A legjobb közösségi tartalomzár-beépülő modulok a WordPress 2020-hoz

A társadalmi vonzódás az Ön tartalma szempontjából nehéz. Tegyük fel, hogy nagyszerű tartalmat készít. És a keresőmotor forgalma a látogatók többségét kezdi a webhelyén. Azok az emberek, akiket kifejezetten egy adott kulcsszóra vagy kulcsszósorra kerestek. És azoknak az olvasóknak, akiket a keresőmotorok hoznak az Ön webhelyére, bizonyos hajlamuk van, és érdekli az Ön tartalma. Valószínűleg társaikkal és szociális követőkkel rendelkeznek, akik megosztják érdekeiket. Csak akkor eshet esélyed arra, hogy tartalmadat megosszák az egyik személyes közösségi médiafiókjukon.


Túl sokat számítok. Ha jó tartalmat készít, különösképpen azt, amely úgy érzi, hogy az olvasó személyesen vagy szakmailag előnyös, akkor joga van arra, hogy valamit cserébe számíthat. Számos weboldal, beleértve a WpExplorer alkalmazást, több forrásból származik bevétel.

De ha nehézségekbe ütközik a közösségi média vonzásának és az érdemi forgalom generálásában annak ellenére, hogy nagyszerű tartalmat hoznak létre, akkor valószínűleg ösztönöznünk kell az embereket, hogy gyakrabban osszák meg az Ön tartalmát. Ezt megtehetjük azzal, hogy feltárjuk a tartalmakhoz való hozzáférést a közösségi megosztásokhoz. Vessünk egy pillantást a legjobb tartalomzáró bővítményekre, amelyek lehetővé teszik a látogató számára, hogy a társadalmi részvényekkel fizethessen!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Szociális szekrény a WordPress számára

A WordPress Social Locker egy prémium plugin, amely segít megőrizni a legjobb tartalmat a megosztás, kedvelés, egy plusz és tweet számára. Nagyon sok olyan tartalmat zárolhat, amely lehet szöveg, hangoskönyv, videó vagy nyomtatható pdf dokumentum.

SocialContentLock1

Választhat úgy, hogy zárolja a tartalmat egy cikk végén, vagy bármely cikk teljes részét, és mégis csak a bevezetést fedheti fel, hogy rávegye a felhasználót a tartalom megosztására, ha szeretné megtekinteni a teljes cikket. Ugyanazt a tartalom blokkolást is használhatja a promóciós kódokhoz való hozzáférés engedélyezéséhez. Ennek a pluginnek a beállításai meglehetõsen kínálnak választási lehetõséget, és lehetõvé teszik a választást, hogy a plugin mikor és hol zárja szelektíven a tartalmat.

SocialLockeroptions1

A beépülő modul tartalomzárat biztosít a 8 különböző közösségi hálózat megosztási lehetőségei alapján. Hamarosan hozzáadják a Pinterest és az Instagram választásaikat. Kiválaszthatja a tartalom blokkolásának módját is, például egyszerűen elmoshatja a zárolt tartalmat.

BlurrySocialLocker1

A beépülő modul integrálása a Google Analytics szolgáltatással lehetővé teszi, hogy megnézze, hány ember használta a szekrényt, hány éppen kihagyta a zárolt tartalmat, hányan hagyta el webhelyét a zárolt tartalom megtekintése után, mely közösségi hálózatokon osztották meg a tartalmat, és még a szekrény, amely hozzájárulhat a megnövekedett visszafordulási arányhoz.

StatisticsSocialLocker

Tehát ez a plugin nagyon lenyűgöző és átfogó, mivel képes a tartalom szelektív zárolására és az elemzési irányítópult előnyeinek hatékony nyomon követésére. Használhatja a a plugin ingyenes verziója vagy a prémium verzió. Az ingyenes verzió támogatja a Facebook Likes, a Google 1+ és a Tweets alkalmazást, a prémium verziónak további 5 közösségi média megosztási lehetősége, 5 extra témája és több közösségi követő gombja van. A prémium verzióval letilthatja a regisztrált felhasználók számára a tartalomzárat, késleltetheti a zárolást és újraindítást, exportálhat vezetékeket CSV formátumban, és nyilvánvalóan támogatást kap.

Közösségi megosztás és Locker Pro WordPress bővítmény

A Social Share & Locker Pro alapvetően egy-egy -ben plugin, amely kezeli az összes közösségi megosztási követelményt, és egy közösségi tartalom szekrény modullal is érkezik..

SocialSharePro & ContentLocker

Ennek a pluginnek a közösségi megosztási funkciói nagyszerűek, de erre a cikk nem erre a célra összpontosít. Mi érdekli a tartalomzárási funkciók. A Social Share & Locker segítségével időzítőket állíthat be a zárain, amelyek kis késleltetés után megakadályozzák a tartalomhoz való hozzáférést. A bővítmény 8 tartalomszekrény-témával rendelkezik.

A tartalomzárási funkció csak a Twitter, a Google Plus, a Facebook és a Linkedin számára engedélyezett. De ha társadalmi részesedéseinek nagy részét a fent említett négy közösségi média csatornától kapja meg, akkor nem kell sokkal aggódnia.

Automatikus közösségi szekrény

Egy egyszerű ingyenes bővítmény, amely lehetővé teszi az egyes URL-ek, konkrét / összes oldal és hozzászólás kiválasztását, majd a tartalom lezárásának engedélyezését, amely megjeleníti a tartalmat, miután megosztotta a Twitter, a Facebook vagy a Google Plus segítségével. Elrejtheti vagy megjelenítheti a bezárás gombot és a visszaszámlálót.

AutomaticContentLocker

Az Automatikus közösségi szekrény A plugin elég egyszerű és sok a választás útján. Meg lehet változtatni az üzenetet a közösségi tartalom lezárásában, de valójában nem csinálhat mást. De ha egyszerűséget keres, akkor ennek a bővítménynek tökéletesen működnie kell.

Közösségi szekrény – növelje a forgalmat

Keresőmotorbarát tartalomszekrény minden tartalomtípushoz, a négy nagy társadalmi hálózat támogatásával. Az Közösségi szekrény forgalom a plugin felismeri azokat a felhasználókat, akik korábban feloldották a tartalmat, és regisztrált felhasználókat is, ha szeretné, ilyen esetekben nem zárolja le a tartalmat.

ContentLockerEditScreen

Tetszőleges számú tartalomzárat hozhat létre, és szerkesztheti azokat, hogy megfeleljen az Ön stílusának, és a Tinymce weboldalához igazítsa őket..

Néhány dolog és végső gondolatok

Most általában bemutattam volna téged Mint a kapu és két másik Facebook-alapú tartalomzároló WordPress-bővítmény (a Facebook vírusos tartalékara a WordPresshez, mint a 2 feloldás a WordPresshez). Sajnos azonban a Facebook úgy döntött, hogy megszünteti azokat az alkalmazásokat, amelyek ösztönzik a társadalmi megosztást. Tehát a Gate-hez hasonlóan a szabály megkerülésére sütiket használ, amelyek lehetővé teszik az olvasó számára, hogy meglátogassa és „kedvelje” egy bizonyos Facebook oldalt, amelyen a tartalomhoz hozzáférést biztosítanak. Nem pontosan ugyanaz, mint a korábbi tartalomzáró plugineknél, amelyek eléréséhez közösségi megosztást igényelnek.

2014. augusztus 7-én a Facebook bejelentette, hogy tilos minden a Facebookon keresztül történő ösztönözött megosztás. Úgy vélik, hogy ez nem jár pozitív hozzájárulással hálózatukhoz, ha állítólag mesterséges ösztönzők ösztönzik a megosztást. Kérjük, ellenőrizze, hogy az összes közösségi hálózat, amelyen engedélyezte a tartalomzárat, megengedi azt. A tartalomhoz való hozzáférés megosztásakor teljesen biztos lehessen az irányelveiben és irányelveiben.

Személy szerint úgy gondolom, hogy ha valóban keményen dolgozik egy százoldalas e-könyv létrehozásánál, és még csak nem is számít fel, akkor minden bizonnyal képesnek kell lennie arra, hogy legalább társadalmi részesedéssel profitáljon belőle. Ennek ellenére engedélyezze a tartalmak zárolását olyan speciális tartalmakhoz, amelyek létrehozásához extra keményen dolgozott. Ha webhelyét zárt tartalommal bosszantja, akkor egyszerűen rosszul dörzsöli az embereket. Képzelje el, hogy a WPExplorer blog minden más bejegyzését bezárták-e? Pontosan! Használja a tartalomzárat nagyon minimálisan és hatékonyan.

Szeretne más módon hozzáadni a közösségi megosztást webhelyéhez (nem a tartalom lezárásához kapcsolódóan)? Nézze meg ezeket a hasznos hozzászólásokat más WPExplorer szerzőktől:

 • Monarch Review: Social Sharing WordPress plugin az Elegáns témákból
 • Hogyan adhatunk szociális bejelentkezéseket a WordPress blogjához vagy webhelyéhez
 • 20 félelmetes közösségi média-bővítmény a WordPresshez

Remélem, hogy a bejegyzés hasznosnak bizonyult. My Véleményem szerint a közösségi megosztáson alapuló tartalomzároláshoz a leginkább megfelelő plugin a Social Locker For WordPress. Ha meg akarja nézni, milyen ez, próbálja ki az ingyenes verziót, mielőtt megvásárolja a prémium verziót. Vagy ha van jobb tartalomzáró pluginja, tudassa velünk a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map