A 7 kedvenc WordPress-bővítményem (amit nem hallottál meg)

tamok-kedvenc-plugins

Néhány dolog, amit jobban szeretek, mint egy nagyszerű új WordPress plugin felfedezése. Szó szerint százat teszteltem bloggerként és WordPress-íróként, de nem öregszik, amikor valami frisset fedez fel.


Ezt szem előtt tartva azt gondoltam, hogy megcsinálom a kedvenc WordPress pluginjaimat, amiről talán még nem hallottál. Ha több mint néhány hétig WordPress-felhasználó volt, akkor mindent tudni fog a szokásos gyanúsítottakról, a pluginok millióinak letöltéséről és rengeteg legmagasabb minősítésről. De van egy gyémánt aranybányája a durva, közvetlenül a felület alatt rejtőzködésben, amiről talán még soha nem hallottál.

Csak a WordPress plugins periódusos tábláját kell megnéznie, hogy hány rendkívül népszerű plugin van odakint, de itt az ideje, hogy megnézze a többi legjobbait is.!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Mi a fájl?

Ha szeretsz egy kis módosítást a téma PHP fájljain, akkor imádni fogod ezt a bővítményt. Egy kis lehetőséget ad a blogjának WordPress eszköztárához, amely megmondja, hogy melyik PHP fájl kapcsolódik az Ön oldalához. Tehát ha például egy hozzászólói oldalon vagyok, akkor a Mi a fájl megjeleníti az single.php fájlt:

Mi a fájl képernyőképe.

És ha a honlapomon vagyok, akkor az index.php jelenik meg:

Mi a fájl képernyőképe.

Ez rendkívül hasznos, ha szerkeszteni szeretne egy adott oldalt, de nem tudja, hogy milyen PHP fájlhoz kapcsolódik. Mindig használom – ez egyike azon egyszerű eszközöknek, amelyek nélkül utálnék élni!

Mi a fájl

2. Lusta terhelés

Kicsit megszállott vagyok az oldalbetöltési sebesség miatt, ezért valószínűleg nagyon szeretem a Lazy Load-ot. Funkcionálissága egyszerű, de rendkívül hatékony – biztosítja, hogy a blogod képeit csak akkor töltsék be, ha azok a böngésző képernyőjén belül láthatók. Tehát ha egy kép jóval lejjebb van az oldal alján, akkor csak akkor tölti be, ha egy látogató valóban görgetett annak megtekintéséhez.

Ennek előnyei nyilvánvalóak – a képeket (azaz azokat a fájlokat, amelyek jellemzően a leginkább erőforrás-igényesek a webhelyén) csak akkor tölti be, amikor erre szükség van. Ez azt jelenti, hogy webhelye többi része betöltődik anélkül, hogy a legnagyobb fájlok megszakítanák őket.

Segít az is, hogy ezt a bővítményt csak a (z) emberek dolgoztak ki Automattic – ez elég ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy funkcionális és hatékony.

Lazy Load

3. Globális tartalomblokkok

Ez a plugin nagyszerű eszköz mindenkinek, akinek azonos tartalma van többször is felhasználva több oldalon, például kódrészletek, regisztrációs űrlapok, nyilatkozatok, összefoglaló szöveg és így tovább.

A Globális Tartalom Blokkok lehetővé teszi szöveges és / vagy kódrészletek létrehozását, amelyeket rövid kódokként az oldalakba és / vagy a hozzászólásokba illesztnek be. Ez nem csak azt jelenti, hogy ugyanazt a szöveget több oldalra beillesztheti anélkül, hogy másolni és beilleszteni kellene, hanem a plugin megőrzi a formázást is, és megakadályozza a WordPress a címkék eltávolítását stb..

4. Rugalmas hozzászólások widget

Igaz azt mondani, hogy az alapértelmezett WordPress-kütyü funkcionalitás szempontjából némileg hiányzik – jó példa erre a Legutóbbi hozzászólások widget. A Rugalmas hozzászólások widget arra törekszik, hogy megoldja ezt a problémát egy sokkal hatékonyabb modul használatával, amely megjeleníti kiválasztott hozzászólásait. A lehetőségek elég átfogóak:

Rugalmas hozzászólások widget képernyőképe.

Ez nagyszerű, ha a hozzászólásokat kategóriák vagy címkék szerint jeleníti meg – így például megcímkézheti azokat a bejegyzéseket, amelyeket meg szeretne jeleníteni, és úgy dönt, hogy csak ezeket jeleníti meg. Csak megkarcolom a felületet, amikor azt mondom, hogy – a megjelenítési lehetőségek majdnem végtelenek. Például testreszabhatja a widget a bélyegkép-megjelenítés szempontjából, és akár saját sablonokat is létrehozhat:

Rugalmas hozzászólások widget képernyőképe.

Rugalmas hozzászólások widget

5. Könnyű Tweet beágyazás

Itt fel kell tüntetni a felelősségi nyilatkozatot – együtt fejlesztettem ki ezt a plugin-t, amely valószínűleg bizonyos torzításokat okoz nekem abban, hogy azt állítja, hogy ez egy nagyszerű eszköz annak növelésére, hogy hányszor újra közzéteszik a hozzászólást.!

Az Easy Tweet Embed alapvetően emulálja a Click to Tweet szolgáltatás által kínált funkciókat – azzal a különbséggel, hogy a „tweet hivatkozások” beillesztését sok gyorsabb és könnyebb. Íme egy rövid videó, amely ezt mutatja be:

Egyszerű Tweet beágyazás

6. Speciális kódszerkesztő

Hogyan nem lehet beépíteni egy olyan plugint, amely a techno zenét pumpálja, egy olyan videóba, amely bemutatja annak funkcionalitását? Az Advanced Code Editor a WordPress által használt kódszerkesztő kellene van.

Ha rendszeresen megkísérelte a PHP fájlok keresését a WordPress programban, akkor a plugin telepítése egyáltalán nem bátor..

7. Jobb belső link-keresés

Nem tudok eléggé beépíteni ezt a bővítményt – ajánlom bárkinek, aki fél lehetőséget ad nekem. Funkcionálissága valójában meglehetősen egyszerű, de ez nem azt jelenti, hogy nem változtathat meg abban, hogy mennyire könnyű összekapcsolni a webhely bejegyzéseit és oldalait.

A jobb belső link-keresés pontosan azt teszi, amit elvár – a belső link-keresést jobbá teszi. Ha nem biztos benne, hogy a „belső link keresése” alatt értem, akkor azt a mezőt beszélem, amely akkor jelenik meg, amikor megpróbál egy linket létrehozni egy üzenetben vagy oldalon:

Belső link keresési képernyőképe.

Alapértelmezés szerint a keresés a kiválasztott kulcsszó megemlítését keresi a webhely összes bejegyzésén és oldalán, anélkül, hogy hangsúlyt fektetne a relevanciára vagy más rangsorolási tényezőre. Ezután visszatér az összes üzenet és oldal, amelyben a kulcsszó meg van említve fordított időrendi sorrendben. Tehát szólva, ez a tartalomkeresési módszer szar.

A jobb belső linkkeresés ezzel a kérdéssel foglalkozik, mivel a kulcsszókeresést csak a címsor közzétételére korlátozza. Mivel (a) valószínűleg legalább egy szót emlékszik a hozzá csatolni kívánt bejegyzés címsorából, és (b) a lehetőségek valószínűleg sokkal korlátozottabbak, a Better Internal Link Search segítségével sokkal könnyebben talál hozzászólásokat. telepítve.

Ezenkívül lehetővé teszi a kategória- és címkeoldalak, valamint az ütemezett hozzászólások beillesztését, ami fantasztikus, ha meglehetősen előre megtervezi és linket szeretne kapcsolni a még nem tett közzététel között..

Jobb belső linkkeresés

Melyek a kedvenc ismeretlen bővítmények?

Nagyon biztos vagyok abban, hogy nem lesz egyetlen olyan ember, aki olvassa ezt, és már tudott a listán szereplő mind a hét pluginról (ha igen, akkor valóban ismeri a pluginjait!).

Nem akarom azonban megállni a hétnél – ha bármilyen nagyszerű, mégis viszonylag ismeretlen bővítményre gondolhat, amelyet nem említettem fent, akkor kérjük, ne habozzon megosztani velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map