A csapat hatékony kezelése: A WordPress legjobb projektmenedzsment-bővítményei

Legtöbbünk elúszik egy weboldal elindításakor, és lelkesedésünk vezeti bennünket, hogy azt higgyük, hogy mindent meg tudunk kezdeni – és bizonyos mértékig Ön is tud a korai napokban.


A blogod növekedésével azonban nehezebb maradni a tetején maradni. Egy bizonyos ponton át szeretné adni másoknak a bizonyos feladatokkal kapcsolatos felelősséget. Ez lehetővé teszi, hogy időt arra fordítson, hogy a jó dolgokra összpontosítson. Ennek természetesen két fő előnye van:

  • Ez felszabadítja az időt
  • A feladatokat szakemberek végezhetik

Ha helyesen hajtják végre, akkor a csapat készenléte a webhelyén történő munkavégzéshez nagy értéket képvisel, és elősegítheti webhelyének gyorsabb növekedését. Ami a legfontosabb oldalakat illeti, még egy másik szempontot figyelembe kell vennie: hogyan fogod irányítani a csapatot.

Szerencsére a WordPressnek rengeteg dedikált projektmenedzsment-bővítmény elérhető, amely azt jelenti, hogy minimális gond nélkül megszervezheti, kommunikálhatja és együttműködhet a csapatával. Íme néhány a kedvenc WordPress projektmenedzsment-bővítményből.

WP Projektmenedzser WordPress bővítmény

WP Projektmenedzser

Ha olcsó projektmenedzsment megoldást keres, akkor az a fő WP Project Manager bővítmény ingyenesen letölthető. A plugin ingyenes verziója meglehetősen korlátozott funkcionalitással rendelkezik, de alapvető módot kínál feladatok készítéséhez és a csapattagokkal való kommunikációhoz.

A beépülő modul lehetővé teszi új projektek létrehozását, majd releváns felhasználók hozzárendelését a projekthez. Ezt követően a csapat tagjai kommunikálhatnak a WordPress irányítópulton, és megoszthatják egymással a fájlokat. A projekt belsejében teendők listáját is felveheti, és az egyes felhasználókhoz minden egyes feladatot hozzárendelhet – van még egy folyamatjelző sáv is, amely megmutatja, hogy megy a dolgok..

Ha tetszik a plugin alapvető funkciói, frissíthet a Pro verzióra. Van egy vizuális naptár, amely megmutatja, hogy mikor esnek bizonyos feladatok, és ki felel az egyes feladatokért. Ha a dolgok megváltoznak, húzza és dobja el a feladatot az esedékesség dátumának megváltoztatásához. Ezenkívül jobban ellenőrizheti a felhasználói engedélyszinteket, lehetővé téve, hogy meghatározza, ki láthatja és teheti bizonyos dolgokat. A további funkcionalitás érdekében a WP Projektmenedzser támogatja a prémium kiegészítőket, ideértve egy praktikus időmérőt, egy számlázási megoldást és a WooCommerce integrációját..

Orbis WordPress bővítmény

Orbis

Az Orbis plugin Számos olyan funkciót támogat, amelyek alkalmasak egy kis vállalkozás működtetésére, ideértve a projektmenedzsment képességeket is – a plugin az ügyfélkapcsolatok kezelésére is hasznos. Az alapvető Orbis keretrendszer ingyenesen letölthető. Ideális azok számára, akik több társasággal dolgoznak: felvehet embereket és projekteket hozhat létre, majd mindegyiket egy-egy céghez rendelheti. Ez lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje mindazt, amit az egyes ügyfeleknek meg kell tennie, és mikor.

Az Orbis keretrendszeréhez kifinomultabb funkciókat adhat hozzá az Orbis számos kiterjesztésének egyikével. Jelenleg nyolc kiterjesztés érhető el – négy ingyenes kiterjesztés és négy prémium bővítmény, amelyek mindegyike 39 € -ba kerül. Projektmenedzsment szempontjából az Orbis leghasznosabb kiterjesztései közé tartozik Orbis Feladatok (amely lehetővé teszi a feladatok létrehozását, a csapat tagjainak hozzárendelését és a határidők meghatározását), és Orbis Finance (ez hozzáadja az Orbis pénzügyi funkcionalitását, segít megőrizni a projekt költségeit).

CollabPress WordPress bővítmény

CollabPress

Ha a költségvetés korlátozott, CollabPress egy teljesen ingyenes nyílt forráskódú projektmenedzsment-bővítmény. Ez egyszerű módot kínál minden projekt egy helyen történő kezelésére, mivel korlátlan számú projektet hozhat létre a WordPress irányítópulton. Minden projekten belül megoszthatja a dolgokat kisebb feladatokra, és megvitathatja az egyes feladatokat és az egész projektet a csapat tagjaival – az egész csapat naprakészen tartása érdekében bekapcsolhatja az e-mail értesítéseket is, amelyeket küld amikor egy új feladat vagy megjegyzés hozzáadódik az előfizetett projekthez.

A CollabPress beépülő modul egy praktikus naptár nézetet is támogat, amely lehetővé teszi a konkrét feladatok elvégzését. Ha aggódik a magánélet miatt, a bővítmény tartalmaz egy naplót így ellenőrizheti, hogy mire készül a csapata. Egy ingyenes bővítmény érdekében a CollabPress meglepően funkciógazdag, és teljes mértékben integrálható a BuddyPressbe.

Project Panorama WordPress bővítmény

Projekt panoráma

A Project Panorama ideális projektmenedzsment-bővítmény azok számára, akik szeretnék megjeleníteni a projekt előrehaladását. Mint a legtöbb projekt menedzsment bővítménynél, az alapvető funkciókat ingyen kaphatja meg – letöltéssel elérhető Projekt Panorama Lite. A plugin ingyenes verziója lehetővé teszi projektek létrehozását, a kezdési és befejezési dátumok beállítását, a legfontosabb mérföldkövek felvázolását és az előrehaladás nyomon követését. Ezenkívül felületet biztosít az ön számára az egyes projektek megbeszélésére a csapat tagjaival.

Míg a Project Panorama Lite segítségével láthatja, hogy a projekt hogyan halad előre különféle stílusos táblázatok és grafikonok segítségével, ha a plugin teljes funkcióinak sorozatát szeretné frissíteni a Pro verzió – egy hely licence 50 dollárba kerül, de ha a Project Panoráma felhasználást szeretné az összes ügyfél webhelyén használni, akkor a korlátlan hely licence 75 dollárba kerül..

A teljes Project Panorama plugin segítségével minden projektet kisebb feladatokra és fázisokra bonthat. Nagyobb adatvédelmet biztosít, mivel jelszóval védheti a projekteket, valamint korlátozhatja a projektekhez való hozzáférést az egyes csapattagok számára. Végül, a prémium plugin lehetőséget ad a csoport tagjai számára szükséges fájlok feltöltésére és tárolására.

TaskFreak! WordPress bővítmény

TaskFreak!

Ha olyan projektmenedzsment-bővítményt szeretne, amely csak a teljes funkcionalitást támogatja szükség, érdemes megnézni a TaskFreak! csatlakoztat. A plugin felhasználóbarát, és lehetővé teszi a projektek kezelését közvetlenül a WordPress irányítópultján.

TaskFreak! lehetővé teszi a feladatok létrehozását, majd a csoport tagjainak kiosztását a WordPress felhasználói szerepük alapján – az egyes feladatokat így is irányíthatja. A nyilvános feladatok létrehozásával feladatokat is nyithat a nyilvánosság és az előfizetők számára. A TaskFreak! Az interfész megkönnyíti a csoporttagok közötti megbeszéléseket, sőt egyszerűen lehetővé teszi a dokumentumok feltöltését és megosztását. A legjobb dolog ebben a pluginban? TaskFreak! teljesen ingyenes.

Végső gondolatok

Ha azt szeretné biztosítani, hogy csapata a lehető leghatékonyabban működjön, akkor valóban kötelező a projekt menedzsment plugin. Ez nem csak azt tartja, hogy mindenki azonos irányba mozogjon, hanem megkönnyíti a feladatok kiosztását és az előrehaladás megbeszélését a csapat tagjaival..

Ha nem biztos benne, hogy a projekt menedzsment plugin mennyit fog hozzáadni az üzleti vállalkozásához, a pluginek többsége korlátozott funkcionalitású ingyenes verzióval érkezik. Ez nagyszerű a költségvetéstudatos webmesterek számára, és nagyon ajánlom, hogy próbálkozzon ki, majd frissítse a prémium verzióra, ha tetszik a plugin interfésze – és természetesen, ha a kiegészítő funkcionalitás úgy érzi, mint amire szüksége van.

Van kedvenc projektmenedzsment plugin? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésterületen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map