A legjobb Fitness és tornaterem WordPress témák

A legjobb Fitness és tornaterem WordPress témák

Ha weboldalt kell felépítenie egy fitnesz klub, tornaterem vagy személyi edző számára, akkor ez a bejegyzés megadja az összes információt, amely a projekt könnyed megvalósításához szükséges. Amikor a WordPress fitnesz témáját választotta webhelyének és szolgáltatásainak bővítése érdekében, csak olvassa el ezt a bejegyzést. Akkor készen állsz menni.


A WordPress ismét bebizonyítja, hogy sokoldalú, köszönhetően a kifejezetten az edzőtermek, a jóga stúdiók, a CrossFit dobozok és még sok más népszerűsítésének a témája. Ezenkívül az önálló témák hasznos funkciókat kínálnak, amelyek megkönnyítik a fitnesz webhely kezelését. Vagy akár extra értéket is nyújthat tagjainak!

Ezekkel a fitnesz témákkal csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja azt a nagyszerű tartalmat, amelynek új tagjai és ügyfelei állnak az ajtódon. A WordPress-nek természetesen sok fitneszhez kapcsolódó témája közül választhat. Noha ez jó dolog, túl sok lehetőség közül lehet lassítani. Tehát itt segítünk a WordPress legjobb fitnesz témáinak legjobb ajánlásaival a döntési folyamat egyszerűsítése érdekében.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Teljes tornaterem

Teljes tornaterem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az tornaterem egy új fitnesz- vagy gimnasztikai stílusú téma, amelyet a Total WordPress témával építettek. A Visual Composer testreszabott kibővített verziójával készített Total Gym demonstráció tökéletesen alkalmas lenyűgöző céloldal létrehozására stúdiójához, személyi edzőszolgálatához, csoportos osztályhoz vagy bármi máshoz. Plusz olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint az egyéni Slider Revolution animált csúszkák, fordítási támogatás, WooCommerce kompatibilitás, több száz élő testreszabási stílusú lehetőség és még sok más. A Total nagyszerű választás bármelyik webhelyhez.

2. Energia

Energy Gym WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az energia egészségvédelem és fitnesz WordPress téma, amelyet a WPZoom készített. Ez a merész, fényes és érzékeny téma nagyszerű lenne tornatermében, rekreációs központjában, jóga és Pilates stúdiójában vagy más, az egészséggel kapcsolatos webhelyen..

A téma teljes mértékben reagál, így illeszkedik a böngésző méretéhez vagy a mobil eszközhöz. Ez azt jelenti, hogy webhelye tökéletesnek és professzionálisnak néz ki, függetlenül attól, hogy az ügyfelek vagy a látogatók hogyan tekintik meg az Ön webhelyét. A Plus Energy számos téma-testreszabási lehetőséget kínál egy olyan webhely létrehozásához, amely valóban megfelel az Ön igényeinek. Válasszon egy szabványos vagy teljes szélességű fejlécet, használja az egyedi sablonokat a tartalom gyors hozzáadására a webhelyére, és használja a nagyteljesítményű ZOOM keretrendszer összes funkcióját a színek és más elemek hozzáigazításához az egész témában.

Az energia nagyszerű lehetőségeket és funkciókat tartalmaz, amelyekre szükség lehet az edzőteremben vagy a fitneszteremben. Készítsen lenyűgöző kezdőlap-csúszkát, hogy bemutassa létesítményét, új osztályait, felszerelését és még sok más. Ezután adjon hozzá különféle oldalakat nagy, teljes szélességű kiemelt képekkel, hogy részleteket tegyen közzé a tagságáról, az osztályokról, az oktatói profilokról vagy akár az eseményekről. Ez a rugalmas és könnyen használható téma nagyszerű módja az egészség- és fitneszvállalkozás hirdetésének.

3. Teljesítmény tornaterem

Teljesítmény tornaterem

A Power Gym egy sor vezérlőegységet tartalmaz, amelyek segítségével testreszabhatja webhelye számos aspektusát anélkül, hogy bármilyen kódot kellene közvetlenül szerkesztenie. Az egyéni üzenettípusokat is felhasználhatja az információk tárolására a szokásos blogtartalomtól külön. Ez magában foglalhatja az oktatói profilokat és az osztály részleteit.

4. Alakban

Formában

Információ és letöltésView a Demo

Az In Shape egy modern és rugalmas fitnesz- és tornaterem stílusú prémium WordPress téma a Themefuse-től. Ez a téma kiválóan alkalmas egészség- és fitnesz alapú üzleti tevékenységének online népszerűsítésére. Akár egyéni személyes edzéseket, csoportos indulási táborórákat kínál a parkban, vagy akár saját csúcsminőségű edzőtermet kínál, az In Shape a tökéletes témája webhelyének. A téma nagyszerű fitnesz funkciókat tartalmaz. Adjon hozzá egy BMI-számológépben az ügyfelek sikertörténeteit, a szolgáltatások teljes listáját és még sok minden mást.

Ráadásul, mivel ez egy fitnesz téma, van egy szép edzésmodul, amellyel felveheti a rutinjait. Ezenkívül hozzáadhat egy fitness pillanatképet a megmunkált testrészekről és az edzés céljairól, amelyet ez a rutin segít. Ahogyan az edzéscsoport témáját hozzáadja a tervhez, amelyet az ügyfelek és az olvasók felhasználhatnak a gyors formájukhoz. Egy másik nagyszerű lehetőség az edzésnaptár. Ceruza az am és pm óráiban, vagy blokkolja a speciális fit és szórakoztató eseményeket, majd ossza meg naptárát az összes olvasóval.

5. GetFit

GetFit

A Bootstrap keretén alapuló GetFit nagyon érzékenyen reagál a mobil eszközökre, sőt lehetővé teszi a látogatók számára, hogy érintőképernyő-interfészeikkel áttekintsék a tartalmat. Ezenkívül sok vezérlőt kap a webhely összes elemének testreszabásához, amikor ezt a témát használja. A mellékelt Photoshop PSD képek lehetővé teszik a téma képek szerkesztését, hogy még személyre szabottabb megjelenést nyújtsanak a fitnesz webhelyen.

6. Edzés

Edzés

Noha a Workout-ot a CrossFit edzőtermek szem előtt tartásával fejlesztették ki, jól működik bármilyen fitneszhez kapcsolódó webhely létrehozásában. A beépített funkcionalitás lehetővé teszi az osztálytervek, programlisták, edzői oldalak, ajánlások és fotógalériák gyors közzétételét a létesítmények, a személyzet és a tagok között. A Workout téma WooCommerce támogatásának köszönhetően könnyedén felvehet online boltot webhelyére.

7. GamePlan

Játék terv

Ideális a fitnesz- és sportesemények, valamint az edzőtermek népszerűsítéséhez. A GamePlan úgy lett kialakítva, hogy integrálódjon az Event Calendar Pro pluginhoz, hogy megkönnyítse a részletek közzétételét és az eseményekre szóló jegyek eladását. Ez a fitnesz téma magában foglalja a prémium Visual Composer és a Slider Revolution bővítményeket is, amelyek extra értéket és még több tervezési lehetőséget kínálnak.

8. Fitness Sport tornaterem

Fitness Sport tornaterem WordPress téma

A Fitness Sport Gym egy prémium WordPress téma, amelyet kifejezetten az egészségügyi és fitneszipar számára készítettek. Készítsen egy tökéletes pixel helyet az edzőteremben, a jóga stúdióban, a crossfit boxban, a boksz edzőteremben vagy más, az egészséggel kapcsolatos létesítményben. Beépített funkciók az ütemtervekhez, az oktatókhoz és más célokhoz, ez a téma tökéletesen illeszkedik!

A Fitness Sport Gym nagyszerű prémium funkciókat kínál lenyűgöző honlap létrehozásához a drag and drop oldal készítőjével, egyedülálló árazási oldal tagsággal vagy akciókkal, fantasztikus galériákkal, valamint egy nagyszerű alkalmazottak oldalával, amely bemutatja félelmetes edzőit és a rezidens fitnesz gurákat. Az egyik leghasznosabb szolgáltatás a beépített eseménynaptár-bővítmény támogatása. Ezzel létrehozhat speciális ütemterveket a napi osztálytervéhez, hogy tájékoztassa a pártfogóit. Tervezhet egy szuper eseménynaptárt a közelgő promóciós rendezvényekre, fitnesz vásárokra, sportszemélyes megjelenésekre, edzési visszavonulásokra, ünnepi órákra és egyebekre is..

Ez nem minden. A Fitness Sport Gymhez szintén tartozik egy egyedi portfólió típus, teljes blog, ajánlások egyedi posta típusa, a nagy teljesítményű Revolution Slider, egy prémium ikonkészlet és a WooCommerce támogatás, így eladhatja saját edzési ruháját és felszerelését..

9. WP szépség

WP Beauty WordPress téma

A WP Beauty egy erőteljesen testreszabható, többcélú WordPress téma, amelyet a Contempo Inc. készített. Ezt a témát úgy tervezték, hogy tökéletes megoldást kínáljon tornatermekhez, szalonokhoz, gyógyfürdőkhöz és még sok máshoz. A témához több prémium plugin tartozik, amelyek megkönnyítik a tökéletes webhely felépítését. A mellékelt Visual Composer plugin segítségével bármilyen oldal elrendezést felépíthet, amelyet szíve kíván, úgy, hogy egyszerűen húzza a helyére az elemeket, majd testreszabja. A mellékelt Slider Revolution bővítmény megkönnyíti egy ilyen típusú animált csúszka hozzáadását, hogy hatalmas hatást érjen el. A prémium Booked Appointments plugin azt jelenti, hogy elkezdi foglalni a weboldalt asp-en.

A téma nagy előre elkészített demókkal is érkezik, amelyeket gyorsan importálhat. Csak válasszon az előre beállított demosok közül egy nappali spa, szalon, fodrászat, divatblog, tornaterem vagy jóga stúdió számára. Ezután importálja a mintaadatokat, és testreszabhatja a beépített adminisztrátor-beállításokkal a szín és betűkészlet, a fejléc és a lábléc-készítő, valamint a Visual Composer különféle elemeinek felhasználásával. A legjobb az egész, hogy ez a téma készen áll a fordításra (ideértve a jobbról balra támogatást is), beépített szociális média lehetőségeket kínál, és rengeteg egyszerűen követhető videóval és írásbeli útmutatóval érkezik.


Mint láthatja, van néhány kiváló WordPress-téma a fitnesz vagy tornaterem webhelyének a WordPress segítségével történő felépítéséhez. És bármi is legyen a fitnesztevékenységével – határozottan van egy témája az Ön számára. Ha bármilyen tanácsa van az olvasóink számára a tornaterem vagy fitneszközpont webhelyének létrehozásáról a WordPress segítségével, kérjük, hagyjon megjegyzést az alábbiakban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map