A legjobb élő chat-bővítmények és jegykezelési támogatás a WordPress-hez

A legtöbb vásárló szereti a segítségnyújtást valamilyen formában a vásárlás során. Még a részletes termékleírás, az áttekintés és a GYIK elolvasása után is kétséges aggályok merülhetnek fel. Nem lenne jó, ha valaki a boltból segítene a vásárlásnál? Valaki, akihez visszatérhet, amíg nem biztos a vásárlásában ?


A legjobb élő chat-bővítmények itt adhatják meg a lábad. Ezek a bővítmények okosan lépnek be az értékesítési asszisztens vagy ügyfélszolgálat elvégzéséhez. Az ügyfelek minden kérdésére válaszolhatnak, és elérhetők 24 x 7 x 365-ös. Az üzlet már nem egy arc nélküli URL, hanem azonnal átalakul értékesítőnek vagy üzlettulajdonosnak, aki beszélgetést folytathat a látogatókkal, és értékes ügyfelekké alakíthatja őket..

A telefonhívások és e-mailek szintén megtehetik a munkát, de az élő csevegőrendszernek van néhány előnye:

 • Ez egyúttal visszajelzési és kapcsolattartási rendszerként működik. A visszajelzés segíthet a marketingstratégia kidolgozásában.
 • A látogatók azonnali és valós idejű támogatást kapnak, nem kell válaszra várniuk.
 • Az ügyfél elkötelezettsége és kapcsolattartása révén valószínűleg hűséges vásárlóvá válik.
 • Csökkentheti az elhagyott kocsik számát.
 • A csevegési rekordok felhasználhatók kész alapként a jövőbeli kampányokhoz.
 • Fórummá vagy chat-rendszerré válhat.
 • Jegyek kiadása esetén a válasz könnyebb, mivel nyomon követhető, és addig nem veszítik el látásukat, amíg nem oldják meg.
 • Javíthatja a SEO rangsorolását, mivel a látogatók hosszabb ideig maradnak az Ön webhelyén.
 • Automatikus e-mail rendszerré alakítja át, amikor offline állapotban van, és segít értékes elvezetések létrehozásában.

Nagyon sok élő chat-bővítmény található, a nagyon egyszerűktől és az ingyenestől egészen az átfogó prémium pluginekig. Felsorolom a jó néhányat itt.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. WSChat – WordPress Élő csevegés

WSChat ELEX WordPress Élő chat-bővítmény

Frissítse webhelyét egy hatékony, AI-alapú élő csevegéssel a WSChat segítségével. Ez a könnyű bővítmény hasznos chatbox-felbukkanót ad fel webhelyére, amely mobilkész állapotban van és nagyszerűen működik bármilyen eszközön.

WSChat WordPress Élő csevegés tele van olyan funkciókkal, amelyek a webhely látogatóinak kérdéseire szolgálnak, és könnyű az induláshoz. A telepítés után tervezze meg saját csevegés előtti űrlapját a szükséges információkkal, és a beépített színbeállításokkal stílusolja el a chatbox-modult. Felvehet korlátlan számú ügynököt, valamint engedélyezheti az ügynöki figyelmeztetéseket, így értesítést kapnak róluk, amikor a látogató csevegésbe lép.

WSChat élő chat példa

Vannak lehetőségek az online / offline állapot megjelenítésére, a Google párbeszéd folyamatának támogatására a válaszok meghatározására és automatizálására, valamint a fejlett csevegőeszközökről a mellékletekhez, a képernyő rögzítéséhez (hogy az ügyfelek jobban megmagyarázhassanak egy problémát), a csevegési előzményekről e-maileket küldhessenek, és a csevegési minősítésekre. A WSChat mellett az összes adatot a saját szerverén tárolja, ezáltal fokozva a csevegés (és az adatok) adatvédelmét.

A jelentési funkció segítségével megtekintheti az ügyfélszolgálat teljesítményét, teljes besorolással, minőségi pontszámmal és ügynöki jegyek számával. Így egy pillanat alatt megnézheti, hogy a látogatók segítséget kapnak-e a szükséges szolgáltatásokhoz. És a plugin is integrálva van a népszerű WSDesk plugin, így zökkenőmentesen csatolhatja az ügyfél-támogatási kérdéseket az ügyfélszolgálathoz. Így ez egy fantasztikus támogatási megoldás!

2. Támogató testület

Támogató testület - Chat WordPress bővítmény

A Támogatási Tanács egy nagyszerű lehetőség egy élő csevegés hozzáadására a WordPress webhelyére. A Dialogflow segítségével a Slack és AI vezérelt csevegőobotokkal integrált emberi ügynökök lehetőségeivel építve, ez a csevegő plugin tele van olyan szolgáltatásokkal, amelyek segítenek kezelni a látogatók kérdéseit. Val vel Támogató testület WordPress Chat biztosan képes lesz jobb élményt nyújtani a webhely látogatói számára – csak telepítse a plugin-t, és percek alatt Ön és támogatási ügynökei (vagy robotjai) dolgozhassanak!

Támogató testület - Chat WordPress bővítmény

Mint már említettem, a Slack és a Dialogflow alkalmazásba integrált támogatási testület sokféle gazdag üzenettípust kínál, amelyeket az ügynökök vagy a botok felhasználhatnak válaszukban. Ezek közé tartoznak a gombok, a legördülő listák, a szövegbevitel listája, az e-mail benyújtási űrlap, a regisztrációs űrlap, az ütemterv, a cikkek, a statikus szöveglista (címekkel vagy anélkül), táblák és az ügynök értékelésére szolgáló űrlap. Vagy saját egyedi (statikus) gazdag üzeneteket is létrehozhat. A munkaidőt úgy is beállíthatja, hogy elrejtse a csevegődobozt, letiltja a csevegőrobotot és / vagy megjelenítsen egy ütemtervet, amikor a látogató üzenetet ír be a megadott időn kívül. Az összes beszélgetés könnyen elérhető a Rendszergazda területről. Innentől kezelheti az üzeneteket, mentheti a válaszokat, kezelheti / rendezheti a felhasználókat és megtekintheti a látogatók betekintését a WordPress irányítópultján..

Egyéb fantasztikus funkciók közé tartozik az értesítések (e-mail, asztali és flash) lehetőségek, a tudásbázis-cikkek, valamint a felhasználók és a strukturált adatok automatikus szinkronizálása. Az Ügyfélszolgálat az RTL-t is támogatja, 19 különféle nyelvet kínál, és készen áll a fordításra, ha új nyelvet szeretne hozzáadni. Mindez csak 59 dollárért!

3. Acobot Web Assistant Free AI Chatbot

Ingyenes Acobot Web Assistant ingyenes AI Chatbot plugin

Az Acobot egy chatbot plugin a WordPress számára, amely azonnali segítséget nyújt webhely látogatói számára, még akkor is, ha az ügyfélszolgálat nem működik. Egyszerűen telepítse a bővítményt és konfigurálja a beállításokat. Olyan egyszerű. Számos avatár közül választhat, stílusos csevegő widget (csak válassza ki a webhelyéhez megfelelőt), és testreszabható színek Az Acobot egy nagyszerű chatbot lehetőség.

Ingyenes Acobot Web Assistant ingyenes AI Chatbot plugin

Ami igazán teszi az Acobotot, az az, hogy ai hajtja. Ez azt jelenti, hogy nem kell programoznia a válaszokat – az Acobot megvizsgálja webhelyét, és mindent megtanít magának, amelyet tudnia kell a segítséghez. Plusz, hogy az Acobot elég okos ahhoz, hogy tudja, mikor módosítja webhelyét, és ennek megfelelően frissíti a válaszokat.

Ez nem minden, amit az Acobot képes megtenni – ez a chatbot az ólom generálásában is hasznos. Miután a felhasználó kapcsolatba lép az Acobot-lal, kérheti elérhetőségi adatait. Választhat akár közvetlen, akár udvarias módon, de az Acobot mindkét esetben indokolja az információ kérését (például egy „emberi kollégával” kövesse nyomon az összetett kérést). Az Ön webhelyétől függően az Acobot arra is kérheti a vendégeket, hogy kedveld vagy kövessék a társaságot a közösségi médiában, cselekvési felhívást (például bemutató) jelenítsen meg, keresse meg és automatikusan kitöltse egy űrlapot egy vendég számára, ingyenes próbaverzió útján és még sok más. A beépített kilépési szándék észlelése azt is jelenti, hogy az Acobot mindent megtesz annak érdekében, hogy ne veszítsen el vezetést.

Az Acobot ingyenes, de csak kisméretű webhelyek számára (legfeljebb 25 oldal) és legfeljebb 250 felhasználó számára. Cégek vagy nagyobb oldalak számára korszerűsített Acobot Chatbot terv elengedhetetlen. A havi 29 USD-tól kezdve ez nagyszerű befektetés az üzleti vállalkozásában, mivel az Acobot biztosan segít növelni az ügyfelek és a konverziók számát..

4. WP-Chatbot a MobileMonkey segítségével

WP-Chatbot, készítette: MobileMonkey

Szereted a Facebook Messenger alkalmazást? Val vel WP-Chatbot könnyedén hozzáadhat egy Facebook Messenger chat-modult a webhelyéhez. Tetszik vagy utálom – több mint 1,3 milliárd ember használja a Facebook Messenger alkalmazást

Akkor miért a WP-Chatbot? Egyszerűen fogalmazva – ez egy nagyszerű (és egyszerű) mód a 24/7 élő csevegés hozzáadására a WordPress webhelyére. A WP-Chatbot zökkenőmentesen integrálódik a Facebook Business oldalához, így elkészítheti a következőket, és azonnal csatlakozhat a közönséghez. És ami a legjobb: – mivel a Facebook Messenger alapú, bármikor beszélgethet vele az ügyféllel. Nem kell számolnia telefonszámok vagy e-mailek gyűjtéséről, hogy új információkkal vagy ajánlatokkal kapcsolatba léphessen velük (bár ha akarod – ezt prémium csomaggal beállíthatja).

WP-Chatbot, a MobileMonkey Widget segítségével

A WP-Chatbot egyszerű lehetőségeket kínál az egyedi téma színhez és üdvözlő üdvözlethez. Beállíthatja a csevegési nyelvet is, és elrejtheti a widget az egyedi üzenet típusa alapján. Többet akar? Frissítheti a MobileMonkey prémium terv egyedi márkaépítés, élő csevegés és kickoff hívások, hasznos csevegőbot, csepegtetési ütemezés, fejlett csevegőanalitika, beépített hirdetés és még sok más.

5. Zendesk Live Chat

Zendesk Live Chat Free WordPress plugin

A Zendesk Live Chat egy népszerű plugin, amely valós időben lép kapcsolatba az ügyfelekkel, és segít nekik a vásárlásban. Létre kell hoznia egy fiókot a Zendesk-nél, és össze kell kapcsolnia ezt a fiókot a bővítménnyel. Miután ezt elkészítette, egy üzenődoboz nyílik a képernyő jobb alsó sarkában. A látogatók azonnal beszélgetni kezdhetnek veled, és ha nem vagy online, akkor e-mailt küldhet. Jól működik az összes főbb böngészővel, és egyszerű módja az élő csevegés integrálásának a webhelyén.

Zendesk Live Chat Free WordPress plugin

A widget egyszerű és testreszabható, hogy szinkronban legyen a márkájával. Mobiltelefonokra van optimalizálva, és 40 nyelven érhető el. Az ingyenes verzió egyszerre csak egyidejű csevegést tesz lehetővé, és a 14 napos csevegési előzmények fennmaradnak.

A proaktív csevegés lehetővé teszi előre definiált válaszok megadását. A triggerek beállíthatók, így minden látogató automatikusan elérhető. Az irányítópulton keresztül figyelheti az összes forgalmat és kezdeményezhet csevegést, amikor úgy érzi, hogy a látogató segítségre szorul. Az irányítópulton számos dolgot megtehet – módosíthatja a beállításokat, effektusfrissítéseket, beállítási parancsikonokat vagy tilthat egyes látogatókat.

6. A WordPress Live Chat kész

WordPress Live Chat Komplett prémium WordPress plugin

Információ és letöltésView a Demo

A WordPress Live Chat plugin egy nyílt forráskódú prémium plugin, amelyet telepíthet a csevegődoboz gyors hozzáadásához. Készíthet saját operátort, testreszabhatja a csevegődobozt és karbantarthatja a csevegési naplókat. Ha kívánja, egynél több ügynök is válaszolhat a felhasználóra.

WordPress Élő chat-bővítmény

Ha a szolgáltatók offline állapotban vannak, a látogatók kitölthetik a kapcsolatfelvételi űrlapot. E-mail értesítéseket kapunk, amikor az összes ügynök offline állapotban van. Szeretne bővítményt használni számos webhelyen? A Live Chat Unlimited programmal kell mennie.

7. WP Live Chat támogatás

A WP Live Chat támogatása Ingyenes WordPress bővítmény

Ha több csevegést szeretne folytatni az ügyfelekkel egyidejűleg, próbálja ki a WP Live Chat támogatást. A felhasználói felület és a felhasználó számára egyaránt könnyű használni a felületet. A doboz összes mezője szerkeszthető, és maga a doboz a képernyőn át húzható, és a kívánt helyre helyezhető. Az élő csevegés kikapcsolásakor az offline üzenetek tárolhatók.

A WP Live Chat támogatja az ingyenes WordPress beépülő modul beállításait

Választhat 6 előre definiált csevegőtéma közül, és teljes mértékben testreszabhatja a csevegési élményt úgy, hogy illeszkedjen webhelye megjelenéséhez. A csevegődobozban nincsenek hirdetések vagy Powered By hivatkozások. Gyors válasz doboz beilleszthető. A látogatók névtelenek maradhatnak, ha a név és az e-mail követelmény a csevegés kezdetekor le van tiltva. Vagy csak a regisztrált felhasználók számára korlátozhatja a hozzáférést. Az animációk alkalmazhatók a csevegőablakban, és a csevegési rekordok fenntarthatók. Ha úgy találta, hogy egy IP-cím kellemetlen értékű, akkor betilthatja.

A képernyőn megjelenő élő csevegődoboz készíthető. Az új csevegés megkezdésekor engedélyezhető vagy letiltható a hangjelzés. A beépülő modul kompatibilis az összes gyorsítótárazási bővítménnyel és a fordítási beépülő modulokkal.

Számos fizetett kiterjesztés érkezik ehhez a bővítményhez, amelyet választhat, ha hozzá szeretne adni funkciókat – Csevegés-kiterjesztés kezdeményezése, Több ügynök kiterjesztése, Mobil és asztali alkalmazás, Felhő-kiszolgáló-bővítmény, Csejt-titkosítási bővítmény -, és szükség szerint hozzáadhatja azokat..

8. Félelmetes támogatás

Félelmetes támogatás ingyenes WordPress bővítmény

A Félelmetes támogatás egy szilárd WordPress alapú ügyfélszolgálat. Úgy tervezték, hogy teljes mértékben kompatibilis legyen az összes WordPress témával, mind ingyenes, mind prémium formátumban. Az összes szolgáltatás bekapcsol, amikor a beépülő modult telepíti és aktiválja, tehát egyidejűleg megnyithatja a Help Desk alkalmazást és beállíthatja az ügyfélszolgálatot..

Félelmetes támogatás az ingyenes WordPress beépülő modul beállításaival

A látogatók jeleket nyithatnak panaszukra az előlapon, és ezt az ügyfélszolgálati csoport nyomon követheti a háttérről. A régi jegyeket címkékkel lehet azonosítani. Az ügyfelek felkérhetők, hogy a jegy megnyitása előtt fogadják el az Általános Szerződési Feltételeket.

Az e-maileket azonnal elküldjük a megfelelő személyeknek, hogy cselekedjenek. Az ügyfél és a csapattag közötti beszélgetés privát marad. Felvehet mezőket a csevegődobozba, és támogathat annyi terméket, amennyit csak akar.

Ha bővítményeket szeretne hozzáadni a csevegési szolgáltatáshoz, az Awesome Support kiterjesztéseket kínál a WooCommerce integrációjára, konzervált válaszokra, e-mail csövekre (e-mailben válaszolva) és még sok másra. Ezek a kiterjesztések ingyenesek és prémiumok is. Mind a nagy kereskedelmi szervezetek, mind a kisvállalkozások használhatják ezt a bővítményt előnyeik érdekében.

9. WP Support Plus érzékeny jegyrendszer

WP Support Plus érzékeny jegyrendszer

A WP Support Plus érzékeny jegyrendszer jól működik egy cégnél, ingatlan vagy ügyfélszolgálati rendszernél, egy találkozó-felvételi rendszernél, műszaki támogatási rendszernél és más hasonló támogatási területeken. Ez hatékonyan képes kezelni a nagy szervezetek jegykezelését.

WP Support Plus beállítások

A jegy megnyitásához a kezelőfelületen, az adminon keresztül vagy akár a felhasználó nevében is meg lehet csinálni. A jegyek beküldését az elülső oldalon egy adott felhasználóra korlátozhatja, és ez hasznos lesz a WooCommerce által üzemeltetett webhelyek számára. A jegyeket kategorizálni lehet, rangsorolható, állapotot rendelhet és törölhet. A vendégek jegyeket nyújthatnak be, akár a Facebookon keresztül. A Google Nincs CAPTCHA, a reCAPTCHA a vendég űrlapokhoz engedélyezhető.

Minden jegyről e-mail visszaigazolást küldünk, mind az adminisztrátoroknak, mind a jegyet felhívó látogatónak. Az e-mail csövezés egy opció, a gazdakompatibilitástól függően. A Skype funkciói beépültek, és a Skype-on keresztül is hívhat vagy cseveghet. A fájlok csatolhatók a jegyekhez, a válaszokhoz és az e-mailekhez.

A jegyeket az ügynökökhöz (csapattagokhoz) lehet hozzárendelni, és az ügynökök statisztikáit fenntarthatjuk, így tudjuk, hogyan teljesítenek a csapattagok. A jegyvásárlás kezelésére bármely ügynöknek felügyeleti szerepet is ki lehet rendelni.

Az érzékeny támogató gomb bárhol felvehető, és az egyedi mezők is hozzáadhatók. AJAX alapú szűrőket használnak, így a jegyek és a válaszidő szűrése gyors. A GYIK és a konzervált válasz funkciók csökkenthetik a felvetett jegyek számát vagy az egyedi válaszokat igénylő jegyek számát.

Több felhasználói jegyek benyújtása, a jegyek állapotának ellenőrzése, reagáló elrendezés, ügynöki kategorizálás és fájlmellékletek előnyt jelentenek a bővítmény számára. Amíg a plugin ingyenes, néhány szolgáltatás csak a prémium verzióban érhető el. Megállapítja, hogy az összes szolgáltatás valódi teljes kihasználása érdekében frissítenie kell a prémium plugint.

10. WP lapos vizuális csevegés

WP lapos vizuális chat prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Ha olyan egyszerű csevegő plugint szeretne, amely lapos anyagból készült, amelyet azonnal telepíthet és felhasználhat, akkor a WP Flat Visual Chat remek lehetőség. Ez a csodálatos plugin a szín testreszabási lehetőségeivel és egy könnyen használható felülettel rendelkezik, amely tökéletesen integrálódik a WordPress telepítéséhez.

WP lapos vizuális chat WordPress bővítmény

Ez az egyszerű plugin lehetővé teszi, hogy valós idejű, élő ajax chat-támogatást nyújtson webhely látogatói számára. Az operátorok megnézhetik, melyik oldalon van az olvasó, és kezdeményezhetik a csevegést segítő segítséget. A WP Flat Visual Chat támogatja a konzervált válaszokat, az üzenet hangjelzéseit, a csevegés naplózását, az ügyfél IP azonosítását, valamint a csevegés átadását egy másik operátorhoz..

11. Tidio Live Chat

Tidio Live Chat Ingyenes WordPress plugin

A Tidio Live Chat programot a WordPress programra tervezték, és valóban gyorsan integrálódik vele. 7 napig ingyenes, és használatához nem kell bejelentkeznie vagy regisztrálnia. A 7 napos időszak után dönthet úgy, hogy profi vagy alacsonyabb szintre áll az ingyenes verzióra. A 4,9 csillagos besorolással ez egy népszerű bővítmény, amelyet élő csevegés hozzáadására használhat a webhelyére.

Tidio Live Chat

Egyszerűen telepíthető, nyomon tudja követni a látogatókat, és kapcsolatba léphet bárkivel, aki az Ön webhelyére keres. A csevegőmező azonnal megjelenik a telepítéskor, és megjelenik azon látogatók listája, akik jelenleg a webhelyén vannak. Bárkivel felkeresheti az általad választott személyeket.

Három kivitelben kapható, és kiválaszthatja a megjeleníteni kívánt színeket. A látogatók e-mailben kapcsolatba léphetnek, ha offline állapotban van. A nagyobb e-mail szolgáltatók integrálódtak ehhez a bővítményhez.

Az integrált widget 140 nyelvet is támogat, így annyi nyelven beszélgethet vevőivel.

12. Uber Chat – Végső élő chat

Uber Chat - Végső élő chat WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Ha sokféle lehetősége van egy csevegő bővítmény piacán, akkor ne keresse tovább az Uber Chat lehetőséget. A „végső élő chat-WordPress pluginnak” tekintve ez természetesen nem okoz csalódást.

Uber Chat WordPress bővítmény

Telepítve olyan szolgáltatásokkal, mint a WordPress és a Windows ügyféltámogatás, a lekérdezési űrlap tartalma, a több operációs rendszer támogatása, audio értesítési beállítások és testreszabások, teljes beszélgetési és beküldési előzmények, a csevegés folyamatossága az egész webhelyen, az előre betöltött színsémák és még sok más.

Az Uber Chat támogatja a konzervált válaszokat is a támogatási válaszidő, a többnyelvű felület és a WPML kompatibilitása felgyorsításához, és telepítheti az Uber Chat-et bármilyen WordPress többoldalú oldalra (csak ne feledje, hogy a hálózat minden weboldala önálló webhelyként és csevegőfelületként fog működni). . Az egyetlen rendszerkövetelmény, hogy a bővítményt olyan kiszolgálón működtesse, amely elegendő energiával rendelkezik az egyidejűleg indítandó beszélgetések számára (például – valószínűleg nem támogatja az 1000 ügyfelet, ha webhelye havonta 1 dollárt üzemeltet) ).

13. Tiszta csevegés – Ingyenes csevegés

Tiszta csevegés - Ingyenes chat WordPress bővítmény

Ha kisvállalkozás vagy, akkor a Pure Chat érdekelhet téged. Ezt a szoftvert a kisvállalkozások szem előtt tartásával fejlesztették ki. Ez egyszerű, és több ügyféllel egyidejűleg cseveghet, ha füleket rendez a csevegőablakban. Cseveghet más csapattagokkal, és több csapattag csatlakozhat az ügyféllel folytatott beszélgetéshez.

Tiszta Chat

A Csevegőmező testreszabható a szín vagy a szöveg megváltoztatásához, vagy animáció vagy képek hozzáadásához a márkájához. Állítsa be a csevegődobozt, hogy néhány másodperccel felbukkanjon, miután egy látogató leszállt az oldalra. A részletek panelen többet megtudhat a látogatóról, és értelmesebb beszélgetést folytathat vele. A konzervált válaszok megszabadíthatják az unalmat a rutin válaszoktól.

A látogatókat a jobb osztályra lehet irányítani az osztályok hozzárendelésével a kütyübe. Osztályozza a látogatókat, és különféle hozzáférési szinteket tegyen lehetővé. Ez segít a csapat irányításában. Az egyes csapattagok teljesítményét és értékelését nyomon lehet követni, így megismerheti a legjobban teljesítő csapattagokat.

Az iOS, az Android és a Kindle alkalmazások elérhetők, azaz cseveghetnek anélkül, hogy az asztalra kellene korlátozniuk. Csatlakoztassa a Pure Chat-et több mint 500 alkalmazáshoz a Zapier használatával, és azonnal használja a kiterjesztett funkciókat. Még akkor is, ha nincs webhelye, önálló csevegődoboz is lehet a Pure Chat által üzemeltetett oldalakon.

A Pure Chat egyaránt ingyenes és fizetős szoftver. A teljesen ingyenes csomaghoz a havi csevegések száma 15-re korlátozódik, és utána frissítenie kell a kezdő, üzleti vagy növekedési tervet. A márkázatlan csevegődobozok esetén ki kell választania a növekedési tervet, amely havonta 99 dollár, évente fizetendő.

14. Formilla valós idejű élő chat

A Formilla valós idejű élő chat-mentes WordPress plugin

A Formilla Live Chat lehetővé teszi a látogatók valós idejű nyomon követését, és ingyenesen, valamint sok fizetős csomagban elérhetővé válik. Az ingyenes verzióval telepítheti a csevegést egy weboldalra, egyszerre tarthat egy csevegést, és havonta 30 csevegésre / e-mailre jogosult. Azt is beállíthatja, hogy néhány másodperc múlva Ön kezdeményezzen egy csevegést, miután a látogató megjelent az Ön webhelyén. Testreszabhatók a csevegésre látogatókat meghívó üzenetek.

Formilla

Az automatikus válaszadó beléphet és elérhetőségüket gyűjtheti offline állapotban. Ha a billentyűzeten koppint, a látogató tudni fogja, hogy a válaszod úton van. Az asztali vagy a hangjelzéseket beállíthatjuk a bejövő csevegéshez. Az Ügyfélszolgálat vagy a Beérkező levelek mappája segít kiszűrni, prioritizálni a beszélgetéseket, korlátozni vagy tiltani a felhasználókat. A jegyek hozzárendelhetők a csevegésekhez és rangsorolhatók.

Ha az ügynök foglalt, a csevegés sorba kerül, és a felhasználó mindig tudja a helyzetét a sorban. A csevegés átiratai megmaradnak. Az e-mailek testreszabhatók és az e-mail adatok exportálhatók. Az irányítópult áttekintést nyújt a csevegési tevékenységekről, és a gyűjtött adatokból jelentések készíthetők. A csevegési idő ütemezhető és a működési idő rögzíthető.

A csomagok havi 11,99 és 16,99 dollár között mozognak. Ezekkel a csomagokkal növelheti az ügynökök, webhelyek és csevegések számát. Cseveghet mobil eszközökről, jogosult frissítésekre, valós időben megfigyelheti a látogatókat, testreszabhatja a csevegődobozt, használhatja a Figyelembevágó gombot, eltávolíthatja a márkajelzést és jogosult telefonos támogatásra..

15. Flyzoo Chat

Flyzoo Chat Ingyenes WordPress bővítmény

A Flyzoo által folytatott csevegés nem igazán üzleti célokat szolgál, hanem kifejezetten egy közösség csevegőhasználatához készült. Mivel szociális jellegű, jól integrálódik a legtöbb tagsági és közösségi hálózati bővítményhez. Webináriumok, randevúk weboldalai, online kereskedők vagy játékosok, események, helyi egyesületek és hasonló ruhák jól használhatják ezt a bővítményt.

flyzoo

A felhasználók megtalálhatnak és cseveghetnek barátaival, csatlakozhatnak a csoportos csevegésekhez és a. A felhasználói profilokat automatikusan szinkronizáljuk a csevegéssel, és az avatárokat be lehet vonni sok más pluginből, mint például a Gravatar, a WP User Avatar, az Ultimate Member és a Buddy Press. A felhasználók több mint 20 nyelven beszélgethetnek, és lehetséges több privát csevegés.

A csevegéseket felhőben tárolják, tehát nincs rajz a szerver erőforrásain. A csevegéseket moderálhatjuk testreszabott szűrőkkel is, hogy kizárjuk a rossz nyelvet, megtiltjuk egyes látogatókat, blokkoljuk az IP-ket, vagy korlátozjuk a csevegés hosszát vagy a csevegési üzenetek küldésének sebességét. A felbukkanó csevegőablakok lehetővé teszik a csevegést külön böngészőablakokban. SSL / HTTPS alapú webhelyek esetén a csevegés titkosítva lehet. A csevegési előzmények megőrződnek, és a korábbi beszélgetések elérhetők. Aldomainek használata megengedett, és sok webhely csatlakoztatható ugyanahhoz a csevegéshez.

Kipróbálhatja a Chat by Flyzoo beszélgetést 14 napig, kérésre további 14 napra meghosszabbítja. A profi verzióval lehetséges a látogatók valós idejű figyelése, a fájlok megosztása, a csoportos csevegések beágyazása az oldalakba és a hozzáférés korlátozása szerepek alapján. A hozzáférés korlátozásának utolsó jellemzője különösen alkalmas az előfizetésen alapuló szolgáltatások különböző szintjeire.

16. Casengo Live Chat Widget

Casengo Live Chat Widget Ingyenes WordPress plugin

A Casengo Live Chat támogatás egy jól megtervezett, könnyen használható, funkciókban gazdag élő chat támogatási plugin. Regisztrálnia kell egy fiókot a Casengo-nál, és perceken belül beállíthatja a csevegési ablakot a webhelyén. A látogatókra élő csevegés vagy e-mail útján válaszolhat. A csevegődobozok testreszabhatók.

A beépülő modul egyszerre korszerűsíti a WhatsAppból, az élő csevegésből vagy az e-mailből érkező összes bejövő üzenetet egy bejövő mappába, így soha nem veszítheti el egyetlen üzenet nyomon követését. Az egész csapatnak világos áttekintése van a csevegés forgalmáról, és biztosított a koordináció. Az ügyfelekkel folytatott teljes csevegési előzmények fennmaradnak, így a csapat tagjai jobban reagálhatnak.

Praktikusan áll rendelkezésre egy tudásbázis, amelyben a csapat tagjai megválaszolhatják az ügyfelek adatait. A csapat tagjai továbbíthatják a lekérdezést bárki számára, aki a csevegőcsoporton kívül van, vagy a csoport többi tagjának segítségét kérheti..

Mivel a plugin csak a kézi eszközökön működik tökéletesen, minden alkalommal bármilyen ügyfél-lekérdezésen felül veheti a kérdést. A Facebook és a Twitter integrációval kombinálva, csevegés útközben is lehetséges. Több postaládát és több márkát kezelhet ugyanazon a weboldalon.

Az ingyenes fiókkal a felhasználók, a csevegések és a beszélgetések száma korlátozott. Két fizetett terv létezik – prémium és vállalati, a teljes szolgáltatáskészlet csak az Enterprise tervben érhető el (és a testreszabott elit tervekben elérhető egyedi szolgáltatások).

17. Collect.chat Conversational Chatbot

Collect.chat Chatbot

A Collect.chat a világ legegyszerűbb chatbot-készítője. A drag and drop sablonok segítségével percek alatt elkészítheti chatbotjait a WordPress webhelyére. Most ezekkel az automatikus chatbotokkal konvertálhatja a látogatókat ügyfelekké, e-mail listákat generálhat és ütemezheti a találkozókat. 24×7-es verzióval futnak, és zökkenőmentesen gyűjtik az adatokat, így élvezetes élményt nyújtva webhelye látogatói számára.

Az ügyfelek fokozott elkötelezettsége a weboldalon minden üzleti vállalkozás sikerének kulcsa. A webhelyek hagyományosan statikus űrlapokra támaszkodtak erre a célra. De ők hatalmas idegesnek bizonyultak.

Tehát a zökkenőmentes vásárlói élmény létrehozása elengedhetetlen az online vásárláshoz. A márka valódi világban elért sikerének fő oka az érzelmi kötődés, amelyet hagynak az ügyfelek számára. Ugyanazon személy megismétlésének legjobb módja az online világban az interaktív beszélgetések révén. Beszéljen vevőivel úgy, mint egy igazi kiskereskedelemben.

A Collect.chat csevegőbotjainak három formája lehet:

 • Indító képernyő – A chatbot a weboldal alján jelenik meg
 • Beágyazható forma – A chatbot a webhely bármely pontjára beágyazható. Így a weboldal bármely szakasza megváltoztatható.
 • Megosztható forma – A chatbot megosztható URL-en keresztül. Ez felmérések elvégzésére használható.

A Collect.chat lehetővé teszi ezt. És a legjobb az, hogy a beszélgetések teljesen automatizáltak. Csak annyit kell tennie, hogy szkriptelje az ügyféllel folytatni kívánt beszélgetést, és telepítse őket webhelyére. Használja őket az ügyfelek visszajelzéseinek, áttekintéseinek, a potenciális ügyfelek elérhetőségeinek és még sok másnak a megszerzéséhez. A legfontosabb, hogy lehetősége van érzelmi kapcsolat létesítésére online ügyfeleivel.

Következtetni…

Az Élő Csevegés hasznos eszköz az ügyfélszolgálat fokozására több bevágással. Az itt tárgyalt pluginok minden szervezet igényeinek megfelelően megfelelnek. Az összes plugin népszerű és magas szintű besorolást kapott a WordPress lerakatban, tehát valóban meg kell kezdenie egy beszélgetést, és meg kell nézni, hogy ez hogyan befolyásolja vállalkozását..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map