A közösségi média-fiókok automatizálása a WordPress-webhelyen – mindent egyben!

A közösségi média automatizálása a WordPress webhelyek számára

A szociális média marketingszakemberek és minden más profi profi minden esetben megpróbálja megtalálni az ismétlődő feladatok automatizálásának módját. Nagyon sok időt takarít meg! És az idő pénz – Töltsön időt valamire, ami termelékenyebbé tesz téged.


Időről időre előfordulhat, hogy időnként érezted, hogy pihenni kell a közösségi médiában. De nem akarja, hogy a közönség észrevegye távollétét. Mit csinálsz ilyen helyzetben? A közösségi média automatizálásának a szinte tökéletes megoldása van, amely biztosítja, hogy nem pazarolja az idejét az ismétlődő feladatokra, és hatékonyan eltakarhatja a szociális média hiányát..

A közösségi média automatizálási eszközökkel ütemezheti a hozzászólások és a fiókok automatikus frissítését az előre meghatározott időpontokban. Miután beillesztett egy bejegyzést vagy megjegyzést a sorba, kikapcsolhatja a számítógépet, és akár szabadidőt is vehet, ha kívánja. Olvassa tovább, és megtudja, hogyan.

De mielőtt rohanna az üdülési tervek elkészítéséhez, néhány dolgot meg kell jegyeznie:

 • A közösségi média automatizálási eszközei kiválóan működnek mind az egyének, mind a közösségi média marketing cégei számára, akiknek sok ügyfél számára a szociális média tartalmát kell kezelniük, néha a több száz.
 • Nagyon fontos fenntartani a tökéletes egyensúlyt az automatizálás és az ügyfelekkel való személyes kapcsolat között. Világosan ki kell dolgozni, mikor kell automatizálni és mikor kell bekapcsolódni. A tartalomküldés, különösen az időérzékeny hozzászólások nagymértékben automatizálhatók, így időt hagyhat a nagyszerű tartalom létrehozására..
 • A legtöbb blogbejegyzés RSS-hírcsatornája automatizálható, mivel a blogtartalom többsége egyébként a közösségi média felé mutat. Itt vigyáznia kell arra, hogy a hozzászólások a szociális média számára is megfelelően legyenek megformázva. Az automatizálás különösen akkor hasznos, ha naponta többször szeretne feladni.
 • Az automatizálás egyik alapvető szabálya: Soha ne automatizálja az ügyfelekkel való interakciót. Az ügyfelek többnyire meg tudják mondani, mikor valakivel rendszerrel foglalkoznak, és nem akarja, hogy az ügyfelek megzavarodjanak.
 • Ditto a hibaelhárításhoz – automatizáljon csak az ügyfél elvesztésének kockázatával.
 • A legtöbb közösségi média csatornája értesítést küldhet a fiókjában zajló tevékenységekről. Ne kapcsolja ki mechanikusan ezt a lehetőséget. Nézze meg, melyik vonatkozik számodra, és válassza a bekapcsolást, hogy javítsa a válaszidőt és az elkötelezettséget.
 • Időről időre tegyen félre az összes tevékenység nyomon követésére.
 • Ügyeljen arra, hogy ne ütemezze túl messzire a jövőt, és maradjon naprakész a legfrissebb hírekkel. Érdemes lehet szüneteltetni az automatizált folyamatot, vagy akár röviden meg is szüntetni azt, válaszként valamilyen hírre vagy eseményre.

Szem előtt tartva azt, amit már említettünk, bölcsen válassza ki a közösségi média automatizálási eszközöket. Maroknyi létezik a piacon, és válassza ki azt, amelyik megfelel az Ön igényeinek. Néhány eszközt kissé részletesebben tárgyaltam ebben a cikkben.

Ezután gondosan véglegesítenie kell a feladási ütemtervet. A közösségi média bejegyzésének megjelenítésének idejét az idő függvényében kell kiválasztani, amikor a követők maximális száma aktív. Itt az időzónák számítanak, ezért ne hagyja figyelmen kívül. A válaszadási idejét szintén meg kell határozni a közönséggel való maximális elkötelezettség biztosítása érdekében.

Ügyeljen arra, hogy ujját tartsa a beszélgetés folyamatán. Olyan eszköz, mint a Említés itt segíthet. Követi a nevét a közösségi médiában, valamint a blogokban és a webhelyeken, és figyelmeztet. Közvetlenül válaszolhat a Megemlítés irányítópultján.

Az automatizálási lehetőségeket 2 csoportra osztják:

 1. Automatizálási eszközök, amelyek a közösségi média csatornáinak teljes skáláját lefedik
 2. Eszközök, amelyek korlátozott számú csatornát fednek le – 5-10-ig, vagy akár egy csatornát is, mint a csatorna-specifikus pluginek esetében.
Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Közösségi automatizálási eszközök – Többcsatornás beállítások

Ha az összes közösségi média-fiókot automatizálni szeretné, akkor a legmegfelelőbb az összes átfogó eszköz. Íme néhány különféle lehetőség, amelyeket fontolóra kell venni a WordPress-webhelyen.

Ha ez, akkor az

Az első, ami eszembe jut, nem egy plugin, hanem egy IFTTT nevű szolgáltatás, amely kiterjed a következőre Ha ez, akkor az. Ezzel a szolgáltatással létrehozhat egy kiváltó sorozatot, amely elinduláskor kezdeményezhet egy sor választ.

ifttt2Jelentkezzen be a weboldalra, és hozzon létre egy fiókot. Ahhoz, hogy megértse, hogyan működik, nézd meg az alábbi képernyőképet.

IFTTT3

Példaként kiválaszthatja a WordPress alább látható „Ez” pontját

ConnectingWp

Miután kitöltötte webhelyének adatait, az „Ez” alatt kiválaszthatja azt a közösségi média csatornát, amelyet el szeretne küldeni. A lefedett közösségi média csatornák közül néhány,

IFTTT 7

Miután ez megtörtént, létrehozta azokat a csatornákat, amelyekbe automatikusan el szeretné küldeni a tartalmat. Ahhoz, hogy ez a szolgáltatás működjön, be kell állítania a WordPress webhelyet az automatikus közzétételre. Ez nagyon egyszerű – fej Általános beállítások> Írás és engedélyezze XML-RPC. A WordPress 3.5 vagy újabb verziói esetén ez a funkció automatikusan engedélyezve van.

És ne felejtsük el, hogy ez a szolgáltatás fordított irányban is működhet, ha átváltjuk az „Ez” és az „Az” opciókat. Fordítva, ezt a funkciót felhasználva összegyűjtheti a szociális média összes mappáját és archiválhatja egy helyre.

Közösségi hálózatok automatikus posztere (SNAP)

SNAP egy a Next Scripts beépülő modulja, amely számos közösségi média csatornát összekapcsol a blogjával, így amikor friss tartalmat tesz közzé, automatikusan elküldésre kerül a közösségi csatornákra..

SNAP 4

Megváltoztathatja a beállításokat az Ön kényelme érdekében, és automatikusan elküldhet üzenetet a Facebook, a Twitter, a Tumblr, a Reddit, a LinkedIn, a Delicious, a Google+ és még sok más közösségi média csatornára. Miután a bejegyzés elkészült, az egész bejegyzés vagy formázott visszajelzéssel ellátott bejelentése az összes kiválasztott hálózaton megjelenik. Az üzenetek testreszabhatók az egyes hálózatokhoz.

Kicsit időt vesz igénybe a megfelelő beállítások létrehozása az egyes csatornákhoz, amint azt az alábbiakban látható a Twitter konfigurációs konfigurációjának pillanatképe is mutatja, de ha ezeket a beállításokat elvégzik, ez sokkal könnyebbé teszi az életet.

SNAP 3

Képek is elküldhetők, és a régi hozzászólások ismét feladhatók. 100 000+ aktív telepítéssel és 4,2 csillagos besorolással rendelkezik. Pro verzió is elérhető.

ütköző

ütköző

ütköző egy olyan eszköz, amely felhasználható a sok közösségi média csatornájának kezelésére egy műszerfalról. A tartalom megosztható a nap folyamán a legmegfelelőbb időpontokban, és szöveget adhat hozzá a különböző csatornák testreszabásához. Képek és videók is közzétehetők.

Kötelezettségmentes 30 napos ingyenes próbaverziót kínálnak, és a tervek 10 szociális havi számlánként havonta 10 dollárnál kezdődnek, 200 havi közösségi számlán pedig havonta 300 dollárba kerülnek..

Van egy szabadon elérhető plugin, az úgynevezett WordPress to Buffer amely elősegíti az új hozzászólások automatikus betöltését a pufferbe. Ez a beépülő modul csak olyan csatornákat támogat, mint a Facebook, a Twitter, a LinkedIn és a Google+. 4000+ aktív telepítéssel rendelkezik, 3,6 csillagos besorolással. A plugin pro verziója még a Pinterest használatát is támogatja.

Csak huzal

Csak huzal

Csak a Wire pro verzió, lehetővé teszi automatikus csatolást 50 csatornára, az összes fő csatornát is beleértve. A csatornák száma a ingyenes verzió korlátozott. Megtekintheti és megválaszolhatja a megfigyelő konzolon található megjegyzéseket. Szociális elemző és jelentéstételi eszközöket tartalmaz. Az ingyenes verzió 8000+ aktív telepítéssel és 4,8 csillagos besorolással rendelkezik.

Zapier

Zapier

Zapier kissé eltérő megközelítést alkalmaz. Van egy népszerű alkalmazások könyvtára, amelyet felfedezhet. Ezután párosíthatja az alkalmazásokat az Ön igényei szerint, valamilyen módon, mint ha ez az, akkor ez. Ha több mint 500 alkalmazásból áll, akkor biztosan megtalálja a kívánt. Alapszintű ingyenes csomagot kínálnak havi 100 feladathoz, havonta 50 000 feladat teljesítéséhez 125 dollárért.

Közösségi automatizálási eszközök – Egycsatornás vagy korlátozott csatornás lehetőségek

Szeretne csupán néhány közösségi média-fiókot automatizálni? Ellenőrizze ezeket a lehetőségeket, ha célzott közösségi megosztási automatizálást kíván hozzáadni a WordPress webhelyéhez.

Újjáéled a régi posztot

Revive Old Post Lite

A Revive Old Post segítségével automatikusan feladhat a Titter, a Facebook és a LinkedIn webhelyen. A régi és az új hozzászólások megoszthatók, és beállítható az üzenetek közötti időköz. Biztosíthatunk webhelyére mutató hivatkozásokat, és kizárhatjuk a meghatározott kategóriákat és bejegyzéseket. 80 000+ aktív telepítéssel és 3,9 csillagos besorolással rendelkezik. Pro verzió is elérhető.

WP a Twitteren

WP a Twitteren

WP a Twitteren kifejezetten a Twitteren való közzétételre vonatkozik. A tweet testreszabásához egyedi sabloncímkék állnak rendelkezésre. Az URL rövidíthető. 90 000+ aktív telepítéssel és 4.1-es besorolással rendelkezik.

CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule egy olyan plugin, amely lehetővé teszi a hozzászólások automatikus közzétételét a Facebook, a Twitter, a Google+, a LinkedIn, a Buffer és a Tumblr között. Ez egyfajta szerkesztői naptár, amely segítséget nyújt a hozzászólások vizuális ütemezésében egy drag and drop funkcióval. 10 000+ aktív telepítéssel és 4,7 csillagos besorolással rendelkezik. Ez egy prémium előfizetésen alapuló szolgáltatás, 14 napos ingyenes próbaverzióval.

Latergramme

latergramme 1

Latergramme célja az, hogy megszüntesse az Instagram harmadik fél általi kiküldésének korlátozását. A Latergramme ezt a korlátozást körülveszi azáltal, hogy értesítést szolgáltat az ütemezett időpontokban, hogy emlékeztesse Önt, hogy manuálisan tegye közzé az Instagram. A teljes kiküldetési ütemtervet a Latergramme-ban állíthatjuk be.

Vírusos Woot

ViralWoot

Vírusos Woot ugyanúgy működik, mint a Latergramme, de ez egy ütemező a Pinterest számára. A Viral Woot segítségével ütemezheti a csapokat a Pinterest felé.

Vírusos címke

Vírusos címke

Vírusos címke ütemezőként működik mind az Instagram, mind a Pinterest számára. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha a fotóalapú közösségi média marketingre támaszkodik (vagy ha aktív más fiókjainál, és csak kicsit extra segítségre van szüksége ezekkel a kettővel).

Említésre méltóak

Néhány más automatizálási eszköz is, amelyet érdemes megemlíteni a felfelé fordulás részeként:

 • A közösségi média automatikus közzététele– képeket képes automatikusan elküldeni a Facebook-ba, a Twitterbe és a LinkedIn-be. A kategóriák és a hozzászólások szűrhetők ezzel a bővítménnyel. 10 000+ aktív telepítéssel és 4,2 csillagos besorolással rendelkezik.
 • Mikroblog-poszter– Körülbelül 10 közösségi hálózatot támogat, ideértve a főbb hálózatokat is. 10 000+ aktív telepítéssel és 4,1 csillagos besorolással rendelkezik.
 • Jetpack– ha WordPress webhelyet használ, akkor valószínűleg telepítené ezt a bővítményt. Terjesztési funkcióval rendelkezik, amely segít automatikusan elküldeni a Twitterbe, a LinkedInbe, a Facebookba és a Tumblrbe. Több mint egymillió aktív telepítéssel rendelkezik, 4 csillagos besorolással.
 • Szociális automatikus poszter – Ez a bővítmény lehetővé teszi a konfigurált közösségi hálózatokba történő automatikus közzététel automatizálását. Több Titter-fiók és minden kapcsolódó Facebook-fiók támogatott. 29 dollár árat tartalmaz.

Végső gondolatok

A közösségi média automatizálási eszközei hozzájárulnak a hatékonyság fokozásához és az idő okos felhasználásához. Ez nem azt jelenti, hogy teljes mértékben abbahagyja a közösségi média erőfeszítéseit, csak azt, hogy hatékonyabbá váljon. Azok a feladatok, amelyek nem a kezükben vannak, automatizálhatók és kell is. Ez lehetővé teszi, hogy több időt szenteljen a személyes figyelmet igénylő feladatokhoz.

Nos, ez a WordPress közösségi média-automatizálási eszközeinek listája. Kihagytunk valamit? Szeretne hallani rólad az alábbi megjegyzésekben ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map