A 9 legjobb WordPress kezelőfelület-bővítmény

A legjobb WordPress kezelőfelület-bővítmények

A WordPress népszerűségének nagy oka a könnyen használható adminisztrációs felület. Néhány felhasználó (különösen a nem szakemberek) számára azonban a WordPress irányítópultjának felhasználásával a hozzászólások és oldalak létrehozása meglehetősen nehéz lehet..


Szerencsére rengeteg WordPress felhasználói felület beépülő modul elérhető, amelyek kevésbé műszaki ismeretekkel rendelkezők számára lehetővé teszik a tartalom létrehozását és az elrendezések testreszabását anélkül, hogy a WordPress hátsó részét érintnénk..

Ebben a bejegyzésben számos hasznos beépülő modult – az elrendezés és a tartalom szerkesztése céljából – vizsgálunk, és megadjuk az előnyeket és hátrányokat. Végül nagyszerű ötleted lesz arról, hogy mely pluginek vannak az ön számára. Kezdjük el!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Címoldal elrendezésének beépülő moduljai

Az első oldal elrendezésének beépülő moduljai teljes ellenőrzést nyújtanak a weboldal kialakítása felett. Amíg te tud Használhatja őket tartalom hozzáadásához és szerkesztéséhez, ezek lehetővé teszik az elrendezési elemek, például sorok és oszlopok, valamint egyéb tartalomelemek, például csúszkák hozzáadását is. Vessen egy pillantást három első futóra.

1. WPBakery (korábban Visual Composer néven ismert – benne van a teljes WP témában)

Visual Composer plugin

A WPBakery Page Builder (korábban Visual Composer) valószínűleg az egyik legismertebb oldalkészítő plugin a WordPress számára. Csak 45 dollárért felveheti ezt a nagyszerű bővítményt webhelyére. Vagy fontolhatja meg egy prémium témát, amely magában foglalja a Visual Composer-t. Egyes témák, például a Teljes WordPress téma, a csomag részeként tartalmaznak kiegészítő oldal elemeket és testreszabásokat, amelyek még több épületbeállítási lehetőséget kínálnak.

Váltás a Visual Composer hátoldalának és a kezelőfelület szerkesztőinek között egyszerű – kattintson csak a rácselrendezés megváltoztatásához, sorok és oszlopok hozzáadásához, majd húzza a tartalomelemeket az oldalra, szükség szerint átrendezve. Minden elemnek több lehetősége és variációja is van az oldal megjelenésének és funkcionalitásának testreszabásához.

Segítségre van szüksége a Visual Composer használatának megkezdésében? Nézze meg a Visual Composer útmutatónkat, amely végigvezeti Önt a telepítés, a beállítás és az oldalkészítés teljes folyamatában.

Főbb jellemzők

 • Több mint 45 drag and drop tartalomelem
 • Több mint 150 külső gyártótól elérhető kiegészítő
 • Több mint 60 előre épített elrendezés
 • Előnyök: Könnyen kezelhető, élő előnézet, kompatibilis a legtöbb WordPress témával
 • Hátrányok: Lehet egy kicsit tanulási görbét is, gyakran igényel téma- vagy plugin-kiegészítőket a kiegészítő funkciók eléréséhez

Szerezze be a WPBakery oldalkészítőt

2. Elementor (ingyenes)

Elementor Page Builder bővítmény

Az ingyenes oldal- és tartalomépítési lehetőséggel kapcsolatban az Elementor minden bizonnyal eszébe jut. Ez a nagyteljesítményű plugin hasznos tartalomépítő elemekkel van ellátva, például oszlopokkal, fejlécekkel, képekkel, térközökkel, listákkal és egyéb olyan legfontosabb funkciókkal, amelyeket esetleg érdemes felvenni a bejegyzésébe. A beépülő modul tartalmaz még előre elkészített sablonokat, amelyek még gyorsabb indításhoz használhatók, valamint az egyéni CSS opciót (a stílus csempézéséhez).

Azok számára, akik jól tudnak kódolni, az Elementor jól felépített és nyílt forráskódú. Tehát ha néhány változtatást szeretne végrehajtani, és megosztani szeretné, nyugodtan (bár ez elég szilárd – tehát ez több, ha egyedi megoldásra van szüksége).

Főbb jellemzők

 • 23 ingyenes építőelemek
 • +24 További profi építőelemek
 • Könnyen használható előre formázott sablonok
 • Fordítás kész
 • Pro: Könnyen használható, gyors indítási sablonok, kompatibilis a legtöbb témával
 • Hátrányok: A legjobb szolgáltatások a Pro-vel érhetők el (tehát frissíteni szeretne)

Töltse le az Elementor Builder alkalmazást

3. MotoPress tartalomszerkesztő (ingyenes)

MotoPress Tartalomszerkesztő

Az ingyenes MotoPress Tartalomszerkesztő lehetővé teszi webhelyek vizuális felépítését a tartalomelemek húzásával és dobásával. Több mint 10 000 webhelyen használva a bővítmény 4,8 csillagos elégedettségi osztályzattal rendelkezik, így érdemes megfontolni. A plugin prémium verziója is elérhető, amely további tartalomelemeket és prémium támogatást nyújt.

Noha a MotoPress Content Editor nagyon egyszerűen használható, a plugin csak az újonnan létrehozott oldalakkal fog működni, a meglévő tartalma helyett. Még többet megtudhat erről a pluginról a MotoPress készítő áttekintésében.

Főbb jellemzők

 • Több mint 30 drag and drop elemet
 • Bővíthető bővítményekkel
 • Előreépített elrendezések
 • Előnyök: Nagyon könnyen használható, élő előnézetek elérhetőek, ingyenes
 • Hátrányok: Nem működik a meglévő tartalommal

Szerezze be a MotoPress Tartalomszerkesztőt

4. Élő zeneszerző (ingyenes)

Élő zeneszerző oldalkészítő

A Live Composer egy elülső oldal-készítő, drag-and-drop szerkesztéssel. Több mint 10 000 webhelyen használják, és 4,8 csillagos elégedettségi osztályzattal rendelkezik, ezért érdemes megnézni.

A szerkesztő engedélyezéséhez kattintson a zöldre Aktiválja a Szerkesztőt gombot az oldalán, amely lehetővé teszi az elemek húzását és dobását az oldalra. Mindent összevetve, egyszerűen használható, és minden elem teljesen testreszabható mind stílusa, mind funkcionalitása szempontjából.

Főbb jellemzők

 • Több mint 30 drag and drop elemet
 • Szekciók vagy elrendezések importálása és exportálása
 • Előnyök: Könnyen kezelhető, élő előnézet, ingyenes, és az elemek létrehozásához nem használnak rövid kódot
 • Hátrányok: Nem használható meglévő tartalommal. Egyéni hozzászólástípusokat ad hozzá a telepítéshez

Töltse le az élő zeneszerzőt

Kezelőfelület-tartalomszerkesztő beépülő modulok

Míg a beépülő modulok előző választása lehetővé teszi a tartalom szerkesztését és az elrendezései, az elsődleges tartalomszerkesztő pluginok egy kicsit korlátozottak. Egyszerűen fogalmazva: ezek a bővítmények lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy frissítsék a szöveget, képeket és egyéb tartalmat bejegyzésed és oldalai a WordPress irányítópultjának használata nélkül. Vessen egy pillantást odakint a három legjobbra.

1. Editus (korábban Lasso)

Editus plugin

Az Editus eredetileg Lasso néven volt ismert, és a mögött álló emberekből érkezik hozzánk Aesop Story Engine (ASE). Ez egy kezelőfelület, amely lehetővé teszi a változások valós időben történő megtekintését. Kezdve 99 dollárig, legfeljebb három webhelyen történő felhasználáshoz, az Editus egy hatékony eszköz.

Az Editus használata egyszerű, és egy kattintással érhető el egy kicsi eszköztáron, amely a hozzászólások és az oldalak felett jelenik meg. Innentől a megfelelő tartalom kiválasztásával megjelenik a formázási eszköztár a további szerkesztéshez.

Főbb jellemzők

 • Szöveg, linkek, képek és egyéb tartalmak valós idejű szerkesztése
 • Kiemelt kép támogatás
 • Működik mind postákon, mind oldalakon
 • Több hely kompatibilis
 • Előnyök: Könnyen kezelhető felület, kibővíthető az ASE kiegészítőkkel, kompatibilis a legtöbb témával
 • Hátrányok: Viszonylag drága

Szerezd meg az Editus WP-t

2. Front-end szerkesztő (ingyenes)

Front-end szerkesztő

A szöveg formázása egyszerű a Front-End Editor bővítmény segítségével.

A kezelőfelületet eredetileg funkcióbővítményként fejlesztették ki, amely lehetővé teszi a WordPress magába való beillesztést. Noha ez már nem tűnik a tervnek, a bővítmény továbbra is használható: végül már több mint 2000 telepítés történt, 4,2 csillagos elégedettségi osztályzattal.

Az előtér-szerkesztő egyszerűen használható, a telepítés után nincs szükség konfigurációra. Aktiválás után a szerkesztési engedélyekkel rendelkező felhasználók, akik a webhely bármelyik bejegyzését vagy oldalát meglátogatják, mindkettőt használhatják Oldal szerkesztése link a képernyő tetején található eszköztáron, és egy szerkesztése link a tartalom alatt a szerkesztés engedélyezéséhez.

Főbb jellemzők

 • Szöveg és hivatkozások valós idejű szerkesztése
 • Kiemelt kép támogatás
 • Működik mind postákon, mind oldalakon
 • Előnyök: Könnyen kezelhető felület, ingyenes
 • Hátrányok: Korlátozott funkcionalitás (például nem szerkesztheti a képeket), Nem működik minden témával

Töltse le a Front-end szerkesztőt

3. A WordPress tartalomkezelője

A WordPress tartalomkezelője

A WordPress OTW Content Manager segítségével gyorsan reagáló elrendezéseket hozhat létre a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz. Használjon lehetőségeket az egyéni stílushoz, 50+ rövid kódot az egyszerű oldalépítéshez, a felület szerkesztését (természetesen), és akár saját, egyedi felhasználható rövidítéseket is létrehozhat. Egyszerűen illessze be az oldal rövid kódjait, húzza a helyükre, végezzen gyors stílusszerkesztést menet közben, majd tegye közzé. Olyan egyszerű!

További lehetőségek esetén a Content Manager más OTW-bővítményekkel is összerakható, például az Sidebar & Widget Managerrel vagy a Portfolio Manager Pro-val..

Főbb jellemzők

 • 50+ rövid kódok
 • Az első és a hátsó rész szerkesztése
 • Szabályozható oldalsínek
 • Előnyök: Könnyen bővíthető más OTW pluginekkel
 • Hátrányok: Időpontú felhasználói felület kialakítása

Szerezze be a WordPress tartalomkezelőjét

4. Határpostai szolgáltatás (ingyenes)

Frontier Post plugin

A Frontier Post egy ingyenes bővítmény, amelyet arra terveztek, hogy a teljes postai kezelést lehetővé tegye webhelye elejéről. Túlmutat a bejegyzés tartalmának szerkesztésén, lehetővé téve a megfelelő engedélyekkel rendelkező felhasználók számára a hozzászólások létrehozását és törlését. A bővítményt jelenleg több mint 2000 aktív webhelyen használják, és 4,9 csillagos elégedettségi osztályzattal rendelkezik.

A beépülő modul használatával az adminisztrátorok ellenőrizhetik, hogyan és mikor szerkesztik a bejegyzéseket, valamint hogy milyen lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére a kezelőfelületen. Ezenkívül teljes ellenőrzést gyakorol a Frontier Post felhasználói engedélyei felett. A szabvány szerkesztése a linkek előállítják a Frontier felületet, amely hasonló a WordPress TinyMCE szerkesztőhöz hasonló szövegszerkesztőhöz. A közzététel előtt megtekintheti a bejegyzését is.

Főbb jellemzők

 • Szöveg, linkek, képek és egyebek szerkesztésének képessége
 • Kiemelt kép támogatás
 • Működik hozzászólásokon, oldalakon és egyéni hozzászólástípusokon
 • Képesség kategóriák és címkék hozzáadására
 • Előnyök: Ismerős WordPress szerkesztő felület, konfigurálható, ingyenes
 • Hátrányok: Nincs élő előnézet

Töltse le a Frontier Post alkalmazást

5. Gutenberg (ingyenes)

Gutenberg tartalomblokkok

Végül említenünk kellett Gutenberget. Ez az ingyenes tartalomkezelő plugin hamarosan beépül a WordPress mappába, tehát most remek alkalom a kipróbálásra. Lényegében a Gutenberg hasonlít sok más tartalom- és oldalkészítőnek. A mellékelt blokkok beilleszthetők a kívánt elrendezés létrehozásához.

Főbb jellemzők

 • Egyszerű tartalomblokkok
 • Visszamenőleges kompatibilitás
 • Előnyök: Ingyenes és hamarosan központi szerepet játszik
 • Hátrányok: Nem olyan intuitív, mint más építők

Töltse le Gutenberg

Következtetés

Noha a WordPress adminisztrációs felületét egyszerűen használják, sok nem technikai felhasználó továbbra is bonyolultnak tartja. A WordPress irányítópult helyett a pluginok használata, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy webhelytartalmat hozzanak létre és szerkesszenek a felületről, egyszerűsítik a folyamatot és csökkentik az ismeretlen környezetben navigáló felhasználók számára a megterhelést..

Szeretnénk hallani a WordPress plugins szerkesztésével kapcsolatos tapasztalatait, ezért ossza meg tippeit és trükköit az alábbi megjegyzés szakaszban.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map