A legjobb LMS WordPress plugins a tanfolyam létrehozásához 2020

A legjobb LMS WordPress plugins a tanfolyam készítéséhez

Az Internet remek hely a készségek és ismeretek felvételére. Közvetlenül otthoni tanulmánytáblájáról felfedezheti az internetet kurzusokra, feliratkozhat rájuk, dolgozhat az órákon, és befejezési igazolást adhat önéletrajzához (mint például ezek a fantasztikus WordPress tanfolyamok kezdőknek). Rengeteg egyszerű LMS WordPress beépülő modul és lehetőség van, amelyek segítségével webhelyét teljes tanulási irányítási rendszerré alakíthatja.


Egyszerűen fogalmazva: sok ember több mint hajlandó fizetni jó pénzt egy online tanfolyamért az általuk választott témában. Ennek az igénynek a kielégítése érdekében számos intézmény és magánszemély oktatási weboldalakon keresztül fordul hozzájuk. Ezek a webhelyek teljes körű szolgáltatásokat vállalnak, a kurzus tartalmának felépítésétől és a hallgatók felvételétől kezdve a vizsga lefolytatásáig és a kurzus befejező tanúsítványok odaítéléséig..

És ezen weboldalak tervezési és funkcionális igényeinek kielégítése érdekében a piacon elérhetőek az online oktatási platformra támaszkodó minőségi témák és bővítmények..

A WordPress alapú tanuláskezelő rendszer (LMS) felépítését többféleképpen végezheti el – kódolási készségeit tesztelheti egy önálló hostolt WordPress telepítésen, vagy elfogadhatja a sok kész prémium téma egyikét, amely segít Önnek . Ha csak tanfolyamokat kíván ajánlani, adjon hozzá egy plugint, amely korlátozza a felhasználók hozzáférését a tartalomhoz.

Ezen felül vannak speciális LMS WordPress plugins, amelyeket az online tanfolyamokat kínáló webhelyek igényelnek. Segítik a kurzusok kezelésében, népszerűsítésében, és pénzt keresnek tőlük díjakban és hirdetésekben. Többet nem várva, itt van néhány a legfontosabb opció, amelyek véleményünk szerint a piac legjobb LMS WordPress bővítményei közé tartoznak.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. MasterStudy LMS Free WordPress bővítmény

MasterStudy LMS Ingyenes WordPress bővítmény

A MasterStudy egy teljes funkcionalitású online tanfolyam és LMS WordPress plugin. Ez az egyszerűen használható plugin megkönnyíti a kurzuskezelést a beépített videók, vetélkedők, fizetett tagság, értékelések, kívánságlisták és még sok más révén.

A tanfolyam felépítése során az oktatók számos lehetőséget kínálnak a tanterv elkészítésére (tanórákkal és a kurzus befejezési tanúsítvánnyal), a GYIK-információk és az alapvető kurzusinformációk (időtartam, előadások, videó órák, felhasználói szint stb.) Hozzáadásával. A mellékelt MasterStudy üzenőfal nagyszerű lehetőséget kínál a tanárok és a diákok közötti kommunikációra. A fejlett valós idejű Q&A és kvíz funkciók megkönnyítik a hallgatók számára a „digitális” kéz emelését, valamint a kurzusok oktatói számára az időzített tesztek felvételét. Plusz a PayPal és a Stripe integráció megkönnyíti a kurzus bevételszerzését.

A legjobb az egészben, miközben a MasterStudy-nak a legnépszerűbb WordPress-témákkal kell működnie, van egy MasterStudy Education & LMS WordPress-téma, amelyet kifejezetten ennek a hatalmas tanfolyam-bővítménynek a kezelésére tervezték. A téma tartalmaz világos és sötét bőrt, offline tanfolyamok lehetőségeit, különféle tantermi stílusokat, felhasználói profiloldalakat, drag and drop oldalkészítőt, fordítási támogatást és még sok más. Tehát, ha fontolóra veszi az ingyenes MasterStudy LMS WordPress bővítményt, feltétlenül nézd meg a témát is.

2. Tutor Teljes LMS a WordPresshez

Oktató Komplett LMS megoldás a WordPresshez

A Tutor LMS egy freemium bővítmény, amely tele van online tanfolyamok funkcióival. Kezdetben korlátlan kurzusokat hozhat létre a könnyen használható tanfolyam-készítővel. Használja a drag and drop építőt, hogy felvegyen órákat, rendeljen tanfolyam-tartalmat, anyagokat, állítsa be az időtartamot, adjon hozzá nehézségi szintet, stb. A plugin is kínál Gutenberg blokkok, videó támogatás (natív, Youtube és Vimeo), közlemények, tanfolyamok értékelése / áttekintés és korlátlan számú oktató. Tehát könnyű különféle szakértők által kínált tanfolyamokat ajánlani. Még egy kvízkészítő teszt hallgató is van tudás egész tanfolyamon!

Mi több, az oktató magában foglalja az előlapi hallgatói műszerfalakat, a tanári profilokat és a paneleket, a beépített stílusbeállítási lehetőségeket, az egyéni tanfolyam-modult, valamint a WooCommerce és az EDD kompatibilitást. És ennyi csak az ingyenes verzióban! Frissítheti a Tutor LMS Pro a haladó kvízbeállítások tervezése (illesztés, képmegfelelés vagy válaszok, megrendelés, rövid válasz), egy előlap tanfolyam-készítője, a kurzus előfeltételei, a megbízás benyújtása, osztályozás, jelentések és tanfolyam-tanúsítványsablonok. A Pro egy hasznos e-mail értesítési rendszert és tartalmi csöpögést is tartalmaz a hallgatók nyomon követése érdekében, valamint támogatást nyújt a WooCommerce előfizetésekhez és a fizetett tagsághoz Pro (de ezek csak a funkciók az írás idején – ellenőrizze a ütemterv hogy mi jön). Ha bármilyen segítségre van szüksége, a Pro tartalmaz egyéves frissítést, prioritási támogatást és még telepítési szolgáltatást is.

3. WP tanfolyam-elhúzás és -dobás WordPress tanfolyam-készítő

WP tanfolyam-áthúzás és -dobás WordPress tanfolyam-készítő

A WP Courseware a drag and drop funkciót használja a tanfolyamok felépítéséhez és megszervezéséhez a hallgatók és az oktatók számára ismert formátumban. A leckék vagy egységek létrehozása is könnyű – egyszerűen hozzon létre bejegyzéseket vagy oldalakat a WordPress-ben a szokásos módon, és tegye közzé őket. Ha szeretné, rendezze az órákat modulokba és kurzusokba, majd kerekítse azokat több kvíz formátummal, amelyek tesztelik a hallgatók megértését az órákról. Nemcsak hogy a tartalom kiadását dátum vagy időintervallum alapján is időzítheti, a csepegtető funkció segítségével. És tudatja a hallgatókat, hogyan viselkedtek egy osztálykönyv használatával.

A testreszabható e-mail sablonok segítségével továbbíthatja osztályzatok és eredmények e-mailben. Ezen felül egyedi, letölthető és személyre szabott bizonyítványokat is létrehozhat a sikeres hallgatók számára. Ne hagyja ki, hogy hozzáférést enged az oktatóknak a tartalom szerkesztéséhez, valamint a kurzusok és a hallgatók kezeléséhez.

A hallgatók beiratkozása manuális vagy automatikus lehet. Nemcsak, hogy a kurzusokra csak az előfeltételek teljesítése után engedélyezheti a hozzáférést. A WP tanfolyam kompatibilis a normál WordPress témákkal. Biztosítják az illetéktelen hozzáférés elleni védelmet, mivel a tagsági bővítmények támogatják (MemberPress, OptimizePress). Ezenkívül a népszerű e-kereskedelem bővítmények (WooCommerce, Easy Digital Downloads) támogatása segíti a tanfolyamok online értékesítését.

4. Sensei WordPress Learning Management System

Sensei WordPress Learning Management System

A Sensei-vel való kurzusokhoz tartalom létrehozása ugyanolyan egyszerű, mint egy oldal vagy üzenet létrehozása a WordPress-ben. A WooCommerce által kifejlesztett ez a tanuláskezelő rendszer zökkenőmentesen integrálódik e-kereskedelem beépülő moduljával. Ha a tanfolyamokat egy megvásárolt termékhez kapcsolja, elősegítheti a tanfolyamot egy nagyon releváns közönség számára. Ezért egy hímzőkészlet vásárlója valószínűleg ajánlatot fog kapni hímzésre.

Sensei WordPress LMS tanfolyam

A beépülő modul a megszokott WordPress felhasználói regisztrációs funkciókat használja a tanfolyamra való feliratkozáshoz. Az előfeltételeket meg lehet határozni minden tanfolyamhoz, valamint minden órához. Készítsen kérdő bankokat, és használja őket véletlenszerű vetélkedők felállításához. A plugin tartalmaz egy elemző eszközt, amely nyomon követi az egyes hallgatók vagy kurzusok előrehaladását.

A Sensei jól működik a legtöbb szokásos WordPress témával, bár a fejlesztők olyan témákat javasolnak, amelyek integrált támogatást nyújtanak a Sensei számára. A beépítendő funkcióktól függően számos bővítményt adhat hozzá a bővítményhez. Legtöbbjük ingyenes, de a takarmánytartalom csepegtetéséhez és az eredmények kitüntetéseinek odaítéléséhez külön bővítményeket kell vásárolnia.

5. LearnDash WordPress Learning Management System

LearnDash WordPress Learning Management System

A LearnDash egy komplett tanulásmenedzsment rendszer, amely megvalósítja a Konzervdoboz (tapasztalat) API-t a felhasználói tanulási tevékenységek rögzítéséhez és tárolásához. A Tin Can API egy e-learning szoftver specifikáció, amely nyomon követi és rögzíti az összes tanulási tapasztalatot. Adatokat gyűjt olyan tapasztalatokról, mint a mobil tanulás, szimulációk, valós tevékenységek, tapasztalati tanulás, társadalmi tanulás, offline tanulás és együttműködési tanulás. Ezek az adatok betekintést nyújtanak a felhasználók tanulási tevékenységeibe. Nevezetesen elősegíti az informális és személyre szabott tanulást, ahol az egyéni teljesítményt az oktatók vagy az intézet munkatársai követik a háttérből..

A LearnDash funkciócsomagban van, és jól integrálódik a WordPress-hez, hogy megkönnyítse a tartalom közzétételét és a weboldal pénzbevételét. A kurzusok több rétegre bonthatók az egyszerű bemutatás érdekében. Csepegtesse a takarmány-tartalmat az ütemezés szerint, és egy meghatározott idő elteltével tiltsa le a hozzáférést. Használjon bármilyen médiaelemet, például audio, video, képeket, Google Docs, Articulate vagy Adobe Captivate fájlokat. Készítsen vetélkedőket egyszerű kérdőív formátumban, vagy válasszon a plugin által kínált 8 előre megtervezett kvíztípus közül.

Az órás időzítők megmutatják, mennyi időt tölthet egy hallgató egy órára, a feladatkezelők pedig kommentálhatják a benyújtott feladatokat. A felhasználók profilokat készíthetnek az előtérről, és a beiratkozott felhasználók csatlakozhatnak a magán- vagy nyilvános kurzus-specifikus fórumokhoz.

A fejlesztők a gazdag ipari tapasztalatokra támaszkodtak e plugin fejlesztésében, és számos neves egyetem számít a felhasználók körében. A plugin multisite engedélyezve van, és bármilyen témával működik. Számos ingyenes és prémium bővítmény érhető el a továbbfejlesztett szolgáltatásokhoz. Ezeket a kiterjesztéseket a közösség visszajelzéseire válaszul fejlesztették ki. Ezen felül kompatibilis témák százai vannak (például: eLumine vagy egyetem), amelyek extra funkciókat és stílusbeállítási lehetőségeket kínálnak.

6. LearnPress WordPress LMS bővítmény

LearnPress WordPress LMS bővítmény

A LearnPress központi bővítmény ingyenes és könnyű. Ha van olyan funkciója, amelyre szüksége van a webhelyén, keresse meg azt az ingyenes és fizetett kiegészítők között. Egyes funkciók hozzájárulnak a weboldal jobb bevételéhez.

A felhasználói felület segít a kurzus felépítésében, szerkesztésében és fenntartásában. Itt számos beállítást beállíthat, például a tanfolyam időtartamát, a szükséges átadási pontokat, a kísérletek számát és a vetélkedők elvégzését, mielőtt a következő szintre lép. Lehetőség van tanfolyamok exportálására más olyan webhelyekre is, amelyek a LearnPress alkalmazást használják. A BuddyPress támogatással a hallgatók csoportokat alakíthatnak a problémák megvitatására és az ismeretek megosztására.

learnpress

A plugin sok nyelvre lefordítva, támogatja a többoldalú hálózatokat, valamint a PayPal, Stripe és WooCommerce fizetési módszereket. Bár a LearnPress alkalmazható bármilyen szokásos WordPress-témával, a szerzők határozottan javasolják, hogy azt együtt használják Oktatás WordPress téma vagy LMS WordPress téma. Más esetekben javasolják a Pro-ra való frissítést, hogy hozzáférjenek a tanfolyam-csomagokhoz, a játékhoz, a tanúsítványokhoz és számos prémium kiegészítőhöz..

7. Namaste! LMS a WordPresshez

Namaste! LMS a WordPresshez

Miután telepítette a Namaste ingyenes verzióját! LMS: a WordPress telepítését konvertálhatja funkcionális oktatási weboldalra. Az e-tanulási funkciók között szerepel az órák és feladatok létrehozása, a hallgatók beiratkozása, a kurzusok és a hallgatók kezelése, az órák előfeltételeinek meghatározása és így tovább.

Fejlessze tovább a plugin funkcióját az ingyenes tagsági bővítménnyel konnichiwa! Készítsen részletes jelentéseket a hallgatók helyszíni tevékenységéről. Aktiválás esetén az irányítópult widget egy meghatározott számú napi tevékenységet fedez fel az oldalon. A PayPal és a Stripe integrációk segítenek a tanfolyamok befizetésében.

namaste-filmre

A prémium verzió megkönnyíti a weboldal bevételszerzését – adjon hozzá egy bevásárlókosárot a megadott kurzusokhoz, hozzon létre és kezeljen kedvezményes kuponokat, és kezelje a védett fájlokat. Nemcsak hogy hozzáférést biztosíthat néhány felhasználónak osztályvezetőként, és kitüntetést is adhat a tanfolyam befejezéséhez vagy a pontok kereséséhez.

8. LifterLMS WordPress bővítmény

LifterLMS WordPress bővítmény

A LifterLMS alap pluginje ingyenes, intuitív módon használható és rugalmas. Szinte az összes négyzetet bejelöli a szükséges Learning Management System szolgáltatások listáján és hatáskörök WP101, egy népszerű WordPress video bemutató sorozat.

A hallgatók előrehaladási sávokkal és vetélkedőkkel tanulmányozhatják az előrehaladást. Tájékoztatja a hallgatókat automatikus e-mailekkel. Ezeket az e-maileket előre definiált diáktevékenységek indítják el, például hosszú ideig nem jelentkeznek be, nem tesztelnek kvízt, emlékeztetnek az esedékességi időpontokra és így tovább. Akcióalapú e-mailek segítségével keresse meg azokat a hallgatókat, akik félúton hagyják el a kurzust. Csepegtesse a tartalmat a megadott ütemtervek szerint, vagy hogy megfeleljen a hallgatók fejlődésének.

LifterLMS kezelési szolgáltatások

A LifterLMS rengeteg kurzuskezelő eszközt kínál, valamint a fizetés feldolgozását PayPal, stripe vagy Authorize.net keresztül, valamint támogatást nyújt a WooCommerce számára. Felvehet kuponokat és kedvezményeket a weboldalra a hallgatói beiratkozás növelése érdekében. Számos fizetett kiegészítő elérhető, és külön-külön vagy többfunkciós csomagban is megvásárolhatja.

9. Edwiser Bridge – Moodle LMS-integráció a WordPresshez

Edwiser Bridge - Moodle LMS-integráció a WordPresshez

Végül, ha rajongója vagy a Moodle Nyílt forráskódú tanfolyam-keretrendszer, érdekli lehet tudni, hogy egyszerűen integrálható a Moodle tanfolyamok a WordPress-szel. Az ingyenes Edwiser Bridge plugin lehetővé teszi az összes Moodle tanfolyam importálását és a kurzus kategóriák szinkronizálását közvetlenül a WordPress webhelyével. Innentől ingyen elküldheti, eladhatja (a beépített PayPal integrációval), engedélyezheti a kurzusok regisztrációját és még sok más.

Az Edwiser Bridge számos beállítást (például automatikus kurzusok szinkronizálását, beiratkozott felhasználásokat, nyelvet stb.) Is magában foglalja, amelyeket egyszerűen ellenőrizhet engedélyezni. Ha fejlesztő vagy (vagy már volt), van még beépített kampók és szűrők a gyorsabb testreszabáshoz. Sőt, még jobb, ha fantasztikus kiegészítők állnak rendelkezésre, amelyek még több energiát adnak a Moodle-alapú WordPress LMS-hez.

Szelektív szinkronizálás

A Szelektív szinkronizációs kiterjesztés az Edwiser Bridge számára a Moodle felhasználók választhatnak olyan tanfolyamokat, amelyeket szinkronizálni akarnak a WordPress platformon, majd tovább értékesíthetik vagy eladhatják. Ez a könnyen használható bővítmény rendkívül egyszerűvé teszi a Moodle adminisztrátorainak, hogy egy adott kurzuskészletre összpontosítsanak, és növeljék a tanfolyamok vonzerejét..

Egyszeri bejelentkezés

A bejelentkezési folyamat és a kurzushoz való hozzáférés egyszerűbbé tétele a Egyszeri bejelentkezés kiterjesztése mert az Edwiser Bridge nem. A felhasználók egyszerre jelentkezhetnek be a Moodle és a kapcsolódó WordPress webhelyre, a bejelentkezési hitelesítő adatok csak egyszeri megadásával. Mindkét irányban működik! A felhasználó bejelentkezhet a Moodle vagy a WordPress webhelyre, és bejelentkezhet a megfelelő WordPress vagy Moodle webhelyekre..

A kijelentkezés ugyanúgy működik, mivel a műveletet csak egyszer kell elvégezni, a diákoknak nem kell attól tartaniuk, hogy nem jelentkezzenek ki mindkét webhelyről. Egy egyszerű telepítéssel ez a bővítmény elősegíti a WordPress-Moodle integrációját, és megkönnyíti a felhasználók hozzáférését mindkét oldalhoz, mivel csak egyetlen hitelesítő adatkészlettel rendelkeznek, amelyeket figyelembe kell venni. Rendelkezésre áll egy rövid kód is, amelyet a WordPress webhely bárhová el lehet helyezni a bejelentkezéshez.

Tömeges tanfolyam-vásárlás

Hagyja, hogy a felhasználók egyszerre több kurzust vásárolhassanak a Moodle-ban a Tömeges vásárlás az Edwiser Bridge-hez kiterjesztés. Ez egy WordPress bővítmény, amely a WordPress és a WooCommerce hatalmát használja fel, lehetővé téve a Moodle adminisztrátorok számára, hogy a WordPress kurzusokat értékesítsenek, és lehetővé tegyék a vevőknek, hogy ezeket a tanfolyamokat ömlesztve vásárolják meg. És ez még nem minden, a tanfolyam megvásárlásakor a Moodle felhasználóknak intuitív felületük van a hallgatók tanfolyamra történő felvételéhez.


Az LMS lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját tempójukban tanuljanak, bármilyen eszközzel, amelyik kényelmesebb. A tanulási folyamat izgalmasabbá válhat kitüntetések, innovatív vetélkedők és legjobb szereplők listájának odaítélésével. Ezenkívül egy fórum vagy közösség hozzáadása elősegítheti a hallgatók ösztönzését a tanulási folyamatban.

Az elmúlt években egyre inkább használják a WordPress-t az oktatási intézmények webhelyeinek és az online tanfolyamok alapjaként. Az ebben a bejegyzésben tárgyalt WordPress LMS bővítmények jól kombinálódnak a WordPress maggal, hogy létrehozzanak egy teljes online tanfolyam-átadási rendszert. Egyesek ingyenesek, míg mások nagyon vonzó funkciókat kínálnak 250 dollár alatt (ami kevesebb, mint napi 1 dollár).

Van tapasztalata ezekkel a WordPress LMS pluginokkal? Vagy talán hiányoltunk az Ön által javasolt LMS WordPress bővítmények közül? Kérjük, ossza meg a hozzászólásokban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map