A legjobb tartalomszekrényes WordPress-bővítmények

Miért kellene WordPress Content Locker plugin-t használni?

A tartalomszekrények hatékonyan növelhetik e-mail listájukat, további követőket szerezhetnek a közösségi médiában, és megoszthatják tartalmát szélesebb közönséggel. De mi az a tartalomszekrény, és hogyan lehet ezeket használni a WordPress webhelyén?


Ebben a cikkben megvitatjuk, mi a tartalomszekrény, és hogyan segíthetik az Ön webhelyét a céljainak elérésében. Ezután megvizsgálunk néhány különféle WordPress tartalomszekrény-bővítményt, az általuk kínált funkciókat és az Ön webhelyére való alkalmasságát.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Mi az a tartalom szekrény??

optinmonster

A tartalom szekrény nagyon egyenes fogalom. Ez egyszerűen bezárja a tartalmat egy felbukkanó ablak mögé. A nézők ezután felszabadíthatják a tartalmat egy előre meghatározott művelet végrehajtásával. Céloktól függően ez a művelet magában foglalhatja e-mail cím megadását vagy követését a közösségi médiában. A tartalomszekrény célja a konverziók növelése, tehát a műveletnek tükröznie kell a webhely céljait.

A bezárt tartalmat választhatja. Ne feledje azonban, hogy ennek nagy értékűnek kell lennie, ezért a látogatók szívesen nyitják meg (és nem érzik, hogy becsapják ezt követően). Fontolja meg a legújabb hozzászólásainak használatát, különösen a leginkább informatív vagy szórakoztató cikkeket, lenyűgöző képeket vagy prémium minőségű videókat. Egy zárolt kupon, kedvezménykód vagy egy titkos oldal URL-jének felkínálása a közönség számára is vonzó lehet.

Ne felejtse el, hogy a nézőket arra kéri, hogy írják be e-maileiket, kapcsolatba lépjen veled a közösségi médiában, vagy esetleg fizessenek be. A lezárt tartalomnak ezt tükröznie kell, és megéri a beruházást.

Miért érdemes használni a tartalomszekrényeket??

A tartalomszekrények használatának számos előnye van. Előfordulhat, hogy webhelyén minden oldalon és minden üzenetben vannak társadalmi megosztási gombok és vezető generációs előugró ablakok. A látogatókat azonban ezeket gyakran figyelmen kívül hagyják, mivel nincs valódi ösztönzés a velük való kapcsolattartásra. A tartalomszekrények ólommágnesként viselkednek, és biztosítják a szükséges mozgatást, hogy ösztönözzék a közönséget a cselekvésre.

Növekszik e-mail listája

A nagy értékű zárt tartalom megjelenítéséért cserébe felkérheti a közönséget, hogy adja meg e-mail címét, és csatlakozzon a listához vagy a hírlevélhez. Ez a lezárt tartalom általános tranzakciója, és hatékony módszernek bizonyult az e-mail előfizetők listájának növelésére.

Tegye meg tartalmát megosztva, és növelje meg a követését a közösségi médiában

Egy másik lehetőség annak meghatározása, hogy a nézők követnek téged, mint te, vagy ossza meg üzenetét a közösségi médiában. Miután ezt a feladatot elvégezték, megjutalmazzák a hozzáférést a prémium zárolt tartalmakhoz. Ez nemcsak a közösségi médiában követőinek számát növeli, hanem tartalmát megosztja szélesebb közönséggel és elősegíti a márka ismertségét.

A nézőket fizető ügyfelekké alakíthatja

Ha e-kereskedelmet vagy tagsági webhelyet működtet, akkor a kupon lezárása sikeres stratégia lehet. Ez egy jó módszer arra, hogy a nézőket fizető ügyfelekké alakítsa, e-mailt vagy követőket gyűjtsön.

Próbáljon kedvezményt nyújtani egy adott termékskálára vagy tagsági tervre, vagy egy ingyenes szállítási kódot, ha egy meghatározott időn belül vásárolnak. Ez lehet az utolsó lépés, amelyet a látogatóknak fizetõ ügyféllé kell válniuk.

Pénzt kereshet a zárolt tartalmakkal

Egy másik lehetőség az, hogy a közönséget felszámítja a zárolt tartalom megtekintéséhez. Ez lehet egyszeri fizetés, vagy ismétlődő előfizetés. Ne feledje, ha ha fizet a fizetési útvonalon, akkor rendkívül magas színvonalú és értékes tartalmat kell kínálnia.

Most megvizsgáltuk, hogy a tartalomszekrények miért annyira értékesek, majd megtudjuk, hogyan állíthatók be ezek. Számos eszköz és megoldás használható hatékony tartalomszekrények létrehozására. Itt vannak a legjobbak.

1. Virágos vezetések

ThriveLeads Content Lock

A tartalomzárási űrlapok a Thrive Leads opt-in plugin egyik jellemzője. A Thrive Leads büszke arra, hogy széles választékát kínálja vizuálisan lenyűgöző és rendkívül optimalizált bejelentkezési formákhoz, amelyek célja a konverziók maximalizálása. Tartalom szekrény formák sem kivétel.

A Thrive Leads lehetővé teszi egy tartalomszekrény felbukkanó űrlap létrehozását, amely lehetővé teszi a közönség számára a tartalom megtekintését e-mail címért cserébe. A tartalomzárat szövegek, képek vagy multimédia elrejtéséhez használhatja. Lehet fedni egy cikk egy részét, egy titkos oldalra mutató linket, egy kupont, infographic, videót vagy még sok másat. Ne feledje: minél izgalmasabb a rejtett információ, annál inkább a közönség látni akarja. Ez lehetővé teszi az e-mail lista sikeres növekedését.

A Thrives Leads osztott tesztelést, pontos célzást és elemzést is kínál, lehetővé téve a megfelelő bejelentkezési űrlapok megjelenítését a megfelelő időben. Ez a bővítmény nagyszerű lehetőség, ha sikeresen szeretne leadokat generálni, és megéri a havi 19 dolláros árat.

2. OnePress Social Locker (ingyenes)

OnePress Social Locker

A OnePress Social Locker egy ingyenes WordPress plugin, amely segít a közösségi média terjesztésében, és megoszthatja tartalmát. Ez a plugin a választott tartalmat a közösségi média gombjainak mögé zárja. A tartalmat csak akkor láthatják a látogatók, ha szeretik, csipogják, +1 jelzik, vagy megosztják az oldalt a közösségi médiában.

Könnyen beállítható, egyszerűen adjon hozzá egy rövid kódot a lezárni kívánt tartalomhoz. Ezután csatolja a közösségi média URL-jét, és a plugin gondoskodik a többiről. A OnePress Social Locker elemzést is biztosít, így nyomon tudja követni, hogy melyik tartalmat keresik különösen, és nagyszámú tetszésnyilvántartást és megosztást hoz létre..

3. Social Locker Premium

Szociális szekrény a WordPress-hez

Az egyik legjobb módszer a nagy A számok az, hogy szociális szekrényt használjunk prémium tartalmának védelmére. A felhasználók csak egy egyszerű közösségi megosztás után tekinthetik meg tartalmát. Kis árat kell fizetni a kiváló minőségű tartalomért, és a legtöbb felhasználó örömmel támogatja az Ön webhelyét ilyen módon.

Véleményem szerint a munka legjobb beépülő modulja a Social Locker for WordPress Premium. Mivel potenciálisan jelentősen növekszik a tartalom által vonzott társadalmi megosztás száma, megéri a befektetést.

Szociális szekrény a WordPress-hez

A beépülő modul nyolc közösségi médiahálózatot támogat, köztük a nagy 4-et (Facebook, Twitter, Google+ és LinkedIn). Ezenkívül rejti a szekrényeket a regisztrált felhasználók számára is, ezzel segítve a látogatók számára barátságos élmény létrehozását szokásos nézői számára. Maga a szekrény jól néz ki, fantasztikus 3D effektusokkal együtt, és nagyfokú testreszabási lehetőségeket is tartalmaz. A kezdéshez kiválaszthatja a kívánt szegélystílust, társadalmi ikonokat és szöveget. Ez elősegíti, hogy illeszkedjen a szekrénybe a webhely kialakításával, valamint a szekrény különféle szempontjaival játsszon mindaddig, amíg a legjobb eredményt nem érinti. A bővítmény lehetővé teszi a rejtett, átlátszó és homályos lehetőségek közül a zárolt tartalomhatás kiválasztását is. A homályos hatás különösen jól néz ki, és könnyen beláthatja, miért akarja a látogató megosztani, hogy hozzáférhessen a hozzáférhetetlen tartalomhoz..

Szociális szekrény a WordPress-hez

Szociális szekrény felvételéhez az oldalhoz csak egy rövid kódot kell tennie. A rövid kód fölött bármi teljesen olvasható – a bejegyzés bevezetése – a rövid kód alatt minden mindaddig zárolva van, amíg a felhasználó meg nem osztja a tartalmat. Ez a megközelítés azt jelenti, hogy a lezárt tartalom továbbra is látható a keresőmotorok számára, és nem befolyásolja negatívan a SEO teljesítményét.

4. Virágzás

virágzás

Információ és letöltésView a Demo

A Elegáns témákból készült virágzás egy remek lehetőség, ha a végső célja e-mailek gyűjtése. A Bloom hat különféle típusú opt-in formátumot kínál az ólom előállításához, amelyek közül az egyik zárt tartalomú opt-in.

A Bloom zárolt tartalom widgetjével elrejtheti prémium tartalmát, és csak azok számára jelenítheti meg, akik e-mail címet írnak be. Könnyen beállítható, egyszerűen csak tekerje be a választott tartalmat egy zárolt tartalom rövid kódba. A Bloom előugró ablakai szintén vizuálisan gyönyörűek, teljesen testreszabhatók és SEO-barátságosak.

A Bloom plugin használatának megkezdéséhez csatlakoznia kell az Elegáns témákhoz a fejlesztői tervhez, évente 89 dollárba kerülve. Ehhez hozzáférhet minden témájához és beépülő moduljához, beleértve a népszerű Divi témát.

5. OptinMonster

optinmonster

Információ és letöltésView a Demo

Az OptinMonster nemrégiben elindította a tartalomszekrény opt-in űrlapopcióját. Az OptinMonster tartalomszekrény lehetővé teszi az egyes üzenetek blokkolását e-mail címért cserébe. Azok a felhasználók, akik már szerepelnek az e-mail listán, a szokásos módon tekinthetik meg a tartalmat.

Az OptionMonster tartalomszekrényének bejelentkezési űrlapjainak kihasználásához be kell jelentkeznie a Plusz vagy magasabb szintű tervekbe. Ez havi 19 dollárba kerül (vagy annál több a Pro vagy a Növekedési Terveknél). Ezek a licencek tartalmazzák a korlátlan belépési űrlapokhoz való hozzáférést, a megosztott tesztelést, az oldalszintű célzást és még sok minden mást. Minden, ami ahhoz szükséges, hogy vezetést generáljon, és a nézőket előfizetőkké és ügyfelekké alakítsa.

Végső gondolatok

A Tartalomszekrények minden hatékony eszköz lehetnek, amelyek segítenek webhelyének a célokhoz való igazodásában. Válasszon egy olyan megoldást, amely megfelel az Ön webhelyének igényeinek, és kezdje el zárolni azt a tartalmat, amelyre a közönség válaszol majd megnyitni akar. A legfontosabb, hogy kövesse nyomon az elemzést, hogy kiderüljön, van-e hatással a tartalom szekrénye.

Melyik WordPress tartalomszekrény-bővítményt fogja használni? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map