A legjobb elérhető WordPress video témák 2018-ban

A legjobb prémium WordPress videó témák

A videó manapság vitathatatlanul a legvonzóbb tartalmatípus, de ha sikeres video-központú webhelyet szeretne létrehozni, akkor intuitívnak és vonzónak kell lennie a látogatók számára is..


Szerencsére WordPress felhasználó vagy, és rengeteg WordPress téma áll rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a kiváló minőségű video webhely létrehozását és kezelését. Függetlenül attól, hogy megmutatja a legújabb játékfilmet, létrehoz egy videoblogot, vagy elindítja saját mini-YouTube-ját, a WordPress rendelkezik egy témával, amely megjeleníti.

A fentieket szem előtt tartva, ez a cikk a jelenleg elérhető legjobb prémium WordPress videotémákat mutatja be, nem külön sorrendben. Nézzük megrepedni!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. True Mag

Igazi Mag téma
A True Mag egy nagyon rugalmas video webhely-téma, amelyet videobloghoz, videofortfóliához vagy videomagazinhoz lehet használni. Számos honlaplap-elrendezéssel és különféle videocsúszkákkal érkezik, így számos módon bemutathatja videóit.

A True Mag nagy teljesítményű videofunkciókkal rendelkezik – ideértve a videohirdetéseket, a videó automatikus lejátszását és az elülső videó beküldését -, amelyek lehetővé teszik a saját YouTube-stílusú webhely létrehozását. Integrálhat a YouTube video-hírcsatornáit, és könnyedén megjelenítheti az ön házigazda videóit.

A True Mag készen áll egy teljes videóközösség létrehozására, és integrálódik a népszerű pluginokhoz, például a BuddyPress, a bbPress, a WooCommerce és a WPMU DEV tagságához..

2. VideoTube

VideoTube téma
A VideoTube egy másik rugalmas és erőteljes téma, amelyet arra terveztek, hogy segítsen létrehozni saját video-webhelyét. Akár videókat szeretne beágyazni a YouTube-ról, a Vimeo-ból, a Dailymotion-ból vagy a Hulu-ból, akár a saját videóit házigazdája, a VideoTube lehet a platformja.

Ez a tiszta, modern téma teljesen testreszabható, különféle weboldal-kütyükkel, amelyek lehetővé teszik, hogy videóit a kívánt módon jelenítse meg. További hatékony szolgáltatások közé tartozik a beépített „hasonló” rendszer a visszacsatoláshoz és az elülső videó beküldése. Az automatikus videó miniatűrök megkönnyítik a VideoTube használatát a videogyűjtemény megosztásának megkezdésében.

3. VideoTouch

VideoTouch téma
A VideoTouch továbbra is a rugalmas video-weboldal témáinak körében helyezkedik el, és ez egy gyönyörű téma, amelyet a videogyűjtemény bemutatására terveztek. A nagyméretű videóképes galériák ezt a témát a böngészés örömére teszik.

A VideoTouch egy erőteljes elrendezési készítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a videók megjelenítésének teljes testreszabását. Beágyazhat videókat bármely nagyobb szolgáltatótól, és feltölthet MP4 videofájlokat. A felhasználók a video linkeket vagy a fájlokat is elküldhetik a kezelőfelületen keresztül, megkönnyítve ezzel a tároló növekedését.

4. Összesen

Gamer Vlog a Total WordPress által

A Gamer Vlog egy gyönyörű videotéma, amelyet a Total WordPress témával készítettek. Nagy méretű videofilmekkel tervezve, ez a téma tökéletes, ha videofilmet mutat be, vagy ha videoblogot futtat.

Számos témaopció, testreszabható kütyü, fejléc és lábléc-készítő, több menüpont és természetesen a nagy teljesítményű Visual Composer lehetővé teszi az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő webhely létrehozását. A téma SEO-barát és érzékeny, így lehetővé teszi egy olyan webhely létrehozását, amelyet a látogatók könnyedén megtalálhatnak és használhatnak.

5. eVid

eVid téma
Az Elegant Themes barátaink által kifejlesztett eVid videobloggerök számára készült. Integrálódik a nagyobb videogazdagépekkel (ideértve a YouTube-ot, a Vimeo-t, a Veoh-ot és a MetaCafe-t), és rendelkezik egy egyedi video felülettel a videók megjelenítéséhez.

A teljes témaopciók lehetővé teszik webhelyének teljes testreszabását anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódsorot. A rugalmas elrendezés-készítő rövid kódokkal működik, így bármilyen elrendezést létrehozhat, amelyet elképzel.

Ez a téma nem olyan szép, mint mások, akiket megvizsgáltunk, de ez egy szilárd téma, amely jól használható egy egyszerű videoblog számára.

6. VideoZoom

VideoZoom téma
A VideoZoom egy erőteljes videotéma, amelynek célja az, hogy elősegítse a videók bemutatását az internetről. A konfigurációs lehetőségekkel kiegészített, rugalmas honlapcsúszka lehetővé teszi a weboldal legjobb tartalmának egyszerű megjelenítését.

Videókat beágyazhat az összes főbb szolgáltatótól, vagy feltöltheti saját, saját házigazdájú videóit. A speciális témaopciók lehetővé teszik a webhely megjelenésének és megjelenésének testreszabását az Ön igényei szerint. A VideoZoom mobilre reagál, így biztosítva, hogy videóid bármilyen eszközön csodálatosak legyenek.

7. Sorozat

Sorozat témája
A sorozat egy másik témája a Press75 finom embereinek. Ez kissé különbözik testvérétől, mivel webes sorozatok megjelenítésére készült.

Az elrendezés lehetővé teszi a nézők számára, hogy könnyedén megnézhessék egy websorozat epizódjait, és böngészhessenek az elérhető műsorok között. Ezenkívül a reagáló kialakítás és az integrált közösségi média lehetőségek megkönnyítik a nézőket, hogy bármilyen eszközön megtekintsék és megosszák a videóidat.

8. Videó

Videó témája
A videó a Templatic összes funkciója, amely a YouTube létrehozásához segít. Küldhet és megoszthat videókat az összes nagyobb videó szolgáltatótól, vagy feltöltheti saját, saját üzemeltetésű videóit. A téma lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videó linkjeiket és fájljaikat elküldjék a kezelőfelületen keresztül.

A Videó témája teljesen testreszabható, és konfigurálható kütyü széles skálájával rendelkezik, így bármilyen elrendezést létrehozhat, amellyel videóit megjelenítheti. Az egyéni kategóriás oldalak és a kapcsolódó videók lehetővé teszik, hogy teljes videó-élményt hozzon létre a felhasználók számára, és folyamatosan böngészje őket.

9. Video Hub

Video Hub téma
A RichWP-től érkezik a Video Hub, egy érzékeny videotéma, amelynek célja egy video könyvtár bemutatása közvetlenül az első oldalon. A legjobb tartalmat az egyedi widgetek használatával jellemezheti, és pénzt kereshet a hirdetési widgeken keresztül.

Bár a Video Hub a videó bemutatására készült, az összes WordPress-formátummal működik, így ezt a témát egy tartalomban gazdag bloghoz használhatja. Nem olyan testreszabható, mint a többi vizsgált téma közül, ám szilárd választás egy egyszerű videooldal számára.

10. Puhakötésű

paperback-video-téma

Utoljára a listánkban, az Array-től származik a Paperback, amely egy hatalmas téma, amely lehetővé teszi egy teljesen működőképes hírstílusú weboldal felállítását videókkal. Ön és a felhasználók beágyazhatnak videókat a nagyobb szolgáltatókból, vagy videókat tölthetnek fel közvetlenül a webhelyre.

Testreszabhatja a színeket, a tipográfiát, hozzáadhat egy kiemelt üzenet-körhintát és így tovább. Könnyedén besorolhatja a videókat (bármilyen más galéria, hang- vagy hagyományos cikk mellett), hogy elkészítse saját rést..


A videooldalnak ki kell emelkednie ahhoz, hogy vonzza és felhívja a látogatók figyelmét. Mint ilyen, szüksége van egy WordPress témára, amely vonzó és intuitív módon mutatja be videóit, és arra ösztönzi a felhasználókat, hogy ne csak tekintsék meg a tartalmat, hanem ragaszkodjanak az Ön webhelyéhez. és jöjjön vissza többet a jövőben.

A lábmunkát elvégeztük az Ön számára, és a rendelkezésre álló számos témán át kerestük a videotéma kivágásának krémét. A fenti listánkból meg kell találnia a tökéletes témát egy sikeres video webhely létrehozásához, tehát válassza ki a weboldalt, és kezdje el még ma!

Most már rajtad múlik – szívesen tudnánk többet megtudni a video webhely ambícióiról, ezért kérjük, ossza meg tapasztalatait egy video webhely létrehozásával kapcsolatban a WordPress-ben az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map