A legjobb WordPress Job Board témák

A WordPress legjobb munkafolyamat-bővítményei és témái

Egy ideális világban az álláskeresők és a bérbeadók varázslatosan megtalálják egymást az interneten. Az állástáblák (niche vagy vállalatspecifikus) megkönnyíthetik, de a weblapra történő felállítás bonyolult lehet.


Számos WordPress munkafórum-bővítmény létezik, ha plugin segítségével szeretné létrehozni munkafüzetét a meglévő témával együtt, de sok olyan téma is van, amelyet kifejezetten erre a résre gondolunk. Ha nincs sok képessége vagy ideje egy plugin testreszabásához, hogy megfeleljen a jelenlegi témának, akkor jobb ötlet, ha egy témát erre a célra építenek be, egy már félelmetes kialakítással, hogy létrehozhassa és kezelje a munkalapokat. Ezenkívül az összes munkafunkció teljesen integrálódik, ami azt jelenti, hogy nem kell extra plugineket telepítenie vagy gyermektéma módosításokat végeznie, ez azt jelenti, hogy kevesebb tesztelésre és beállításra lesz szükség az Ön részéről. Most vessünk egy pillantást a kedvenc WordPress témák fórumunkra!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. JobRoller

JobRoller WordPress téma

Információ és letöltés

A JobRoller téma egy prémium WordPress téma, amely lehetővé teszi, hogy a WordPress telepítését gyorsan teljes körűvé váljon a teljes feladatlistán – az álláshirdetések weblapján. Ezt a funkcióban gazdag témát úgy építették fel, hogy felhasználóbarát és annyira jól integrálódjon a WordPress-hez, hogy online lehet, és a telepítés után néhány perc alatt értékesíthet munkalehetőségeket..

A Job Roller nem a szokásos WordPress-téma. Ezt a sablont alulról felfelé fejlesztették ki, hogy mindent megadhasson, amelyre szükség lehet egy sikeres munkalehetőségekkel foglalkozó weboldal létrehozásához. A téma az egyedi postai típusokat és taxonómiákat használja, hogy az összes álláshirdetés-bejegyzést elkülönítse a blogjától, és ezzel külön munkalehetőségek-kezelési részt kapjon – ez megkönnyíti az összes webhely-lista nyomon követését..

Ez a munkafolyamat-téma egy háromlépcsős állásbeküldési varázslóval érkezik, amely lehetővé teszi a látogatóknak / ügyfeleknek, hogy könnyedén hozzáadhassanak és fizetjenek az Ön webhelyén található új álláshirdetésekért. Az ügyfelek megkapják a saját személyre szabott irányítópultot, ahol lejártuk után könnyen megtekinthetik és újra felsorolhatják munkájukat. Adja meg az ügyfeleknek azt a lehetőséget, hogy a munkaköri listájukat „kiemelt” kategóriában tegyék közzé, így kiemelten jelenik meg a kezdőlap tetején egy kiemelt háttérrel. Beállíthatja ennek az opciónak a konkrét költségeit is, ami nagyszerű módja annak, hogy extra dollárt szerezzen.

A munkahenger segítségével nem lesz szüksége semmilyen külső beépülő modulra, mivel minden a dobozból kifolyólag fut, és minden beépített funkcióval rendelkezik. Tartalmaz egy beépített fizetési átjárót, így szinte azonnal megkezdi a kifizetéseket az új állások listájáért!

2. JobEngine

JobEngine WordPress téma

Információ és letöltés

A JobEngine egy munkaterület és címtár prémium WordPress téma, amelyet a EngineThemes fejlesztett ki. Ez a hatalmas téma tökéletes saját munkafolyamat-webhelyének létrehozásához, vagy kifejezetten vállalkozásának felvételi oldalához. A téma tele van olyan szolgáltatásokkal, amelyeket Ön (vagy a HR részleg) biztosan szeret.

Ez a téma lehetővé teszi, hogy saját munkahelyi webhelyet hozzon létre és üzemeltessen. A JobEngine hasznos funkciókat tartalmaz, amelyek megkönnyítik az indítást. Csak kövesse a telepítővarázslót, és használja az egyenes előrehaladási szerkesztő eszközöket a tartalom hozzáadásához. Ezenkívül rengeteg nagyszerű egyedi widget és álláshirdetési lehetőség található (például helyek, kategória, teljes / részmunkaidő stb.), Így olyan minőségi tartalmat adhat hozzá, amely hasznos lesz az olvasók számára.

Ha azt akarja, akkor pénzt is kereshet webhelyén azáltal, hogy tőzsdei árakat vagy csomagokat kínál a vállalatoknak. Ily módon fizetnek Önnek az álláslehetőségek felsorolása mellett, és hozzáadják a tartalmakat az ajánlatokhoz, így webhelyét és megtakarítási számláját egyidejűleg bővítheti. A JobEngine támogatja a többszörös biztonságos fizetési átjárókat, így a vállalatok kényelmesebben fogják feldolgozni a fizetéseket.

3. Jobify

Jobify WordPress téma

A Jobify lehetővé teszi, hogy nem csupán munkahelyi weboldalt hozzon létre – létrehozhat munkaadói és álláskeresők közösségét. A teljesen testreszabható elrendezés, valamint az erőteljes keresési és szűrési funkcionalitás teszi ezt a témát kiváló lehetőséggé. Ezzel gyorsan és egy merész munkalehetőséget és hirdetési webhelyet hozhat létre.

A ideiglenes ügynökségek és a munkaerő-felvételi szolgáltató vállalkozások virágzik, ezért érdemes létrehozni egy erre a résre vonatkozó WordPress sablont. Jobify éppen ezt teszi. Ezzel a témával és egy maroknyi bővítménnyel szakszerűen kezelheti a munkafolyamatot és a listákon alapuló webhelyet. Az „Egyszerű fizetett listázás” használatával azonnal megkezdi a bevétel generálását, ha felszólítja a cégeket, hogy tegyék közzé a nyitólapjukat, amelyeket Ön kezeli és jóváhagy, illetve elutasít.

A felhasználók számára könnyű megtalálni a tökéletes munkát. Használhatják az élő keresést, ha már vannak valami szem előtt. Vagy az Ön webhelyének látogatói böngészhetnek a kategóriák között, ha magukat a kategóriáikat meglátogatják, vagy a fő fórumon található szűrési opciókat használják.

4. WorkScout

WorkScout - Job Board WordPress téma

A WorkScout egy gyönyörű prémium téma, amelyet a WP Job Manager bővítmény lefedett korábban. Speciális szűrőket biztosít a munkák kereséséhez, ideértve a fizetés vagy a szűrőt. A WorkScout funkcionalitását tovább bővítheti a fizetett WP Job Manager kiegészítőkkel, többek között az alkalmazáskezelés, az újraindítás és a munkajelzések segítségével..

5. JobSeek

Jobseek - Job Board WordPress téma

A JobSeek egy másik prémium téma, amely az ingyenes WP Job Manager plugin számára készült. A toborzók és a vállalatok a kezelőfelületen keresztül feladhatják, szerkeszthetik és kezelhetik a munkaköltségeket, az álláskeresők pedig az önéletrajzát és profiljukat kezelhetik. A webhelyen található munkákat kategória, munka típusa, kulcsszavak és hely alapján kereshetik és szűrhetik, a feladatok pedig a térképen jelennek meg.

6. Jobmonster

Jobmonster WordPress téma

A Jobmonster egy prémium munkaügyi fórumtéma, amelynek célja egy teljes munkaportál. A munkafunkciók biztosításához nincs szükség plug-inekre, mivel ide tartozik a kezelőfelületek kezelőfelületei a munkaadók, a jelöltek és az adminisztrátorok számára. A munkaadók feliratkozhatnak az álláshirdetési csomagokra, kezelhetik a munkákat és pályázatokat, ideértve a jelöltek elfogadását és elutasítását. A pályázók pályázhatnak pályázatokra online önéletrajzukkal, önéletrajzuk feltöltésével vagy LinkedIn-fiókjuk összekapcsolásával.

7. Szabadúszó motor

szabadúszó hajtómű wp-theme

Információ és letöltésView a Demo

A FreelanceEngine egy szabadúszó prémium WordPress téma. Ez a téma megkönnyíti Önnek és kollégáinak profilok készítését, projektek közzétételét, rájuk történő licitálást és így tovább.

Manapság egyre több ember dolgozik magának. Valójában – valószínűleg egy ilyen ember vagy. Akkor miért ne hozzon létre egy olyan helyet, ahol hasonló gondolkodású emberek csatlakozhatnak, mások pedig olyan projekteket tehetnek közzé, amelyekhez segítségre van szükségük. A FreelanceEngine a tökéletes téma erre a célra – piac létrehozása a munkahelyek összekapcsolásához a szabadúszókkal.

A téma nagy része a rugalmasság. A Visual Composerrel együtt építve húzhatja és lapozza az elemek elemeit, hogy bármilyen elrendezést létrehozhasson. Ezenkívül a téma felhasználói profilok, projekt-kifizetések és még felhasználói áttekintések lehetőségeit is tartalmazza.

A további téma funkciók között szerepel a korlátlan színválaszték a félelmetes téma testreszabón keresztül, sok kütyü, hasznos adminisztrációs panel, prémium Revolution Slider plugin és még sok más. És a 12 hónapos nagy támogatással együtt a FreelanceEngine remek téma a piacon!

8. Responsive Job Board

Responsive Job Board téma

Információ és letöltés

A Job Board egy prémium, érzékeny munkalehetőségek könyvtára, a WordPress téma, amelyet a PremiumPress fejlesztett ki. Ezt a részletes témát olyan álláshirdetési webhelyek létrehozására fejlesztették ki, mint a Monster, a CareerBuilder vagy a Freelancer.

A piac visszapattan, ami azt jelenti, hogy a munkáltatók új alkalmazottakat akarnak felvenni. Az új álláshelyek létrehozásával el kell terjeszteniük a szót az álláslehetőségeikről és jó minőségű alkalmazottakat kell találniuk. Tehát miért nem hoz létre egy weboldalt, ahol a munkaadók elhelyezhetik a munkahelyek listáját? A Job Board segítségével létrehozhatja saját munkahelyi oldalát, ahol a vállalatok és a kisvállalkozások felsorolhatják nyitott pozícióikat, és a felhasználók benyújthatják önéletrajzaikat jelentkezéshez.

Ez a téma a tagsági csomagok támogatását is magában foglalja, így díjat számíthat fel a munkáltatóknak a listájuk hozzáadására. Ismétlődő kifizetéseket hozhat létre az előfizetések felsorolása érdekében is, így a munkáltatók fenntarthatják aktuális adataikat, és havonta újakat vehetnek fel. A Job Board teljes felhasználói profilokat is tartalmaz. Ilyen módon a pályázók fiókokat hozhatnak létre elérhetőségi adataikkal, profilképükkel és minden releváns pályázati információval (önéletrajz, CV stb.). Miután kitöltötték profilját, a felhasználók az átfogó keresés segítségével böngészhetnek az Ön munkahelyén, hogy kategóriákat, helyet vagy kulcsszavakat követve munkákat keressenek. A jelentkezés ugyanolyan egyszerű, mint a gombra kattintás.

A Job Board további nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a társadalmi integráció, a privát üzenetküldés, a tagok általi felsorolások, a kiegészítő kiegészítők támogatása, a teljes blog és még sok más. Az alábbi lista ezen átfogó munkalehetőségi téma további funkcióit tartalmazza.

9. HireBee Crowdsource Job Board

HireBee Crowdsource Job Board téma

Információ és letöltés

A HireBee egy egyedülálló tömegbeszélő, piactér munkafórumának prémium WordPress témája az AppThemes alkalmazásból. Ez a szép réstéma nagyszerű módja annak, hogy létrehozzon saját állásfoglalási stílusú webhelyet, ahol a felhasználók projektet tehetnek közzé, hogy cégek és szabadúszók ajánlatot tegyenek rájuk..

Egyre többen hagyják el a hagyományos vállalati világot, hogy maguknak vagy kis ügynökségeknek dolgozzanak. Ez fantasztikus, mivel különféle területeken szakosodhatnak (webdesign, grafikai tervezés, Ruby On Rails, WordPress stb.), És jobban tudják elvégezni a munkát, mint néhány nagy névvel rendelkező versenytársuk. Tehát miért nem segít a kisvállalkozások támogatása, és elindíthatja a saját webhelyét, hogy párosítsa a szabadúszó vállalkozásokat olyan vállalkozásokkal, amelyek kiszervezési projektet folytatnak (akárcsak az Elance és a Freelacer), miközben természetesen minden projektet nominálisan csökkennek.

A HireBee szépsége az, hogy a saját tömegből származó munkafórum létrehozása nehéz feladatot jelent. Az összes szükséges szolgáltatás már be van építve. A téma már tartalmaz olyan lehetőségeket, amelyekkel felszámíthatja a munkáltatókat a listájuk közzétételéről, vagy a listájuk kiemeléséről. Ezenkívül a nagyteljesítményű űrlapkészítő megkönnyíti az egyedi űrlapok létrehozását az esetlegesen szükséges egyedi mezőkkel, hogy a szabadúszók megértsék a projekt örökösének licitálását. Miután a projektet kiosztották egy szabadúszónak, a HireBee tartalmaz egy egyedi munkaterületet, amelyhez mind a szabadúszó, mind a hte munkáltatók hozzáférhetnek, így nyomon követhetik a projektet..

További nagyszerű funkciók közé tartozik a felhasználói profilok, az egyedi műszerfalak a munkaadók és a szabadúszók számára, projektszűrők, projektmegfelelés, időszakos tárgyalások, egyszerű fájlfeltöltés, árazási tervek és még sok más. A HireBee készen áll a rock and roll-re, amire szükséged van egy domainre és a WordPress tárhely-tervre, és egyidejűleg bármikor felállíthatja és futtathatja saját munkalapját. További az alább felsorolt ​​téma funkciók láthatók.

10. Cariera

Cariera Job Board téma

A Cariera egy professzionális orientált WordPress téma, amelyet gondosan dolgoztak ki a munkaadók és az álláskeresők számára. Ez a szakértő az állástáblák, statisztikák és felsorolások terén. Próbáld ki különböző weboldalakkal és a rendkívül egyszerű, egy kattintással elérhető demoimportőrrel, amely perceken belül beállítja és működteti webhelyét.

A Cariera felépítéséhez rengeteg kiváló minőségű plugin van beépítve. A témát a Visual Composer látja el – ez az egyik legnépszerűbb oldal-készítő, rengeteg egyedi elemekkel. És ez még nem minden … A Cariera egyedi erőssége az, hogy testreszabhatja az összes elrendezési szempontot. Korlátlan szín, google betűtípus, mozgatható oldalsáv, több fejléc és lábléc, valamint a Slider Revolution egyik legnépszerűbb pluginjával kombinálva, hogy csodálatos galériákat és csúszkákat készítsen, és webhelyének lenyűgöző hatását biztosítsa.

A könnyű súlyú, nagy sebességű teljesítményjavító téma, amely minden képernyőhöz és böngészőhöz adaptálható, retina készen állva, minden bizonnyal tökéletes hely a vállalatok és az álláskeresők számára. Minden látogató imádni fogja a téma egyszerűségét a modern álláskeresési szűrőkkel, önéletrajz-benyújtási folyamatokkal, valamint a jelöltekkel / munkáltatókkal a 7. kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül történő kapcsolatfelvétellel, és mindig az elsők, akik megismerik a legfrissebb híreket előfizetőként a Mailchimp előfizetési plugin segítségével..

A saját áruk eladása minden bizonnyal plusz és a Cariera számára, és ez csak néhány kattintásnyira van az egyedi WooCommerce integrált kialakításnak. És a legjobb dolog az, hogy a téma támogatja a WPML-et, ami többnyelvűvé és készen áll minden olyan nyelvre, amelyet lefordíthat..

11. Kilenc-öt

Kilenc-öt WordPress téma

Kilenctől ötig tiszta és hatékony prémium feladatok témája, teljes funkcionalitással. Felvehet egyéni információkat a munkahelyekhez, például a fizetéshez és a juttatásokhoz, vagy létrehozhat saját munkahelyi szűrőket (például teljes munkaidőben, gyakorlatban), hogy az álláskeresők megtalálják a tökéletes álláshelyüket.

12. Jobera

Jobera WordPress téma

A Jobera egy gyönyörű, prémium szintű fórum-téma, amelyet egy beépített drag and drop oldal készítő táplál. A munkaadók, a toborzók és az álláskeresők portálokkal láthatják el a munkahelyeket, és folytathatják a munkát. Kompatibilis a WP Job Manager bővítménnyel, valamint számos kiegészítőjével, így létrehozhat testreszabott munkaportált a kívánt funkcióval.

Következtetés

Noha kihívást jelenthet a webhelyen közzétett munkahelyek felvétele és az álláskeresők forgalmának vonzása, a foglalkoztatási testület felállítása és a WordPressen történő futtatás nem jelent kihívást..

A listánknak képesnek kell lennie megtalálnia a tökéletes bővítményt vagy témát az igényeinek megfelelő munkalap létrehozásához. Ha gondolkodott egy munkaügyi testület felállításáról, akkor nincs semmi akadálya önnek – csak válasszon egyet és kezdje el!

Létrehozott már egy munkaügyi bizottságot? Használta ezeknek a plugineknek vagy témáknak az egyikét? Szeretnénk hallani tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map