A legjobb esküvői WordPress témák

A legjobb esküvői témák a WordPress-hez

Az esküvő az az alkalom, amikor két partner jobb és rosszabb szelleme révén egyesül egymáshoz, egészen a halálig. Egy ilyen nagyszerű esemény ugyanolyan nagyszerű kifejezést érdemel. A digitális média korszakában a személyes érintés még nem ment el teljesen. Felsoroltuk a legjobb esküvői WordPress témákat, amelyek segítenek mindenki számára elérni az internetet, miközben a személyes kapcsolatot érintetlenül hagyják..


Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Meridián esküvő

Meridian Wedding - Érzékeny WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Meridian Wedding mindent tartalmaz, amire szüksége van egy elegánsan kialakított oldalon. Az összes fontos elem benne van – egy ütemterv, amellyel a vendégeket tájékoztassák a nagynapodig vezetett események idejéről és helyéről, egy RSVP modulról, hogy a vendégek azonnal reagálhassanak a meghívóra, és vendégei tudják, hol regisztráltak, így nekik könnyű kiválasztani a tökéletes ajándékot.

A Meridian Wedding emellett egy blogot is tartalmaz, így megoszthatja a fontos történeteket, például az eljegyzési történetét a teljes vendéglistával, hogy felkészítse az előrejelzést. Ön is megoszthatja eljegyzési fényképeit, videóit és bemutathatja esküvőjét. Egy esküvői oldal sem lenne igazán tökéletes anélkül, hogy testreszabhatná azt a különleges nap témájához. A Meridian Styler használatával szinte minden elem teljesen testreszabható, ideértve a tipográfia, a szín, a háttér és így tovább.

2. Nászút

Nászút - esküvői érzékeny téma

Információ és letöltésView a Demo

A Honeymoon egy érzékeny esküvői témája egy nagyon ízléses és robusztus kivitelben, gondosan kialakítva, gyönyörű elrendezéssel, amely megígéri kiemelkedni. A témát nagyon könnyű testreszabni és könnyen beállítani. A téma tartalmaz egy RSPV űrlapot, vendégkönyvet, visszaszámlálót, eseménynaptárt, teljes képernyős Revolution Slider-et, sok 3D-s effekttel, egy blogot és egy Twitter-gömböt és még sok minden mást..

3. Everline esküvői esemény

Esküvői esemény - Everline WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A tiszta és gyönyörű, érzékeny esküvői téma, az Everline öt kezdőlapot tartalmaz, a Revolution Slider-et, a Visual Composer alkalmazást az egyszerű testreszabáshoz (9 előre definiált színsémával), a Mega menüt, amelyben az összes specifikáció egy helyen megtalálható, eseménynaptár, visszaszámláló, részletes dokumentáció. Ha szereted, ha minden tökéletesen van megszervezve, akkor az Everline-t mindenképpen érdemes megfontolni.

4. Esküvő napja

Esküvői nap - esküvői munkanélküliség téma

Információ és letöltésView a Demo

Esküvő merész és elegáns, érzékeny esküvői téma. A bal oldali egyedi navigációs ablaktáblával rendelkezik, modern mintákkal és gyönyörű elrendezéssel kiegészítve a téma egyedi jellegét. Tartalmaz egy eseménynaptárt, RSPV űrlapot, fotógalériát, egy blogot és még sok minden mást. Ha ízlése a minimalizmus és a merészség, akkor mindenképpen érdemes megnézni.

5. Unió

Union - Esküvők és rendezvények WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Egy egyszerű, elegáns, érzékeny, egyoldalas esküvői téma, az Union nem csak tiszta és könnyen használható, hanem böngészőjében is nagyon egyszerű. Jellemzői: – 4 egyedi fejléc, szegregált szakaszok különféle felhasználásokhoz, 2 RSPV forma, élő Instagram galéria, egyedi logók, retina-készen álló ikonok, gyermek témája, több mint 600 Google betűtípus és még sok más.

6. WeddingEngine

WeddingEngine

Információ és letöltésView a Demo

A WeddingEngine egy prémium esküvői WordPress téma, amely tökéletesen mesebeli webhelyet hozhat létre a nagy napodról. Ezt a témát szeretné használni egy esküvői oldal létrehozásához, amelyet megoszthat a barátokkal és a családdal.

Használja a mellékelt csúszkát, valamint a téma video- és képbeállításait, hogy képeket hozzáadjon a boldog párról, babafotókról, az ajánlati videóról és egyebekről. Ezután adjon hozzá fontos kapcsolatokat a kapcsolatokból, például amikor találkozott, az első csókod, amikor együtt költözöttél, amikor elbonyolódtál, és bármi mást, az idővonal funkció segítségével. Ó, és a WeddingEngine kiváló lehetőséget kínál a család és a barátok számára, hogy meleg kívánságait közvetlenül az esküvői oldalán hagyja.

Felveheti az összes esküvői eseményét, egy RSVP modult, egy visszaszámlálót a nagy napig és még sok minden. Ezenkívül lehetőség van az elrendezés, a színek és az egyéb lehetőségek testreszabására a témában.

7. Érdem

Merit - Érzékeny WordPress esküvői téma

Információ és letöltésView a Demo

A jól szervezett, modern és gyönyörű, érzékeny esküvői téma, a Merit lehetővé teszi a színek és a tipográfia módosítását egyenesen a téma opcióiból – amelyet az erőteljes Redux keretrendszer hajt. A fejlett tipográfia-lehetőségekkel, az RSPV-űrlapokkal, a gyermekek témáival és még sok minden másnal a Merit nem szabad figyelmen kívül hagyni, mivel rengeteg keresési lehetőséget kínál számunkra..

8. Az esküvő napja

Az esküvő napjának érzékeny témája

Információ és letöltésView a Demo

Az Esküvő napján minden megtalálható, amire szükség van, hogy az esküvői eseményeket a kezdetektől megszervezhesse. Használja a mellékelt 4 előre definiált színes bőrt, 15+ oldalsablonokat, rövidkód-generátort, egyedi widgeteket és egyedi postai formátumokat a webhely gyors és egyszerű beállításához. Adja hozzá a történetet arról, hogy miként találkoztál, egy videót a javaslatról, vagy akár egy képgalériát az eljegyzési fotóiról – az Esküvő napja megkönnyíti.

Ami ezt a témát valóban olyan nagymértékűvé teszi, hogy mennyire teljes. Van egy hamarosan megjelenő sablon, amelyet webhelyének felállításakor használhat. A téma tartalmaz egy hasznos RSVP részt, így a vendégek tudathatják velük, hogy jönnek, és felvehetik a regisztrációba, hogy korán megvásárolhassák vásárlásaikat. Magához a naphoz az esemény részleteivel, a menyasszonyi partijával és bármivel kapcsolatos megjegyzésekkel egészítheti ki a részleteket. Ha bármilyen kérdése van a vendéggel, van egy hasznos kapcsolattartó oldal, amely több térképen feltüntethető helyet is tartalmazhat, hogy megkapja Önt. Végül – ezek között van egy csodálatos galéria, ahol yo ucan képeket tölthet fel a bachelor / bachelorette partitól, az esküvőről és a nászútjáról, hogy megosszák a vendégekkel.

A témának számos más nagyszerű esküvői nap funkciója van, amelyeket biztosan szeretsz. Van egy aranyos visszaszámlálás, amely megmutatja a nagy napig hátralévő időt, egy kedves vendégkönyv, ahol szeretteink jó kívánságait hagyhatják el, ajándék-nyilvántartás-integráció, amely megkönnyíti a vásárlást a vendégek számára, és még sok más.

9. Csak házas

Csak házas téma

Információ és letöltésView a Demo

A Just Married Wedding WordPress téma tökéletes esküvői vagy személyes blog-webhelyekhez. Ez az aranyos esküvői téma tele van szolgáltatásokkal és édes részletekkel. A fő tartalmi terület úgy van megtervezve, mint egy meghívó, varrásos részletekkel, az esemény nevével és dátumával, elöl és közepén. A téma tartalmaz egy teljes galéria eljegyzési fotókat, áttetsző legördülő menüket, egy blogrészt, valamint az esküvői party és a szálláshelyek oldalait..

Testreszabhatja a téma megjelenését, hogy megfeleljen a pár személyes stílusának. Válasszon a 4 előre beállított színséma közül: bézs / türkiz, zöld / piros, kék / rózsaszín vagy lila / narancs. Ezután használja a mellékelt háttérmintákat (filigrán mintázat vagy gyémánt rács virágmintával), vagy töltse fel saját képet.

A téma esküvői sajátosságokat is tartalmaz. A speciális RSVP modul lehetővé teszi a vendégek számára, hogy azonnal megerősítsék részvételüket. A regisztrációs oldal ezután megkönnyíti a vendégek számára a tökéletes ajándék megtalálását azáltal, hogy egy helyen felsorolja az összes ajándéknyilvántartásra mutató hivatkozásokat.

10. Neeqah

Neeqah - Érzékeny esküvői WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Egyszerűen meghökkentő, vizuálisan gyönyörű, hihetetlenül egyszerűen használható. Ez tökéletesen leírja Neeqah-t, egy érzékeny esküvői témát. Az olyan lenyűgöző funkciókkal, mint a korlátlan színű ízlés, a speciális téma- és tipográfiai lehetőségek, az RSPV-űrlapok, a részletes dokumentáció és még sok más, a Neeqah határozottan egy olyan téma, amelyet hosszú ideje fontolóra kell venni, hogy képviselje a nagyon különleges napot..

11. XOXO

XOXO - gyönyörűen elegáns esküvői WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Egy egyszerű, de elegáns, egyoldalas, teljes mértékben reagáló esküvői téma, az XOXO sok testreszabási lehetőséggel, több száz Google betűtípussal, a színek szerkesztésével, teljes szélességű oldal elrendezéssel vagy dobozos elrendezéssel, galéria, RSPV űrlap, eseménynaptár és még sok másnal elérhető. Ha választása élénk és nyitott, ezt a témát komolyan meg kell fontolni.

12. Lovey Dovey

Lovey Dovey - Érzékeny WordPress esküvői téma

Információ és letöltésView a Demo

A tiszta és kifinomult, érzékeny esküvői téma, a Lovey Dovey egyszerűen használható, könnyen testreszabható, a Bootstrap 3-ra épített, nagyon megbízható. Jellemzői között szerepel a kivonási lehetőségek, az RSPV űrlapok, a fotógaléria, a vendégkönyv, az eseménytípusok típusai és még sok más. Mindent tartalmaz, amire szükség van egy fantasztikus esküvői oldal létrehozásához a nagyon különleges napra.

13. Házasság

Házasság - Érzékeny esküvői WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A házasság egy klasszikus, kifinomult, fehérgallérosan reagáló esküvői téma. A Házasság egyszerű, könnyen használható, különféle témaopciókkal ellátott panelek, amelyek testreszabhatják a színeket és betűkészleteket, valamint egy rövidkód-alapú elrendezés-szerkesztőt. Lehet, hogy ez a téma nem olyan képzeletbeli, mint a többi, de még akkor is, ha a klasszikus mindig vonzza egyfajta közönséget.

14. Maya

Maya - Okos és erőteljes WP téma

Információ és letöltésView a Demo

Az eredeti MAYA téma okos és gyönyörű gyermeke, amely teljes mértékben érzékeny és egyoldalas és többoldalas funkciókat kínál. Olyan funkciókkal, mint a teljes képernyős képterület a nyitóoldalon, a parallaxi hatás, a blog elrendezése, a fotógaléria és még sok más. Ha ízlésed egy kicsit előkelő és ízléses, ez valószínűleg ízlés szerint jár.

15. Örökkévalóság

Örökkévalóság - Érzékeny esküvői WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Tiszta, szép és elegáns, egyoldalas, érzékeny esküvői téma, az Eternity egyedülálló elrendezéssel büszkélkedhet, bal oldali navigációs oszlopmal. A téma visszaszámlálót, fotógalériát, történetsorozatokat, ajándék-nyilvántartásokat, RSPV-űrlapot, egy blogot és még sok minden mást tartalmaz. Ha valami könnyűt keres a szemnek, ugyanakkor figyelembe véve a nap jelentőségét, akkor meg kell próbálnia ezt..

16. Szivattyú

Pump - Érzékeny esküvői és többcélú téma

Információ és letöltésView a Demo

A jól kategorizált és modern, többoldalas, érzékeny esküvői témát a Pump könnyedén testreszabhatja, mivel ehhez lehetősége van, korlátlan színpaletta, prémium csúszka, rövid kódok, Retina kész, vizuális zeneszerző, galéria és még sok minden más. Ha szereti, ha minden rendben van és mindennek megvan a maga helye, miközben gyönyörű marad, ne keresse tovább.

Ez a téma készen áll minden esküvői ünnepi eseményére! A Pump nagyszerű oldalépítő modulokat tartalmaz a WPBakery fantasztikus Visual Composer bővítményének köszönhetően. A Pump másik nagyszerű tulajdonsága a külső pluginek támogatása. A téma támogatja a bbPress alkalmazást, ha szeretne fórumot felvenni a résztvevők számára az online szocializációhoz és a közelgő esküvőkről való beszélgetéshez. Vagy használhatja a WPML-t (amelyet a téma is támogat) a téma több nyelvre történő teljes lefordításához, így minden rokonod készítheti esküvői blogját, függetlenül attól, hogy honnan jön,.

További fantasztikus témájú funkciók között szerepel egy ismertetőoldal, amelyen megoszthatják a családtagok történetét a boldog párról, egy emberek oldal, amellyel a menyasszonyi partyról bioszekciókat tölthetnek fel, egy galériaoldal, amelyen megoszthatják az elkötelezettség és az események fényképeit, és még sok más. Pump egy nagyszerű esküvői téma, amely biztosan tetszik minden bridezilla számára.

17. CuckooLove

CuckooLove - Esküvői WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A CuckooLove egyik legjobb aspektusa a háttérkép az egyes oldalakon – ez csodálatos! Az egyéni postai típusok magukban foglalják a fényképeket (portfólióoldalak, video / fotóalbumok), vendégeket, vendégkönyvet és eseményeket. Több blog és oldal elrendezés lehetővé teszi, hogy pontosan megkapja a kívánt megjelenést, és több mint 14 oldalsablon szállítja ezt a gyönyörű témát. Használja a honlapkészítőt egy speciális elrendezéshez, és válasszon a négy különböző kép- / videócsúszda közül a honlapon vagy a webhely bármelyikén! A téma 2 előre definiált stílussal érkezik, amelyek közvetlenül a dobozból működnek, így azonnal megkezdheti a tartalom beépítését.!

18. Qaween

Qaween - Érzékeny WordPress esküvői téma

Információ és letöltésView a Demo

Qaween mindent tartalmaz, amire szükség van az esküvői weboldal és blog létrehozásához. A téma tartalmaz egy fantasztikus honlapot egy teljes képernyős képcsúszkával, a szakasz háttérkép támogatását és még sok minden mást. A blog segítségével megoszthat barátaival és családjával, így elolvashatják az összes elkötelezettségüket, a helyét vagy a jövőbeli terveit. Ezenkívül az események rész tökéletesen megoszthatja az eljegyzési party, a bachelor és a bachelorette partik részleteit, az esküvő napjának események ütemtervét, és ha szeretné, akkor még részleteket is hozzáadhat nászútjára. Végül a fantasztikus galériaoldal csak képeket kér a gyűrűiről, a partira és természetesen az esküvőiről.

Sok más hasznos funkció van beépítve a Qaween-be, ami által ez a téma általában a blogok készítéséhez, nem csak az esküvőkhöz kapcsolódik. A téma egyéni üzenettípusokat tartalmaz, amelyek segítségével a kezdőlap csúszka, galériaképek és események könnyen hozzáadhatók. A mellékelt rövid kódok megkönnyítik a díszítések hozzáfűzését a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz (beleértve a listákat, elválasztókat, videókat, idézeteket, körhintakat, gombokat és még sok másat)

19. GeekLove

GeekLove - Érzékeny WordPress esküvői téma

Információ és letöltésView a Demo

A kifinomult, minimalista és gyönyörű formatervezésű Geek Love teljesen érzékeny egyoldalas esküvői téma. Nagyon testreszabható, és widgetizálva nagyon könnyű létrehozni a téma saját kifejezését. Jellemzői között szerepel egy eseménykezelő, RSPV forma, Vendégkönyv, Rövid kódok, retina kijelző és még sok más. Ha valami igazán szép és minimalista az ízlése, akkor teljesült a tökéletes egyezés.

20. Összesen

házas esküvői wordpress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Total messze a kiemelkedő témánk, és ahogy már sokszor mondtuk, mielőtt bármit is építhetne vele. Ez magában foglalja az esküvői témákat, és elkészítettünk egy szép, teljes esküvői WordPress témát, a helyi görgetéssel. Használjon szöveges modulokat az eseményre vonatkozó információk hozzáadásához, egyedi betűkészleteket és betűszíneket adjon hozzá az esküvő témájához, galériákat vagy az eseményről szóló legfrissebb blogbejegyzéseket illesszen be, és tartalmazzon egy rsvp űrlapot vagy akár egy hírlevél-modult (ha kedvedre vágyik a esküvői események). Adjon hozzá tetszőleges modult. A Total több mint 90 év alatt választhat, és a téma teljes mértékben reagál. A drag and drop oldalkészítővel létrehozhat egy olyan weboldalt, amely valóban párként képvisel téged és az elkövetkező eseményeket.!

A csomó rögzítése (külön, csomagolás)

És megvan! A WordPress néhány legszebb, félelmetes és megható témájának összeállítása. A házasság az a szent kötelék, ahol két lélek egyként lép be és távozik. Az ilyen bensőséges köteléket személyes érintéssel és ezzel a tőzsdei jegyzéssel kell megünnepelni! Ha úgy érzi, hogy elmulasztottunk egy olyan témát, amely érdemel elismerést vagy hasonlót, ne habozzon, ha tudatja velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map