A legjobb jótékonysági és nonprofit WordPress témák az Ön okaira

Számos nagyszerű oka van a támogatásnak, és függetlenül attól, hogy ezek mi legyenek (akár rák tudatosság, akár egy külföldi segélyező alap, akár egy helyi egyház vagy hajléktalanok menedéke), rengeteg lenyűgöző WordPress-témát használhat olyan webhely felépítéséhez, amely meggyőző embereket, hogy vegyenek részt. Összegyűjtöttük a jótékonysági és nonprofit WordPress témák legjobb példáit az Ön ügyének előmozdítása érdekében. Csak kattintson a képre, hogy a témához lépjen. Beásnunk!


Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Összesen

teljes-tudatosságot nonprofit-wordpress-téma

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Október az emlőrák tudatosság hónapja, miért nem terjeszti a szót, és mások bevonására? Az Tudatosság bemutató teljes képernyős elrendezést, egyedi színsémát és egyedi láblécet tartalmaz, amelyeket mind a Total multipurpose WordPress témával készítettek. Ez az elegáns téma egy professzionális és lenyűgöző módszer a Race for the Cure vagy a 3 Day Team megosztására, hogy nagyszerű célokat gyűjtsenek össze..

2. feltámadt

emelkedett-templom-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Risen az egyik legelterjedtebb WordPress egyházi és vallási szervezet témája, jó okkal. Ez a minőségi téma teljesen érzékeny és retina kész, és támogatást nyújt olyan nagyszerű szolgáltatásokhoz, mint események, prédikációk és podcastok. Ezenkívül a testreszabási lehetőségek megkönnyítik a webhely megtervezését, amely megfelel a szervezetének vagy az ügyének.

3. Fenntartás

nyom-múzeum-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A múzeumok nonprofit szervezetek is, és gyakran adománygyűjtőket vagy funkciókat fogadnak jó okokból. Hozzon létre egy webhelyet múzeumához vagy történelmi helyhez a Vestige WordPress téma használatával. A téma izotópgalériát, korlátlan színválasztékot és természetesen az események támogatását kínálja, így hozzáadhatja az összes közelgő jótékonysági funkciót.

4. Petíció

petíció-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Szerezzen támogatást ügyében a Petition egyoldalas WordPress témájával. Akár felhívja a figyelmet az állatok menedékhelyeire, vagy megpróbál változtatni a törvényben a megyében, a Petíciós téma tökéletes a szó terjesztésére és a támogatók kiszabására. Gyűjtsön aláírásokat, ossza meg a közösségi médiában, és mutassa meg a szurkolók megjegyzéseit, hogy könnyebben összekapcsolódjanak az érintettek.

5. Katonai és veteránok

katonai-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Növelje figyelmét a helyi katonaság és a veteránok körében ezzel a fantasztikus WordPress témával. A katonai és veteránok témája kiválóan alkalmas katonai klub, veterán szövetség vagy toborzó központ megszervezésére. A témához a PO zeneszerző pluginja, az alapvető grid plugin, a Revolution csúszka plugin és még sok más tartozik!

6. Fudge

Caramel-egyoldalas-események-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Fudge egy szép, egyoldalas WordPress-esemény, amely tökéletesen használható az adománygyűjtő, konferencia, szeminárium vagy más figyelemfelhívó esemény megosztására. A téma könnyen kezelhető opciókkal rendelkezik hangszórók, konferencia pálya és szponzorok hozzáadásához. A közösségi média integrációja megkönnyíti az olvasók számára az esemény megosztását, és a népszerű jegykezelő plugin-integrációval (Eventbrite, EventEspresso és Xing) akár jegyeket is eladhat..

7. Dicséret

dicséret-templom-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha közösségi rendezvényt tervez, vagy akár olyan szervezetet tervez, amely egész évben több rendezvényt rendez, akkor a dicséret remek lehetőség. Egyéni sablonok vezetőkhöz, rendezvényekhez, önkéntes űrlap, adó oldal, látogató űrlap és még sok más van beépítve, hogy megkönnyítse jótékonysági webhelyének létrehozását.

8. Jelölt

jelölt-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Szenvedélyes ügy, közösségvezető vagy társadalmi mozgalom iránt? Elősegítheti platformjának vagy küldetésének népszerűsítését a Candidate WordPress témával. Használja a hírlevél feliratkozásának, az online találkozók, a galériák és más lehetőségek használatát, hogy megossza az Ön dolgát, és bevonja másokat. Ja, és a mellékelt rövid kódok megkönnyítik az egyedi megjelenésű weboldal létrehozását.

9. Charitiz

charitiz-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Charitiz egy kedves civil szervezet, jótékonysági és nonprofit stílusú WordPress téma, amely többféle célra tökéletes. Az egyik legjobb szolgáltatás az Adományok egyedi postai típusa, amely megkönnyíti az összes fontos ok felvételét és adománygyűjtését – még a PayPal szolgáltatásba integrálva, így most már elfogadhatja a kifizetéseket. A téma készen áll a WooCommerce-ra is, így árukat vagy eseményjegyeket értékesíthet, hogy még több támogatást szerezzen!

10. TownPress

townpress-önkormányzati wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A városoknak és nonprofit szervezeteknek is nonprofit célokat kell szolgálniuk, és a TownPress-t kifejezetten az önkormányzatok számára hozták létre weboldaluk létrehozására. Az önkormányzatok felelőssége, hogy megosszák a jó okokat polgáraikkal, és a TownPress a városi közleményeket, fórumokat és természetesen egy hírrészt tartalmaz, ahol a vezetők megoszthatják a jelenlegi adománygyűjtő kampányokat vagy új jótékonysági szervezeteket..

11. Jótékonyság

jótékonyság-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A jótékonyság egy nonprofit WordPress téma, amely teljes mértékben reagál és retina kész. Rengeteg nagyszerű szolgáltatás található, mint például az egyedi színbeállítások, 3 különféle kezdőlap-csúszka és a beépített oldal elrendezés. De jótékonysági célokra imádni fogja az egyszerű eseménynaptárt, a fejléc adományozás gombját és a projektek egyedi posta típusát, amikor elmagyarázhatja, mit csinál a világ megváltoztatásáért..

12. Föld

Föld-eco-nonprofit-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Föld egy öko stílusú nonprofit WordPress téma, amelynek célja a földdel és a környezettel kapcsolatos okok tudatosságának növelése. Ossza meg szenvedélyét a jegesmedvék megmentésében, keressen önkénteseket egy helyi strandtisztító csoportban, vagy akár hozzon létre egy weboldalt az állatkertjéhez. A Föld egyedi közösségi linkekkel, beépített adományozási gombbal, teljes eseménynaptárral és még egy oldalépítéssel is rendelkezik, így bármilyen más oldalt létrehozhat, amelyre szüksége lehet.

13. Jótékonyság

jótékonysági plusz wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Charity + egy modern WordPress téma a jótékonysághoz. A téma számos olyan funkcióval rendelkezik, mint például képgaléria, egyedi eseménynaptár, legfrissebb hírek és természetesen az egyéni üzenet típusa. Ráadásul az olvasók és támogatók imádni fogják a honlap hírjelzőjét, hogy naprakészek legyenek, és a merész hírlevél felirat révén időben több előfizetőt szerezhet Önnek..

14. Khore

khore konferencia-envents-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Khore egy többoldalas, fejlett események WordPress témája. Ez a divatos téma tökéletes az emberek figyelmének felkeltésére és a szurkolók összegyűjtésére. Kulcsfontosságú tulajdonsága a közösségi média integrációja, a teljes képernyő tervezése és a teljes mobil kompatibilitás. Plusz Khore a ShowThemes összes új eseménykészítőjével, az események visszaszámlálásával, az egyszerű ütemezéskezelővel és a WooCommerce integrációjával (jegyezett eseményekhez).

15. Jótékonyság

jótékonysági click-edit-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Jótékonysági kattintás és szerkesztés téma célja, hogy gyors és egyszerű megoldás legyen, ha a nonprofit webhelyre gyorsan szüksége van. Jó szórakozást a jövő héten? Vagy talán csak néhány hete van arra, hogy összegyűjtsön adományt kút építéséhez? Egyszerűen használja a Templatic képernyőn megjelenő zeneszerzőjét az Ön weboldalának (tartalom és az összes) létrehozásához, majd töltse le a kész témát és töltse fel a webhelyére. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha időben össze van karcolva!

Rajtad a sor

Ez csak néhány a rendelkezésre álló nagyszerű jótékonysági és nonprofit WordPress témák közül. Nehéz lehet megtalálni vonzó és megfizethető témát a filantropia számára, de remélhetőleg az egyik már említett prémium téma csinálja a trükköt. Ha a fenti témák valamelyikét használta, tudassa velünk. Szeretnénk hallani a személyes tapasztalatait!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map