A legjobb ingatlan-WordPress-bővítmények egy ingatlan-webhely felépítéséhez

A legjobb ingatlan WordPress plugins

A WordPress Real Estate bővítményeket kínálja odakinn, amikor a WordPress segítségével egy ingatlan-webhelyet kell felépíteni. Ezeknek a plugineknek a némelyike ​​remek lehetőség, amely nem csak sokkal könnyebbé teszi az életed, de észrevehető hatással lesz vállalkozására.


Ebben a cikkben talál egy sor leglátványosabb és leggazdagabb bővítményt, amelyek elősegítik ingatlan-webhelyének frissítését. A tulajdonságok gyönyörű megjelenítésétől a fejlett keresési lehetőségekig az alábbi pluginok mindenkinek kínálnak valamit.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

WordPress Property Real Estate plugin

A legjobb WordPress Real Estate plugins

Ha elegáns, luxustulajdonságokkal rendelkező webhelyet szeretne kifejleszteni, akkor a WordPress Property Real Estate plugin lehet az Ön számára. Széles körű szolgáltatásokat nyújtva ez a bővítmény biztosítja az összes olyan ingatlanoldalt, amely segít Önnek egy vizuálisan lenyűgöző webhely létrehozásában.

A WordPress Property Real Estate plugin lehetővé teszi az ingatlanok részletesebb felsorolását és megjelenítését az Ön webhelyének megfelelő stílusban. A beépülő modul integrálódik a Google Maps szolgáltatásba, lehetővé téve a látogatók számára, hogy ingatlanokat keressék meg a választott területen. Ez a WordPress ingatlan-bővítmény különféle eszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy részletesen keressenek tulajdonságokat, és közvetlenül kapcsolatba lépjenek Önnel. Jellemzők:

 • Speciális tulajdonságtípusok, így specifikus és releváns részleteket adhat hozzá minden felsorolt ​​tulajdonságtípushoz.
 • A kijelzők elkészítésének többféle módja segít létrehozni saját egyedi webhelyét.
 • Integráció a Google Maps szolgáltatással a listák egyszerű böngészéséhez.
 • Összetett keresés segít a látogatóknak pontosan megtalálni azt, amit keresnek
 • Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap integrációjával, így a potenciális vásárlók könnyen kapcsolatba léphetnek.
 • Több felhasználó mint ügynök, így az egész csapat létrehozhatja és kezelheti saját adatait és tulajdonságait.

Ez a plugin 26 dollárba kerül (plusz 7,80 dollárral, ha egyéves ügyfélszolgálatot szeretne).

Optima Express és Market Boost IDX bővítmény

OptimaExpress Real Estate plugin

Az Optima Express és Market Boost IDX bővítmény az iHomefinder hozta el nekünk, és lenyűgöző megoldás az ott működő komoly ingatlan-webhelyek számára. Tulajdonságok listáját, piaci jelentéseket és MLS-adatokat kínál mind a WordPress webhelyén. Ugyancsak büszke arra, hogy jó hírnevet szerez a SEO és az ólomfogás területén. Egyéb plugin-szolgáltatások:

 • Teljesen érzékeny kialakítás.
 • Szemet gyönyörködtető galériák – az aukciós galéria hozzáadható az oldalakhoz, hozzászólásokhoz és oldalsávokhoz. Animált galéria csúszkák adhatók hozzá, hogy lenyűgöző tulajdonságokat mutasson.
 • Interaktív térkép.
 • Felhasználóbarát ingatlankeresés.
 • Többszörös vezetõ rögzítési funkciók – az e-mailes értesítéstõl a kapcsolatfelvételi és regisztrációs űrlapokig.
 • Jelentéstétel és menedzsment.

Természetesen egy ilyen plugin költséges. Bár a központi plugin ingyenesen letölthető, a 30 napos ingyenes próbaverzió havonta előfizetést kell fizetnie az iHomefinder-hez annak használatához.

A közepes méretű terv biztosítja a legjobb egyensúlyt a szolgáltatások és az ár között, havonta 49,95 dollárba kerülve. Ha azonban szeretné használni az iHomefinders csepegtető e-mailes marketing lehetőségét, akkor érdemes frissíteni prémium tervükre, amelyet havonta 74,95 dollárért kínálnak..

Lehetséges, hogy ez a WordPress ingatlan-bővítmény túlzottan megsérti az alapvető ingatlan-webhelyeket, de komoly projektek esetében ez csak az, amire szüksége van.

AgentPress listák

Agent Press Listings plugin

Az AgentPress Listings egy ingyenes WordPress plugin, amelyet a StudioPress fejlesztett ki. Ez egy szilárd plugin azok számára, akik csak kezdik el az ingatlanügyletet, vagy akik még nem rendelkeznek költségvetéssel egy szélesebb körű megoldáshoz..

Az AgentPress Listings plugin integrálódik az AgentPress Pro Real Estate témával, és létrehoz egy listakezelő rendszert. Más Genesis-alapú WordPress webhelyekkel is működik, mivel hozzáadja az egyéni hirdetési típusok listáját, amely lehetővé teszi a részletes ingatlanok listájának közzétételét a webhelyen. Ez a plugin tartalmaz még:

 • Gyors és egyszerű telepítés.
 • Gyors és hatékony használat.
 • Lenyűgöző látványelemek mind az egyes, mind a keresési, mind az összes listához.
 • Egyéni postai típusokat, taxonómiákat és kütyüket használ.
 • A taxonómia-készítő eszköz felhasználható az Ön által felsorolt ​​tulajdonságok osztályozására szolgáló egyedi módszer létrehozásához.
 • Ezek a taxonómiák lehetővé teszik a látogatók számára az információk keresését.

Ez a bővítmény különösen nagyszerű lehetőség, ha nem IDX szolgáltatást használ.

Könnyű ingatlanok listázása

EasyPropertyListings

Az Easy Property Listings valószínűleg a leginkább illetékes ingyenes listák WordPress plugin elérhető. Ez lehetővé teszi az ingatlanok megjelenítését a WordPress webhelyén, és minden témával együtt kell működnie. Figyelemre méltó szolgáltatások a következők:

 • Több listatípus, így könnyedén felsorolhatja a lakóingatlanokat, bérleteket, kereskedelmi, üzleti, földterületeket és másokat.
 • Integrált a Google Maps szolgáltatással.
 • Vegye fel a kapcsolatot a CRM rendszerrel az ügyfelek és a kapcsolatok hatékony kezelése érdekében.
 • Jelentések a listák követésére.
 • Nem dolláros valuták támogatása, így felsorolhatja az ingatlanokat a világ minden tájáról.

Az Easy Property Listings kibővíthető a kiegészítői. Ezek azonban nem olcsók, tehát ha szélesebb körű megoldást szeretne, érdemes prémium terméket keresni a get-go-ról..

Contempo Ingatlan egyedi postai típusok

kortárs-ingatlan-plugin

Ha olyan fejlesztő vagy, aki az első ingatlan témáját kívánja felépíteni, akkor a Contempo Real Estate Custom Post Types bővítmény remek lehetőség. Ez a bővítmény nagyszerű alapot nyújt az ingatlan témájának felépítéséhez, egyszerű lehetőségekkel a listázáshoz és az ajánlások egyedi posta típusaihoz, valamint a kapcsolódó egyedi mezőkhez és taxonómiákhoz (kategóriák és címkék). Ezt a plugin-t javasoljuk a témafejlesztőknek, mivel nincsenek benne oldal- és bejegyzéssablonok, így Önnek saját témát kell készítenie (vagy ki kell fizetnie a Contempo WordPress témájú ingatlankönyvtárát)..

Egyéb alapvető bővítmények egy ingatlan webhelyhez

A kifejezetten az ingatlanoldalakra létrehozott WordPress-bővítmények mellett van néhány más alapvető bővítmény is, amelyeket érdemes megfontolnia.

Készítsen egy e-mail listát egy Opt-In Pop-Up plug-innel

A levelezőlista és az azt követő listák összeállításának elősegítéséhez valóban telepítenie kell egy jó opt-in plugint. Ez lehetővé teszi, hogy nem csak e-mail címeket gyűjtsön, hanem elkezdhesse a kapcsolatépítést és a kapcsolatok kialakítását a potenciális ügyfelekkel. A Bloom WordPress bővítmény áttekintéséből megtudhatja, hogyan lehet könnyedén hozzáadni egy opt-in formát az ingatlan webhelyhez..

Szerezzen még több expozíciót a közösségi megosztás gombokkal

Ingatlanügynökként azt akarja, hogy a tartalmadat megosszák, megosszák, megosztják. Ehhez meg kell osztania az egyes oldalak megosztási gombjait, a feladást és a listát, hogy ösztönözze a közönséget, hogy ossza meg ezt a tartalmat a közösségi média oldalain. Az Easy Social Share Buttons egy funkciókkal ellátott plugin, amely minden igényt kielégít..

Használja ki a SEO-t a nagyobb forgalom érdekében

Yoast SEO

Az ingatlan rendkívül versenyképes vállalkozás, és webhelyének optimalizálása (SEO) valóban segíthet abban, hogy elkerülje a versenyt. Yoast SEO egy ingyenes, szolgáltatásban gazdag WordPress plugin, amely a SEO-hoz kapcsolódó feladatok széles skálájára képes gondoskodni. A Yoast SEO által kínált fontos funkciókról további információkat olvashat a SEO Plugin útmutatóban.

Telepítsen egy Biztonsági mentési beépülő modult a webhely biztonságához

UpdraftPlus WordPress biztonsági mentési bővítmény

Modern ingatlanügynökként megismerheti webhelyének fontosságát. Képzelje el, hogy az oldal eltűnik egy éjszaka alatt! Annak biztosítása érdekében, hogy ez soha nem lehetséges, telepítenie kell egy biztonsági mentési plugin-t, hogy ha a legrosszabb történik, és a webhelye összeomlik, akkor helyreállíthatja a másolatot. UpdraftPlus egy teljes megoldás a biztonsági mentésre, amely lehetővé teszi webhelyének néhány kattintással történő helyreállítását.

Ismerje meg az Analytics szolgáltatást, hogy megismerje közönségét

GoogleAnalyticsDashboardWP

Az ingatlan üzlet szempontjából elengedhetetlen az Ön webhelye teljesítményének és a forgalom érkezésének bontása. Először töltse le Google Analytics irányítópult WP-hez így elemezheti adatait anélkül, hogy el kellene hagynia a webhelyét. Másodszor, kezdje el megérteni az adatok értelmezését és felhasználását.

Ez segít megérteni a közönséget, és biztosítja, hogy webhelye és vállalkozása megfeleljen igényeiknek. Feltétlenül olvassa el a közönség mutatóinak legfrissebb útmutatóját, hogy jobban megértse ezt a kulcsterületet.

Záró gondolatok a WordPress Real Estate pluginsről

Az ingatlan webhelyhez választott pluginok nagymértékben függnek a vállalkozástól. Mi hiányzik webhelyéről? Milyen eszközöket használnak a látogatók? Mennyi a költségvetése??

Az összes említett plugin jó lehetőség, tehát egyszerűen csak egy plugin illesztése az Ön igényeihez. Van egy ingatlan weboldala? Milyen plugineket használ? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map