A legjobb Podcast plugins és szolgáltatások a WordPress számára

A legjobb Podcast plugins és megoldások a WordPresshez

A napi munkába való ingázás során hallgatja meg. Úton az edzőterembe. Még hallgathatja is, amikor kutyája sétál. Persze, hogy néha (vagy, jó, az idő nagy részében) ez Taylor Swift Üdvözöljük New York-ban vagy az Oázis ” Wonderwall, de időnként hajlamosak vagyunk meghallgatni az interneten keresztül továbbított kis audio tartalmakat. Ez a barátom, ezt nevezzük a podcast. De tudta, hogy vannak-e hasznos podcast-bővítmények, amelyekkel audiót tárolhat a saját webhelyén?


Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Mit kell tudni a podcastingról?

Korábban már lefedtük a kedvenc WordPress podcastjainkat, de ma hadd osszak meg néhány érdekes statisztikát a podcasting iparról.

1. Van egy éhes közönség.

Az Edison Research által készített tanulmány szerint az amerikai fiatalok 21% -a hallgatott podcastot az elmúlt hónapban.

Forrás: Edison Research – „A média helyzete 2016”

Annak érdekében, hogy az ország egészének 21% -át képviseljék, az USA 13% -a hallgatja a Spotify-ot havonta, az ország 21% -a pedig a Twitter-t használja. Dióhéjban:

Ugyanaz az amerikai számú podcastot hallgat és használ a Twitter-t.

2. Bizonyított növekedés tapasztalható.

És ez a szám egyre növekszik évről évre. Például a 12 éven felüli amerikai állampolgárok száma, akik podcát hallgatnak, az elmúlt évtizedben 133% -kal nőtt, azaz 2008 és 2016 között. És éppen 2015 és 2016 között a podcasting iparág 23% -kal nőtt..

Az Egyesült Államokban a podcast-hallgatók száma 133% -kal nőtt az elmúlt évtizedben.

PS: Ha kíváncsi lenne, hol szereztük meg a számokat, megtettünk néhány egyszerű matematikát az Edison Research diagramjában megosztott adatokkal!

3. A fogyasztás könnyű.

Emlékszel, hogyan szoktunk beszélgetni asztali számítógépen? Nem? A 90-es gyerekek ezt teszik!

Az internetnek új otthona van, és a zsebében van. Ahogyan a mobil keresések felülmúltak az asztalon a Google-ban, a podcasting ipar hasonló tendenciát látott. 2014-ben a podcasting nagy részét asztali számítógépen fogyasztották. Manapság a podcast 64% -a hallható okostelefonon vagy táblagépen. (Ezért a cikk furcsa bevezetése!)

Mi félelmetesvé teszi a podcastingot

Most, hogy tisztában vagyunk ezeknek a statisztikáknak a nézetével, hadd mondjam el neked, hogy miért a podcasting a hűvös új gyerek a blokkban.

Nagyszerű médialehetőség. Miért? Mert időt takarít meg!

Azt mondanám, hogy a podcasting első számú előnye, hogy megmenti a időnk egész sora. Nézzünk szembe a tényekkel – elfoglalt emberek vagyunk. A podcast-ok gyors információs fogyasztók számára készülnek, akik szeretnének mondani a trendek tetején és követni kedvenc embereiket – útközben.

Nem kell olvasnod!

Ne érts téged, de néhányunk számára (* emeli a kezét *) az olvasás erőfeszítést igényel. Ha azt mondtad nekem, hogy van mód arra, hogy ugyanannyi információt felhasználjak nem miután elolvastam, izgalommal lennék. És pontosan ezt teszi a podcasting! Heck, még a könyvösszefoglalók audio-átiratát is elolvastam!

Könnyű médiafelhasználás.

Meg lehet hallgatni egy podcastot az ingázásról a munkahelyre vagy az edzőterembe vezető úton. Rengeteg csodálatos podcasting alkalmazás található az Android és az iOS számára, amelyek automatikusan letöltik az előfizetett podcast-okat WiFi-n keresztül. Néhányuk kiváló podcast-felfedezéseket és ajánlásokat is kínál az érdeklődése alapján.

Kiváló közeg az emberek eléréséhez.

Azok a tartalom alkotók, akik énekképes és szeretnék a közönséghez elérni a képernyőn megjelenő szöveget, a podcasting egy kiváló csatorna. A podcasting nem mindig jelenti a hangot. Videofelvételeket is készíthet, de legtöbbünk inkább telefonja helyének és mobil adatának megtakarítását részesíti előnyben.

Mindenki ezt csinálja.

És végül, mindenki (és valójában úgy értem) mindenki) közvetlenül a legkelendőbb szerzőktől a hat számjegyű jövedelmező bloggerekig, hangszórókig, befolyásos marketingszakemberekig és digitális kiadókig – felgyorsította podcastingjátékát.

Komoly időt, erőfeszítést és pénzt fektettek a podcastok létrehozására, közzétételére és marketingére közönségük számára. A következők egy csomó lojális előfizetőt jelentenek, akik végül szájról szájra marketingnek és a legmagasabb szintű evangélistaká alakulnak az Ön termékeire.

Ezért, ha 2018 egy olyan év, amikor úgy döntött, hogy vállalja a podcastingot, a kudók. Nehéz, mégis megtérítő utazás lesz. Mivel a WordPress az internetes webhelyek közel 30% -ára hatalmazza fel, alapvető fontosságú, hogy a podcasting beállítása be legyen vezetve a WordPress webhelyére. Ez nem csak a közönség számára keresztreklámozza tartalmát, hanem javítja a keresőmotorok rangsorolását is.

Ezt szem előtt tartva az alábbiakban olvashatjuk a WordPress legfontosabb podcasting szolgáltatásait és beépülő moduljait. Az egyik ilyen podcast plugin vagy szolgáltatás segítségével (és sok kemény munkával) közvetlenül a WordPress webhelyen beállíthatja saját podcast csatornáját..

Hogyan kezdjük el a Podcasting szolgáltatást a WordPress-en

Ahogy látom, két alapvető módja van az indulásnak – ingyenes eszközök és prémium megoldások. Azok számára, akik csak a podcastingkal kezdik el (késõbb remekül megismerkedtünk az „elindulás” tartalommal), ajánlom az ingyenes eszközök használatát. Miután megkaptad, fizetős megoldáshoz léphetsz.

Azok számára, akik ismerik a podcasting üzletet és szeretnének indulni saját utazásukra, a fizetett megoldások jó indulást jelentenek. Mielőtt továbblépnénk a pluginok és szolgáltatások felsorolására, igazítsuk a célokat.

1. célkitűzés – a Podcast tartalom tárolása

Az első cél az, hogy: házigazda a podcast (többnyire audio) fájlok. Ez tárolást igényel és sávszélességet fogyaszt, többek között a kiszolgáló erőforrásaival. A podcast fájlokat ugyanabban a kiszolgálón tárolhatja, ahol a WordPress üzemel. Itt az audio fájlok az alapértelmezett WordPress médiafeltöltőn keresztül tölthetők fel. Számos ingyenes plugin (amint látni fogja lent) támogatja ezt a lehetőséget. A podcast fájlokat online tároló megoldásokban, például az Amazon S3-ban is tárolhatja.

Vegye figyelembe, hogy nem használhat ingyenes tárolási megoldásokat, mint például a Dropbox vagy a Google Drive, mivel ezek általában egy fájl hitelesítéséhez szükségesek a fájl letöltése előtt. Az Amazon S3 ezzel szemben közvetlen hozzáférést biztosít a fájlokhoz, miután konfigurálta a tárolóvödröt.

2. cél – Podcast lejátszó

Podcastra van szükségünk játékos amely elegáns felületen jeleníti meg a podcast fájlokat, és nyomon követi a fájlok lejátszásának vagy letöltésének hányszor.

A megoldások egyszerűek:

 • Prémium podcast hosting megoldások a WordPress számára vigyázzon a podcastok tárolására és megjelenítésére a WordPress webhelyén. Havonta (vagy évente) díjat fizet a szolgáltatásért, és a kiszolgáló erőforrásai nem merülnek fel a végén.
 • Ingyenes Podcasting plugins a WordPress számára egyszerűen csak megjelenítheti (és akár nyomon is követheti) a podcast audio műsorszámát egy elegáns lejátszóval a WordPress webhelyén. A podcast audio fájlok tárolása a te felelőssége.
 • Prémium podcasting pluginok a WordPress számára alapvetően az ingyenes bővítmények szolgáltatásban gazdag verziói, amelyek a különféle forrásokból származó podcast audio fájlokat jelenítik meg. Ismét a hangfájlok tárolása a te felelőssége.

Az alábbiakban egy keveréket találunk a podcast-bővítményekről és más lehetőségekről, amelyeket a saját műsorának házigazdaként kell kezelnie. Különféle árpontokat fedtünk fel különféle funkciókkal, hogy felvegyük azt a véleményünket, amely a legmegfelelőbb lehetőség a saját podcastjának a WordPress-hez való tárolására..

1. Alapértelmezett WordPress audio formátum és lejátszási lista rövid kódja

Alapértelmezett WordPress audio formátum és lejátszási lista rövid kódja

Alapértelmezés szerint a WordPress támogatja az audio fájlokat és a lejátszási listákat. Technikailag nincs szükség további beépülő modulokra vagy szolgáltatásokra a saját podcastja tárolásához. Csak annyit kell tennie, hogy feltölti audio fájljait (mp3, ogg, wma, m4a, wav) a médiakönyvtárba.

A podcast-ok weboldalához történő hozzáadásához, az üzenet létrehozásakor használja a „Média hozzáadása” gombot audio rövid kód az egyes podcastok beillesztése egy bejegyzésbe:


Vagy használja a lejátszási lista rövid kódja az összes podcast audiofájl listájának hozzáadása:

[lejátszási lista]

Csak tudd, hogy ezek alapértelmezett stílusúak (alapértelmezett vagy sötét lejátszóval), ami elég alapvető, hacsak a WordPress témája nem tartalmaz egyéni beállításokat (például egy szűk zenei WordPress témákat)..

Árazás: Ingyenes – ez egy alapértelmezett WordPress funkció, és bármilyen témának működnie kell.

2. A Buzzsprout Podcasting

Buzzsprout Podcasting

A Buzzsprout egy egyszerű podcasting platformot biztosít, amelyen podcast platformokat (például iTunes), közösségi médiát vagy a WordPress webhelyet feltöltve töltheti fel, rendezheti és reklámozhatja azokat. Részletes statisztikákat nyújt a podcast-epizódokról, például a lejátszások számáról, az átlagos lejátszási időről és a hallgatók demográfiai információiról..

Az Buzzsprout Podcasting A WordPress bővítmény a podcast tartalmát egy HTML5 audiolejátszóban játssza le. A bővítmény letölti a legújabb epizódokat, és lejátszási listában jeleníti meg azokat. Egyszerűen használja a rövid kódot a podcast tartalmának megjelenítéséhez bármilyen üzenetben vagy oldalon.

Árazás: Az ingyenes terv lehetővé teszi havi 2 órás tartalom feltöltését, és a fájlok 90 napig tárolódnak. A tervek havonta 12 USD-tól kezdődnek, amely lehetővé teszi, hogy havonta legfeljebb 3 órás tartalmat töltsön fel, 250 GB átutalással.

3. PowerPress Podcasting a Blubrry által

PowerPress Podcasting plugin, Blubrry készítette

A Blubrry két szolgáltatást kínál – az egyik ingyenes plugin, a másik pedig egy hosting szolgáltatás. A Blubrry PowerPress WordPress bővítménynek olyan egyedi tulajdonságai vannak, mint például egy előfizetési gomb megjelenítése, az integrált HTML5 lejátszó és a podcastinghoz rendelt egyedi taxonómia. Van egy rövid kód is, amely felsorolja az összes podcast epizódját egy oldalon vagy bejegyzésben.

A podcast fájlok tárolásán kívül a Blubrry olyan további funkciókat is kínál, mint például a podcast SEO, amely lényegében lehetővé teszi, hogy minden epizódhoz (vagy műsorszámhoz) több leírást adjunk, hogy javítsuk a csatorna felfedezését az iTunesban és a Google Play Zenében. Ezenkívül podcast-tartalmat importálhat a SoundCloud, Libsyn, Podbean, Squarespace vagy más podcast RSS-hírcsatornákból..

Árazás: A tervek havi 12 USD-tól indulnak, havonta 100 MB tárhelyen. Érdekes, hogy ha 3 hónapra feliratkozik a szolgáltatásra, akkor összesen 300 MB tárhely lenne. Minden terv korlátlan sávszélességgel érkezik. És ha segítségre van szüksége az induláshoz, akkor nézd meg a PowerPress gyors üzembe helyezési útmutatóját.

4. Komolyan egyszerű Podcasting

Komolyan egyszerű Podcasting

A Seriously Simple Podcasting egy sokoldalú megoldás a WordPress podcasting igényeire. Csak annyit kell aggódnia, hogy a fájljait tárolja, amelyeket az indulók számára a WordPress szerverén média fájlokként tárolhat.

A podcast fájlokat az alapértelmezett WordPress lejátszóval játssza le. A beépülő modul egy csomó hasznos funkcióval rendelkezik, például:

 • podcast postai típus és Sorozat taxonómia a podcast fájlok kezelésére
 • Képesség több podcast fogadására ugyanazon a webhelyen, különböző kategóriák használatával. (Minden podcast megkapja a saját egyedi RSS linkjét)
 • Nagyon testreszabható lehetőségek, amelyek megkönnyítik az olyan könyvtárakba történő benyújtást, mint az iTunes, a Google Play és a Stitcher.
 • Rengeteg hűvös kiegészítő, mint ilyen, a Podtrac integráció a funkcionalitás fokozása érdekében.

A Komolyan Egyszerű Podcasting támogatja az audio és a video podcastingot is, és tartalmaz egy a ingyenes statisztika kiegészítő a podcast alapvető tartalmának megjelenítéséhez.

Árazás: A komolyan egyszerű Podcasting ingyenesen elérhető, bár frissítheti a korlátlan tárhelyet, az 1-kattintásos importálást, a statisztikákat és még sok minden mást..

5. WavePlayer audiolejátszó

WavePlayer audiolejátszó

Információ és letöltésView a Demo

A WordPress és az intuitív WavePlayer plugin segítségével gazdagítsa a saját podcastját. Alapértelmezés szerint egyszerűen feltölthet audio fájlokat a WordPressbe, mivel ez nem teszi lehetővé a lejátszási lista létrehozását és vonzó megjelenítését. Ehelyett a WavePlayer segítségével létrehozhat egy stílusos lejátszási listát, amely érzékeny, modern, integrálva van a Media Manager és akár a WooCommerce használatával..

Ezzel a bővítménnyel:

 • Készítsen testreszabható és reagáló lejátszási listát
 • Az audiofájl hullámformáinak megjelenítése lejátszás közben
 • Válasszon a 4 méretbeállítás közül az oldalához való illesztés érdekében
 • Könnyen hozzáadhat zeneszámokat / podcastokat a WordPress Media Manager segítségével
 • Eladjon prémium pályákat a WooCommerce-val

Árazás: A WavePlayer ára 26 USD egy helyszíni licencért, amely 6 hónapos támogatást és frissítéseket tartalmaz.

6. Podlove Podcast Publisher

Podlove Podcast Publisher

A Podlove Podcast Publisher egy újabb nagyszerű ingyenes podcast plugin a WordPress számára, fejlett elemzés támogatásával.

Új podcast-bejegyzéseket hozhat létre az „Epizódok” kategóriában. A Podlove további mérfölddel jár ahhoz, hogy hozzáadjon egy testreszabható sablonmotort, amelyet a lejátszó testreszabásához használ a témához. A plugin tartalmaz egy weblejátszót is, és könnyedén kezelheti és bemutathatja a podcast összes közreműködőjét.

Az elemzést illetően nyomon követheti:

 • Kövesse nyomon a letöltések számát
 • A podcast-ügyfelek hallgatták a tartalmat
 • Népszerű hétköznapok
 • Töltse le a forrást

A plugin másik USP-je az egykattintásos előfizetési gomb, amelyre kattintva közvetlenül elindítja az ügyfél alapértelmezett podcast-lejátszóját. Itt van a jó hír – e bejegyzés elején láttuk, hogy a podcast tartalom 64% -át mobiltelefonról fogyasztják. Ezért egy jól megtervezett weboldallal és a tiszta „Feliratkozás” CTA-val folyamatosan növelheti podcastjának hallgatói körét.

Árazás: A Podlove egy teljesen ingyenes plugin.

7. Intelligens podcast-lejátszó

Intelligens Podcast Player

Az online vállalkozó és a podcasting veterán Pat Flynn készítette, a Smart Podcast Player egy elegánsan kialakított webes alapú podcast-lejátszó, amelyet a lehető legjobb podcast hallgatási élmény a hallgatóknak.

Az web-lejátszó beilleszthető egy üzenetbe / oldalba egy rövid kód segítségével. Maga a lejátszó nagyon testreszabható, beleértve a világos vagy sötét témákat és az egyedi színeket. A hallgatók szabályozhatják a lejátszás sebességét, görgethetnek az időbélyegzőkkel, rendezhetik a lejátszási listákat, és letölthetnek egyes fájlokat a weblejátszóról.

Árazás: A Smart Podcast Player egyszemélyes licencének költsége havi 8 dollár, havonta 12 dollár, havi számlázással jár, és automatikus frissítésekkel jár.

8. SimplePodcastPress

SimplePodcastPress

Az SimplePodcastPress egy prémium podcast-lejátszó a WordPress számára, számos hasznos funkcióval, például kattintható időbélyegekkel és podcast lejátszási listákkal..

A testreszabható lejátszón kívül a bővítmény előfizetési gombokat, e-mail engedélyezési mezőket, podcast átiratokat, automatikus kiadókat, automatikus URL-rövidítőket és a Tweet-képes kódrészleteket tartalmaz. Ezeket a lehetőségeket felveheti a podcast oldalára, hogy növelje előfizetői számát és letölthesse a számot.

Árazás: Az egységes licenc 67 dollárba kerül, és egy éves támogatással és frissítésekkel jár.

9. Libsyn Podcast tárhely

Libsyn Podcast tárhely

A Libsyn egy neves podcast-tárhely-megoldás, amelyet a következők számára terveztek komoly digitális kiadók. Mindent tartalmaz, kezdve az egyszerű eszközöktől, például a HTML5 lejátszótól, az RSS-hírcsatornáktól a teljes körű „egyedi alkalmazás-az Ön podcastjához” megoldásig.

Árazás: Az alaptervek 5 USD-tól kezdődnek, 50 MB havi tárhellyel. Ajánljuk a Libsyn-t olyan embereknek, akik dedikált podcast-tárhely-megoldást keresnek.

10. WordPress.com (prémium csomagok)

WordPress.com (prémium csomagok)

Meglepődött? Tehát én voltam, amikor rájöttem, hogy a WordPress.com rendelkezik beépített támogatás a podcastinghoz. Először létrehoz egy „Podcastok” vagy hasonló kategóriát, felküldi a hangfájlokat egy új üzenetbe, hozzárendeli a Podcast kategóriához, és máris jó vagy. A podcast RSS-hírcsatornában lesz elérhető podcastok kategória.

Ezenkívül ugyanazzal a kategóriájú hírcsatorna URL-jével elküldheti podcastját az iTunes-hoz. Példánkban a kategória lenne podcastok. Mielőtt ezt megtenné, konfigurálnia kell a csatornainformációkat a Média beállításaiban, beállítania kell a grafikát, hogy javítsa az iTunes áruházban való felfedezésének esélyét..

Árazás: A Podcasting szolgáltatás elérhető a Személyes vagy magasabb WordPress.com fizetős csomagokban. 4 havonta kezdődik (évente számlázva), és 6 GB tárolóval rendelkezik, korlátlan sávszélességgel.

Jegyzet: A WordPress telepítésétől eltérően nem telepítheti a WordPress bővítményeket, ha webhelye a WordPress.com webhelyen található. Ha elkezdi a WordPress alkalmazását, javasoljuk a saját WordPress-beállítás használatát.

A legjobb podcast plugins és megoldások csomagolása

Tudja, mi az első számú dolog, amely meghatározhatja a podcast sikerét? Nem a kick-ass tartalmat hozza létre, nem egy gyönyörűen megtervezett webhely, és nem a saját domain befolyásolóit kérdezi meg. Az egyetlen legfontosabb tényező a elkötelezettség.

Ha gyorsan szeretne pénzt keresni a podcastingból, gondoljon újra. A podcasting a közönség összekapcsolásáról és bevonásáról szól hang, nem szavak. Ha igazán törődik azzal, hogy hangját hallja, a podcasting nagyon releváns csatorna lehet Ön számára. Készen állsz az induláshoz? Nézd meg ezt Lifehacker cikk a podcasting megkezdésének gyors útmutatója.

Podcaster vagy? Indulni akarsz? Mit akar elérni a podcastingból? Kimaradtunk az egyik kedvenc podcast-bővítményről vagy -szolgáltatásról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map