A legjobb WordPress bővítmények több szerzőből álló blogokhoz

A webhely működtetése nehéz. Egy nap csak 24 óra van, és a feladatok gyorsan felhalmozódhatnak; tartalom írása, marketingje, reklámozása a közösségi médián keresztül, és bármilyen kérdés megválaszolása kimerítő, nem is beszélve az időigényről.


A legsikeresebb emberek gyorsan rájönnek, hogy csak ennyit tudnak csinálni, és az egyszemélyes vállalkozások csak ilyen messzire menhetnek. Bizonyos esetekben ésszerű, ha a vállalkozás tulajdonosa átruház egy bizonyos felelősséget: lehetővé teszi a munkavállalók számára a szakosodást, és biztosítja, hogy minden feladat időben megtörténjen. Egy nagy, magasan képzett csapat jobban képes egy weboldal kibővítésére, mint egy egyéni blogger.

Bloggerek számára, tartalom jelentése a te dolgod. Minél több kiváló minőségű tartalmat tesz közzé, annál népszerűbbé válik, annál több forgalmat vonz, és annál gyorsabban növekszik vállalkozása. Amint webhelye kezd bevételt generálni, ésszerű, ha elkezdi írókat bérezni, hogy tartalmakat állítson elő az ön nevében – nem meglepő, hogy a nagyobb webhelyek többségében több szerző is közreműködik, ide számítva a WP Explorerben is.

Bár az írókkal való együttműködés előnyei egyértelműek, ez nem probléma nélkül. További kommunikációs és együttműködési problémák merülnek fel, megoldásra van szüksége a szerző munkájának áttekintéséhez és szerkesztéséhez annak biztosítása érdekében, hogy a minőség állandóan magas legyen, és gondoskodnia kell arról, hogy a szerzők minden egyes műért megkapják az általuk megérdemelt hitelt..

Ezeknek a problémáknak a megoldására számos WordPress beépülő modult fejlesztettek ki, amelyek segítenek a több szerzőből álló blog hatékony kezelésében. Ma szeretnék bemutatni téged a hat legjobbnak.

A jó író ellenőrizze az ingyenes WordPress bővítményt

Ha megszokta, hogy a webhelyén mindent megtesz magának, a tartalom készítéséért vállalt felelősség átadása idegesítő lehet. Végül is, hogyan fogja valaki másnak megfelelni a kifogástalanul magas színvonalú követelményeknek?

Az Jó író Ellenőrizze a bővítményt kiváló megoldás erre a problémára. Tíz „tippet” adhat hozzá a szerzők számára, amelyeket követni kell, és ezek minden bejegyzés alatt megjelennek egy metaboxban. A szerzők ezt követően ellenőrzőlistaként használhatják annak biztosítására, hogy végrehajtják-e az Ön javaslatát. A bővítmény stílusvezetőként is megduplázódhat: az ellenőrzőlista tippeket tartalmazhat a SEO optimalizálásához vagy a bevált gyakorlatok formázásához..

A felhasználói szerepszerkesztő ingyenes WordPress beépülő modulja

Felhasználói szerepszerkesztő

A WordPress lehetővé teszi, hogy öt különböző „szerepet” rendeljen a felhasználókhoz, beleértve az adminisztrátort, a szerkesztőt és a szerzőt. Mindegyik szerephez megvan a maga műveletkészlete, amelyet a csoport felhasználói végrehajthatnak – más néven engedélyek. Az adminisztrátor bármit megtehet, amire tetszik, de a szerzőknek több korlátozással kell szembenézniük – például nem akarja, hogy egy gazember szerző közzétegyen tartalmat, amelyet az adminisztrátor még nem hagyott jóvá, vagy hozzáférjen a témabeállításaihoz. A legtöbb felhasználói korlátozás logikus, de néha engedélyt kell adni egy felhasználói csoportnak egy olyan művelet végrehajtására, amelyet a WordPress alapértelmezés szerint nem engedélyezi.

Az Felhasználói szerep-szerkesztő beépülő modul teljes körű ellenőrzést ad az egyes felhasználói csoportok által végrehajtható műveletek felett. Van egy listája az alapvető lehetőségek közül, amelyek közül választhat – mint például a média feltöltése, a bővítmények hozzáadása és a közzététel – és beállíthatja a saját egyedi műveleteit is. A bővítmény lehetővé teszi az egyéni felhasználói szerepkörök hozzáadását is, mivel az alapértelmezett öt felhasználói szerepkör valószínűleg nem elegendő a felhasználók teljes szétválasztásához.

Szerkessze a Flow Free WordPress bővítményt

Szerkesztési folyamat

Szerkesztési folyamat egy fantasztikus bővítmény a szerkesztői munkafolyamat kezeléséhez. Különösen akkor hasznos, ha nem csak a szerzőkből áll munkaerő, például ha szerkesztővel is dolgozik. A beépülő modul tartalmaz egy vizuális naptárt a hozzászólások ütemezésére, de lehetővé teszi számos egyéni csatolást státuszok egy cikkhez. Ez megkönnyíti a munkavállalók együttműködését: például egy első vázlat után a szerző átválthatja a cikkek állapotát „Szerkesztésre szorul” hogy a szerkesztő gyorsan felvegye a munkát.

Ezenkívül az Edit Flow bővítmény elősegíti a csapat közötti jobb kommunikációt. A szövegszerkesztő alatt a szerkesztők és a szerzők privát megjegyzéseket fűzhetnek egymáshoz. Az érintett felhasználókat szintén értesítjük az állapotváltozásról, vagy megjegyzéseket fűznek az egyik cikkükhöz.

Szerző Avatar listája Ingyenes WordPress bővítmény

Szerző avatarok listája

Ha a legjobb szerzőket szeretné vonzani az Ön webhelyére, akkor megfelelő hitelt kell adnia számukra erőfeszítéseikért. Ennek egyik módja a szerző avatárlista felvétele az oldalsávba – ez szintén hasznos a látogatók számára, akik gyorsan megtalálhatják kedvenc szerzőik hozzászólásait..

Az Szerző Avatárlista egy nagyszerű bővítmény ehhez a célhoz. Avatárlistát hozzáadhat egy oldalsávhoz egy dedikált widget segítségével, vagy egyszerű rövidkóddal is hozzáadhatja azt egy adott üzenethez vagy oldalhoz. Ez teljes körű irányítást biztosít a szerző avatárjainak megjelenítésében, lehetővé téve számos testreszabási lehetőség közül a választást. A kezdéshez kiválaszthatja a terület címét (csak akkor, ha a modult használja), kiválaszthatja a megjelenítendő szerzői avatárok számát és a bélyegkép méretét. Lehetősége van arra is, hogy egy rövid szerzői életrajzot jelenítsen meg az avatár mellett, valamint kiválaszthatja az avatárok rendezési módját – véletlenszerű sorrendben is mehet. Amikor a látogató rákattint a szerzőjének egyik képére, az egyenesen az adott személy által írt cikkekhez kerül.

Rajongó szerzője: Themato Soup Free WordPress plugin

Rajongó szerzői doboz

A több szerzőből álló blogon az egyes szerzők által írt hozzászólások jobban fogják rezonálni az egyes közönség tagjaival, mint mások. Ha azt akarja, hogy ezek a látogatók hosszabb ideig maradjanak az Ön webhelyén, meg kell könnyítenie számukra kedvenc szerzőik cikkeinek megtalálását. Rajongói szerző doboz Themato Soup lehetővé teszi a füles a szerző bio szakasza, egy lap a szerző legújabb hozzászólásainak szentelt.

A szerzők is szeretni fogják a bővítményt, mivel ez lehetővé teszi, hogy nagyszerű megjelenésű bioképet készítsen, garantáltan nagyobb figyelmet kap. Testreszabhatja a szegély, a háttér és a lapok színét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illeszkedik-e a webhely stílusához. Összekapcsolhatja a szerző életrajzát az aktív közösségi csatornákkal is, ha színes ikonnal jeleníti meg a tíz közösségi hálózat bármelyikét, amelyeket a plugin támogat.

Társszerző Plusz Ingyenes WordPress bővítmény

Co-Authors Plus

Alapértelmezés szerint a WordPress lehetővé teszi, hogy mindegyik bejegyzéshez csak egy szerzőt jóváírjon – és ez csak egy szerző biokeretét jelenti. Mivel a mai közönség a hosszú formájú tartalmakat részesíti előnyben, nem ritka, hogy két, sőt három szerző is egy cikk mellett dolgozik együtt. Az Co-Author Plus bővítmény lehetővé teszi az esedékes jóváírás megadását minden szorgalmas íróinak azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy több vonalba illesszen be egy adott cikket. A társszerzők ezután bármely cikküket szerkeszthetik.

A Co-Author Plus egy hasznos bővítmény mindenkinek, aki egyszerre fogadja a fogadókat a fogadóktól. A WordPress megköveteli, hogy a felhasználónak rendelkezzen saját felhasználói fiókkal, hogy jóváírja egy cikk írását – túl sok erőfeszítés szükséges a szerzőnek, aki csak egy hozzászólást ad hozzá. A Co-Author Plus azonban lehetővé teszi, hogy vonalokat adjon a szerzőkhöz nélkül egy WordPress-fiókkal a webhelyén – csupán annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy vendégprofilt, és máris jól megy.

Végső gondolatok

Természetesen még sok más plugin közül lehet választani, de a ma bemutatott pluginok hat különböző és egyedi problémára kínál megoldást, amelyekkel felmerülhet..

Ezeknek a plugineknek a telepítésével kiküszöbölheti a több szerzőből álló blog futtatásával kapcsolatos legtöbb problémát. A hatékony munkaerő-gazdálkodás révén kihasználhatja a rendelkezésére álló további munkaerőt – ez viszont lehetővé teszi a blogod számára, hogy sokkal gyorsabban növekedjen..

Tudna-e további plugint ajánlani a több szerzőből álló blogtulajdonosoknak? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map