A legjobb lusta terhelésű plug-inek a WordPres számára

A képek, az infographics és a divatos effektusok kiváló segédeszközök a weboldal bármilyen tartalmának népszerűsítésére. Biztonsági figyelmeztetés-megfogók, és egy keretben közvetítik a tartalom lényegét. Nem csoda, hogy a képekre támaszkodva figyeljük meg az olvasót, és javítottuk a felhasználók elkötelezettségét az interneten.


A fordított oldalról a képek gyakran vesznek időbe a weblap betöltését. És ha lassú a kapcsolat, akkor úgy tűnik, hogy a töltés örökké tart. Ez nagy kikapcsolást jelenthet azoknak a felhasználóknak, akik valószínűleg elmozdulnak az oldalról.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Hogyan tehetjük gyorsabbá a nehéz nehéz képeket tartalmazó képeket??

Miért van idő a képek betöltése? Nos, így tudjuk magyarázni – egy weboldal sok elemből áll – szövegből, képekből, médiából, forgatókönyvből és egyebekből. Annak érdekében, hogy az egyes elemek betöltődjenek, a böngésző kérést küld a weboldalnak (HTTP kérésnek hívják). Az elemek nagy része, különösen a képek, bájt nehéz, és időbe telik a betöltéshez. Általában az összes elem megkísérel betölteni egyszerre, és ez késlelteti a teljes weboldal betöltését.

A logikus dolog az, hogy a gyors betöltésű tartalom először megjelenik a böngészőben, és felhívja a figyelmet a nézőre. Ugyanakkor késleltesse az adatok nehéz képeinek betöltését. Ez a megközelítés valószínűleg ráveszi a felhasználókat arra, hogy várjanak, mivel a képernyőn van valami, ami felhívja a figyelmüket.

Mi a Lazy Loading?

A lusta betöltési technikával késleltethetjük a képeket – először csak a szöveget vagy a kiválasztott tartalmat töltsük be, és hagyjuk, hogy a képek vagy a lassan betöltött elemek késlekedjenek. A képek betöltése szakaszosan történik, így javul a weboldal első byte-jának elkészítéséhez szükséges idő. Ahogy a felhasználó görgeti le a képeket, egyenként letölti. Következésképpen a kiszolgálóra egyszerre elérő HTTP kérések száma csökken.

A képeket helyőrzőbe helyezik, hogy később betöltsék őket. Amint a képek elérik a megtekintési területet, letölteni őket a szerverről. Ezek megjelennek a képernyőn, amikor a „hajtás feletti” területre mozognak. Végtelen görgetés esetén az ajax-t több tölti fel, amikor a felhasználó eléri a képernyő alját.

Hogy segíthet a lusta betöltés?

A lusta rakodás csökkenti a betöltési időket. A gyorsabb weboldal hasznos a felhasználói élmény és a keresőmotorok számára. Ezenkívül csökkenti a szerver sávszélességét azáltal, hogy csak a képeket tölti be, amikor valóban szükségük van rájuk. Ez megtakarítja a sávszélességet, mind a szerver, mind a felhasználó végén. A lusta betöltést a kiválasztott oldalakra vagy az egész webhelyre alkalmazhatja.

A lusta betöltés egyik hátránya, hogy a hajtás után jött tartalom nem található a keresőmotorokban. A keresőmotorok nem ismeri fel a végtelen görgetési tartalmat. Ennek a hátránynak legalább részben történő kiküszöböléséhez URL-eket kell szerkesztenünk, hogy azokat a keresőmotorok feldolgozhassák. Ez a helyőrzőket láthatóvá teszi a keresőmotorok számára, amíg a kép betöltődik.

Számos olyan plugin található, amelyek lustán töltődhetnek be, hogy működjenek a WordPress webhelyén. Nézzük meg néhány népszerű bővítményt,

BJ Lazy Load

Az összes vagy bármelyik hozzászólási kép, miniatűrök, grafikus képek és tartalmi iframe-k helyettesítéséhez helyőrzővel cserélje ki a BJ Lazy Load. Ez helyettesítheti az iframe-kereteket is, és ez azt jelenti, hogy lustaként töltheti be a beágyazott videókat a YouTube-ról és a Vimeo-ról. Szöveges kütyükre is működik. Egy egyszerű szűrő használatával késleltethetők a témában lévő képek és iframe-ek.

bj-lusta terhelés

Ahhoz, hogy a plugin működjön webhelyén, egyszerűen töltse le, telepítse és aktiválja. Ezután meglátogathatja a beállításokat, és kitalálhatja, hogy mely elemeket kell késleltetni betöltése közben. Adja hozzá saját helyőrző képe, ha szeretné.

Ez a plugin a JavaScriptet használja. Ennek eredményeként egy JavaScript nélküli látogató későbbi betöltés nélkül látja az eredeti elemeket.

Lazy Load

Általánosan használt plugin lusta betöltés hozzáadására a WordPress webhelyekre, Lazy Load egy egyszerű telepítés és aktiválás beépülő modul. Kipróbálhatja magabiztosan, tudva, hogy az Automattic WordPress.com VIP csapata, a TechCrunch 2011 Redesign csapat és Jake Goldman (10up LLC) kódkeverékével fejlesztette ki..

lusta terhelés

Ezenkívül az aktiválás után semmit sem kell tennie. Ha azonban módosítani szeretne, a php fájl szerkesztésével megteheti. A szerzők néhány hasznos kódrészletet tartalmaztak, amelyekre utalhat a helyőrző kép megváltoztatásához, a témához tartozó képek lusta betöltéséhez vagy az összes kép lusta betöltéséhez a kimeneti pufferolással.

Ajax Több betöltése – Végtelen görgetés

Ajax Több betöltése alkalmas késleltetett betöltésre a hosszú gördítéssel megtekintett hosszú weboldalakon. Használja lusta hozzászólások betöltésekor, egyéni hozzászólástípusoknál, egyetlen üzenetnél, oldalaknál és megjegyzéseknél.

ajax-load-nagyobb

Ezenkívül a Shortcode Builder segítségével egyéni WordPress lekérdezéseket is készíthet. Adja hozzá a létrehozott rövid kódot a tartalomszerkesztőn keresztül kiválasztott oldalakhoz, vagy közvetlenül a sablonfájlokhoz. Tekintse meg az oldalt a felületről, és ellenőrizze az Ajax Load More tartalom betöltését a görgetés közben is.

Ráadásul az Ajax Load More jól működik a WooCommerce-rel és az Easy Digital Downloads-rel, így hosszú termékoldalakra alkalmas.

Videók lusta terhelése

Ha olyan webhelyet működtet, amelyen számos beágyazott videó van, ez az Ön számára. Videók lusta terhelése helyettesíti a beágyazott videókat kattintható képeken. A webhely nem tölt be videókat, amint a látogató felhívja az oldalt. A videókat csak akkor töltik be, amikor a képre kattintanak.

lusta terhelés-for-videók

A plugin megvizsgálja a beágyazott videókat, és az összes külső fájlt statikus képpel és lejátszási gombbal váltja fel. A videókat csak akkor töltik be, amikor a látogató rákattint a gombra. Ez valódi hatást gyakorolhat az oldal betöltési sebességére, különösen, ha sok videó található rajta. És a felhasználó számára zökkenőmentes élmény.

a3 lusta terhelés

Mivel a webhelyeket egyre inkább a kézi eszközökön tekintik meg, optimalizálni kell őket a mobil élmény érdekében. a3 lusta terhelés célja, hogy javítsa a mobiltelefonok webhelysebességét a kiválasztott oldal elemek betöltésének késleltetésével. Az elemek az admin beállításokban választhatók ki.

a3-lusta terhelés

A plugin támogatást nyújt a tartalom vagy a kütyü bárhol elhelyezett iframe-kereteiben. A WordPress beágyazott média, a Facebook, mint a profilokkal ellátott dobozok, a Tetszik gombok, az Ajánlás gombok, a Google+ profilok, a Google Maps és más hasonló médiatartalmak mindegyike kiválasztható laza betöltéshez.

Ezenkívül nincs összecsapás a gyorsított mobil oldalakkal (AMP) – a lusta terhelést nem alkalmazzák a / amp végpontig. Csak akkor, ha a böngésző URL-t nem használ / amp ez a lusta rakomány jön játékba.

WP YouTube Lyte

Ha webhelye erősen felhívja a figyelmet a YouTube-ra, WP YouTube Lyte hasznos lehet neked. Beilleszt egy „Lite YouTube Embed” -et, amelyek hasonlóak a YouTube beágyazásokhoz. De a videókat csak akkor kell felhívni, ha rákattintanak.

wp-youtube-Lyte

Annak érdekében, hogy ez a bővítmény működjön az Ön webhelyén, regisztrálnia kell a YouTube-ot új jelentkezőként. A plugin az egyes videók YouTube API-ját használja a YouTube-lerakatból való letöltéshez. Ahhoz, hogy ezt az API-t felhasználhassa webhelyén, engedélyeznie kell a YouTube által Önnek biztosított API-kulcsot. Kitölteni kell a YouTube-tól kapott szerverkulcsot.

Miután engedélyezte a YouTube API-kulcsokat, módosítsa a beállításokat, hogy a lejátszó méretei és pozíciója megfeleljen az Ön igényeinek.

Oldal betöltése betöltése képernyővel

Val vel Oldal betöltése betöltése képernyővel, a felhasználóknak lehet egy ötletük arra, hogy várnak-e az oldal betöltése előtt. A plugin egy képernyőt jelenít meg, amelyen látható a betöltési folyamat előrehaladtának százalékos aránya.

loading-page-with-loading képernyőn

Válassza ki, hogy az előrehaladást csak a kezdőlapon vagy az összes oldalon megjelenítse. Az ingyenes verzió esetén csak a folyamatjelző sávot használják a megjelenítéshez. További lehetőségek eléréséhez frissítenie kell a következőre: a prémium verzió. Ezenkívül a prémium verzió lusta betöltettel alkalmazza a képeket.

Még néhány plugin,

 • A Több betöltése hasznos funkció a hosszú termékoldalakon. Ezek általában a WooCommerce webhelyeken találhatók. WooCommerce Végtelen görgetés és Ajax Pagination átalakítja az alapértelmezett terméklehívást végtelen tekercselésre vagy Ajax oldalra. A felhasználó számára ez azt jelenti, hogy nem kell többször kattintaniuk a „Következő oldal” gombra. Amikor a felhasználó eléri az oldal alját, a következő termékkészlet automatikusan bekerül és betöltődik. Különböző lapozási lehetőségek állnak rendelkezésre a mobil eszközökhöz.
 •  Több termék betöltése a WooCommerce számára hozzáadható további termékek betöltése a következő oldalról az Ajax segítségével, végtelen görgetéssel vagy a Több betöltése gomb segítségével. Animációs effektusokhoz és testreszabáshoz, egy profi verzió elérhető.
 • Képek Lazyload és Diavetítés – Ezzel a bővítménnyel választhat, hogy bármilyen képhez hozzáad-e egy lightbox effektus vagy egyéni galéria effektus, valamint késleltetheti a betöltést. Három effektet tartalmaz, és hozzáadhatja sajátját is.
 • Rakéta lusta terhelés – Rendkívül könnyű (kevesebb, mint 2 kb). Egy kis darab Javascript-et fecskendez be a webhely fejlécébe, amely miniatűrökön, minden üzenetben lévő képen, widget szövegében vagy avatarokon működik. Az egész weboldalon késlelteti a képeket anélkül, hogy bármilyen JavaScript könyvtárat, például a jQuery-t használna.
 • Őrült lusta – Ugyanazt a munkát végzi, miközben könnyű, könnyen telepíthető és használható, és nincs szükség beállításra. Bármely képet kizárhat, ha egyszerűen hozzáad egy attribútumot a képhez.
 • Lazy Load XT – Egy gyors plugin, amely képeket, kereteket, YouTube-videókat és Vimeo képeket használ. Teljes mértékben testreszabható.

Sok csúszkának tetszik Royal Slider és WP elektromos körhinta a képek betöltésekor a lusta terhelés elvét is beépíti. Eseményfoglalás Pro támogatja a lusta betöltési naptárat.

Összefoglalva

A lusta betöltés hatékony módja a webhely sebességének javításának, különösen a sok képet és videót sportoló webhelyeken. Számos más módszer is létezik, például a kép optimalizálása és a gyorsítótárazás, amelyek szintén hozzájárulhatnak a webhely sebességének javításához. Válassza ki a webhelyéhez megfelelő beépülő modult, és optimalizálja a teljesítményt, hogy ez a felhasználó számára jobb élmény legyen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map