A legfontosabb 5 plugin minden WordPress webhelyhez

A népszerű WordPress oktatóanyagok és híroldalak, valamint a Meetups és a WordCamps szerte a világon sok nagy vita folyik a WordPress jó beépülő moduljairól: csúszkák, kapcsolatfelvételi űrlapok, biztonsági mentések, SEO, tagság, e-kereskedelem; de ritkán látom az embereket, hogy olyan bővítményekre összpontosítsanak, amelyek kifejezetten az Ön webhelyének hátterének karbantartására és olvashatóságára vonatkoznak.


Ha nem veszi figyelembe a webhely karbantartását és fenntartását, akkor az nem csak egy elavult, ritkán használt és sokkal kevésbé látogatott webhelyet eredményez, a teljes megsemmisítés vagy a tartalom teljes elvesztése szélsőséges esetei esetén. Megfelelő óvintézkedések nélkül az Ön webhelye gyorsan töltsön fel több ezer spammel kapcsolatos megjegyzést, rosszul teljesít, vagy ami még rosszabb, kiszolgáltatottá válhat a hackerek számára, ami végső soron leállást, valamint a webhely látogatói és potenciális ügyfeleinek veszteségét eredményezi.

A legújabb verzió kiadása óriási javulást mutatott az adminisztrátorok reakcióképességében és kontrasztjában WordPress a 3.8-ban, és a kisebb kiadások automatikus frissítése üdvözlendő kiegészítés volt a WordPress 3.7 központi eleméhez. Az általam javasolt öt plugin a 3.7 és 3.8 szintre lép a következő szintre, és lehetővé teszi az adminisztrátor megjelenésének és az automatikus frissítések ütemezésének finomabb ellenőrzését..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Akismet


Akismet

Ha van WordPress blogja, spam vagy trackback megjegyzés észlelhető véletlenszerű címekből, sokszor hirdetésekre mutató linkeket vagy potenciális rosszindulatú programokat mutatva, amelyek megjelennek a webhelyén. Ezeket a megjegyzés- és nyomkövetési spámokat a támadó automatizálja, ám ezek gyorsan fel tudják tölteni az Ön blogját és adatbázisát irreleváns információkkal, és egy rosszul karbantartott blog vagy weboldal piros zászlaja, amely egyszerű célt jelenthet azok számára, akik bajt okoznak..

Az Akismet a WordPress.com üzemeltetett webszolgáltatása, amely automatikusan felismeri és eltávolítja a megjegyzés és a nyomkövető spam tartalmát. A plugin használatához aktiválnia kell, amelyet alapértelmezés szerint telepít a saját üzemeltetett WordPress-szel együtt, és szüksége lesz egy WordPress.com-fiókra és egy Akismet-kulcsra, amely személyes használatra ingyenes, és van egy minimális díj a vállalkozások számára. Továbbá, ha a kapcsolattartó űrlapmodult használja a Jetpack beépülő modulban, akkor az Akismet zökkenőmentesen integrálódik az összes kapcsolattartó űrlaphoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem generálnak spam-et, mindegyik captcha vagy felhasználói kihívás nélkül; mindent a szolgáltatáson keresztül kezelnek.

Wordfence biztonság


Wordfence

Ha valaha is történt hackelés egy webhelyen, akkor tudod, hogy ez nagyon gyengítő és rendkívül nehéz helyzet lehet, különösen, ha nem készít rendszeres biztonsági másolatot a webhelyről. Az a webhely, amelyet nem rögzítettek le erős jelszavakkal és más intézkedésekkel, percek alatt teljesen megsemmisíthetők vagy megsemmisíthetők. Az első védekezés erős jelszavak használatával történik, például olyan, amely kombinálja a kis- és nagybetűket, számokat és speciális karaktereket; minél hosszabb a jelszó, annál biztonságosabb. Van néhány egyéb intézkedés, amelyet meg kell tennie a biztonságos és bezárt webhely biztosítása érdekében; az egyik egyszerű módszer a Wordfence Security plugin telepítése..

Számos biztonsági bővítmény található a WordPress számára, de ezek közül a legfontosabb és legátfogóbb a Wordfence. A Wordfence naponta ellenőrzi a biztonsági réseket a háttérben, és e-mailt küld Önnek, ha valami nem megfelelő. Ellenőrzi a DNS változásait, a beépülő modulok és az alapkód változásait, az elavult plugineket, a spamhivatkozásokat, valamint a bejelentkezési kísérletek korlátozásával véd a brutális erőszakos támadásoktól is. Ez egy plugin gyöngyszeme, mivel a tűzfal mellett a bejelentkezési kísérleteket is láthatja, és a felhasználókat IP-cím alapján blokkolhatja. A profi verzióval akár egész országot is blokkolhat. Van egy valós idejű forgalmi napló is, ahol láthatja, ki és honnan érkezik a webhelyre. Ez egy olyan plugin, amelyet minden webhelyre felteszek, amelyet építek vagy találkoztam, és minden WordPress webhelyre erősen ajánlott.

Speciális automatikus frissítések


fejlett automatikus frissítések

A WordPress 3.7 mellett automatikus frissítések érkeztek, ami hatalmas időmegtakarítást jelent. Ugyanakkor csak a 3.7 automatikusan frissíti a kisebb jelentőségű verziókat, például a 3.7.1-re; de a nagyobb frissítésekhez, például a 3.8-hoz, manuális frissítést kell végrehajtani. A probléma megoldásához és az összes frissítés automatikus futtatásához a kedvenc pluginom az Advanced Automatic Upgrades. Ez a bővítmény frissíti a WordPress core kisebb és jelentős kiadásait, valamint a bővítmények és témák napi ütemezésű automatikus frissítésének képességét. Vigyázzon ennek a beépülő modulnak a használatakor, mivel nincsen visszatérési funkció, ezért érdemes megbizonyosodni arról, hogy ezt egy szilárd napi biztonsági másolat-megoldással, pl. VaultPress.

WP-optimalizálása


optimalizálja

A WordPress adatbázisokkal és fájlokkal tárolja a tartalmat és a beállításokat. Rendszeres használat esetén az adatbázisok ugyanúgy széttöredezettek, mint a merevlemez ;. amikor az információkat írják, áthelyezik és törlik, a hely nem válik elérhetővé, tehát rendszeresen meg kell tenni az adatbázis tábláinak optimalizálását. Korábban be kellett jelentkeznie a PHPMyAdmin oldalra, és több parancsot kell kiadnia a feladat végrehajtásához. A PHPMyAdmin félelmetes lehet, és még a legtapasztaltabb fejlesztők véletlenül törölhetnek egy webhelyet néhány kattintással vagy billentyűleütéssel..

A WP-Optimize lehetővé teszi az adatbázis-optimalizálás kezelését közvetlenül a WordPress irányítópultján, amely biztonságosabb és jobban ismert a WordPress rendszergazdák számára. Amellett, hogy lehetővé teszi ennek a feladatnak a megadott előre meghatározott időben történő ütemezését, lehetősége van más általános adatbázis-tisztítási feladatokra is, például a postai javítások, a vázlatok és a megjegyzés spam törlésére. Telepítem ezt a bővítményt minden felhasznált webhelyre, és általában a legtöbb webhelyen heti ütemtervet állítok be.

CodePress Rendszergazda oszlopok


codepress

Ez egy fantasztikus plugin, amely kevésbé kapcsolódik a webhely karbantartásához, és inkább a WordPress háttér felhasználói felületének adminisztrációjához kapcsolódik. Ha oldalakat, hozzászólásokat, médiát és sok adminisztrátori képernyőt néz meg, ott van az oldalak / hozzászólások / média felsorolása cím, szerző, dátum és egyéb vonatkozó információk szerint. A bővítmények hozzáadhatják vagy eltávolíthatják ezeket az oszlopokat. Például sokan ismerik a WordPress SEO-t, amelyet Yoast ad hozzá a SEO-hoz kapcsolódó számos oszlophoz ezen oldalakon. A CodePress Rendszergazda oszlopok lehetővé teszik a megjelenített oszlopok elrejtését, vagy a rejtett oszlopok megjelenítését, akár az egyedi mezőket is. Ez különösen akkor hasznos, ha hozzáadja a hozzászólás bélyegképét, így ellenőrizheti, hogy van-e egy kiemelt kép, vagy hogy egy adott mező kitöltött-e egy bejegyzésben / oldalon. Nagyszerű eszköz, amely különösen hasznos nagy vagy egyedi webhelyeken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map