPress bővítménnyel

A Team Builderhez tartozik egy hatalmas adminisztrátor-készítő, a WPBakery Visual Page Builder támogatása és számos rövid kód, amelyek lehetővé teszik, hogy vonzó képernyőt készítsen a csapat számára nagyon rövid idő alatt. A plugin megjelenítheti a csapatot rácsban, táblázatban, csúszkában vagy widgetben.

Csapatépítő - Ismerje meg a Team Premium WordPress bővítményt

Az 5 témában lévő csúszó panelek kellemes hátteret biztosítanak a csapata számára. A vizuális felépítés, a drag and drop funkció és a számos testreszabási opció szórakoztató feladattá teszi a csapatoldalak felépítését. Különböző előre beállított kész elrendezések, valamint a szociális ikonok sávja a stílusokkal együtt. Testreszabhatja a betűtípusokat, a színeket, a távolságot és a különböző elemek elrendezését. Hozzáadhat díszes lebegő effektusokat, valamint egyéni URL-t minden taghoz.

A tagokat meg lehet címkézni, így a nézők szűrhetik az alkalmazottakat osztályok vagy csoportok szerint. Az ügyességi sávok vagy a csillagok segítik az alkalmazottak értékelését és az olyan részleteket tartalmazó kártyák felépítését, mint az e-mail, telefon, Skype, weboldal, bio, címke vagy hely. Az alkalmazottak adatait névjegyekként is tárolhatjuk, amelyek fantasztikus funkciók a WordPress csapat bemutató pluginjaiban.

4. A csapattagok ingyenes és a WordPress beépülő modulja

A csapat egyik legnépszerűbb bemutató pluginja, a Team Members, kétféle ingyenes és prémium verzió.

A csapat tagjai Ingyenes WordPress bővítmény

A WordPress irányítópultjának Csapatok elemétől kezdve felveheti tagjait a csapatba fotó, pozíció, bio- és társadalmi profil alapján. Minden tagnak három társadalmi kapcsolata lehet, és egy sorban akár négy tagot is megjeleníthet. Bármelyik csapat tagja szerepelhet.

A bővítmény szintén teljes mértékben reagál, és a mellékelt egyszerűen használható rövid kódoknak köszönhetően, amelyeket egyszerűen lemásolhat és oldalakat készíthet, egyszerűen megjeleníti a csapattagokat a webhely bármely részén..

Frissítés Pro verzióra

A Darko Team tagjai Pro WordPress bővítmény

A Csapat tagjai PRO verzió további funkciókat és lehetőségeket kínál. Minden tagnak külön színe lehet, és legfeljebb öt tag találhat helyet egy sorban. Lebegtetés közben megjelenhet egy második fénykép, vagy megjelenhet egy további információs link. Szűrőket adhat a fényképeihez, és kiválaszthat olyan tervezési lehetőségeket, mint a négyszögletes vagy kerek fotó, a szegélyeket hozzáadhatja vagy kihagyhatja. Színeket is kiválaszthat a márkájához.

5. Csapatbemutató prémium WordPress plugin

A Team Showcase WordPress plugin egy prémium plugin, amely bármilyen tartalom megjelenítésére használható, amely képet és szöveget tartalmaz. Tekintettel a kínált szolgáltatások körére, kiválóan alkalmas a csapata bemutatására is.

Csapat bemutatása Prémium WordPress bővítmény

Előre beépített elrendezési lehetőségek állnak rendelkezésre, és az elrendezéseket testreszabhatja az opciók kiválasztásával. Több tucat elrendezés és elrendezési kombináció lehetséges rács vagy tábla formátum használatával. A rácsok érzékenyek és információkat tartalmaznak az egyes tagokról, vagy az információk megjelenhetnek lebegve.

A táblák is reagálnak, de a bélyegképek személyre szabott elrendezése kiemelkedik. Ebben a formátumban a képek meglehetősen kicsik, de kattintva nagyítva jelennek meg a kijelölt területen. Ez az elrendezés tökéletes, ha nagyszámú csapattagot jelenít meg egy kisebb képernyőn. Ugyanakkor a felhasználók bármelyik tagra kattinthatnak, hogy további részleteket kapjanak.

A plugin lehetővé teszi a tagok kategorizálását és szűrők alkalmazását, hogy a felhasználók bármilyen csoportban vagy pozícióban megtekintsék a tagokat. Kompatibilis a WPBakery Visual Page Builderrel, segít a csapatoldalak vizuális felépítésében a drag and drop használatával, a tagok bármilyen megjelenítési sorrendbe állításához. Minden tagnak lehet saját oldala, és az alapértelmezett képméret megváltoztatható. Ez is widgetre kész, könnyen használható és testreszabható.

6. Modern Team Showcase Prémium WordPress bővítmény

A modern team-showcase tíz reagáló presetet választhat, amelyek segítségével elhelyezheti tag profiljait. Ezen felül ezeket az előre beállított értékeket kényelmesen szerkesztheti az előtér-vizuális sablon szerkesztő segítségével. A szerkesztés könnyűsége segít létrehozni és újra létrehozni tag- és csapatprofilokat, és nagyon rövid időn belül felveheti őket a webhelyére..

Modern Team Showcase Prémium WordPress bővítmény

A beépülő modul alapvető űrlapot tartalmaz, amellyel információkat gyűjthet a csapattagokról. Segít abban is, hogy saját adatgyűjtő űrlapot készítsen. Ezenkívül talál egy némi adatot, amely elkezdi kezdeni a profilozási gyakorlatot.

A beépülő modul kiemelkedő tulajdonsága a metakulán alapuló logikai rendszer, amelyet az lehetővé tesz a cella megkülönböztetésére az egyes tagokhoz tartozó egyedi mezők alapján. Például egy gombra kattintva kiemelheti azokat a tagokat, akik valamelyik program részét képezik, vagy akik képzettek a tanításhoz.

7. uSquare Universal Grid

Az uSquare egy rács alapú galéria prémium WordPress plugin. Ez a plugin megkönnyíti az egyedi rács stílusú galéria és portfólió létrehozását. A plugin egyik legjobb tulajdonsága a rugalmasság. Az uSquare tökéletes személyzeti rácsok, termék galériák, blogbejegyzési rácsok, képes portfóliók és egyebek létrehozására. Csak a képzeleted korlátozza. Ráadásul az uSquare hálózatokat is létrehozhat a meglévő tartalom felhasználásával – mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja, hogy egy adott hozzászólásból vagy kategóriából vonuljon.

uSquare Universal Grid

Információ és letöltésView a Demo

A testreszabás ezen a fantasztikus plugin másik figyelemre méltó tulajdonsága. Beépített lehetőségek vannak több mint 600 Google betűkészlethez, egyéni elemméretekhez (így létrehozhat egy rácsot, amely illeszkedik a weboldal arányához és a kép kivágásához), egyéni színbeállításokhoz és még sok máshoz. És mivel annyi vagy kevés elemet adhat hozzá minden egyes rácshoz, amennyit csak szeretne, létrehozhat egy egyedi rácsstílusgaléria végtelen kombinációját webhelyéhez történő hozzáadáshoz..

Az uSquare tartalmaz továbbá effektusok enyhítésére, gördíthető tartalomra, az átszervezés drag and drop-re, egyedi közösségi ikonokra és egyebekre.

Gondolataid a legjobb WordPress Team bemutató pluginjainkról

A WordPress csapat bemutató pluginjai a listán remek lehetőségek a csapat tagjainak bemutatására a webhelyen. Emberi arcot adhatnak a szervezetnek, és ösztönözhetik a látogatókat, hogy online lépjen kapcsolatba veled. Ráadásul, ha projektmenedzsment-bővítménnyel kiegészítik, ez egy nagyszerű módja annak, hogy vállalkozását szervezzék és csapata összekapcsolódjon.

Mi van veled? Van kedvenc WordPress-bővítmény, amely segíti a csapat profilját? Vagy talán már korábban kipróbálta a WordPress csapat egyik bemutató pluginját? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector