A legjobb CSS Live Editor WordPress plugins 2020

A webhely kialakításának testreszabása még soha nem volt ilyen egyszerű. A WordPress CSS élő szerkesztő beépülő moduljának használatával most létrehozhat egy egyedi webhelyet, amely megfelel az adott tervezési előírásoknak, és tükrözi a márka imázsát.


Egészen a közelmúltig a CSS használatát webhelyének megjelenésének megváltoztatására elsősorban a webdesignerök hagyták. Most azonban rendelkezésre áll egy sor WordPress CSS élő szerkesztő plugin, amelyek segítenek a webhely testreszabásában. Egyeseknek kis kódolási ismeretekre van szükségük, míg másoknak nincs szükségük valamilyen kódolási tapasztalatra. És mindegyik lehetővé teszi, hogy valós időben dolgozzon a valódi webhely felületén.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy pontosan mi a CSS élő szerkesztő plugin, milyen WordPress CSS élő szerkesztő pluginek állnak rendelkezésre, és mit kell keresni az egyik kiválasztásakor.

Mi a WordPress CSS Live Editor bővítmény?

A WordPress CSS élő szerkesztő pluginja lehetővé teszi a téma kialakításának testreszabását. A WordPress CSS élő szerkesztő pluginja azonban – a CSS-fájlok közvetlen szerkesztésétől vagy a mocsári szabványos CSS-bővítmény használatától függően – a webhely előoldalán dolgozhat. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazott változásokat valós időben követheti élőben, ahogy azokat végrehajtja.

WordPress CSS élő szerkesztő plugin

A WordPress CSS élő szerkesztő beépülő moduljának használatakor be kell írnia a kódot, vagy módosítani kell a kezelőfelületek kezelőfelületét. Ez azt jelenti, hogy figyelheti, hogy a módosítások gépelés közben zajlanak. Nemcsak hogy a webhely látogatóinak néző oldalán végzett munka megtakarít időt a lapok közötti váltás és a frissítés folyamatos megnyomása mellett.

WordPress CSS Live Editor plugins vezérlőpult

A WordPress CSS élő szerkesztő beépülő moduljai, amelyek nem teszik szükségessé a CSS szerkesztését, közvetlenül egy vezérlőpanelt jelenítenek meg a webhely előlapján, amely lehetővé teszi a webhely kialakításának a vizuális felületen történő módosítását. Ez nagyon egyszerűen működik, ha rákattint az elemre és rákattint egy elemre az oldalon, majd kiválasztja az új beállítást a rendelkezésre álló lehetőségek közül. A WordPress CSS élő szerkesztő egyik bővítményének kiválasztása ezzel a funkcióval ideális azok számára, akik testreszabják a webhely kialakítását, de nem tudják, hogyan kell írni a CSS-t..

Bármilyen típusú WordPress CSS élő szerkesztő beépülő modult is használ, a végeredmények lényegében megegyeznek. Készítsen eredeti és személyes kialakítást webhelye számára. Az élő szerkesztő összetevőnek köszönhetően nem csak időt és erőfeszítést takaríthat meg, hanem valószínűleg élvezheti a folyamatot.

Mit kell keresni egy WordPress CSS Live Editor bővítményben

Amit a CSS élő szerkesztő pluginjétől keres, az nagyban függ a CSS ismereteinek szintjétől vagy a kódolási tapasztalattól.

Ha nem kódoló, ne aggódjon, néhány CSS élő szerkesztő plugint létrehoztak, amelyeket a kezdők használhatnak. Azonban ki kell választania egy élő szerkesztő beépülő modult egy vezérlőpanellel, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen csak mutasson és kattintson a módosításokra. Érdemes megnézni, hogy pontosan mely elemeket testreszabhatja, mivel az egyes bővítmények különböznek egymástól.

Előfordulhat, hogy tapasztaltabb fejlesztők olyan plugint szeretnének, amely lehetővé teszi a kód beírását vagy szerkesztését. Egy jó lehetőség az, amely segítő kezet nyújt a kódolás során, és kiemeli a hibákat. Egyéb plugin-funkciók, amelyeket meg kell keresni, bármi legyen is az Ön tapasztalata:

 • Vajon minden WordPress témával és bővítménnyel működik??
 • Kínál-e bármilyen előre elkészített mintát??
 • Tud-e dolgozni vázlat módban a módosítások közzététele előtt?
 • Menti meg a növekményes változtatásokat, miközben megy, így szükség esetén visszavonhatja a munkáját?
 • Biztosít-e mélyreható dokumentációt, oktatóanyagokat és támogatást?

Tehát most már tudja, hogy mit kell figyelembe vennie, mielőtt döntést hozna. Vessen egy pillantást a rendelkezésre álló különféle WordPress CSS élő szerkesztő bővítményekre..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. CSS Hero

CSS Hero

Információ és letöltésView a Demo

A CSS Hero egy prémium élő WordPress témaszerkesztő plugin, amely lehetővé teszi a téma tervezésének szinte minden aspektusának testreszabását. Ezt egy intuitív pont- és kattintási felület használatával hajtja végre, amely a weboldal elején működik, anélkül, hogy a CSS sorát be kellene adnia, ha ezt akarja. Ezért még akkor is, ha nincs egyáltalán kódolási ismerete, ezt a plugin-ot felhasználhatja webhelyének megváltoztatására.

A CSS Hero rendelkezik néhány különösen figyelemre méltó funkcióval. Először is elmenti az összes szerkesztést, így visszavonhatja az elvégzett munkát, vagy visszatérhet a munkafolyamat egy adott pontjába. Többé nem kell félnie a hibától és az oldal megsértéséről.

Másodszor, a CSS Hero „Kész kész stílusokat” és „Témabőröket” biztosít. Ez több száz mintát és 29 előre elkészített elrendezést kínál, amelyek közül választhat webhelyének kiindulópontjaként. Tehát még azok is, akiknek nincs tervezési inspirációja vagy elképzeléseik, létrehozhatnak egy webhelyet, amelyben büszkék lehetnek.

A CSS Hero az egyik leglátványosabb WordPress CSS élő szerkesztő plugin, amelynek célja, hogy könnyedén testreszabhassa webhelyének kialakítását, függetlenül attól, hogy Ön kódoló kezdő vagy webes fejlesztő. Mielőtt megvásárolná a CSS Hero-t mindössze 19 dollárért, érdemes ellenőrizni, hogy ez a bővítmény együttműködik-e a témáddal. A CSS Hero számos hőskész témán működik, és leírást, kompatibilitási százalékot nyújt (az összes fyi összesített pontszáma a legmagasabb, 99% – jóval magasabb, mint a többi legkelendőbb prémium témának), és mindegyikhez élő teszthelyet biztosít. Kipróbálhatja a CSSHero alkalmazást is RocketMode hogy elérhetővé tegye a jelenlegi témájához.

CSSHero nyári akció

Jelenleg akár 50% -ot takaríthat meg a CSSHero nyári akciója alatt! Nincs szükség kódra, ha fizetéskor a kedvezményt alkalmazzák. Az ajánlat 2016. augusztus 9-én ér véget.

Takarítson meg akár 50% -ot a CSSHero-nál

2. Sárga ceruza

Sárga ceruza

Információ és letöltésView a Demo

A Yellow Pencil egy WordPress Visual CSS Style szerkesztő és egy másik plugin, amely nem igényel kódolást. Ennek ellenére van egy beépített CSS-szerkesztő azok számára, akik szeretik a stíluslapjaikat kézzel szerkeszteni. Ez a bővítmény 100% -ban működik a felületen, lehetővé téve, hogy valós időben láthassa és működhessen webhelyén. Úgy hozták létre, hogy bármilyen elemet testreszabhasson bármilyen témában vagy beépülő modulban, és lehetővé teszi a téma percek alatt történő szerkesztését vagy a weboldal teljes kialakításának átalakítását, ha kívánja.

A sárga ceruza lehetővé teszi az egyes CSS-választók könnyű kiemelését, ezáltal a téma gyors és fájdalommentes megváltoztatása. Ez a plugin 300+ háttérrel, 600+ betűtípuscsaláddal és 50+ animációval rendelkezik, amelyek közül választhat, lehetővé téve a téma testreszabását a márka imázsához. A Sárga oldalak kiterjedt dokumentációval és támogatással jönnek azok számára is, akik korábban még nem használták a WordPress élő CSS-szerkesztő pluginjait.

A sárga ceruza visszaveszi a 23 dollárt, és kompatibilis az összes WordPress témával és beépülő modullal. Ez ismét kiváló lehetőség kezdőknek és tapasztalt web-tervezőknek egyaránt.

3. TJ Custom CSS

TJ Custom CSS plugin

A Theme Junkie TJ Custom CSS egy ingyenes WordPress plugin, amely lehetővé teszi a webhely testreszabását egy kezelőfelületen keresztül. Ezt a bővítményt a kódolók szem előtt tartásával fejlesztették ki, és nem olyan bővítmény, amelyet ajánlunk azok számára, akik nem bíznak a CSS-ben.

A legtöbb ilyen pluginhoz hasonlóan a TJ Custom CSS egy CSS kezelőt is használ az egyedi CSS hozzáadására az Ön webhelyére, felülírva minden témát vagy alapértelmezett stílust. Ehhez az irányítópulton férhet hozzá és dolgozhat tovább.

A TJ Custom CSS azonban lehetővé teszi a változások előzetes megtekintését. A Live Customizer használatával megnézheti a változások hatását az egyéni CSS hozzáadásakor. Ez sok időt takaríthat meg, mivel nem kell folyamatosan megtakarítania munkáját, váltania a böngésző lapjain és frissíteni az oldalakat.

A TJ Custom egy nagyon egyszerű plugin, amely segít pontosan az Ön igényeinek megfelelő egyedi webhely létrehozásában. Ha szereti a kódolást, és tapasztalata van a téma testreszabásáról CSS segítségével, akkor ez lehet a tökéletes bővítmény az Ön számára.

4. SiteOrigin CSS

SiteOrigin CSS szerkesztő

A SiteOrigin CSS egy ingyenes, fejlett WordPress CSS élő szerkesztő plugin a SiteOrigin-től. A jelentések szerint kompatibilis az összes WordPress témával, ez a funkcióban gazdag plugin számos eszközt kínál a felhasználók igényeinek kielégítésére, bármilyen kódolási tapasztalat is legyen.

A kezdők számára a SiteOrigin CSS egy Visual Editor programot biztosít. Ez egy egyszerű vezérlőkészletből áll, amely lehetővé teszi a stílusok, a színek és az egyéb beállítások könnyű kiválasztását. Mivel egyáltalán nincs kódolási ismeret, néhány kattintással módosíthatja webhelyének kialakítását.

Azok számára, akiknek van némi CSS-szerkesztési tapasztalata, és többet kell tenniük, a SiteOrigin dinamikus ellenőrrel rendelkezik. Ez segít megtalálni a helyes választót, amelyet használni szeretne egy adott elem testreszabásához. Ez gyakran a meglévő CSS szerkesztésének a legnehezebb része, tehát nagy segítséget nyújt a még tanulóknak.

A fejlettebb kóderek számára a SiteOrigin plugin hatékony CSS-szerkesztője automatikusan kiegészíti mind a CSS-választókat, mind az attribútumokat. Ezenkívül elősegíti a problémák megtalálását a CSS-ben a közzététel előtt.

Bármelyik beépülő modul funkcióit használja a WordPress-webhely testreszabásához, az összes munka valós időben a webhely felületén zajlik, így a módosításokat bármikor megfigyelheti..

5. Mikroterápia

Microtherma

Információ és letöltésView a Demo

A Microthemer egy intuitív és hatékony vizuális felületű prémium WordPress CSS szerkesztő plugin. Testreszabhatja bármely WordPress téma vagy plugin megjelenését, és elég könnyű ahhoz, hogy elkerülje webhelyének lelassítását.

A Microthemer lehetőséget kínál kezdőknek és profiknak. A nem kódolók megváltoztathatják az elemeket, például a színeket, betűkészleteket, háttérképeket és webhely-elrendezéseket. A fejlesztők élő előnézeti módban dolgozhatnak, CSS-ben, SCSS-ben és JavaScript-ben kézzel kódolva.

A Microthemer egyik legfontosabb jellemzője, hogy lehetővé teszi, hogy Vázlat módban dolgozzon. Kipróbálhat egy új dizájnt a webhelyén, vagy időt tölthet különféle stílusmódokkal, anélkül, hogy ez befolyásolná a közönség tapasztalatait a webhelyén. Ezután egyszerre közzéteheti az összes változást, miután elégedett volt a végleges tervezettel.

A Microthemer rendkívül alapos oktatóanyagokkal, dokumentációval és támogatási fórumokkal érkezik, amelyek segítenek a legtöbbet hozni ebből a pluginból. Megvásárolhatja a Microthemer-t 45 USD egyszeri díj ellenében, amely ingyenes frissítéseket tartalmaz az életre.

Bónusz: Ultimate Tweaker

Ultimate Tweaker a WordPresshez

Információ és letöltésView a Demo

Lehet, hogy nemcsak webhelyének megjelenési oldalát szeretné szerkeszteni, hanem néhány felhasználói szerepet, bejelentkezési oldalt vagy más WordPress szolgáltatást is. Ez az, ahol a WordPress Ultimate Tweaker hasznos lehet. A plugin kompatibilis a WordPress jelenlegi verzióival. A legtöbb JavaScript-t támogató böngésző problémamentesen működteti őket.

Az Ultimate Tweaker több mint 260 különféle hacket és csípést tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára (php vagy programozási ismeretek nélkül) a WordPress konfigurálását és testreszabását. A sok szolgáltatás ellenére a plugin nagyon gyors és optimalizált, hogy csak használt tweakeket tölthessen be (lusta betöltés memóriahasználat nélkül).

A plugin támogatja a legtöbb témát, logót és ikont, és védi a tartalmat (nincs kontextus menü, nincs választás és nem húz). A HTML Minifier funkció segít a felhasználóknak a hozzászólások eltávolításában, a HTML tömörítésében és a relatív URL-ek elkészítésében.

A plugin figyelemre méltó tulajdonságai között szerepel egy könnyű adminisztrációs felület automatikus mentéssel, HTML Minifier és relatív hivatkozások készítője, Meta Boxok elrejtésének lehetősége az egyedi oldaltípusokon, Szerepkezelő, Szerep független beállítási mód, 2x gyorsabb / Lazing betöltése, Rejtőzés és az „Ultimate Tweaker” rendszergazda szerepét.


Végső gondolatok

Az összes itt említett WordPress CSS élő szerkesztő-bővítmény lenyűgöző lehetőségeket kínál a webhely kialakításának testreszabásához. Bármelyik bővítményt választja, feltétlenül olvassa el a mellékelt dokumentációt, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle. Minél jobban megérti az élő szerkesztő használatát, annál jobb lesz a kivitele.

Használ egy CSS élő szerkesztő beépülő modult, és ha igen, melyiket? Ajánlnád? Kérjük, ossza meg a praktikus tippeket vagy észrevételeket a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map