A legjobb edzői WordPress témák 8

A legjobb Coaching WordPress témák

Az edzői vállalkozás vezetése kivitelező, de időigényes lehet. Ha vállalkozásának webhelyének fejlesztésére vagy elindítására gondolt, ez túl nagynak tűnhet egy projektnél. Még akkor is, ha áttekintette a coaching webhely útmutató a következő lépései továbbra is tisztázatlanok lehetnek.


Szerencsére jó indulás a WordPress téma kiválasztása. Ezenkívül nagyon könnyű megtalálni egy olyan funkcióval, amely hasznos lehet az edzői vállalkozás számára! A WordPress népszerűsége és a nyílt forráskódú alap azt jelenti, hogy sok kiváló minőségű téma közül lehet választani.

Ebben a cikkben lefuttatjuk az edzői webhely témájában keresendő fontos elemek listáját. Ezután áttekintjük a WordPress webhelyének legjobb nyolc legjobb témáját. Megvan ez!

Miért van szüksége Coaching vállalkozására egy webhelyre (és mit nem hagyhat ki)

A személyi edzői piac az elmúlt években folyamatosan növekedett. Valójában piaci értéke várhatóan eléri 1,22 milliárd dollár 2022-re. Ez azt jelenti, hogy nem hiányzik a verseny. Következésképpen az edzői webhelyednek jobban ki kell tűnnie, mint valaha.

A coaching kapcsolat természete valami, amelyet szem előtt kell tartani az edzői webhely felépítése során. Az ügyfelekkel való online bizalom kiépítése más megközelítést igényelhet a személyiség valódi ábrázolásában. Ez azt jelenti, hogy a videók és a podcast-ok használatát fontolóra veszi egy olyan módszerként, amely lehetővé teszi személyiségének ragyogását.

Amellett, hogy rengeteg olyan minőségi tartalmat hoz létre, amely bemutatja az Ön szakértelmét, a lehető legtöbb keresőmotor-optimalizálást (SEO) szeretné beépíteni. Nyilvánvaló, hogy ha webhelye nem jelenik meg a keresési eredmények között, senki sem fogja tudni, mit kínál Önnek! Az erõs cselekvésre ösztönzõ felhívás (CTA) felvétele a fõoldalra szintén a legjobb gyakorlat, amelyet figyelembe kell venni.

Mit kell keresnie egy Coaching webhely témában

Most már érti, hogy milyen tartalmat kell felvennie az edzői webhelyére, meg kell fontolnia, hogyan fogja felöltözni. A webhely témájának megtalálása kissé félelmetes lehet, mivel olyan sok közül lehet választani.

Szerencsére szűkítheti a lehetőségeket, ha olyan témákat keres, amelyek bizonyos funkciókkal rendelkeznek, például:

 • Video kompatibilitás és több megjelenítési lehetőség
 • Beépített SEO funkciók, mint például a Schema.org-barát
 • A sebesség és a kis képernyős megjelenítés optimalizálása
 • CTA-sablonlapok vagy céloldalak
 • Egyéni utóstípusok a tartalom szervezéséhez és az egyedi elrendezési lehetőségek

A választott témától függetlenül érdemes elolvasni az ügyfelek véleményét és meghatározni, hogy a kínált támogatás megfelelő-e. Ezt figyelembe kell venni, ha még nem ismeri a WordPress programot, mivel egyes témákhoz több „beállítás” szükséges, mint másoknak.

Mivel a tartalmak ablakosítása és az, amit a potenciális vásárlók látnak először, a téma nagyon fontos. Mint ilyen, összeállítottunk egy nyolc témát, amelyeket böngészhet. Valószínűleg talál egyet, amely megfelel a forma és a funkció tökéletes keverékének.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Egészségügyi edző

Health Coach téma

Az Health Coach egy olyan réstéma, amelynek célja az ügyfelek kiszolgálása. Egészségügyi edzőként mindig támogató jelenléttel kell rendelkeznie, és ezt a témát a lépések követésére építették fel. A szabványok fenntartásának elősegítése érdekében a mellékelt Visual Composer oldalkészítő beépülő modulon kívül 24 órás, professzionális támogatást kap..

Főbb jellemzők:

 • Több böngésző kompatibilitás
 • Rugalmas kialakítás, amely megfelel a képernyő méretének
 • FontAwesome ikonok, valamint több mint 800 Google Betűtípus
 • Tartalmazza a népszerű Slider Revolution bővítményt
 • A WooCommerce funkcionalitást biztosítja a dobozból

2. Blossom Coach (ingyenes)

Blossom Coach téma

A Blossom Coach témája valóban ragyog, amikor a mobil optimalizálásról van szó. Ez egy ingyenes, séma-barát téma, amely segít a keresőmotorok rangsorolásában. Az alapértelmezett kezdőlap szintén tele van elkötelezettség lehetőségeivel – szinte minden olyan szakasz található, amelyre szükség van az edzői vállalkozás számára, beleértve az élénk CTA részt..

Főbb jellemzők:

 • Átadja a Google mobilbarát teszt
 • Optimalizálva a gyorsabb betöltési időhöz
 • Az ingyenes verzióhoz kilenc testreszabható kezdőlap-szakasz tartozik
 • Lehetőség a fejléc elrendezésének testreszabására
 • Hozzáférés a video banner szolgáltatáshoz

3. Colead

Co-Lead Coaching téma

A szolgáltatások, osztályok és beszédek világszerte történő szállításának elősegítése érdekében a Colead témája tele van szolgáltatásokkal. Ha online órákat vagy műhelyeket kíván ajánlani, a Colead sok kiváló oktatási funkcióval rendelkezik. Ezek közé tartozik a LearnPress LMS bővítmény és sok prémium kiegészítő.

Főbb jellemzők:

 • Parallax tervezési lehetőségek, amelyek révén 3D effektus hozható létre webhelyének görgetésében
 • A SiteOrigin drag-and-drop oldal készítőjéhez tartozik
 • Magában foglalja a dinamikus „bevezető doboz” funkciókat egy vonzó CTA élményért
 • Beépített eseménykezelő rendszer

4. LifeGuide

LifeGuide téma

A LIfeGuide számos dinamikus elemet kínál testreszabásához. Nem csak az eredeti tervezési fájlokat szerkesztheti igényeinek megfelelően, de a téma arra is épül, hogy szinte végtelen színskálát adjon Önnek, amelyek közül választhat. Mint teljesen érzékeny téma, soha nem kell aggódnia, ha a mobil felhasználók kielégítő élményben részesülnek.

Főbb jellemzők:

 • Az Unyson drag-and-drop oldalkészítővel szállít
 • Rengeteg testreszabási lehetőség
 • A téma Photoshop tervezőfájljai letöltésre kerülnek
 • A Booked plugin a találkozókezeléshez tartozik

5. Edző

Coacher téma

Ha mélyebb tesztelésre van szüksége egy téma vásárlása előtt, a Coacher jelszóval védett ismertetőt kínál annak funkcionalitásáról. Ez magában foglalja azt a képességet is, hogy becsapódjon a műszerfalon és kipróbálhassa a funkciókat, mielőtt a készpénz kifröccsen. Összességében ez a téma nagyszerű lesz a gyors felálláshoz és futáshoz.

Főbb jellemzők:

 • Ötcsillagos besorolású téma
 • Válasszon a három kezdőlapsablon és a különféle speciális oldalak közül
 • Gyors tervezési lehetőségek e-kereskedelmi bolt sablonokkal és előre elkészített tanfolyam oldalakkal
 • Tartalmazza a WP Bakery oldalkészítőt és a Slider Revolution bővítményeket

6. Life Coach

Life Coach téma

A Life Coach témája az egyik legjobb oldalsablonokat és egyedi postafajtát tartalmazza, amelyekkel találkoztunk. Ez azt jelenti, hogy készen áll az egyedi tartalmak, például a podcastok és az események létrehozására, anélkül, hogy a szükséges konfigurációk kezelésének nehézségei lennének..

Főbb jellemzők:

 • Hét egyéni postaládát tartalmaz
 • Számos egyedi rövid kód a nagymértékben testreszabható oldaltartalom létrehozásához
 • Tartalmazza a Visual Composer bővítményt
 • Hozzáférés több mint 1500 ikonhoz

7. HEALTHFLEX – Egészségügyi edző

HEALTHFLEX - Health Coach téma

Az egészséggel kapcsolatos témák több változatát kínáló HEALTHFLEX – HealthCoach kifejezetten egy online egészségügyi edző igényeihez készült. A téma számos hasznos e-kereskedelmi funkciót is tartalmaz, amelyek segítenek az üzlet felállításában is.

Főbb jellemzők:

 • Az Ecwid bevásárló kosár pluginje készen áll a személyre szabható kocsi élményre
 • Extra beállítások lap funkciói az újonnan létrehozott Egyéni postai típusokhoz
 • Korlátlan színváltozatok
 • Készen áll számos hasznos bővítmény, például a WooCommerce, a MailChimp és más gyors telepítésére

8. Celeste

Celeste Coaching téma

Kifejezetten egy elfoglalt életkocsi igényeinek kielégítésére tervezett Celeste számos sablonnal rendelkezik, amelyek testreszabhatók az életvezetési és terápiás szolgáltatások széles skálájának bemutatására. Töltsön be demo tartalmat egy kattintással, és rendelkezzen egy teljesen működőképes webhellyel, amely készen áll a testreszabásra.

Főbb jellemzők:

 • Népszerű egyoldalas tervezési megközelítést kínál
 • Több hely kompatibilis
 • A Bold Builder és a Contact Form 7 bővítményekhez tartozik
 • Dinamikus tervezési elemek, például fülek, harmonikák, csúszkák és egyéni menük

Hogyan lehet elindítani az edzői webhelyet

Ha örülsz az új webhely elindításának, akkor nem hibáztatunk téged! Van azonban néhány további elem, amelyet érdemes ellenőrizni, mielőtt valóban elkezdené a tartalom fejlesztését.

Annak érdekében, hogy webhelye jó induljon, olvassa el a coaching webhely útmutatóját, és kövesse néhány bevált gyakorlatot:

 1. Válasszon egy webtárhely-tervet az ajánlott WordPress internetes házigazda közül.
 2. Válasszon és regisztráljon egy emlékezetes domainnevet, amely a vállalkozását képviseli.
 3. Biztosítsa webhelyét Secure Sockets Layer (SSL) tanúsítvánnyal.
 4. Telepítse és konfigurálja a WordPress alkalmazást.

Miután lefedte az alapvető telepítést és beállítást a webgazda segítségével, elmélkedhet a választott téma telepítésében és az új coaching webhely testreszabásában.!


Most áttekintette a WordPress számos kiváló minőségű edzői webhely-témáját, és készen kell állnia arra, hogy belemerüljön, és működtesse webhelyét. Ne felejtse el néhány olyan elemet, amelyet az elején ajánlottunk, és jó lesz.

Például, ha egy témát választ el előre elkészített céloldal-sablonokkal, akkor hasznos lehet a marketingcsatorna elindításához. Ellenőrizze azt is, hogy a választott téma optimális-e a mobil számára, és reagál-e különféle képernyőméretekre. Egy jó coaching webhely útmutató, Ezekkel a szolgáltatásokkal kombinálva segít Önnek felépíteni a tökéletes weboldalt edzői vállalkozása számára!

Van még kérdése az edzői webhely elindításával kapcsolatban? Ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map